Hvordan barbere bikinilinjen?
 Barbering er fortsatt den rimeligste og mest praktiske måten å bli kvitt uønsket hår. I motsetning til hårfjerning voks eller sukker er helt smertefri og tar mindre tid. Det samme kan sies om apparatet. Photoepilation kan løse radikalt spørsmålet, men heller de høye kostnadene ved denne prosedyren mange stopp. I tillegg er ikke et faktum at å bli kvitt vegetasjonen i bikinilinjen for alle - en god idé. Kanskje i tide mote endring eller ønsker å endre "frisyren".
Av cons inkluderer skjør barbering resultat: etter dag (og noen og neste dag) vil bryte bust - piggtråd og gjør neseksualnaya. Så hva prosedyren bør gjentas. En annen ubehagelig trekk barbering - mulige kutt, irritasjon, og med tid og inngrodde hår. Imidlertid kan disse ulykkene kan unngås hvis du vet hvordan du skal barbere bikiniområdet.
Det første trinnet er å velge en god maskin. Mange kilder hevder at den ideelle mannen er en maskin for barbering. Dette, for å si det mildt, ikke sant. Likevel produsentene pleier å vite hva og for hvem de gjør og spesielle kvinners barberhøvler er gode kvinner. Det er viktig å kjøpe en anstendig maskin butikk, ikke et marked hvor noen av de anerkjente merkevaren tilstedeværelse vil bare navn. Pre-utskiftbar enhet vær så snill - din knivskarpt og bør være ny. Blant enkeltmaskiner mer eller mindre anstendig ikke forekommer svært ofte, så vi kjøper dem er heller ikke anbefalt.
Uansett hvor stor fristelsen til å av og til bruker en barberhøvel eller kjærester (kone), gjør det ikke: barbermaskin - personlige eiendeler.
Nå - Barbering. I de fasjonable butikkene finnes gels og etter barbering bare for kvinner. Men egentlig spiller det ingen rolle - den mannlige linje du også fint. Det avgjørende er at disse midlene var: bruke såpe for barbering og etter kroppskrem - dårlig idé. Spesialiserte verktøy gjør barberingen mykere og bidra til å forhindre irritasjon.
Hvordan barbere bikinilinjen?
 Hvis du gjør hårfjerning bikini ganske lenge og altfor vokst hårene før barbering bør kuttes med saks - så høvelen vil vare lenger. Selv om du har svært lite tid, ikke begynne å barbere med en gang. Vent fem til ti minutter under en varm dusj eller legge seg ned i karet. Så rozm'yakshatsya hår og barbere dem vil bli enklere.
Det neste spørsmålet som vanligvis oppstår - hvordan å barbere bikinilinjen, hårvekst eller mot den. For å unngå inngrodde hår og irritasjon av huden, selvfølgelig, må du barbere dem utelukkende mot vekst. Dersom det ikke er mulig å oppnå perfekt jevnhet - er det en barberhøvel. I ekstreme tilfeller, hvis venstre "ganske mye", kan du oppnå renhet barbere et par bevegelser mot hårvekst.
Hvis du ikke er radikalt øker og la en ryddig trekant eller en tynn stripe (mer kompleks bikini design ved hjelp av barberhøvel utføre sannsynligvis ikke), bør de gjenværende hårene være lik snittet. Sett dem i et par minutter håret conditioner - slik at de vil se sunn og silkeaktig.
Når prosedyren er fullført, bør du grundig vaske bort rester av skum, våt hud med et håndkle (men ikke gni!) Og bruke gel eller aftershave. Den beste måten å nærme seg dette betyr at bremser hårvekst. Hvis dette ikke var i butikken - bare plukke opp en bil som passer din hudtype. Bedre hvis den inneholder vil inneholde aloe, kamille, celandine.
Du er ikke klar til å tåle smerten av epilator eller voks? Deretter barberhøvel - din sanne venn og kamerat, du bare lære å riktig å bruke den. Og deretter i bikini området vil du fullføre bestillingen, så jeg kan bære en vakker og forførende undertøy - for en glatt og velstelt hud det vil se flott ut.  
Romantisk middag på Valentinsdag: hva du skal lage favoritt

 Det blir ofte sagt at menn og romantikk - to helt uforenlige ting. Forstå at disse tankene - ikke mer enn en utdatert stereotypi som er spesielt viktig på terskelen til Valentinsdag! Uansett hvor streng og alvorlig var ikke din ektefelle, romantisk middag for elsket ham alltid løfte stemningen vil smile og mest ekte glede i hjem øyne! Angrepet?


 Romantisk middag for en kjær, ideen om å vente for gjennomføring! •  Beliggenhet. Sjekk ut "location" - den første og en av de viktigste elementene på listen. Classics av ​​sjangeren - en restaurant, men i de fleste tilfeller det inviterer folk elsket i slike institusjoner, det lønner seg også regningen. Du kan komme opp med noe uvanlig: spredt ut "bord" i det åpne med mindre du ikke skremme kaldt, arrangere et måltid for din datingside, besøk tematiske kafeer. Romantisk middag hjemme er ideell hvis du bor bortsett fra familieplanlegging og "videreføring av banketten" om natten.
  Romantisk middag på Valentinsdag: hva du skal lage favoritt


 •  Menyen. Mat bør ikke være for mange og stort sett otyahschat mage. Fra supper og bør forlates. Litt snacks, lys, men mettende måltider av kjøtt eller sjømat, frukt eller noe søtt til dessert - perfekt. Drinker er av spesiell interesse: Velg lett vin eller champagne til hode var spinning fra kjærlighet, ikke fra alkohol.
  Romantisk middag på Valentinsdag: hva du skal lage favoritt


 •  Gaver. Bare du vet bedre enn noen hva du skal gi sin mann - tro meg, vil han sette pris på selv en liten gave, hvis den er laget med fantasi og passer generelt stilen hans liv. Eksperimenter er også velkommen!


 •  Meny romantisk middag for en kjær, eller uvanlige oppskrifter testet retter?


   I dag på nettet du kan finne mange forskjellige oppskrifter med bilder og videoer på temaet forbereder en romantisk middag for en kjær. Kokker som bare prøver å forberede seg, bør du definitivt ta hensyn til trinnvis video tutorials og vurdere den forventede kompleksiteten resept ordentlig. Ikke prøv å "hoppe over hodet", velge elegante retter - testet ordningen i dette tilfellet er mye bedre. Mer erfarne damer kan eksperimentere så mye du vil! Generelle råd: trene deg å lage enkle måltider for et par dager før ferien hendelse - bare så du vil være sikker på at kvelden blir strålende og uten irriterende overraskelser!
  Romantisk middag på Valentinsdag: hva du skal lage favoritt


   Romantisk middag for hennes elskede ektemann


   Denne utrolig rask og enkel å tilberede oppskriften vil overraske din valgte sofistikert utvalg av smaker. Sjømat, som er et naturlig afrodisiakum - en annen "lure" kvelder for å hjelpe problemfritt overføre en romantisk middag for elsket en lidenskapelig og full av sensualitet natt.

   Spaghetti med sopp og sjømat

  Romantisk middag på Valentinsdag: hva du skal lage favoritt


   Obligatoriske ingredienser:


 •  Spaghetti - 200g


 •  sopp - 300g


 •  Frosne blåskjell - 05 kg


 •  paprika (rød) - 1-2 stykker


 •  fjær vårløk - 1 stk


 •  klassisk yoghurt uten tilsetningsstoffer - 250 ml


 •  vegetabilsk olje - 1 ss


 •  smør - 15-20 g


 •  dill - noen sprigs


 •  oliven


 •  salt og pepper etter smak


 •  Forberedelse


 •  Fjær løk og paprika vaske under rennende vann, deretter kuttet i mellomstore biter. Sopp også vaske og hogge inn små terninger skjema.


 •  Separat koke blåskjell og pasta. Den første til å være fullt forberedt for dette bør koker dem i ca femten minutter. Spaghetti er viktig å ikke overdrive i kokende vann - en tilstand av beredskap "al dente" tilnærming er den beste!


 •  Varm pannen, legg den i begge typer olje, løk, så brannen ved maksimal og protrymayete grønn i 3-4 minutter. Tilsett skivet sopp, la dem prosmazhytsya 7-8 minutter før utseendet av juice. Deretter umiddelbart bli satt paprika, blåskjell og alle grundig røring, la det småkoke over middels varme i 10 minutter. På slutten av steke helle mye av den nødvendige del av yoghurt, salt og pepper etter smak alt. Igjen, bland ingrediensene, kok opp og fjern fra varmen. Gi sausen litt stå under panseret.


 •  Makaroni klink hell sausen og pynt med sprigs av dill mer. Også som en dekorasjon retter er ideelle oliven.


 •  Enkel og lett romantisk middag for en elsket en er klar, bon appetit!  
  Karpe bakt i ovn med rømme

   Karpe bakt i ovn med rømme - er rett og slett deilig! Karpe er trolig den mest populære fisken i landet, og alt det han har utmerket smak og rimelig pris. Den eneste ulempen er at fiskene - et stort antall bein. Men det finnes måter å gjøre dem mindre synlige i den ferdige retten. Hvordan å lage mat karpe at det var ingen bein?

   Ingredienser for baking karpe med rømme i ovnen


   Crucians medium størrelse - 4 stk, 3 løk, gulrøtter, 2 fedd hvitløk, en kopp rømme, vegetabilsk olje, salt og pepper.

   Crucians i ovnen med fløtesaus, kokeprosessen


   Ren og sløye fisk. Finnene og halen kuttet av med saks.
  Karpe bakt i ovn med rømme


   Her nå - den samme hemmeligheten om hvordan å lage mat karpe ikke kommer over bein. Med en skarp kniv til å gjøre kutt av diamant-formet ryggrad, dekk fisken med en netto kutt til ene og den andre. For lyden du forstår hvordan pererizayutsya små fiskebein. I mage incisions ikke trenger. Nå fisk salt og la stå i noen minutter. Som du kan se, karpe i rømme bakt i ovnen på et blunk.
   I et godt oppvarmet panne med vegetabilsk olje, stek til de er gyllenbrune karpe på begge sider. I en annen panne, stek løk, skåret i halve ringer og gulrøtter rist.

   Velsmakende karpe bakt i ovnen med rømme


  Karpe bakt i ovn med rømme

   Oversett karpe form eller panne med høye kanter og dekket med stekt løk og gulrøtter. Deretter hell rømme. Sett i ovnen i 20-30 minutter. Når karpe er klar, tilsett hvitløk, gått gjennom pressen.
   Denne oppskriften for "karpe bakt i ovnen med rømme" er over.
   En annen måte å kvitte seg med bein i utarbeidelsen av karpe med rømme - en lang brann. Crucians forberedt på samme måte som den forrige oppskrift, men satte den i ovnen på lav brann i to timer. Deretter karpe bakt i ovnen med rømme er generelt beinfri. Denne retten er svært godt egnet for de som liker å fiske, men kan ikke tolerere bein.
   Ved å sende inn karpe, bakt i ovnen, på festbord, selvfølgelig, bedre ta vare på at bein i fisk er ikke bortskjemte gjester appetitt. Så prøv både reseptbelagte karpe baking i ovn med sine egne hender og velge hvilken du liker best.

   Karpe i krem ​​bakt i ovnen oppskrift video


   I denne videoen vil du lære å lage mat karpe i ovnen.
  Яндекс.Метрика