Hvordan å behage arbeidsgiveren under intervjuet?
 Snakk med din arbeidsgiver - et sentralt punkt i å prøve arbeid, ettersom oppførselen til søkeren og hans evne til å tydelig uttrykke sin faglige kvalitet er direkte avhengig av utfallet av virksomheten samtale. Hvordan skal jeg oppføre seg ved første møte med en potensiell arbeidsgiver for å bekrefte sin egnethet for yrket tilstrekkelig bestå testen og få en plass i selskapet? Sysselsetting like viktig rolle spilles av to etapper, nemlig - Forberedelse til intervju selv direkte.
 Forberede for et intervju
 For å gjøre et godt inntrykk på arbeidsgivers behov for å ta hånd om bildet av virksomheten, ansvarlig, interessert person.
 1.  Noen dager før intervjuet ser i offentlig tilgjengelig informasjon om organisering av informasjon som du ønsker å jobbe. Takket være Internett vil gjøre det enkelt. Hjem av nettstedet vil tillate deg å lære historien om sin utvikling, og prinsippene for personalpolitikk. I tillegg er det vil du finne informasjon om hodet, et møte som er planlagt for neste gang. Velge under virksomheten samtale riktig øyeblikk, vil du være i stand til å uttrykke sin kunnskap om bedriften, og derfor - interesse for samarbeid.
   Grundig vil fungere på sitt utseende. Pre-tenke over alle detaljer, plukke opp elementer av kostyme, vil forme klær, hender og hår. Streng kleskode virksomhet i beroligende farger, konservative, men stilige sko, rent og pent truffet hår, usynlig manikyr, makeup moderat agenda og mangel på noen dekorasjoner og en skarp lukt av brennevin og hjelpe deg å gjøre det riktige inntrykket til konsernsjef.
   I forberedelsene huske å ta vare på beredskap og tilgjengelighet av dokumenter som er nødvendige ting: i tillegg til vitnemålet, anbefalinger og arbeidsbok i vesken skal være til stede notatbok og penn i god stand. Det er bedre å kjøpe en ny sak tilbehør, hvis ikke dyrt, minst, design arbeid på ditt bilde og seriøs bedrift person.
   Vel skriptet vil behandle din samtale, fra starten og slutter med en klar formulering av svar på mulige spørsmål. Prorepetyruyte selvpresentasjon. Tune i rolig og trygg tilstand under en samtale. Husk at sysselsettingen i dag er utbredt metode provokasjon, så vær forberedt på en uventet oppførsel fra kilden, fra "frieri" og slutter oppriktig uhøflig oppførsel. Så er stress og personlige egenskaper av kandidater, så din oppgave - i tilfelle slike øyeblikk for å svare på dem stille, diskret understreke formålet med sitt besøk.
   Hvordan oppføre seg på intervju
  1.  Komme til kontoret i 15-20 minutter før møtet. Dette er nødvendig for å tune og gjøre opp dine tanker. Også, mens du venter på opptak, vil du være i stand til å se mer informasjon om selskapet lagt ut på stands som ordrer, sertifikater og lisenser. Før du går inn i rommet må du huske å slå av telefonen.
    Etter invitasjon til å gå inn i skapet, og si hei hvis du ikke blir tilbudt en stol, be om tillatelse til å sitte. Ikke spør spørsmål, vil du bli gitt muligheten til å stemme dem på slutten av intervjuet. Snakk rolig og stille, men klart ikke zapynayuchys. Bo med vennlig verdighet. Ikke snakk om hva du ikke spør. Referere til å snakke med en touch vennlig smil på ansiktet hans. Om nødvendig, bruk en notisbok og penner. Ingen oppstyr og ingen plugg i samtale humor - i virksomheten dette intervjuet - en annen. Når du blir bedt om å spørre, ikke starte avhør dem på lønn og sosiale ytelser. Disse nyansene må ozvuchuvatysya minst. Start med spørsmål om teamet, de spesifikke oppgaver og arbeidsordning, og etter å ha gått til finans emnet. Understreke at ditt ønske om å jobbe i selskapet diktert primært sitt rykte og troverdighet i fagmiljøene. 
    Å si farvel, forlater sin arbeidsgiver kontaktinformasjon. En ekstra fordel er hvis du tar vare på den rekkefølgen på en så viktig anledning kort. Denne saken også øke din rangering i øynene av samtalepartner. Uttrykke takknemlighet for betalt deg for tid og håp for framtidig samarbeid.
    Intervjue over, og du klarte å håndtere hederlig med alle de vanskelige etapper? Velkommen! Du definitivt få en ettertraktet sted! Og ikke glem å ta med telefonen til ikke glipp av den etterlengtede og viktig samtale fra den nye sjefen!  
Hvordan man skal håndtere Purslane?
 Hvis din hage luke dukket opp med mange trær som forgrenede stilker og kjøttfulle grønne blader, og kampen mot denne seig anlegget tar mye tid, fordi når du prøver å utrydde den ikke forsvinner, men heller gir alt flere blader og skudd - mest sannsynlig din avsnittet "likt" Purslane. Bare ett eksemplar av tørke-resistente ugress kan produsere opp til 40.000 frø, imponerende hastighet av sin likhet. I tillegg til frø, rase og hjelp planterøttene som produserer nye skudd, og selv ukorenyayutsya raskt forkastet under luking, stammer. Hvordan man skal håndtere irriterende Purslane, og kanskje en gang og vinne grønn skadedyr i hagen din? Straks klar for den kampen med dette anlegget, i stand til raskt å snu en gang ryddig senger i solid grønt teppe, har du en lang og kjedelig. Så vær tålmodig og følge disse reglene:
 1.  Det viktigste - tid til å legge merke til den nye "alien" i hagen for å hindre blomstring (purslane små blomstrer lyse gule inflorescences) og påfølgende modne frø. Hver falt til bakken purslane frø beholder evnen til likhet i 30 år! Derfor, så lenge anlegget startes opp frø på bakken, i din makt - for å fjerne fra området i løpet av sesongen daglig grundig luking. Dette satte dem kuttet ned og tas ut av stammen og selv små blader på et tørt sted hvor de ikke kan slå rot.
   Hvis du gikk glipp av den tiden, og purslane frø falt i bakken, glem tyapke og konkurrere med ugress, trekke hendene. Det faktum at stammen felling hoe, du lar ugresset en sjanse til å produsere skudd fra knopper som ligger på bakkenivå. Vanligvis, i kampen mot Purslane hoe - snarere en hindring, ikke en hjelp, så det er best å forlate det i begynnelsen av krigen mot ugress.
   Gode ​​resultater i å bli kvitt Purslane gjør mulching jorda. Sette et lag av mulch område 4-5 cm. Som mulch kan du bruke alle typer organisk materiale (høy, halm, etc. etc.). Mulching vil skape en barriere i veien for aktiv tvist skadelig sopp, og de blir skadelig effekt på ugress rundt deg.
   Som frøene spirer fra en dybde på Purslane 15-2 cm, ville de ha nytte av dype grave gjennom hvilke frø er utsatt for betydelig dybde og kan ikke gi trapp. Umiddelbart etter å ha gravd Dyrke jord. Utgravingssted i løpet av våren og høsten, og kombinasjonen av denne metoden for å håndtere andre - luke retrett.
   Det finnes også andre metoder for å bekjempe treffer bakken frø av Purslane. I en 1-2 uker før forventet planting avlinger skopayte patch og tilbringe provoserende vanning, holde jorda fuktig til spiring av ugress. Etter masse av skudd pidrubayte deres dypere hakke og fjerne fra hagen.
   Blant de mange rådene for å bekjempe Purslane er en anbefaling om å bruke kjemikalier som er ment å bidra til å kvitte seg med denne typen ugress. Ikke prøv å utrydde denne luke ved å bruke plantevernmidler. Resultater slikt tiltak vil ikke, men de skadelige stoffene er mer sannsynlig å falle i sengene dyrke urter og grønnsaker.
   En annen ubehagelig trekk ved Purslane er at blir dratt av og kastet i hauger, han nesten ikke tørker ut til et punkt der det kan brenne.
   Vi kjemper med sin spise Purslane
   Hvis du ikke klarer å bli kvitt problemet, som fødte deg purslane, prøv å endre sin holdning til det. Unge blader og stilker av Purslane har lenge vært serverer mat til befolkningen i Kaukasus, Sentral-Asia, i Middelhavet. Deres bruk som kokte og rå i forskjellige salater. Opphøyd del purslane er rik på mikro - og makro, organiske syrer, alkaloider, vitaminer og. Prøv dette Purslane inkludere i kostholdet ditt, og om det kan betraktes som en luke stopp på stedet.
   Tålmodighet du og renhet av hagen din!  
Hvordan å lage mat frosne kål ruller?
 I aksjer i gode husmødre alltid en frossen klar måltid. Disse "reserver" er ofte en god hjelp når plutselige tilsynekomsten av gjester, eller i andre tilfeller hvor det ikke er tid for langvarig opplæring. Frosne kål ruller - et produkt som er praktisk og nyttig ikke bare på grunn av dette: enkel å tilberede, de er deilig og næringsrik. Dette kan gjøre dem enda nybegynner elskerinne, uten å frykte for smak og estetiske kvaliteter brakt til bordet kål delikatesser. Den klassiske oppskriften
 Du trenger: emaljert kjele eller dyp stekepanne tykk Lukk 3-4 mellomstore løk, 2 store gulrøtter, 1/2 kopp vegetabilsk olje, 2 ss. spiseskjeer tomatpuré, 3 ss. rømme, vann og malt svart pepper og salt etter smak.
 1.  Hell olje i en panne og varm den for paseruvannya grønnsaker.
   Revet gulrot og hakket løk halv ringer, legg i kokende olje og stek i 10 minutter over middels varme;
   Fjerne halvparten av grønnsakene i en bolle; igjen i pan løk og gulrøtter jevnt over hele området og sette på toppen av retter utstoppede, plassere dem ved siden av hverandre.
   Cover utstoppede stekte grønnsaker andre pre-rullende dem med tomatpuré og rømme.
   Hell vann i beholderen slik at det dekker kål ruller 05 cm ovenfor. Dryss med salt og pepper, dekk og plasserer kjelen på en brenner eller i ovnen.
   Stuet kål ruller over middels varme eller i ovnen på 180 grader i 40 minutter, og legger vann om nødvendig.
   Oppskrift med tomater og paprika
   Fra den klassiske metoden for forberedelse som er annerledes i at i stedet for tomatpuré tomater brukes (snarere 2-3 stykker), brunet med to stykker av rød eller gul paprika.
  1.  Surr løk og gulrøtter i smør, pre rozihrivshy det til å koke for en fjerdedel av en time over middels varme.
    Tilsett de hakkede tomat skiver. Surr en annen 5-7 minutter.
    Sett pannen hakket bell pepper strimler og fortsette stek 10 minutter.
    Fordel grønnsakene i to deler. Den første fordelingen på en panne og legg den utstoppet.
    Den andre delen av grønnsaksmiks med rømme, tilsett sort pepper og stappet Cover jevnt.
    Hell grønnsaker vann at det dekker innholdet i beholderne og prysolyte.
    Putre 40 minutter, noe som gjør at væskenivået i tanken.
    Utstoppet kål, stuet i en gryte med sopp og ost
    Denne metoden innebærer utarbeidelse av slokke kål Zharova in closet. Vær oppmerksom på at pottene bør plasseres i en kald ovn og tushenyyasleduet tid økt til 50 minutter.
    Beregne pot produkter 1 2 frosne kål ruller, tre. ss vegetabilsk olje 1/2 løk, 2 ss. revet gulrot, sopp ett medium, 1 ss. Skje rømme, 1 ss. revet ost, vann og hakket persille og salt etter smak. For paseruvannya grønnsaker: Advanced - olje.
   1.  Skjær soppen og stek lett i olje. Sett dem på en plate.
     Spaseruyte i en panne løk og gulrøtter.
     Kaste grønnsaker med sopp, tilsett urter og rømme.
     Hell olje i en gryte og legg fylt. På toppen Put vegetabilsk blanding, dekk med vann til overflaten av grønnsakene.
     Dryss med salt og Cover tallerken med finrevet ost.
     Lukk lokket og plasser potten i ovnen lapskaus.
     Hjertelig og sunn kål ruller klar! Du kan sende dem til bordet med fersk fløte, til glede dempet dufter folkens!  
Яндекс.Метрика