Hvordan å behandle dekorasjoner

 Hvordan ta vare på rav smykker?
 Smykker Amber tørk med en myk klut (før denne dukkert det i såpevann og vri) og deretter tørket (fuktighet kan potmyanity gult). Paleozoic fossiler renser skitt harpiks søt mandelolje.
 Konge Jewels
 For å oppdatere smykker du trenger et par tabletter Alka Seltzer, oppløst i et glass vann. Lavere tilbake smykker og la stå i 5 minutter, tørk av med et kjøkkenhåndkle.
 Hvordan å se etter produkter laget av gull og platina?
 Gull og platina produkter periodisk ren stykke semsket skinn. I den vanlige fille kan være sand som skraper overflaten. Gullbelagt servise krever delikat omsorg - dreven polering kan skade det tynne laget av edelt metall.
 Fantastisk strålende svovelkis
 Returnere svovelkis utstråling og glans du, otpolyrovav en myk børste og deretter et stykke semsket skinn. I noe tilfelle ikke prøve å vaske.
 Den beste måten å ta vare på perle eller korall perler - er for å si det så ofte som mulig. Sebum gjør disse steinene myk glans. Etter å ha fjernet perler, tørk den med et stykke pusseskinn for å kvitte seg med spor av svette, som kan skade overflaten, og skyll i såpevann, tørk med en myk klut og sted på et papirhåndkle for å tørke.
 Bryr edle og halv produkter
 Mildt vaskemiddel fortynnet i vann, pluss myk klut ved rengjøring hjelp rubiner, ametyst, citrin, safir, turkis og granat.
 Best Friends Jente
 Dette, ingen tvil, diamanter og til og med, kanskje, ametyster, rubiner og safirer. De er best rengjøres med vanlig rengjøringsmiddel. Tørk forsiktig steinene med en myk tannbørste, skyll i varmt vann og legg den i rubbing alkohol for å bli kvitt den såpefilm. Tørt på et papirhåndkle og polsk et stykke semsket skinn. Lagrer ikke noen diamanter sammen - til tross for hardhet, kan de bli klødd hverandre.
 Hvordan ta vare på smykker med inlays av turkis og opal?
 På grunn av det faktum at turkis og opaler er litt porøs overflate, aldri å rengjøre eller dyppe dem i vann. I stedet polish med en tørr myk semsket skinn og forestillinger Rengjør med en myk børste.
 Beskyttelse
 Ta sølv ring når kokk, ren, vaske og bade, og frata dem fra kontakt med mat for å hindre svart med sølv. Rent metall bedre med hjelp av spesielle midler, og deretter forsiktig tørk, eller dekorasjon skal være mørkt, og "kjemi" kan sette merker på klær.
 Hvordan ta vare på smaragder?
 Smaragder - skjøre edelstener. Vask sitt beste i varmt vann med litt oppvaskmiddel.  
Hvordan å behandle vesker og hatter

 Hvordan vaske vesken?
 Du kan vaske poser, plast, vinyl og polyuretan ved hjelp av plast renere (tilgjengelig på eventuelle auto butikker). Du kan også bruke baby kluter. Før du vasker bag dryss silikon voks og buff til en skinne.
 Vi kommer tilbake friskhet saken
 Bland en teskje av mild såpe med 60 ml varmt vann, og du får en universell renere vev. Forsiktig bruke den til overflaten flekker. En fuktig baby kluter hjelpe deg å rydde opp poser med fine tekstiler.
 Lakkert ideell
 Den virkelige patent skinn kan rengjøres med skokrem - air condition, men dette bør gjøres veldig nøye, på overflaten blir lett ripete. Leather vaskes vanlig rensevæske.
 Ekte lær
 Bruk såpe eller krem ​​sko rengjøring sko med skinn i henhold til instruksjonene på etiketten. Hold klimaanlegget ikke inneholder løsemidler - det kan overdry hud. Poler med en myk klut.
 Hvordan du rengjør en lue?
 Hatter beholde sin form når støvsuging dem ofte. De alltid støvet legger seg, så bruk en spesiell tilknytning og inkluderer behandling av lav absorpsjon, bedre håndtering, men fortsatt dekker klut. Hvis garderoben din et par hatter, og nok plass i skapet, kjøpe en spesiell vakker lue boks.
 Straw Hat
 Mistet form stråhatt kan bli frelst gjennom proprasuvavshy fuktig klut litt varmt strykejern. Sette en lue på feltet brett ned kronen og stryke i sving i en sirkel. Til feltet holdt seg flat, Satt i papp lue og pakke avisen. Skål for pudding - det beste grunnlaget for Thule. Endelig proprasuyte sin jern uten damp, unngå direkte kontakt.
 Short Straw
 Poser laget av naturlig strå rengjøres best oppløst i vann med flytende såpe og vann (3: 1). Tørr på en kleshenger for klær.
 Hvordan fjerne fettflekker fra semsket skinn?
 Semsket produkter ved hjelp av ren sko børste med naturlig bust.
 Ikke bli båret bort beskyttende spray, noen som tiltrekker seg smuss. Dryss talkum fettete flekken og la over natten, talkum absorberer fett, og i morgen vil du være nok til å rengjøre overflaten med en børste.
 Hvordan ta vare på buksebeltet?
 Forlenge levetiden til buksebelter hjelpe avhjelpe vare på skinnvarer uten silikon og voks. Tørk av med en fuktig klut stropp og fjerne flekker ved hjelp sal såpe, deretter polish med en tørr klut.
 Å rense klut eller vevet belte, legg den på et bord dekket med et håndkle. Fortynn 50 ml mildt vaskemiddel for stoffer i 1 liter vann. Fukt en klut med denne løsningen og bruke den til kanten av beltet for å se hvordan malingen er holdt, rengjør overflaten av små områder, skylling med rent vann, deretter suge et rent håndkle. Metalldeler polsk klut.  
Hvordan å rydde opp i rotet i skapet? Hvordan du lagrer klær?

 Unngå folder
 Sørg for at det er tilstrekkelig plass i skapet for klær, ellers vil det perehlazhyvat flere ganger. Hvis du bruker mye, kjøpe et annet kabinett, erstatte den liten eller stor pantry konvertere en garderobe.
 Hvordan å holde et slips?
 Hold en uavgjort på en spesialhenger, slik at du kan alltid få riktig ikke krølle andre.
 Gruppe klær
 For å spare tid når du søker etter henne klærne lå etter type (alene bukser, skjørt, kjoler og jakker) og farge.
 Vi bryr oss om knapper
 For å rengjøre tre knapper, behandle dem med flytende såpe, tre og tørk overflødig med en myk klut. Lær eller skinn dekket knapper først kuttet av og deretter rydde salen såpe. Metallknapper oppdatere nehelevoy tannkrem og deretter polert.
 Ull mirakel
 Før du bære ull jakke, kjole eller skjørt til renseri, legger dem på bordet og strø et tynt lag med salt. Pads av klut til å gni salt inn i stoffet (sirkelbevegelse kan zatrubyt overflate). Henge klær på en kleshenger og riste salt børste. Om nødvendig, gjenta prosedyren med mansjetter, krage og kant. Du må fortsatt tørr rengjøringsmidler?
 Hold poster
 Hver tredje måned dedikere en dag til å gjenopprette ro og orden i skapet. Bestemme hvilke ting du virkelig trenger og som bare opptar dyrebar plass. Designer klær og tilbehør kan bli solgt på auksjon, vil det være mulig å bruke til andre formål eller for å gi til veldedighet. Ren, otrestavryruyte, pakke det med hva du bestemmer deg for å forlate, overliggende poser med lavendel og et middel for å avskrekke møll.
 Oppfrisknings
 Hvis du ønsker å ha i skapet luktet godt, lufte kåper og jakker før de henger der. Legg en bit av sedertre kabinett - det lukter godt og skremmer bort møll.
 Lær Repair
 For å oppdatere skinnjakke, Spre det rent hvit leire blandet med vann til en tilstand av slurry. Begynn å bruke blandingen fra bunnen opp, gni huden. La det tørke, deretter riste - leire selv falle av,
 Øyet vekk
 Plassen under sengen - et flott sted å oppbevare sesongens klær, sko og tilbehør. Hvis du spre ting i esker, sørg for at de er tett lukket og innholdet er ikke zapylytsya. Det er ønskelig at alle boksene ble innredet i samme stil. Og, selvfølgelig, ofte ta seg opp i sengen.
 Hold skjema
 Prøv å holde klærne på at skjema leddene, noe som ga dem en skredder. Dette vil beskytte fristelsen til å stappe lommen eller skubbe dem i hendene. Fjern alle lommene før henge klær i skapet.
 Vi løser problemet med plass
 Du kan organisere ekstra garderobe under sengen, sette ting i esker, kurver og spesielle bokser. Den beste av dem er utstyrt med hjul for å gjøre deg lettere å forholde seg til rengjøring.
 Rutine
 Refererer til renseri binde 1-2 ganger i året, avhengig av hvor ofte du sette på. Finn renseri, har erfaring med silkeslips. Spør hva det fullføre prosessen. Bånd kan ikke strykes - de rullet og otparyvayut å returnere den opprinnelige form. Hvis du søker for første gang i denne renseri, ikke stoler på henne verdifull slips.
 Årgang
 Hvis du bestemmer deg for å beholde gamle klær, henge den pent. Ideelt sett kan det være pakket i bokser og på papiret. Før du henger i skapet "nye" gamle klær, eksponerer hennes profesjonell rengjøring, da det kan være møll larver.
 Kommer sommeren
 Med ankomsten av varm vaske og tørre vinterklær, brett den i poser med glidelås som kan lagres under sengen. For å beskytte mot møll skape et vakuum inne i pakken: den bruke en støvsuger med en spesiell dyse.
 I samme stil
 Hold vesker og annet tilbehør på kroken på døra eller på veggen skap innebygd garderobe og ikke glem å regelmessig fjerne støv fra dem.
 God støtte
 Forkast wire kleshengere fra renseri eller klærne dine raskt bli krøllet og uformelig.
 Hvis du plutselig fikk rik og kjøpte noen design ting, ta pengene og anstendige klær for dem, sammenlignet med det beløpet du brukt på klær, prisen er lav.
 Ømhet å knytte
 Ikke utlede fra vann flekker slips. Det kan la det mer synlig og vanskelig spot. Blot flekken (vanligvis forlate sine salatdressinger, sauser og sauser) ren hvit klut eller papir håndkle, deretter umiddelbart Bring slips til renseri. Øye på en dag eller to kan forbli på stoffet. Ikke i noe tilfelle ikke gni dem, eller du kan tørke bånd, spesielt silke, fargestoff.
 Tenn mitt speil, forteller
 Få et speil der du ser deg selv i full størrelse. Hvis plass på soverommet ordentlig feste den på innsiden av døren. Så du vil alltid være i stand til å løse, enten du eller det antrekket og se uorden i klær.
 Aroma fra innsiden
 Sett inn skuffen emballasje eller tykt papir og dryss den essensielle oljen. Du kan også bruke den som en kilde til behagelig lukt flere bunter av lavendel bobler fra parfyme eller parfyme testere fra butikken. Og Sasha ser veldig hyggelig av undertøy.
 Utmerket lagringsplass for ting
 Antikke badebukser og poser ser veldig stilig og kan være et flott sted å oppbevare puter, laken, putevar, dyner og tepper. Bind ting lyse bånd eller snor slik at du enkelt kan få dem så fort som mulig.
 Som Silk
 Hvis du kommer til å bære silke klær, bruke sminke og hårspray før du kler på deg. Begge inneholder alkohol, og ved en tilfeldighet får kjolen spray materialet kan falme.
 Arbeidshest
 Hengende skinner for hyller vil være en utmerket løsning for lagring samlinger av dyre klær. Det kan også tjene som en billigere erstatning garderobe. Og så på klær ikke akkumulert støv, pakk den i ganske papir.
 Hvordan fjerne mugg i kofferten?
 Semsket pose rengjøres best med en spesiell børste. Et verktøy basert voks gjør huden myk. Den beste måten å ta vare på patent lær - smøre vaselin overflaten, deretter polish.
 Ferskere bokser
 Trekasser vaske i varmt såpevann. Hvis kryssfiner, ta 25 ml eddik per 1 liter varmt vann. Hvis det er mulig, og la tørke boksen, men du kan bare tørke den med et papirhåndkle.
 Hvordan fjerne lukten av kofferter?
 Hvis kofferten begynte å lukte mugg, låse den åpne over natten bank fylt til søppel boksen.  
Яндекс.Метрика