Hvordan å behandle en kald på leppene?
 Millioner av mennesker ikke skjønner at de er bærere av herpes viruset, som aldri hadde symptomer på sin manifestasjon. Det er en like stor gruppe som lider av disse symptomene ofte. I denne artikkelen vil vi snakke om en type virus som infiserer den ytre huden i provinsen. I mennesker sykdommen kalles "feber" eller "kald på leppene."
 Symptomer på herpes på leppene.
Opprinnelig et lite område av huden prikking skjer, deretter en lett kløe ledsaget av rødhet og hevelse. Rundt den andre dagen dette stedet er dekket med små smertefulle blemmer fylt med væske hvit eller blek gul. De sprekker og forsinket sår skorper, som forblir på huden sju eller åtte dager. Når sykdommen er uten spor.
 Årsaker til herpes.
Ni av ti mennesker smittet med herpes viruset i tidlig barndom. Og som distributør infeksjoner er asymptomatiske, folk ofte ikke engang vet hva en bjørn dette viruset. Vanligvis blir den lagret i nerve noder forbundet med leppene aktivert flere ganger i året, som vises i form av ubehagelige bobler.
De fleste herpesutbrudd provoserer kald, derav navnet plebeian av sykdommen. I noen tilfeller oppstår bobler som en reaksjon på stress. Dessverre, noen ganger det skjer før en hendelse eller en romantisk date.
 Fremgangsmåter for behandling av herpes.
Den beste medisinen mot herpes acyclovir eller Zovirax er. Bruk den til å lette symptomer, selv om det var allerede kløe og prikking karakteristisk. Dessuten kan dette verktøyet brukes til å forebygge, for eksempel skal på ferie eller ansvarlig presentasjon.
Det bør ikke brukes for å behandle herpes steroid salve, fordi de stimulerer spredningen av viruset.
I noen tilfeller takle kalde skjermer på leppene kan derfor ikke se en lege hvis:
til tross for innsatsen, trenger boblene forsvinner ikke selv etter 10-12 dager etter fremveksten;
viruset aktiveres for ofte, mer enn fire ganger i løpet av ett år;
i tillegg til symptomer på herpes, influensa følte tilstand, feber, hovne lymfeknuter;
smertefulle utslett komplisere prosessen med å spise.
 Rask behandling av herpes.
Hvordan å behandle en kald på leppene?
 Å redusere smerte, sår trenger litt tørt sted. Fukt en klut med varmt vann, legg til leppene og oppvarmet ved hjelp av en hårføner, tilpasset den meget svak strøm.
Langsom prosess av virusreplikasjon og redusere alvorlighetsgraden av forverring vil fryse. Plassere isbiter innpakket i en klut, et sted der det er prikking, hold i 5-7 minutter. Gjenta hver time.
For å hindre sprekkdannelse i huden, påfør en fuktighetsgivende sammensetning, for eksempel vanlig vaselin. Smerten og akselerere helingsprosessen kan foreta regelmessige pakker av helmelk, som inneholder protein.
 Daglig omsorg.
Herpes viruset sprer seg lett og raskt, fordi sårstedet ikke kan bli rørt av hender, enn si skrape eller huljern bobler. Hvis væsken kommer i grader på fingeren kan være svært smertefull betennelse.
Under søvn, bør hodet holdes så høyt som mulig for å sikre at strømmen av flytende bobler. Dette vil hindre at viruset sprer seg til andre områder. Så sove på en høy pute eller Put flere små.
Å igjen ikke å skade det berørte området, prøv å ikke åpne munnen for bred. Spenningen av huden innsnitt bobler og provoserer ytterligere spredning av infeksjon.
 Tips kostholdsekspert.
Spis et tilstrekkelig antall av matvarer rike på lysin. Dette aminosyre som finnes i naturlig yoghurt, kylling, fisk og grønnsaker. Her kommer en annen aminosyre - arginin, i herpes skadelige kontrast, fordi fri fra diett sjokolade, nøtter, frø og mat som inneholder gelatin. Begrenser også spise krydret og salt mat.
I kampen mot herpes hjelper perfekt vitamin C og sporelement slik som sink.
 Behandling av herpes folk rettsmidler.
Bli kvitt smerter og hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen følgende urter: Echinacea, johannesurt, te, sitronmelisse, merian, isop, rosmarin, timian, salvie. Noen av dem trenger å brygge og gjelder for verkebyll, og andre - tas oralt som kapsler selges i apotek.
En sterk anti-inflammatorisk virkning har også essensielle oljer av sitron, geranium, eukalyptus, bergamot, rose og sitronmelisse. De trenger å sette på en bomullsdott og fett problemområder.
 Forebygging av herpes på leppene.
Bruk aldri andres hygiene forsyninger, selv om de tilhører familien.
Under den akutte herpes endre tannbørste minst tre ganger: på scenen for prikking huden under utviklingen av bobler og etter deres forsvinning.
Utseendet av herpes kan utløses av en sterk, kald vind og solen. I det første tilfellet, prøv å gå inn gaten lukke munnen med et skjerf, og den andre - bruk en spesiell solkrem balsam.
Ifølge enkelte rapporter, forverring av herpes forårsaker alkohol. Så hvis du har en predisposisjon for denne sykdommen, være skeptisk til sterk drikk.  
Hvordan velge en datamaskin stol bøker?
 Tid er i rask forandring. Informasjonsteknologi er stadig en del av våre liv. Tidligere ordet "arbeid" ofte ment å fysisk arbeid, er det i økende grad mennesker som stadig jobber og tjene mens du sitter ved et skrivebord. Mange av oss hver dag, hele dagen, arbeider ved datamaskinen, og det er viktig at arbeidsforholdene var mer komfortabel, og arbeidet ikke skader helse. Fordi i forkant spørsmålet om riktig valg av datamaskin stoler. Dette spørsmålet har sine egne nyanser og breddegrad utvalg av datastoler i disse dager gjør det enda vanskeligere.
Vi ofte sitte mye. Sitter ved et skrivebord på jobben, når vi lese, skrive, kjøre buss og bil. De fleste av oss sitter i en statisk stilling, men legene sier at for å gjøre dette i alle fall umulig. Slik utenfor truende blodsirkulasjon, ryggsmerter, årer og ujevn belastning på muskler, mellomvirvelskader og hodepine plate. Statisk sete forårsaker tretthet, svekket konsentrasjon, og til slutt kan du gjøre for å miste effektivitet. Feil holdning øker belastningen på baksiden med omtrent 40%, mens ytelsen imidlertid redusert med 10%.
Spørsmålet er: kan vi unngå dette i stillesittende arbeid? Svaret er innlysende: selvfølgelig du kan, men du trenger å riktig utstyre arbeidsplassen, betaler spesiell oppmerksomhet til stolen.
Du kan velge et svært kostbart datamaskin stol laget av avanserte materialer ved hjelp av kompliserte mekanismer, men moroa er ikke billig, og fordelene med denne stolen er tvilsom. Mye bedre alternativ ville være å kjøpe billige, men praktiske og komfortable stoler.
Valget av setene på markedet, som nevnt, er ganske bred. De fleste av oss danne meninger på en stol i første omgang, basert på sin mykhet. Denne parameteren ut hardt, semi-myke og myke stoler. Hard considered sete, ryggstøtte er laget uten bruk av elastiske materialer, slik som metall. Dersom tykkelsen av skum på setet er 3-5 cm eller mer, denne lenestol. Hvis stolen har skum underlaget tykkelse på 2-4 cm, denne semi-myk stol.
Hvordan velge en datamaskin stol bøker?
 Velge en stol uten relieffoverflate. Setet bør ha en avrundet kant for å unngå overdreven press på lårene og ryggen bør legge til rette for jevn fordeling av trykk over overflaten av kontakt med ryggen. Helst setetrekket er vann - og damptett. De fleste datastoler har armlener. Deres høyde bør være slik at hendene kan ligge på dem. Albuene skal ikke hvile mot armlenene, som i dette tilfellet vil bli hevet skuldre deformert ryggraden. Hvis kontoret er ikke nok plass, kan du kjøpe en stol uten armlener, eller tie dem, men dette er en uønsket alternativ. Stolen skal ha pyatyluchevuyu motstand og lett rokk at du føler at det er stabilt og kan bevege seg i alle retninger. Hvis gulvet rommet ditt er solid, bør videoene på stolen være myk hvis, tvert imot, sex - må videoer være tøff. Hvis du kjøper en stol med solide ruller og setter den til en ny parkett gulv, går han raskt dårlig, og hvis sette en stol på hjul med mykt teppe, vil det være nesten umulig å flytte.
 Hvordan velge en datamaskin stol på figuren.
Hvordan velge en datamaskin stol bøker?
 Det er viktig at setet var justerbar. Du må sette deg i riktig høyde for ryggen og vippe den. Mekanismen bør gis fyksyruemыmy støtdempere, de myke skarp belastning på ryggraden. Justeringsmekanisme skal være enkelt og praktisk. Stolen skal fullt justere til din figur, ikke figuren i stolen, som ofte skjer. Den stolens høyde bør være slik at underarmen liggende horisontalt på overflaten, bør vinkelen mellom armen og underarmen alltid være rette. Lår må også ligge horisontalt, bør vinkelen av kneet også være rett. Hvis det i dette tilfellet, trenger føttene ikke berører gulvet, få og bruke en spesiell stand for dem. Snakker av ryggstøtte kroppen har godt i midjen.
Når du kjøper en datamaskin stol må spørre selgeren å gi et sertifikat av kvalitet, hygiene sertifikater og samsvarssertifikat. Kjøpe datamaskin stol bør bare spesiell butikk, siden kjøper i markedet "på hånden", du vil mest sannsynlig ikke være i stand til å få disse dokumentene. Som for produsenter, import stoler er vanligvis svært hyggelig, komfortabelt og med veien. Innenlandske tilfeller noe dårligere enn dem i kvalitet, men koster mye mindre. Den billigste, ifølge tradisjonen, er en kinesiske produkter. Utenfor disse stolene for datamaskinen avviker lite fra dyre merkevarer seter, men ved nærmere ettersyn, alle sine mangler er godt merket. Hvis du kan kjøpe et sete for datamaskinen mer, men bedre, du bedre komme forbi den kinesiske versjonen.
Når du velger en datamaskin stol, bør fokuset ikke betale prisen, og den stabilitet og styrke. Sørg for å plukke opp en stol på en bestemt person som eier sitte på den, og så vil det vare veldig lenge.
Lykke til valg og behagelig passform!  
Яндекс.Метрика