Hvordan å behandle heshet i stemmen?
 Det skjer ofte at behandling av betennelse i mandlene, faryngitt, laryngitt eller forkjølelse stemme blir svak og hes. For å vende tilbake til sin naturlige dybde bør eliminere betennelse i stemmebåndene. Det er best å oppsøke en lege som vil gjøre deg til en liste over legemidler som trengs for å behandle, og gi konkret veiledning om anvendelsen av hver. Medisinering kan gjøres enda mer effektiv hvis du kombinerer det med vanlig oppvarming hals og noen populære oppskrifter.
 Generelle råd
For å stemme snart gjenopprettet, ikke press stemmebåndene, prøv å snakke mindre. I et par dager vil gi et "løfte om taushet" og begrense deg til telefonsamtaler.
Du kan ikke effektivt behandle heshet i stemmen og dermed regelmessig drikker alkohol eller røyk. Det er ingen sigaretter og alkohol, i minst en uke. Heller ikke anbefalt å drikke sterk kaffe eller varm te.
Vil bidra til å gjenåpne stemmebåndene mineral innånding. Kan også brukes som en inhalasjon materielle te lime, nesle, eik, salvie. Dette vil bidra til å myke opp og fjerne slimhinne betennelse.
Prøv å drikke mer. Imidlertid, som nevnt ovenfor, drikkevarer ikke bør være varmt. Is-te er heller ikke egnet. Det er best å drikke varm melk med honning eller bringebærsyltetøy. Hjelper mykne relasjoner varmt mineralvann.
 Nyttige oppskrifter
 Infusjon av pepperrot
For å styrke immunforsvaret og bidrar til å lindre sår hals gammel stoffet infusjon. For å gjøre det, trenger pepperrot og litt sukker. En dritt på størrelse med en hasselnøtt behov for å Finhakk, hell i et glass kopp og hell kokende vann. Etter 20 - 25 minutter, tilsett infusjon av en skje med sukker, bland godt. Ta infusjonen bør være en teskje per time i løpet av dagen.
 Terapeutisk innånding
For å forberede urte innånding, kjøpe i et apotek tørr medisinsk samling og brygge det i en liten kasserolle ren. Godt egnet for dette formålet kamille, eukalyptus og lime. Når suppen begynner å koke, dekke hodet med et håndkle og Bend over en kjele. Pust gress ferge tar ca 10 - 15 minutter.
Hvis du liker forskjellige eteriske oljer, kan den brukes til inhalasjon dem. Bare koke litt vann i en kjele og tilsett 3-4 dråper eterisk olje. Pust denne løsningen tar ca 15 minutter. Egnet for inhalering sedertre olje, eukalyptus eller lavendel.
Innånding kan gjøres flere ganger om dagen. Skade på helse slike prosedyrer vil ikke gjøre, men rolig og fjerne slim i halsen smerte kan ganske enkelt.
 "Shalyapynskyy" oppskrift
Denne oppskriften vil hjelpe mennesker som på grunn av forhold som ikke har råd sparsom diett stemmebåndene. Det antas at på denne måten gjenopprettet stemme Feodor Chaliapin, en berømt operasanger. Behandlingen vil ta omtrent en dag.
Sengetid er nødvendig for å klargjøre inhalering løsning. Koke ca en liter vann, tilsett en spiseskje salt og en dråpe jod, deretter ta kjelen fra varmen og puster på den i ca 20 minutter. Inhalerer damp nødvendig dybde, nese og munn på samme tid.
Etter innånding lage gløgg med egg og hell i et glass konjakk 25g. Drikke konjakk og gløgg slurker, alternerende mellom dem, slitasje varme ullsokker, slips hals mohair skjerf og gå til sengs. I løpet av dagen er det anbefalt å avstå fra å snakke, og som en støtte for immunsystemet for å gjøre askorbinsyre.  
Hvordan bli kvitt en nervøs tic øyne?
 Nervøs tic - en ganske vanlig menneskelig reaksjon på stress. Oftest det skjer hos små barn. Vanligvis kalles nerve teak korte muskelsammentrekninger som samme person ikke kan kontrollere. Når kroppen er anspent, og han er i ro, vises nervøs tick ofte. Hvis en person på dette tidspunktet å avlede samtalen eller noen handlinger som nervøs tick forsvinner. Bli kvitt nervøs tic blunk hvis det er forårsaket av stress, snarere enn lidelse en alvorlig sykdom. Vi må prøve å unngå stress, nyte livet mer og mindre nervøs.
 Måter å hjelpe bli kvitt nervøs tic
Personen som er utsatt for en nervøs tic, må du omgir den omsorg og oppmerksomhet, som en nervøs tic lett kan tjene i en familie der hver dag er det skandaler. Hvis desember begynte å dukke opp ved høy belastning drift, et signal om at vi bør organisere en skikkelig hvile, gjøre sport (svømming er best), ofte gå i frisk luft. TEC hjelper kur og legemidler som inneholder kalsium.
Noen ganger DEC på disse resultatene når en belastning. Du kan da råde folk til å gjøre øvelser som lindrer muskelspenninger ansikt. Du må sitte i den frie stilling, lukke øynene, slappe av musklene i ansiktet og kjeven, forestill deg at alle ansiktsmusklene som det sprer seg over ansiktet. Dette kan gjentas forskjellige formler anger management.
Hvis det viser seg ikke å bli kvitt nervøse tic øyne raskt, kan du prøve kalde omslag (sette et håndkle dynket i vann) eller varm honning lotion (koker en spiseskje honning i to kopper vann). Det anbefales å bruke øye teposer eller bomull pads dynket i kamille ekstrakter.
I dietten til en person som lider av en nervøs teak, bør råde matvarer som inneholder magnesium. Dette er nøtter, kirsebær, kirsebær, jordbær, kli frokostblandinger, rød fisk. Det er nyttig å lage et anstrøk av vendelrot og motherwort.
Drikker kaffe og sterk te er bedre å begrense eller utelate. Som å sitte foran datamaskinen og TV.  
Hvordan å be hjemme?
 Hjem bønn er ikke mye forskjellig fra bønn i tempelet. Det eneste unntaket er at det er lov å be for alle mennesker uten unntak, uavhengig av deres religiøse tilhørighet. I kirken besluttet å be for "oss" og bare mentalt for å unngå å forstyrre andre. Hjemme kan du be høyt, forutsatt at det ikke er irriterende slektninger. I bønn bør bli fullt påkledd. Kvinner ønskelig å ha hodet skjerf og være i en kjole eller skjørt. Hvordan å be hjemme?
 Samtalen med Herren som du kan holde dine egne ord, og ferdige "formler", produsert lenge før oss mange generasjoner av troende. Classic bønn som finnes i "bønn" ("Canon"). Du kan kjøpe i hvilken som helst butikk for religiøs litteratur. "Bønn Book" kan være kort (inneholder minst de nødvendige bønner), komplett (ment for prester) og normal (som er alt du trenger for en sann troende).
 Hvis du ønsker å virkelig be, må du huske på at "bønn" var:
 morgen og kveld (ved sengetid) bønn;
 dag (før start og slutt av hver sak før han spiste av mat og spising, etc.);
 kanoner på hverdager og "penitential kanon av vår Herre Jesus Kristus";
 akathists ("Sladchayshemu vår Herre Jesus Kristus", "Jomfru Maria", osv);
 "Posliduvannya til nattverden" og bønner blir lest etter det.
 Modern "bønnebok" Kirken og produsert de "russiske" språk vosproyzvodyaschem kirke slaviske ord kjent for oss bokstaver. Og i virkeligheten, og i en annen utførelse, ordene er aksenter. Folk kjent med Kirken (den gamle kirkeslavisk) språket bedre be for "n" "Bønn". Når de grunnleggende bønner vil bli lært og kanskje til og med studert, kan du få mer "gamle" bok. Dette bør gjøres for å få til den nåde som kommer fra kirken slaviske ord. Forklaringen er vanskelig, så bare tror på ordet.
 I "Bønn" Bønn for et hjem kan kjøpes "Salmene". I den ortodokse praksis leser ett hundre og femti salmer bør utføres ukentlig. I innlegget "Salmene" gjort leses to ganger. På "ære" er markeringen av levende og døde. Ortodokse kristne kan lese "Salme" ved graven til den avdøde.
 Leser Salmene "- noe alvorlig og ansvarlig. Før du går for det, er å få tillatelse fra presten.
 Bønn regelen
 Alle i mitt synspunkt en lang reise til Herren. Alle har sin tid og mobilitet for bønn. Følgelig er den eneste bønne regel for alle ikke eksisterer. Alle bør be så mye han kan. Hvor mye er det? Det bør identifisere presten.
 Ideelt sett hver av oss bør være sikker på å lese morgen og kveldsbønnen. De er nødvendige for å beskytte sjelen i løpet av dagen (morgen) og natt (kveld) fra onde krefter og mennesker. De som starter sin arbeidsdag veldig tidlig eller, tvert imot, ender det opp for sent og ikke har verken tid eller krefter til å lese hele morgen eller kveld forskrifter kan begrense grunnleggende bønner: for eksempel i morgen på "Fader vår", "barmhjertighet med meg Gud "(Sal femtiende) og" Creed "i kveld - Bønn av St. Johannes Chrysostomos," Ja Gud oppstå »og« Confession of synder hver dag ".
 I nærvær av ledig tid og lyst kan daglig lese de relevante canons for eksempel på mandag å be til sin skytsengel, erkeenglene og Angels tirsdag - døperen Johannes, onsdag - Jesus Kristus, etc. Leser Salmene "er også avhengig av din evne, lyst og tid.
 Bønn før måltider og etter - noe obligatorisk.
 Hvordan å be før nattverd?
 Svaret er vanligvis finnes i "bønn". Vi husker bare: alle bønnene som er gjort før kommunion, korrekturlese huset, før sakramentet. På slutten av nattverden må delta aftenbønn, og deretter med et rolig sinn kan begynne å be. Før nattverd skal lyde:
 "Posliduvannya til nattverden";
 tre kanon: omvendelse, skytsengel og Jomfru Maria;
 en av oppramsing;
 helaftens bønn.
 Hvordan å be hjemme?
 Hjem bønn utføres før ikonene stående med kors buer og forklare. Hvis du ønsker å gjøre prostrations eller be på sine knær.
 I bønn er det ønskelig ikke å bli forstyrret av utenforliggende ting - telefonsamtaler, plystrende vannkoker, flørting kjæledyr.
 I veldig sliten og trukket til den store bønn lov til å be sittende. "Salme", ​​bortsett fra "Glory" og avslutningsbønn kafyzmu også leser sitter.
 Til tross for at bønn krever litt konsentrasjon og oppmerksomhet, er det nyttig å be og styrke. Vår hjerne kan oppfatte lese, men sjelen må høre og får sin del av guddommelig nåde.  
Яндекс.Метрика