Hvordan å behandle smerte i punkt minne?
 Hæl smerter betydelig kompliserer livene til mennesker som lider av det, og tvinger forlate sitt tradisjonelle levemåte og rytme. Som i hælen området sett av små blodårer og nerveender, da noen betennelse i området - eller akillessene skade, bursitt eller hæl spurs - noen ganger bringer ufattelige lidelser for pasienten, oppmuntre lete etter måter å fart å bli kvitt symptomene. Hvordan ta smerten?
 Det er kjent at i tillegg til skader, forutsetningene for fremveksten av hæl smerter er fedme, metabolsk feil kosthold eller livsstil, dårlig miljø og enda noen sykdommer som overføres seksuelt. Av denne grunn, i tilfelle av slike smerter (som er mer sannsynlig å være symptomer på alvorlig sykdom) leger anbefaler å unngå selvmedisinering så snart som mulig og slå til eksperter for en grundig undersøkelse og profesjonelt foreskrevet behandling. Selvfølgelig denne behandlingen er konservative metoder og pasienten ikke medfører ekstra ubehag. Men etter den tid å besøke en lege i din makt for å eliminere ubehag, gjør en rekke enkle trinn:
 Endre sko for mer komfortabel. Når man bærer godt tilpasset sko stress på hælen ikke overstiger trykket på resten av foten. Foretrekker myke sko med elastisk såle og liten hæl (ca 2 cm).
 Bruk supinator hæl ved å kjøpe det på apoteket. Denne enheten er ikke bare eliminerer ubehag, men også brukes til å behandle hæl smerter. Det er best å kjøpe innleggssåler konsultere en podiatrist.
 Hvis smertene er uutholdelige, kan du ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, som for eksempel ibuprofen. Men i dette tilfellet, som når du tar andre farmasøytiske preparater som kreves forutgående høring.
 Hvis hæl smerter forbundet med alvorlig sykdom og har kronisk, bruke spesielle ortopediske sko, som, når de er riktig valgt, vil spare deg fra smertefulle opplevelser under gange.
 Hæl smerter: oppskrifter på tradisjonell medisin
 Kål fotbad. Slipe revet kål par store kocherыzhek og Gulf of kokende vann, la stå i en halv time. Hell ekstrakten i en bolle og tilsett varmt vann. Dyppe føttene i varmt vann i 30 minutter, hele tiden opprettholde høy vanntemperatur.
 Egg-krem salve. Grundig gni 200 gram smør 2 egg. Shell mos fint og legge til den resulterende masse. Hell et glass eple cider eddik, bland alt og oppbevares i kjøleskap i 2 uker, stirring komposisjon. Salven påføres dampet hælen, dekket med tøy prosesseringsområdet. Fest klut tape. Etter 30 minutter, skyll med varmt vann salve og sette på ullsokker. Tilbring denne prosedyren ved sengetid for to uker.
 Vel eliminerer smerte og reduserer betennelse i hælen propolis. I løpet av måneden Sett det på den femte før sengetid, dekket med bomull pads og feste bandasje.
 Walnut skjær er også effektive i behandlingen av smerte i hælen. For dette formålet 05 kg av nøtter hell 1 liter vann og la på et varmt sted (helst i solen) i 10 dager. Bruk en natt brygge pakker.
 En blanding av ammonium med vegetabilsk olje. For å gjøre dette betyr 50 g ammoniakk blandes med 1 ss olje. Bruk en halvtime pakker, riste blandingen før bruk.
 Behandling av hælspore
 En av de vanligste årsakene til hæl smerter er hælspore. I denne sykdommen gjennom inflammatoriske og degenerative forandringer i bein i hælbeinet dannet vekster som ligner pigg. Denne formen for vekster forårsaket mann uutholdelig smerte, noen ganger helt eliminere sin motorisk aktivitet. Også obligatorisk i dette tilfellet, massasje og iført ortopediske sko, lindre smerte og til og med bli kvitt sine kilder på følgende måter:
 Potet komprimere. Skyll potetene og riv den på rivjern med hud. Sett grøt på hælen og området rundt det og sikkert gasbind klut. Pakk med plastfolie og foten slitasje ull sokk. La komprimere på foten om natten. Løpet av behandlingen - to uker.
 Søknader folie. Vanlig mat folie brett flere ganger og vikle hennes hæl. Fix applikasjon bandasje og slitasje varme sokker. Gjenta i en måned, og etterlater folien på den femte natten.
 Anstrøk av hot pepper i trippel cologne. Flaske cologne hell i en mørk bank, legg 4-5 pods hot pepper og 1 ss apotek jod. Insister på et mørkt sted for tre dager. Smør mottatt skjær to ganger på fem dager.
 Vær hyggelig mot kroppen din, tidsriktig reagere på hans signaler om hjelp, ikke glem om tradisjonell medisin og dens anbefalinger - og deretter sykdommen vike umiddelbart!  
Hvordan brenne kroppsfett?
 Begrepet "normal vekt" og er et stort antall prosedyrer knyttet til det, ikke la sidene i pressen, på TV og på synspunktene til folk flest. Hvor slikt oppstyr om fysiske parametere? Ganske enkelt, gir moderat vekt ikke bare gode utseende, men også helse. Kroppen er utformet slik at alle systemer begynner å arbeide med svikt når det er overskudd av kroppsfett. Dette forklarer fullt ut ønsket om overvektige mennesker bekymret deres trivsel, brenne kroppsfett. For dem er dette veien til harmoni, letthet og oppfylle liv. Underhudsfett og indre fett
 Steady uttrykket "kroppsfett" kan overraske de som bare starte deres kjennskap til det grunnleggende ernæring. I dette tilfellet, forklarer at fett i kroppen kan samle seg i forskjellige former og i forskjellige deler av kroppen. En del av det er avsatt i form av rynker som vi ser på deres sider, lår og mage. Det resterende fett konsentrert rundt innsiden av organer og blodkar. Følgelig er disse avsetninger kalles, subkutan eller innvendig fett.
 Med andre ord, kan du velkommen hvis du har tid til å "berike" kroppen din bare underhudsfett og unngå ansamlinger inne. Intern fett, kalt visceral medisin, er dette den mest alvorlige trusselen. Ikke synlig fra utsiden, gradvis penetrerer det hulrommet av hullene i muskelfibrene, fyller sirkulasjonssystemet. Det kolesterol plakk - det er også visceralt fett, noe som fører til sirkulasjonsforstyrrelser, slag og hjerteinfarkt.
 Underhudsfett er ikke så ekkel. Sin skade er stort sett en forvrengning av kroppens konturer, utdanning svulmende sider og andre kroppsdeler. Okruhlyvshayasya figur som krever klær er større - er det også hans "fortjeneste". Heldigvis er overflødig fett er vanskelig å savne og gå glipp av et øyeblikk av hans utseende og kjempe det mye enklere enn med en skjult visceral. Hvis du er fast bestemt på å vende tilbake til sin fordums eleganse ved å bli kvitt et par pounds av fett, vil utføre følgende anbefalinger.
 Funksjoner brenner fett
 Først, la oss bli enige: vårt mål er bare fett. Og vi vil bare bli kvitt det og ikke abstrakt "kroppsvekt". Det faktum at mange som ønsker å gå ned i vekt feilaktig tillegge fedme overspising utelukkende og fullstendig ignorere andre faktorer som forårsaker det. Men i virkeligheten en stillesittende livsstil bidrar til dannelse av fett folder i det minste en ekstra bun spist til lunsj.
 Følgelig er det umulig å brenne kroppsfett gjennom diett alene. Moderasjon i kosthold, selvfølgelig, det er nødvendig, og vi skal snakke om det. Men i seg selv det vil ikke ødelegge fett og beholde muskler intakt under. Under faste alle celler gradvis dør, som fett og muskel. Så etter en tøff diett du vil se i speilet er ikke podtyanuvsheesya og utmagret kropp og posete.
 Derfor er vår oppgave komplisert og innebærer et ønske om å ikke bare brenne fett, men beholde muskel. Ellers henger den "tomme" hud rundt kjernen magert enda flere stygge rynker enn de som var fylt med fett. Og måten å oppnå den ønskede man bare: å kombinere diett med fysisk aktivitet. Sport belastning betydelig fart på stoffskiftet, og derfor brenner fettreserver. Imidlertid støtter hun tonet muskler og hindrer avsetning av fett i fremtiden. Hvordan? På grunn av evnen til muskelvevet å bruke omtrent 9 ganger mer energi enn andre vev i kroppen. Som er selv trent kroppen forbrenner kroppsfett mye mer effektivt enn en tynn kropp.
 Regler kvitt kroppsfett
 Så, hvis det i fremtiden prosessen med fett tap teori og logisk obozrym, i praksis venter på seriøst arbeid på kroppen hans. Og dens effektivitet i stor grad er avhengig av overholdelse av følgende anbefalinger:
 1.  Ikke i forkant av hendelsen. Vilje til å bli kvitt de forhatte kilo er forståelig. Men må akseptere det faktum at dette ikke er en rask prosess. Normal hastighet fettforbrenning - ikke mer enn 200 gram per uke. Dette er den hastigheten som vekttap tilsvarer de fysiologiske krav. Hvis vekten er raskere så det lover mange mote forsyningssystem, høy risiko skade på helse. Så ikke utelukke muligheten for at følgende fettforbrenningen du trenger å gjøre behandlingen av fordøyelses og utveksling systemer.
   Ikke glem å spise. Det ville synes at det ikke er noe enklere enn å skape en kalori underskudd kroppen. Redusere kalori daglig diett minst 300-400 enheter gjør det opererer i bruk av bestandene. Imidlertid spar natur er ikke så enkelt å gjøre innrømmelser som reaksjon på reduksjonen av mat prøver å holde fettet, så å si, for fremtidig. Så sørg for å spise, men egnet for mat zhiroszhihaniya. Først av alt, et godt måltid med protein og lav - karbohydrat. Absolutt ingen karbohydrater også ikke kan gjøre, ellers vil du ikke ha noen makt til fitness, viktigheten av disse har vi allerede diskutert. Foretrekker produkter med lav glykemisk indeks, som sakte gi blodsukker. Det usøtet korn, grønnsaker og moderate mengder frukt. Disse matvarer inneholder fiber, som ikke kan gjøre uten i prosessen med rensing av kroppen og vekttap. Men det viktigste i ditt "zhyroszhyhatelnom" mat - en aminosyre. Ta del i dannelsen av muskelvev, de akselerere metabolismen og brenne ekstra fett prosess. 
   Ikke gi opp fett. Paradoksalt? Og likevel, kroppen kan ikke fungere ordentlig, enn si opprettholde fysisk aktivitet uten minst et minimum antall fettsyrer. De gir biokjemiske prosesser, herunder splitting fett. Men bare hvis vi snakker om en gruppe fettsyrer, den såkalte flerumettet eller omega-3. Deres kilder - noen grønnsaker som avokado, alle nøtter, frø og fiskene i havet - må være regelmessig til stede i menyen din. Friske salater og hovedretter refill nerafynyrovannыmy vegetabilske oljer. Men ikke la seg rive med, alt er bra i moderate mengder. En teskje olivenolje første uttrykk er ganske nok for en standard servering. Uten å endre dosering, kan du erstatte den med sesamolje eller lin.
  Hvordan brenne kroppsfett?

   Ikke vær lat. Fettforbrenning ikke bare under trening, men en stund etter fullføring av disse. Og vekt trening på treningsstudio i denne forbindelse effektiv aerobic trening. Selv mens du hviler muskel utvinning krever energi som fortsetter å brenne kalorier. Videre utviklet musklene kontinuerlig presser metabolismen rate og ikke gi unødvendig form av fettreservene. All energi bare "brenne" for å opprettholde muskelvevet. Aerob trening er også nødvendig fordi, betale dem minst 3-4 timer per uke. Løpe, hoppe tau, pedal sykkelen før og etter hver styrketrening.
   Ikke vær redd for legemidler. Moderne vitenskap har etablert effektive og trygge legemidler som bidrar til å akselerere fettforbrenningen. Men de vil ikke hjelpe en bummer, fordi det er bare i forbindelse med riktig ernæring og mosjon. Men sammen disse tre komponenter: kosthold, fitness og ernæring for idrett kan slå kroppen din og befri den for fett.
   Dermed ingen hemmeligheter i spørsmålet brenne fett nei. Du trenger bare tålmodighet, utholdenhet og disiplin, og etter en stund kan du se de etterlengtede resultatene.  
Яндекс.Метрика