Hvordan å behandle tipun språk?
 "Tipun tunge" - som vanlig roper vi som svar på noens prognose. Dette er imidlertid lite sannsynlig at alvorlig ønske noen vite det kliniske bildet av sykdommen. Tupun eller vitenskapelig ikke glossitis slik en ufarlig sykdom å behandle det lett. Det kan føre til mye mer alvorlige problemer i munnen enn ubehag og ubehag fra berøre den betente området og dets omgivelser.
For funksjoner av språk er mange og varierte: det bestemmer temperatur, smak, tekstur og form alt som kommer i munnen, tar del i de viktigste prosessene som språk og fordøyelse. Også det - en indikator på helse, kan dens utseende nøyaktig diagnostisere mange sykdommer. Ikke rart at legen i de innledende inspeksjon forespørsler må vise tungen.
Hvis språket er noe galt, umulig å ikke legge merke til. En person opplever akutt ubehag, og søker å gjenopprette så raskt som mulig. Årsaken til glossitis er skadelige mikroorganismer. Med utilstrekkelig munnhygiene deres antall øker betydelig, og selv den minste skade (liten brenne varm kaffe, sprekk eller irritasjon) utvikle infeksjon tillater. Så det er betennelse i tungen (folk det kalles "tipun" og det vitenskapelige navnet - glossitt). Assist sykdom finne et nytt sted å røyke, drikke alkohol, og varm og krydret mat.
Det første tegnet er vanligvis glossitis tungen svie eller nummenhet i respons på akutt og varm mat. Etter språk sveller og vises plakk. På dette stadiet er det umulig å trekke og prøve å takle sin egen sorg. Haster må kontakte tannklinikk. Hvis du ikke mottar rettidig behandling, det papilloma og infeksjon trenger inn i dypere vev. Lansert glossitt - ekkel liten ting, det er sår, byller og betennelser i tykkelsen av språket, krever denne situasjonen kirurgiske inngrep. Unødvendig å si, bevise at dette ikke er nødvendig.
Grunner hlossytov kan være svært forskjellig: Skader språk (traumatisk glossitt), patologi av indre organer, foruten betennelse språk kan gi slike sykdommer som tuberkulose og candida. Og effektiv behandling av sykdommen er bare mulig med eliminering av årsakene til sykdommen. Så den eneste riktige svaret på spørsmålet: "Hvordan behandle tipun språk" - strengt på råd og under medisinsk tilsyn! Noen folk rettsmidler kan bare brukes som supplerende tiltak.
Når hlossytah nyttig smør og fersken rose hofter olje - der healing er mye raskere. Du kan ta bad med tindved olje og skyll munnen med kjøttkraft celandine og johannesurt eller brus løsning.
Fair fremmer helbredelse kamille, det kan dra nytte av denne funksjonen. En spiseskje tørkede blomster helle et glass kokt vann veldig varmt (men ikke kokende). Buljong avløp og skyll munnen og halsen flere ganger om dagen. Pass på å gjenta denne prosedyren på kvelden etter å ha spist.
En annen populær måte å bekjempe typunom - potet juice. Rå poteter gni på et rivjern og klem gjennom cheesecloth. Sam poteter kan brukes til å lage melboller og andre kulinariske herligheter, og juice skyll munnen. Det anbefales å gjenta prosedyren hvert 30. minutt, slik at potet diett folk garantert.
En annen god oppskrift - salvie sjy. To spiseskjeer tørt gress på en halvliter kokende vann, insisterer time, sil og skyll 8-10 ganger om dagen.
Også for behandling og forhindring av denne sykdom ved bruk immunomodulatorer - stoffer som forbedrer immunsystemet og styrke forsvar.
Som alle andre, er denne sykdommen lettere å forebygge enn å kurere. En grundig munnhygiene, ernæring, røykeslutt og alkoholmisbruk - og det er lite sannsynlig vil du noen gang lurt på hvordan å behandle tipun språk. Skål!  
Hvordan lære å snakke vakkert?
 Evnen til å snakke vakkert og riktig - er en viktig ferdighet som er nødvendig for å mestre. Vi lever i et samfunn, og vår suksess avhenger i stor grad av hvordan vi kan overbevisende måte formidle sine tanker til andre. Uttrykke sine tanker klart og konsekvent - er ikke en medfødt talent. Dette kan læres. Hvordan prøver vi å fortelle deg i denne artikkelen.
Oppfinner og "geeks" hadde kommet opp med noe utrolig, må du bevise at gjennomføringen av hans ideer i produksjon vil være til nytte. For studenter vet lite materiale - bør det kunne kompetent og tillitsfullt til stede. Og hva en elsker bør veltalenhet å overtale valgt med ham at hun ville bli glad! Generelt, snakker og vi har til å forhandle en levetid, så det er fornuftig å lære denne kunsten.
Du sikkert lagt merke til - noen forteller en enkel historie, og alle fascinert lytte eller nadryvayut mager le, selv om det ikke er særlig heldig forteller noen vitser og kvalitet. Og noens ytelse virkelig morsom spøk går som dette, det er bedre at du leser den.
Så, hvordan å lære å snakke vakkert. Psykologer sier at når du arbeider 55 prosent av folk skaffe informasjon non-verbalt - det er, etter vår mening, holdning, ansiktsuttrykk av høyttaleren. En annen 38 prosent forekomme i oppfatningen av stemmen klang, intonasjon. Bare sju prosent - det er hva mannen sa, selve teksten. Det absolutt ikke bety at godt sette stemmen kan bære noen tullet (skjønt - slå på TV, mange gjør nettopp det), noe som betyr at vi må jobbe med stemmen.
Folk foretrekker lave stemmer - både mannlige og kvinnelige. Så, først av alt, trenger du å lære å snakke i store bokstaver. Men heve stemmen og mer stall til tyster kan ikke i alle fall, det vil gjøre deg helt overbevisende. Det er urettferdighet - jo mer vi prøver dokrychatysya, jo mindre vi hører.
Hvordan lære å snakke vakkert?
 Å stemme var melodiøs, er en stor oppgave - synge! Tilstedeværelsen av musikalsk høring i dette tilfellet spiller det ingen rolle, men for å skåne følelsene til andre, kan omfatte høyt og synge med på dine favorittsanger. Hvis du gjør det ofte og regelmessig, ganske snart stemmen din begynner å høres bedre ut.
En annen øvelse - høytlesning. Med forskjellig uttrykk for "roller" - endre stemmen, avhengig hvis bemerkninger leser.
I tillegg til klingende stemme diksjon er svært viktig, og det skal fungere separat. Alle lydene du kan uttale? Til var det melodiske og glatt, i alle fall ikke å bli savnet høyt "Pszczel vant" - det høres bra ut. Ikke forkorte ord. "Hvordan" er mye mer behagelig for øret enn "hvordan". Og få en god artikulasjon hjelp mønstre. Velg den mest interessante - og tog. Dette vil ikke bare lære å snakke vakkert, men vil gi en mulighet til å vise frem til venner: bris brenne noe trudnovыhovaryvaemoe og deretter se de fåfengte forsøk på å gjenta denne bragden.
Hva kan ødelegge alle språk, er ordet-parasitter. Vel, hvordan ville det bedre å ikke egentlig snakke. Disse skjærene komplisere oppfatning av meldingen.
Lange pauser forbundet med smertefulle valg av ord er heller ikke en dekorasjon tale. Deres årsaker - dårlig ordforråd (Leksikon, vitenskapelig). Behandlet med bare én enkelt måte - å lese. Så sørg for å plukke et volum på bordet og få en vane å lese minst 15-20 minutter hver dag. Dette vil ikke bare lære å snakke pent og ordentlig, omgir meg med gode bøker, kan du gjøre en forskjell i deres liv. Ikke rart de sier: "De som leser boken vil alltid kontrollere de som ser på TV."
Hver person er passiv og aktiv ordforråd, den første av dem - ordene som vi vet, den andre - de vi bruker i samtalen. Selvsagt, mer. Så gjør sin tale rikere og mer interessant enkle øvelsen vil hjelpe. I morgen vi finner i ordlisten er kjent, men ubrukt ord. Avstand, konformitet eller ultrafiolett lys - det spiller ingen rolle. Det er viktig å avklare sin mening og størst mulig antall ganger i løpet av dagen sømløst veve det i sin tale. Tenk deg hvordan du vil øke ordforrådet for et år!
Og selvfølgelig, for å snakke godt, vil trene. Studenter humanitære universiteter spille et spill: du har litt tid til å snakke om noen maloznachaschem emne. For eksempel sengen rug eller lyktestolper. Du kan starte med fem minutter. Oppgaven - å lage din tale er ikke bare forbundet, men også interessant. Ryktet har det at den største suksessen i yrket ikke nå dem som lærer bedre, og de som er mer sannsynlig å vinne i denne spennende race. Du kan organisere en turnering med venner eller barn. Eller du kan bare fortelle noen lest eller hørt før.
Nå, vel vitende om mange ord og være i stand til å si, gå til hjem - til kort. Altfor lange stasjoner og nezmistovni språk følgesvenn i kjedsomhet. Så lære å uttrykke sine tanker logisk konsistent og begrunnet. Ikke hoppe fra en til en annen. Før du går videre til talen, vet du hvor du starter som en oppsummering av den grunnleggende ideen om at bringe argumenter og den spektakulære finish. (Husk at lærdommen av den store Shtirlitsa - husker første og siste setning).
Mestre kunsten av retorikken - problemet er, kanskje ikke lett, men det er gjennomførbart. En fordel at du får fra det, er ganske stor. Så gjennom prøving, feiling og regelmessig trening må du nå sine mål.  
Hvordan bli kvitt hodepine?
 Hodepine kan være annerledes - fra lys, ikke distrahere fra den daglige rutinen, til uutholdelig smertefullt. Uansett hva det er, bør det ikke bli tolerert. Det er mange måter å lindre lidelse med hodepine. Men prosessen med å bli kvitt det var mer effektive, trenger du å vite årsakene til sin forekomst. De kan være svært forskjellige. Hodepine kan signalisere alvorlige helseproblemer. Og hvis jeg ikke kan bli kvitt det de enkleste måtene er best å oppsøke lege.
 Årsaker til hodepine.
De vanligste årsakene til hodepine er avbrudd i blodkarene i hjernen, hvor de er eller forlenges, eller utsatt for kramper. En person kan lider av hodepine til halsen, parietal, frontal og temporale deler.
Hodepine kan skyldes forgiftning lav kvalitet eller overdreven dose av alkohol. Det kan vises sammen eller være et resultat av alvorlig hodeskade. Økt intrakranielt trykk eller blod kan føre til et angrep av smerter i hodet.
Grunnen til den sterke og uutholdelig smerte i den ene siden av hodet kan være migrene. Dette nevrologisk sykdom preget av sterk pulserende smerter i templer og pannen.
Migrene er underlagt en rekke mennesker. Årsakene til sin forekomst kan være både arvelige faktorer overføres hovedsakelig gjennom den kvinnelige linjen, og stress, nervøs spenning, stor oppgave. Når predisposisjon for sykdommen, kan kroppen reagere på endringer i vær og klimaendringer (for eksempel når du reiser til feriestedet). Provosere migrene og alkohol, spesielt øl og champagne; ost, sjokolade, noen varianter av nøtter.
 Hvordan bli kvitt hodepine?
Hodepine intensitet hva det kan være, påvirker negativt en persons evne til å konsentrere seg, ytelse og negativt påvirke hennes emosjonelle tilstand. Eksperter anbefaler ikke å forlate den uten tilsyn.
Overraskende, noen ganger raske måter å bli kvitt hodepine er svært enkel. Hvis smertene er ikke sterk, og du er hjemme, og det er hastesaker, prøve å sove en og en halv time. Det er enda noe slikt, "Pain ønsker å sove." Ofte i løpet av denne korte, men god søvn kroppen produserer "rekonfigurere" og våkne personen føler smerte forsvant.
Men hvordan bli kvitt hodepine senere hvis denne metoden slutter å operere eller er så sterk at den ikke sovne? Deretter kan du prøve andre måter å håndtere det.
Den enkleste tingen å gjøre er vått håndkle i kaldt vann og legg den på pannen i 5-10 minutter. Hvis du føler at bidrar til å gjøre en komprimere enda kulere og sette et håndkle er 2-3.
Massere hele hodet, fatte regionens templer, panne og nakke, hvis ikke fjerner fullstendig, vesentlig svekker den smerten. Bedre hvis det vil gjøre noen nær pasienten kunne slappe helt av alle musklene i skuldre, nakke og hode. Lys rubbing på skuldre, nakke, myke sirkel (spiral) bevegelse av nakken, fra ørene, templer og pannen til kronen for å lindre spasmer og forbedre blodsirkulasjonen. Massasje Utfør langsomme bevegelser med fingertuppene i 10-15 minutter.
Dypp en klut i eddik eller ferskpresset sitronsaft, litt fortynnet med vann. Slow tørke i en sirkelbevegelse og whisky nese. Gjenta 2-3 ganger.
Blant folkets hjelp for å bli kvitt smertene ta hensyn til følgende:
Rusler gjennom parken eller skogen, velge sunn, sterk tre - bjørk eller kalk (for kvinner), eik, alm (for menn). Gå opp til ham, klem, poskarzhtesya hodepine og spør bidra til å fjerne det. Trær - den mektigste kilden til healing energi, i stand til å rense menneskelig energi og kurere det.
Avslappet og behagelig å sitte i en stol eller på sofaen, sakte drikke en kopp sterk varm te med sitron og honning.
Kraftig gni ørene. Dette bør gjøres i løpet av 2-3 minutter å varme følelse i dem. På overflaten, ørene er mange punkter, og effekten av dette aktiverer mange organer, og kan forbedre blodsirkulasjonen.
 Forebygge hodepine.
Som enhver sykdom, hodepine lettere å forebygge enn å bli kvitt det. For dette formålet er det nødvendig å unngå faktorer som utløser angrep.
Personer som er utsatt for det, er kontraindisert nervøs og fysisk overbelastning, kronisk mangel på søvn (søvn bør ikke være mindre enn 8 timer per dag), misbruk av nikotin, alkohol og koffein.
Forsiktighet bør tas sammen med mat og ekskludert fra slankematen negativ innvirkning på cerebrale kar. Først av alt, animalsk fett, mat som inneholder kokosolje, konserveringsmidler. Dette inkluderer stekt mat. Dietten må inneholde grønnsaker, frukt, fisk, magert kjøtt og meieriprodukter, som inneholder en tilstrekkelig mengde mineraler og vitaminer som trengs for normal kroppen fungerer.
Bruken av antioksidanter, vitamin A, E, C, koenzym Q10 narkotika fra naturlige kilder til magnesium og midler fra kamille og ingefær vil være en utmerket forebygging og redusere intensiteten av hodepine.
 Dersom hodepinen vedvarer.
Hvis enkle måter å takle den konstante smerter i hodet ikke fungerer, og selv analgetika er ikke alltid avlaste det, er det på tide å se en lege. Smerte er oftest er et resultat av sykdom eller av et eget organ systemer i kroppen, slik som hypertensjon, mentale lidelser eller nervøs utmattelse, infeksjonssykdommer, osteoporose og til og med hjernesvulster. Jo raskere vil sette en nøyaktig diagnose, jo lettere vil det være å takle sykdommen.  
Яндекс.Метрика