Hvordan å behandle Zayed på leppene?
 Zayed i hjørnene av munnen hans - en svært ubehagelig fenomen. De forstyrrer normal åpen munn, snakker, spiser. Vanligvis sykdommen begynner med en liten rød i hjørnene av munnen. Hvis tid ikke begynne behandlingen kan forårsake sprekker, sår, lesjoner kan blø og veldig sår. Zayed kan behandles hjemme, men bare for en stund. Det som sprekker i hjørnene av munnen - er et resultat av infeksjon, som er i det menneskelige legeme. Hvis årsaken som forårsaket veksten Zayed, ikke eliminere, vil sykdommen tidvis minne meg selv. Hvis du ønsker å bli kvitt sprekker i munnvikene for alltid, må du oppsøke lege. Etter eksamen, vil han skrive en behandling som kan hjelpe deg med din sak. Det faktum at provosere Zayed er mange faktorer:
 mangel på vitamin A, C, E, B;
 forstyrret stoffskifte;
 dårlig valgt proteser;
 vane slikker leppene på gaten;
 reaksjon på antibiotika;
 Søt misbruk, alkohol;
 kronisk rhinitt, på grunn av noe som folk stadig puste gjennom munnen;
 barn årsaken til Zayed kan være vane alle trekke i munnen;
 bakteriell infeksjon;
 sopp;
 diabetes;
 svekket immunsystem;
 Fremveksten Zayed bedre å forebygge enn å lide av smerter i hjørnene av leppene og ta narkotika. Hvis man betaler litt av sin tid forebygging, er sannsynligheten for sprekker i hjørnene av munnen redusert til et minimum.
 Forebygging Zayed:
 1.  Jevnlig besøker tannlegen din og behandle tennene. Syk tann - smittekilde som raskt sprer seg i hele kroppen. Periodisk fjerne plakk, pusse tennene to ganger om dagen.
   Slutte å røyke.
   Gi kroppen din nok jern, spise lever, kjøtt, bokhvete, språk, røde frukter og grønnsaker.
   I vinter og i vindfulle forhold, kan du bruke en fuktighetsgivende leppepomade.
   Hvis leppene begynte å flasse av, smøre dem om natten fett krem, honning eller voks.
   Limit søtsaker, kaffe og sterk te.
   Spise sjømat, de inneholder mye jod, som er helt forbedrer immunforsvaret og forbedrer skjoldbruskkjertelen.
   Hvis forebygging mislykkes, Zayed fortsatt vises på leppene, sørg for å returnere skraping sopp Candida, fordi det kan være årsaken til problemet.
   Hva gjør du hvis Zayed det fortsatt på leppene? Først velger du en egen bolle, håndkle, lommetørkle, fordi Zayed svært smittsom. I tillegg er sykdommen overføres gjennom Kissing, slik at perioden av sykdommen avstå fra dem. Mat skal være varm, som for varm eller kald mat vil irritere såret. På tidspunktet for behandling, prøv å bruke sminke. Bygninger vil ringe deg for å bidra til å kurere folks oppskrifter:
  1.  Hvis huden i hjørnene av leppene og blush nettopp begynt å flasse av, pensle den med olje, tea tree, oliven, linfrø eller annen type olje.
    Sprekker i munnvikene perfekt bidra til å helbrede Kalanchoe juice.
    Gjelde for den verkebyll og brukt kald tepose.
    Gjelder å såre agurk skiver i en halv time.
    Propolis Mix med smør og gni inn i hjørnene av munnen hennes om natten.
    Aloe bidrar til raskt å helbrede sprekker i munnvikene.
    Gni hvitløk blandet med vegetabilsk olje og søke på såret. Skyll med varmt vann etter 20 minutter.
    Dypp en bomullsdott i tea tree olje og fest til hjørnene av leppene. Prosedyren gjentas om morgenen og før sengetid.
    Meget god fuktighetskrem for å hjelpe til med infusjon av eik bark.
    Hvis du etter noen dager med behandling hjemme Zayed vil ikke, sørg for å konsultere legen din som sykdommen kan utvikle seg. I tillegg kan uleget sår i munnvikene være et tegn på alvorlig foci av infeksjon i kroppen.  
Hvordan å behandle Zayed i hjørnene av munnen hans?
 Ubehag og lette smerter i hjørnene av leppene på zaedah ingenting i forhold til følelser forårsaket uestetisk utseende oser sprekker eller erosjoner dekket med en tynn film av løping. I motsetning til mange andre kosmetiske defekter i ansiktet, ikke kan takle disse ved hjelp av maskerings makeup. Derfor, ved første tegn Zayed til sprekker eller sår ikke begynte å vokse i størrelse og ikke spre seg til det andre hjørnet av leppene, ta umiddelbare skritt for å behandle dem.
Zayed i hjørnene av leppene blir behandlet ganske enkelt. Så jo raskere du ta hensyn til sykdommen, jo lavere sannsynlighet for at den vil vokse inn i en kronisk form. Fighting'll plukke det krever behandling fordi det er ikke noe annet enn en sykdom i slimhinnen i lepper og munnviker omliggende hud.
 Hvordan å behandle Zayed i hjørnene av leppene
Medisinske fagfolk kaller det en sykdom eller kantete stomatitt anhulytom. Det er to typer Zayed. Streptokokker Zayed vanligvis bare påvirker slimhinnen. I hjørnet av leppene dannet en sprekk som gjør vondt når du åpner munnen og kan blø hvis utilsiktet skade henne og rive henne dekke film. Sopp Zayed forårsaket av allestedsnærværende sopp av Candid representerer erosjon som påvirker lepper vinkel, fange de omkringliggende områdene. Disse Zayed ofte godt "gjemt" under den naturlige folder av leppene, og derfor vanskeligere å behandle og ofte blir kronisk.
Før Zayed behandlet i hjørnene av leppene, hyggelig å bli undersøkt. Tar skraping, spesialister in vitro nøyaktig identifisere utløsende agent, vil behandlingen bli mer produktive.
I begge tilfeller, leger fore smøre de berørte områdene fukortsynom eller alkohol løsninger av anilin fargestoffer. Prosedyren skal utføres tre ganger om dagen for å kurere. I tillegg til disse eksperter anbefaler smørende preparater i tillegg til virkningen på hver av patogener. Men inntak av vitamin B og PP vist til alle som har lignende problemer.
 Årsaker Zayed
Mest Zayed vises mot senket immunitet. Årsaken kan være anhulyta mangel på vitamin B2; Noen vanlige sykdommer, inkludert for eksempel diabetes; en rekke av gastrointestinale sykdommer. De fattige eller feil kosthold, kroppen ikke inneholder de nødvendige settene med vitaminer, mineraler og næringsstoffer også utløse sykdommen. I sjeldne tilfeller er årsaken Zayed malocclusion. I utseende anhulyta kan påvirke langvarig bruk av visse legemidler, inkludert antibiotika. Men være at siden det kan, eller heller bare føre til sykdommen kan bestemmes bare spesialister.
 Bli kvitt Zayed hjemme
Til selvmedisinering kan bare brukes hvis du er helt sikker på at du ikke har noen alvorlige medisinske tilstander. I dette tilfellet, kan du gjøre styrking immunitet. Se på kostholdet ditt. Maksimal berike den med mat rik på vitaminer og mineraler. Daglig inntak av 3-4 frukt, kjøtt, lever eller fisk, grønnsaker, meieriprodukter har en positiv innvirkning på å styrke immunforsvaret og normalisering av de indre organer. Nødvendig utendørs trening minst 2-3 timer i døgnet.
Med hensyn til Zayed, trenger de å behandle alkohol skjær 2-3 ganger om dagen. Unngå å tørke leppene, særlig i frysing og vindfullt vær. Bruk chapstick eller parafin salve på grunnlag av den mest berømte av disse er vaselin.
Fett sted lesjon olje løsning av vitamin E. Denne enkle prosedyren mykgjør og gir næring til huden og slimete. Ta små applikasjoner med decoctions av calendula, kamille, Banan. Å ha kjøttkraft - 1 ss tørkede urter i et glass vann - det dyppe bomull pads, forsiktig klem og søke på morgenen på 10-15 minutter. Dette vil myke opp og fukte huden og suspenderer sykdommen.
 Zaid barn
De største problem sprekker og erosjon bringe barn. De vil plukke kan nå stor størrelse og sterk nok til å levere smerte. Årsaker Zayed barn i de fleste tilfeller knyttet til svikt i oral hygiene og mekaniske skader.
For å unngå dette, se for barn. I vind og iskaldt vær tillater ikke barnets lepper var våt. De raskt obvetryatsya og potriskayutsya. Dette skjer ofte når en baby gråter i gaten for en lang tid. I hverdagen, etter at barnet har hatt utbrudd tenner alle kategorisk forby ham trekke leker i munnen. Mange foreldre overbærende behandle barnets vane, men at det fører ofte Zayed babyer.
For behandling av barn anhulyta nok til å gi oral hygiene, riktig diett og sykdom med hell overvunnet.  
Hvordan stoppe Ikata?
 Hikke oppstår alltid på det mest ubeleilig øyeblikk og uten grunn. Fra utsiden kan det se ganske latterlig, men for en mann som plutselig begynte å hikke, er det tvilsomt glede. Spesielt hvis det hører hjemme i et par minutter til å snakke til et stort publikum med en viktig rapport, delta i eller drive virksomheten forhandlingene seremonien. Hva bør jeg gjøre for å stoppe Ikata? Ettersom det er en hikke? Det kan indikere tilstedeværelse av alvorlig sykdom og når?
 Hva er hikke?
Hikke - en av de manifestasjoner av nervøs tic. Provoserer av phrenic nerve, som overfører impulsen gulvet muskel. Momentum er korte spasmer som ikke kan kontrolleres.
Noen ganger hikke kan oppstå på grunn av svelgevansker. Matrester blokkerer spiserøret, forårsaker det begynner å avta. Det er nye nervespasmer som er rytmisk gjentatte.
 Hvordan du raskt stoppe Ikata?
Vanligvis, for raskt å kunne stoppe hiccuping, bare drikke litt vann eller hold pusten for en kort tid. Hvis det mislykkes, kan du prøve å lindre nerve spasmer på andre måter.
Noen ganger hikke stoppet når spiserøret blir noe sur eller bitter. Prøv å svelge en liten bit av sitron eller drikke en teskje eddik. Med eddik skal være forsiktig med å brenne den slimete.
Du kan stoppe hikke, lent over vasken og drikke et glass vann. Du må drikke sakte, i små slurker.
Livlege av president Kennedy for å håndtere hikke rådes til å holde ut for språket. Når du begynner å hikke, åpne munnen, indeks og pekefinger, tar du tak i tuppen av tungen og trekke det litt. Kramper bør gradvis stoppe.
Prøv å bare slappe av litt og konsentrere seg om ikke hikke, og andre steder. Metoden er veldig bra hvis krampene var en reaksjon på jitters.
Trykke fingeren på roten av tungen, som om du prøver å føre gagging. Så du kan få ned tempoet angrepet av kramper og hikke kommer til intet.
 Hikke - et tegn på sykdommen
Hvis krampeanfall oppstår hikke deg oftere, og du føler smerter i brystet, og du synes det er vanskelig å svelge mat så snart som mulig for å se en lege. Noen ganger phrenic nerve spasmer indikerer betennelse i spiserøret, pessar eller brystet. Også intermitterende hikke kan være et symptom på nyresvikt.  
Яндекс.Метрика