Hvordan beregne eggløsning dag?
 Kalt tidspunktet for eggløsning modne egg fra eggstokken inn i bukhulen på grunn av brudd på modne hårsekken. Dager fra nå vil vente på egget befruktning. Hvis 24 timer befruktning ikke skjer, vil cellen dø. Dette er gunstig for unnfangelse periode kommer bare en gang i måneden. Men eggløsning kan ikke oppstå selv i helt frisk kvinne som aldri har kjent helseproblemer. I gjennomsnitt, ganske friske kvinner i fertil alder, skjer eggløsningen bare 10 ganger i året, hver måned.
En kort periode av livet egg delvis motvirket av det faktum at de mannlige kjønnsceller mer hardfør enn kvinnelige, kan sædcellene leve i en kvinnes kropp fra tre til fire dager. På grunn av dette er beregningen av eggløsning som en metode for prevensjon helt ineffektiv. Hvis en kvinne har en regelmessig menstruasjonssyklus, vil det være lettere å bestemme eggløsningsdagen. Men de fleste kvinner uregelmessig menstruasjon, sykkel gjennomsnitt 28 dager, men hver måned syklusen kan variere 25-30 dager, på alle måter.
Det hender at et par ikke kan tenke seg en baby. I dette tilfellet kan du bruke metoder for å beregne tidspunktet for eggløsning ved å bestemme hvilken dag i måneden vil være mest egnet for unnfangelsen etterlengtede barnet. Også, hvis mest nøyaktig beregne eggløsningsdagen til å planlegge kjønn på babyen. Hvis du har en datter, til befruktning finne sted 2-3 dager før eggløsning. Hvis du drømmer om en sønn, tenke seg en baby trenger samme dag når egget vil vente for befruktning.
Hvordan å beregne, når vil dette beryktede dag? Det er flere måter:
 1.  Test eggløsning selges i alle apotek og svært like i prinsippet av testen for graviditet. Denne testen kan bekrefte tilstedeværelse av hormonet i kroppen, som begynner å bli produsert etter 24-36 timer før ruptur av hårsekken, og la det modne egg. I pakken finnes flere barer, slik at testen skulle foregå hver morgen i flere dager. Den dagen da to strimler på testen vil ha samme rike farger og er dagen for eggløsning.
  Måling av basal temperatur (i rektum eller vagina). Temperaturen bør måles daglig om morgenen, selv når du ligger i sengen. Umiddelbart etter eggløsning termometer viser temperaturen på 03-04 grader høyere enn normalt. For å mest nøyaktig foreta beregninger, må du måle temperaturen syklus podryat 3-4.
  Spore status for slim i skjeden. Nærmere eggløsningsdagen utvalg vil bli mer tyktflytende, hvit. Jo flere valg, jo nærmere dagen for eggløsning.
  Follikulære beregninger. Denne metoden er basert på en ultralyd for å avgjøre statusen til eggstokkene og livmoren. Vanligvis tar ca 3 ultralyd for en menstruasjonssyklus.
  Beregning ved hjelp av formelen: mellom start neste måned trekke fra 14 dager. Imidlertid er denne fremgangsmåten egner seg bare for de kvinner som regelmessig syklus strengt hver måned, og i 28 dager.
  Du må forstå at en kvinnes kropp kan påvirke et stort antall faktorer: stress, tretthet, dårlig kosthold, dårlige vaner. I dette tilfellet, eggløsning nøyaktig beregne mislykkes. Det er derfor leger anbefaler at du bruker mer enn én metode for å bestemme eggløsningsdagen, og flere metoder sammen.  
Hvordan forbedre spermohramu folk rettsmidler?
 Før dagens unge mennesker er i økende grad reiser spørsmålet om fruktbarhet nedgang. Men dårlig sæd resultere er ikke et tegn på infertilitet og kan korrigeres. Forbedre kvaliteten på sperm boks narkotika og alternativ medisin. I favør av folk rettsmidler og ofte induserer følsomhet problemer og motvilje mot menn for å diskutere med noen seksuell frustrasjon og svikt i underlivet.
 Hvordan forbedre spermohramu folk rettsmidler?
 1.  Ta avkok av roten misvisende. Han utarbeidet en kostnad på 1 cent. l. misvisende 250 g vann, kok i 15 minutter. Ta en spiseskje hver 2 timer.
  Godt til kjøttkraft hofter. Koke en halv liter vann, tilsett en håndfull vasket rose hofter, koke 5 minutter. Deretter buljong tilført flere timer. Ta 100 g tre ganger om dagen.
  Tørket frukt: datoer, rosiner, aprikoser, fiken blandet med valnøtter og sitron, kjøttdeig, tilsett honning, ta en skje tre ganger om dagen.
  Pound gresskarfrø, tilsett honning. Ta en spiseskje om morgenen på tom mage.
  Forberede salat med egg, løk og nøtter, fyll med rømme.
  Ta avkok eller infusjon av plantain.
  Hell 100 g vann 10 hakkede valnøtter, la stå i 2-3 timer, tilsett 1 ss honning, ta en dag.
  Bruk av friske nesle te, tørket frukt.
  En spiseskje med salvie helle 250 g kokende vann, la stå i en halv time. Ta før et måltid en teskje to ganger om dagen.
  2 ss oregano helle 500 g kokende vann, la stå i en halv time. Ta et glass morgen og kveld.
  En halv spiseskje anis frø helle 250 gram kokt melk, la i 6 timer, drikke om morgenen på tom mage.
  Ta Royal Jelly, bedre drone. Bør tas på tom mage om morgenen og oppløse en halv teskje.
   Nyttige tips for å forbedre sæd
  1.  Spis mat som inneholder vitamin E. Den finnes i nøtter, frø, tørkede aprikoser, spinat.
   Konsumere tilstrekkelig vitamin C. De er rike på sitrusfrukter, tindved, solbær, paprika, kiwi, blomkål, brokkoli, rosenkål, tranebær, jordbær.
   Ikke la mangel på sink. Mange av sink finnes i oksekjøtt, bønner, østers, gresskarfrø.
   Spis matvarer rike på folsyre: tomater, lever, belgfrukter.
   Honning og tørket frukt er bra for blodårene, noe som bidrar til den konklusjon av sædceller.
   Persille, selleri, koriander gunstig effekt på sædkvaliteten.
   Bruk maksimal frukt og grønnsaker, fisk, proteinrik mat: kjøtt, bønner, brød fra hvetemel.
   Utelukke fet og stekt mat, fargestoffer, konserveringsmidler, pickles, konserveringsmidler.
   Spise fisk.
   For å overvinne dårlige vaner, alkohol og sigaretter.
   Spis gresskarfrø, valnøtter en dag for et par spiseskjeer.
   Drikker yoghurt og tomatjuice daglig glass om dagen.
   Sett daglig rutine, unngå hull måltider og søvn, satt av tid til å hvile.
   Unngå stress og overdreven fysisk aktivitet, mens engasjert i fysisk trening kunne og burde.
   Utelukke badestamp, badstue.
   Slitasje romslig klær laget av naturlige stoffer.
   Ikke ha en mobiltelefon i lommen.
   Begrense sukker.
   Drikk 2-25 liter vann per dag.
   Hvis du har problemer med sæd ikke å bekymre deg, men etter 3 uker gjenerobre analyse. I løpet av denne tiden du kan uten at det går på helsen try folk rettsmidler. Det var først etter gjentatte dårlige resultater i legens råd å starte medisinering.  
Hvordan å leve uten en galleblæren?
 Det er kjent at leveren spiller i kroppen vår er svært viktig. En av funksjonene til dette legeme er å utvikle galle nødvendig for riktig assimilering av fettstoffer. En type av reservoar for å lagre galle er galleblæren, den blir samlet og når spise doseres ut i tolvfingertarmen for fordøyelsen av fett og absorpsjon i blod næringsstoffer.
 Kronisk calculous kolecystitt som indikasjoner for fjerning av galleblæren
Galleblæren er utsatt for enkelte sykdommer, den vanligste av disse er gallestein (calculous kolecystitt). Opprinnelsen av sykdommer forbundet med betennelse i leveren eller blære seg, eller metabolske forstyrrelser også føre til stagnasjon av galle, og senere - utseendet på galleblæren steiner (eller, i vitenskapens språk, kalkulus)
Gallestein sykdom - et fenomen i dag er utbredt. Vi vet at det påvirker ca 80% av fødende kvinner og i underkant av 30% av voksne menn. Det er en hypotese om genetisk predisposisjon for sykdommen. Uansett, noen det skjer nesten uten å forårsake fysisk ubehag. Flesteparten av pasientene med steiner, øker i størrelse, lukke alle galleblæren lumen, noe som fører til hyppige smertefulle spasmer alvorlig feil av mage-tarmkanalen, og i noen tilfeller truet gjennombrudd tynn vegg av galleblæren, konsekvensene av disse kan være dødelig for pasient.
I slike tilfeller, leger ta avgjørelser om behovet for kolecystektomi - eller kirurgisk fjerning av galleblæren. Til dags dato er denne operasjonen utføres på ulike måter, blant annet metoden minidostupu (en snarvei) og laparoskopi, der kirurgiske manipulasjoner utført gjennom små punkteringer i bukhinnen. Vanligvis vellykket rehabilitering av pasienter utskrevet 4-5 dager etter operasjonen, etterfulgt av observasjon i klinikken og underlagt strenge regler om kosthold og livsstil.
 Hvordan oppføre seg etter galleblæren fjernes?
Hvis tilstanden var indikasjonen for kolecystektomi, ikke bekymre deg. Først, det viste en svært negativ innvirkning på de fleste av gallestein fordøyelsesorganer, spesielt - på avgjørende for den menneskelige bukspyttkjertelen. Dermed samtykker til kirurgi, holder du kroppen din fra ytterligere skadelige faktorer forbundet med galleblæren problemer.
Etter operasjonen innen den første måneden bør strengt følge legen foreslo en diett som krever utelukkelse fra menyen av stekt, fet, krydret og salt mat og drikke som inneholder alkohol. Dette er nødvendig for å hjelpe leveren til å tilpasse seg nye forhold og ta på tilleggsfunksjoner på grunn av fravær av galleblæren.
Spis små måltider bør være 5-6 ganger om dagen. Unngå overspising fordi leveren først er ute av stand til å takle volumet all maten kommer. Hun har til å arbeide i nødmodus, produsere mer galle, som lagerrom borte. Av denne grunn blir gallen mer væske, slabokontsentryrovannoy som kan føre til infeksjon eller inflammasjon i mage og tolvfingertarm. Unnlatelse av å følge dietten kan også være ledsaget av ubehag som manifesterer seg som magesmerter, kvalme eller forstyrrelser i stolen.
Men hvis du følger alle anbefalingene fra ekspertene, gradvis tilbake til normal diett (dette bør gjøres innen seks måneder), vil det etter hvert føle seg helt frisk. Selvfølgelig, vil du trenger for å begrense forbruket av fet og stekt, og mindre venner med alkohol, men resultatet oppnådd av deg fra avskjed med ulykkelig og førte deg så mye pine galleblæren vil få deg til å føle deg som en født på ny!
 Finnes det liv etter galleblæren fjernes?
Mange pasienter med gallestein panikk frykt avhendings operasjoner steinet og forfengelighet av galleblæren. Somehow denne operasjonen noen ganger finne den rette måten å få uføre ​​grupper! Faktisk dette er ikke sant. Dermed er vår kropp designet slik at det ikke er lagt noen ekstra kropper. Selv vedlegg tar del i fordøyelsen. Men det betyr fjerning ikke gi noens forferdelige tanker om fullstendig tap av helse. Det faktum at kroppen vår er veldig kompensatoren som er i stand til å helbrede seg selv fullt fungerende selv etter fjerning av noen, om ikke avgjørende. Fjerne galleblæren ikke medfører avkorting av liv eller uførhet. Tusenvis av mennesker som har vært gjennom denne operasjonen snart bare glemme det, bare å huske når de så på sin mage svak spor av mykronadreza eller punktering.  
Яндекс.Метрика