Hvordan beregne flisene?
 Komme å reparere lokalene, som er planlagt flislegging, etter å ha valgt likte du samlingen du vil umiddelbart kjøre inn i spørsmålet om hvordan man skal beregne antall fliser trengs. Hvis du kjøper den med en stor margin, og senere kan du ikke gå tilbake det overskytende til selger, og dermed pådra seg unødvendige kostnader. Hvis du tar akkurat det området, kan du kjøre inn i en situasjon hvor noen fliser under bonding vil vybrakovano eller ødelagte fliser, og hvis dette ikke være tilgjengelig, så må du vente til du tar disse få fliser.
Det finnes flere metoder for hvordan å beregne antall brikker for reparasjon er et bestemt rom.
Metode №1. Hvordan beregne fliser på gulvet.
På gulvet flis anses vanligvis ganske enkelt. For å gjøre dette må du finne arealet av rommet ved å multiplisere lengden med bredden. Hvis rommet er forskjellig i form fra gulvet og en enkel rektangel har en kompleks konfigurasjon, må du dele det opp i flere enkle former, finne arealet av hver rute og oppsummere mottatte. For eksempel kan du bestemme at gulvarealet er 12 m2. Deretter må du finne arealet av en utvalgt samling av fliser. Hold det i eksempelet er 05x05 meter. Så et område på én flis er 025 meter. Teppe område delt av de kvadratiske fliser og vi finner at vi trenger 48 gulvfliser. Dette er ideelt når bli med fliser på gulvet vil være på størrelse at flisene vil falle på ham uten undersnitt. Men som du vet, ingenting er perfekt ikke, Podrezov ikke unngås fordi flisene bør tas med en margin på 10 prosent, som for vårt eksempel vil være 48 + 48 * 01 = 528 fliser. Avrundes på en stor måte, og vi finner at vi trenger 53 gulvfliser.
Metode №2. Hvordan beregne fliser på badet.
Hvis den forrige eksempel til alle etasjer beregnes ganske enkelt, hvordan beregne veggfliser på badet, hvor problemet kan være komplisert av mange innredning aksenter og friser? I dette tilfellet må du oppsummere lengden på veggen for å få omkretsen av rommet ditt. Deretter må du tegne på papir én kolonne med fliser fra gulv til tak, at øynene ble vekslende mørke toner, med lys, og var synlig rader fortauskant. Deretter sette omkretsen av rommet og delt på bredden av en flis av ditt valg, noe som gir oss antall fliser på rad. Brøk tall avrundet. De samme tone rader med fliser oppsummerte det viser seg ønsket verdi. Hvis det er døråpninger, er det bestemt ved arealet, dividert med kvadratet av en flis, og deretter trekkes fra det beløp som tidligere poschytannoho. Det siste trinnet er å øke antall fliser beregnede verdier med 5-7% i underslag.
Som et eksempel på denne beregningen, bør du vurdere følgende bilde.
Hvordan beregne flisene?

Den skildrer en kolonne flis størrelse 23h35 cm fra gulv til tak i det valgte oppsettet. Hvordan beregne antall brikker for ham? For eksempel ta et rom med en omkrets på 10 meter. Derav antall kolonner med fliser er lik omkretsen dividert med bredden av en flis 10/035 = 286. Avrundes på en stor måte, og få 29 mørke fliser vil bli plassert i fem rader, så det bør være 5 * 29 = 145 stykker. Border er to rader, så det bør være 2 * 29 = 58 stykker. Lys flis vedlagt i fire rader, og det bør være 4 * 29 = 116 stykker. Til slutt, la innredning tre rader, og det vil trenge 3 * 29 = 87 stykker. Den resulterende antallet øker med 5-7% og få den endelige verdien av hvor mange biter av fliser vi trenger. Om nødvendig, overføre stykkene i arealet ved å multiplisere antall brikker i sitt område.
Metode №3. Hvordan beregne antall fliser.
I store butikker som selger keramiske fliser kan du beregne riktig mengde flis størrelsen på rommet ditt i et spesielt dataprogram. Beregningen blir ganske presis. Denne metoden kan brukes som verifikasjon av resultatene oppnådd av deg i håndberegninger.
Metode №4. Hvordan regne med komplekse flislegging.
De to foregående metodene fungerer svært godt for å legge fliser base som er oftest brukt. Men hvordan å beregne flisen hvis det er planlagt å signere en bias, eller løp? I dette tilfellet vil du rozkreslyuvannya legging på papir.
Trenger du å ta en bærbar PC i en celle, eller et ark med millimeterpapir, for å finne riktig skala rom slette sin omkrets. For vegger må slette hver av de fire vegger i den valgte skala. Deretter, basert på cellene i samme målestokk planlagt å tegne bildet flislegging.
Så alt er ganske enkel. Tenk mål fliser som vil bli inngått uten trim. For enkelhets skyld ikke å fjerne seg ved beregning melding om symbol eller ikon, de er nummerert. Det vil se omtrent slik ut.
Hvordan beregne flisene?

Deretter tenker på flis rezamy. Hvis to cut deler kan skaffes fra en av en flis, er det vurdert at trenger en flis. Også merker nummererte fliser kutte noen symbol. Når vil den endelige tall, som i alle tidligere eksempler trenger å øke sikkerhetsfaktor lik 110 115 åpner for feil i beregninger eller mislykkede Reza fliser som er uunngåelig i store antall i komplekse installasjon.
Dermed kan vi regne med rimelig nøyaktighet antall fliser kreves på noen måte til sin konklusjon og ethvert rom. Nøye utført beregninger redde deg fra unødvendige finanskostnader og situasjoner der du kan kjøre ut av fliser på sin konklusjon.  
Hvordan å få en jobb?
 På spørsmålet om hvordan å få en jobb møtt minst én gang i livet, alle som ikke har rike slektninger som kan bli fratatt slik nødvendighet som innleid arbeidskraft. Noen ting kommer nesten umiddelbart, og de får en jobb i slike prestisjetunge steder som Gazprom, Sberbank, kommersiell bank, påtalemyndigheten, administrasjon, skatt, toll, MIA, FSB, og andre vil delta på mer enn ett intervju før deres kudy- noensinne ta. Hvorfor dette skjer og hvordan å få en jobb uten erfaring vi beskriver i denne artikkelen.
Søk tradisjonelt arbeidet kan begynne på oppkjøp og visning tidsskrifter annonsering av ledige stillinger. Konturer du interessert Ad markør til senere å kaste bort tiden din re likt søkeannonser, og igjen se utvalgte bedrifter og identifisere e-post eller faks, som du vil sende ut din CV. Hvordan oppsummere vi nevnt på vår nettside.
Prestisjetung Company i tidsskrifter kunngjøring nesten ingen gi og sette jobbene sine på spesialiserte områder, eller se etter ansatte gjennom vikarbyråer. Så sjekk disse og lignende nettsteder i ditt område, lagre interessant jobb i en tekstfil og Send ut din CV til rekrutteringsbyråer i ditt område. Hvis du representerer en interesse i arbeidsmarkedet som spesialist innen etterspørsel, vil de være interessert i å ansette deg, så i dette tilfellet vil motta kompensasjon fra arbeidsgiver, som henvendte seg til dem for å finne rabotknykov.
Hvordan å få en jobb?

Hvis du er interessert i å jobbe i noen bestemte selskaper, jakten på sine nettsider, gå til jobb og se hvilke stillinger er åpne for øyeblikket. Du kan lykken vil smile og noen av de ansatte vil være nødvendig spesialitet.
Når du sender din CV til utvalgte adresser kan ringe opp selskapet og be dem mottatt din CV. I mellomstore og store bedrifter for utvalget og opptak ansatte ansvarlig HR-manager (engelsk Menneskelig Resourse - menneskelige ressurser). Din CV bør få det, og hvis du møter sekretær, må du spørre deg å få kontakt med HR-manager. Nå kan du bare vente til du blir innkalt til intervju. Tror ikke det vil komme neste dag etter å ha mottatt din CV. God ledighet kan vises i noen uker eller måneder senere.
Å lære å oppføre seg på intervju, også utarbeidet vi en egen artikkel, som i avslutningen av dette emnet om hvordan å få en jobb jeg ønsker å gi noen tips.
 1.  Start e-post adresse som vil se profesjonell. E-postadresse typen ivanova.maria@gmail.com ser mye bedre CV enn pups1983@gmail.com, noe som vil føre til at noen tvil i din yntervyuyrov din dekningen.
  Få ytterligere ferdigheter, eller heve eksisterende til den nye høyere nivå. For eksempel kan du øke nivået i engelsk bruker nettstedet
  Utforske gjennomsnittlig lønn for arbeid som ligner på det som du sobeseduetes. Dette vil tillate deg å obnoy parter ikke "selge" deg selv for billig, og den andre vil vise at du vet prisen seg selv og sine ferdigheter.
  Bygg din egen hjemmeside eller blogg hvis du har noe å fortelle folk om din spesialitet og informasjonen trengte dem. Skriv inn din nettside eller blogg i din CV til en potensiell arbeidsgiver kunne vurdere det.
  Periodisk minne seg selv. Du må vise en fornuftig kombinasjon av beskjedenhet og utholdenhet periodisk minne deg på at du er interessert i selskaper ringer tilbake eller re-sende en CV.
  Ikke glem å korrekturlese og rette en oppsummering stave- og grammatikkfeil. Tross alt, trenger du ikke "straffepoeng", som kan unngås helt.
  Hvis du trenger for å få en jobb svært raskt, og deretter fortsette Send ut så mange selskaper. I dette tilfellet, vil du sannsynligvis store talls lov vil få du mottar en invitasjon til et intervju, og deretter arbeide på kort sikt.
  Ikke nøl med å søke etter ledige stillinger for å være over din nåværende nivå av dyktighet. Hvis du er ung og klar for læring og selv-forbedring, så det skritt å gi arbeider sammen kan tillate deg å flytte opp på karrierestigen.
  Prøv å få en jobb relatert spesialiteter hvis de interesserer deg, eller din spesialitet i sin rene form er ikke etterspurt i arbeidsmarkedet.
  Aldri koble telefonen som du brukte i din CV. Ring invitasjon til intervju, du kan delta når som helst, og hvis du går glipp av, den andre gangen du ikke lenger kan ringe.
  Mens du forventer av drømmene dine, kan du prøve å organisere sin egen lille bedrift. I øynene til arbeidsgivere vil du se driftige mann og bringe deg inntekt mens du ikke har en fast jobb. Senere kan du alltid nær, selge, eller koble den til ansatte i tilfelle av sin suksess.
  Tiden tilbringer nyttig, for eksempel for å gi en generell rengjøring i garasjen hans. Når du begynner å jobbe du ikke vil ha tid.
  Vær forberedt på å gå på jobb. Ikke begrens din jobbsøking bare til byen der du bor. Millioner av mennesker verden rundt tilbringe noen timer å få til arbeid og retur fra sitt hjem i bilen hans.
  Ikke ta avvisning personlig personlig. Det er bare business og ikke alle kan få en bestemt jobb. Jo enklere du beveger avvisning (av noe slag), jo raskere du får det og være lykkeligere i livet, uansett hvor paradoksalt det kan høres.
  Alltid være positiv. Det er noen ganger vanskelig, spesielt hvis du har sendt din CV i et par dusin selskaper og har ikke nådd målet ditt. Men mannen som ikke mister sin tilstedeværelse i sinnet, og alltid klar til å gå videre til tross for alle hindringer og vanskeligheter verdt det. Arbeidsgivere vil se deg denne grensen, sjansene øker drastisk.
  Vær tålmodig og utholdenhet, og du ender opp med det arbeidet som vi drømmer om, og som for så lenge søkt. Husk at ikke alltid vinne den mest intelligente og sterk. De er ofte dårligere vedvarende og modig.  
Яндекс.Метрика