Hvordan beregne kroppsmasseindeks?
 Dietetics nylig blitt en av de mest populære områdene av medisin. I kjølvannet av vilkårlige jakten på tynnhet modellen ser, mange mennesker rundt om i verden, i alle aldre og kroppstype, ved hjelp av kunnskap om anvendt vitenskap for å miste ekstra (og unødvendige) pounds. Spesielt en av de vanligste metodene for kontroll figuren lånt fra friske mennesker til ernæringsfysiologer, var forestillingen om body mass index. Dette diagnostiske verktøy for å bestemme tilstedeværelsen av overflødig vekt ved å sammenligne høyde og vekt av pasienten, ble utviklet på midten av XIX århundre, men i dag ble en virkelig global popularitet. Hva er BMI
 Indeksen BMI - er faktisk ganske vag. Det virkelig viser den komplekse vektforholdet mellom mann og hans vekst, men det kan gi bare omtrentlig idé om hans fysikk. Som enhver gjennomsnittlig data, er BMI ikke er i stand til å ta hensyn til mange individuelle egenskaper som definerer hver levende organisme. Og selv divisjon indikatorer for menn og kvinner fortsatt gjør en endelig og omfattende svar på spørsmålet om sammensetningen av kroppsvekt.
 For å ta et enkelt eksempel. To kvinner på samme høyde, samme alder, se skalaene samme figur, og således har den samme masseindeks på kroppen. Dermed speilet man ser en gjennomsnittlig dame med progressiv cellulitt, store nok løse hofter og Zhirkov i hele kroppen. Mens den andre testen ser slank og muskuløs, fordi mesteparten av kroppen hennes - ikke fett, muskler, økte i styrke trening på treningsstudio.
 Det faktum at fettvev og muskelvev i det menneskelige legeme har forskjellig tetthet og vekt. Muskel er mye tyngre fettvev, så to personer med ulike nivåer av trening og sport tall kan få den samme BMI, men hovedtyngden vil være ganske forskjellig i sammensetning. Graden av fitness og kropps fedme BMI klarer verken forventet eller selv vurdere. Derfor, profesjonelle idrettsutøvere, slik som han er nesten aldri brukt (eller gjeldende modifikasjoner designet for å møte de spesifikke parametre).
 Men gjenkjenner konvensjonell medisin utstrakt bruk av body mass index, og selv sette opp retningslinjer for analyse av denne indikatoren. Anses normalt indeksen fra 18 til 25 (ingen spesielle BMI-målinger). Noe lavere tall viser mangel på gravitasjon, store - opptil overflødig fedme. Men å trekke konklusjoner om egen fysikk etter å ha mottatt indeksen, ikke glem om den betingede natur av denne indikatoren. Videre, i praksis har den en rekke endringer. For eksempel, den lengste levetid registrert hos personer med BMI på 27 er en viss mengde overskytende vekt. Samtidig modellering standarder gir en BMI på 17-16 som er undervektige, som legene vurdere usunn.
 Beregning og dekoding body mass index
 Den enkleste og raskeste måten å finne ut din kroppsmasseindeks - en flere automatiske kalkulatorer og programmer som tilbys i overflod på Internett. Men mekanismen for denne telleren er skjult fra brukeren kun utfall. Denne tilnærmingen var sammenlignbar med kontroll av reell og ideell unntatt for underholdning. Så alle som ønsker ikke bare å drepe tid, og være klar over deres personlige kropps tilbyr flere måter å beregne BMI selv.
 1.  En enkel formel for beregning av BMI er: BMI = vekt (kg) / høyde (m) * 2. At BMI er definert som forholdet mellom vekten med kvadratet av høyden. Tro det til vanlig kalkulator eller en kolonne på et ark, får du en hel eller en brøk. Tolke det bør bruke disse retningslinjene:
   16 og mindre er sterk vekttap;
   16 til 18 - i form av mangel på leger, men inderlig ønsket av de fleste jenter vekt;
   18 til 25 viser den gjennomsnittlige normalvekt for en voksen;
   25 til 30 - vektig, som ikke har ennå gir store problemer, men ødelegger form av en figur;
   mer enn 30 - ulike grader av fedme, med forbehold om korrigering av medisinske metoder.
   Som du kan se, ikke gitt formel høyde for enda kjønnsforskjeller, og ikke minst forskjellen i kroppsbygning og livsstil. For det kan beregne sin vektklasse, men denne informasjonen er, faktisk, vil neppe være et radikalt nytt. Det er også unødvendig å vurdere kroppsbygning gravide kvinner, barn og ungdom under 18 år. For en sann refleksjon av helse brukt andre, mer avansert teknologi.
  Hvordan beregne kroppsmasseindeks?

   Broca index oftest brukt i sykehus. Han arrangerte en "omvendt" hvis guidet av den klassiske tilnærmingen til å beregne BMI. Det er bare tatt som et grunnlag for normal vekt, som, Brock skal være: Høyde (cm) - 100 med en toleranse på 10 til 15%. Den største ulempe ved denne fremgangsmåte - å begrense dens omfang, fordi det bare bare til pasienter stigende 155-170 cm. som er egnet for de fleste kvinner, men bare noen menn.
   Menn må bruke alle de samme grunnleggende formelen for beregning av BMI, men tolke resultatene annerledes. For sterke kjønnsindikatorer BMI tolkes som følger:
   16 til 20 - mangel på tyngdekraften, noe som krever hurtig etterfylling (fortrinnsvis av muskelmasse i stedet for fett);
   21 til 28 - en BMI i normalområdet, med vekten av å leve mest middelaldrende menn;
   29-40 - overvektig, noe som ikke kan skade å kvitte seg med for sin egen helse og aktivitet;
   40 eller flere - en klar fedme som skal behandles.

   Hovedsiden Breytmana respektert i noen ernæringsfysiologer. Han også frastøtt av normal kroppsvekt, slik at å se avvik fra det. Idealvekt for Breytmanu - et Høyde (cm) * 07 - 50. Ved hjelp av disse beregningene kan finnes sjelden, men i kombinasjon med andre metoder de tillater mer objektivt vurdere helsetilstanden.
   Hovedsiden Bronhardta anses verdig nok rettferdig indikator som tar hensyn til strukturen av kroppen. Prøv å matche dem med sine egne, vel vitende om at, Bronhardtu normal vekt = Høyde (cm) * omkrets av brystkassen (cm) / 240. Ikke glem at brystet omkrets måles bredeste punktet ribber, som vanligvis er plassert under brystene.
   Generelle anbefalinger for beregning av kroppsmasseindeks
   Selv med pryblyznosti vitnesbyrd om hver av formler og tabeller, prøve å i det minste gjøre som egne målinger mer nøyaktig. Å veie deg ingen omtale av det, og oversiktlig tid i morgen etter å ha våknet opp og gå på toalettet, men før frokost og andre måltid og / eller væske. På denne tiden blæren, tarm og mage tomme, hvilket innebærer at det vil vise vekten av kroppsvekten din i stedet spist dine produkter og avfall fra kroppen.
   Mål høyden Sutra anbefales også, som dagen blir lei ryggraden og i kveld alle snur 1-2 cm lavere enn etter oppvåkning. Ikke forsøk å måle parametrene av kroppen ofte - 1-2 ganger i uken er nok til å se selve bildet. Og, selvfølgelig, styres ikke bare på bevis av skalaen og rekkevidde, men på sine egne følelser, nærhet klær og antall folder i midjen. Ingen, bortsett fra at du ikke kjenner kroppen din godt nok i tide til å legge merke til endringer hudfarge og ta nødvendige skritt i denne forbindelse.  
Hvordan shortbread deigen?
 Bakverk, kaker, paier og rundstykker - ikke hele listen av søtsaker som kan tilberedes fra deig, hovedtrekkene i som - ømhet og mealiness - kan gjøre på kjøkkenet vertinne sanne kulinariske herligheter. Noen gode sand matlaging deigen kommer lett, og noen trenger tid og erfaring å tilegne kulinariske ferdigheter i hjemmet produksjonen av dette produktet. Får elte deigen, bør det bli husket som en forutsetning for høy kvalitet grunnlag for å gjøre det nødvendig med en tilstrekkelig mengde fett. Uten dem, vil deigen har spesifikke rozsypchastosti der den fikk sitt navn. I fett, er en viktig rolle i oppskriften eggkvalitet og tester i stor grad vil avhenge av friskhet. Anvendelse av blandeplommer legge til noen ekstra test prakt og ømhet, og mel beregnet på miksing, må være en premie mens dobbel skjermet. Fett zameshyvanyem best å stå i kjøleskapet, ellers rozm'yaknuvshy, vil de holde opp bulk, noe som resulterer deigen mister sin elastisitet og bakverk ut hardt. 
 Avhengig av destinasjon, kan produktet baking fersk, saltet og søt. Den nødvendige mengden salt dermed vanligvis bestemt av vertinne. Den optimale tykkelse for å rulle deigen ut - fra 6 til 10 mm; tynnere wafere kan tørke og for tykk - gå bakker eller ujevn propektysya. For enkel undervisning rozkachanoho lag på en stekeplate sprengte det nok mel til deigen forsiktig svingete kjevle eller en glassflaske forsiktig for å løse det på et ark fra den øverste kanten. Å lage deigen til å sette et dekk, det kan også være lett drysset med mel, pre-smurt med olje hele området og bakker brev, etter som det spre et lag av deig. Hvis du etter baking kake likevel ikke langt bak, må du sette på en stor stekeplate gjennomvåt klut i kaldt vann og la stå i 15 minutter, deretter forsiktig treffer brev til skrivebordet, kaken kan lett bli trukket fra skjemaer. 
 Antall kringle oppskrifter i hundrevis; foreslår du bruke noen av dem til å forberede deilig smuldrete dessert.
 Den klassiske shortbread deigen for paier og informasjonskapsler
 Dette er en av de mest enkle og raske å fremstille oppskrifter. For elting du trenger:
 mel - 600 g;
 smør - 300 g;
 sukker - 200 g;
 eggeplommer - 4 stk;.
 Salt -. 1 ts spiseskje.
 Fremgangsmåten for fremstillingen
 1.  Sikt mel og bland den med salt og sukker.
   Pre-krydret i fryseren olje gni på et grovt rivjern og tilsett melblandingen.
   Lett bland ingrediensene med hendene eller med en mikser, bland og tilsett eggene.
   Elt deigen. Det må være tilstrekkelig tett.
   Dekk deigen med et håndkle retter og la i kjøleskapet i 40-50 minutter.
   Rull tortillas og stek ved 230 grader i 12-15 minutter.
   Sour deig sand kurver
   Det særegne ved denne testen er tilstede i blandingen av ingredienser rømme konsistens gir ekstra mykhet og elastisitet. Listen over nødvendige produkter:
   mel - 600 g;
   smør eller margarin - 300 g;
   eggeplommer - 3 stk;.
   gjennomsnittlig fett rømme - 200 g;
   sukker - 4. skjeer;
   Salt - 1 ts ss;.
   mat brus -. 1/2 t skje.
   Fremgangsmåten for fremstillingen
  1.  Sikt mel og legge den i salt og sukker.
    Legg den avkjølte fløte, eggeplommer og brus. Bland mikser.
    Plasser blandingen i kaldt smør skåret i biter og nøye elte deigen for hånd. Denne prosessen bør ikke være for lang, ellers oljen overopphetes, noe som kan skade konsistens og kvalitet test.
    Last ned deigen ball, pakk i plastfolie og legg i kjøleskapet i 40-50 minutter.
    Roll tykkelse på 6-7 mm, kuttet i sirkler på størrelse og kurver, spre deigen i formene, trykk forsiktig ned vegger og trim overflødig ved å trykke på kanten av formene.
    Stek ved 180 grader i 7-10 minutter.
    Sjokolade shortbread deig
    Kaker og kjeks laget av denne deigen annet lys brun fargetone og har en fin sjokolade smak. Obligatoriske ingredienser:
    mel - 600 g;
    sukker - 200 g;
    smør eller margarin - 400 g;
    egg - 5 stk;.
    Kakaopulver - 2 ss. skjeer;
    Salt - 1 ts ss;.
    mat brus - 1 t skje.;
    Sitronsyre -. 1/2 t skje.
    Prosedyre for å forberede:
   1.  I siktet mel Sett sukker, kakao, salt, natron og sitronsyre.
     Legg eggene og rør blandingen i en blender.
     Gnidd frosne revet smør fordele i massen og raskt kna deig.
     Danne en ball, legg den i en plastpose og kjølig i kjøleskapet i en halv time.
     Rull søm og kutte muggsopp. Stek ved 200 grader i 7-10 minutter.
     I alternativer, er det oppskrifter, som i sin nåværende nøtter, ost og til og med poteter. Det hele avhenger av hva som vil være å fylle inn dine matvarer.  
Яндекс.Метрика