Hvordan bestemme alderen på en kattunge?
 De fleste eiere vet nøyaktig bursdag kattunge om de aksepterer det "i gode hender" på annonsen eller kjøpe en fullblods dyr oppdrettere til - fødselsdato er ikke hemmelig, og er inkludert i de totale datasettet kjæledyr sammen med informasjon om hans karakter, ferdigheter, evner og kulinariske lidenskaper. Men noen ganger lykke i huset kommer uventet, fra gaten. Deretter finne ut alt som har empirisk og bestemme alderen på kattungen bør så snart som mulig: hans riktig ernæring og omsorg avhenger av antall siste dagene.
Fastslå den eksakte fødselsdato kattunge vises på ansiktet sitt, selvfølgelig, ikke vil fungere, men kjenner hans alder opp til en måned (og i de tidlige stadier av utviklingen - til en uke) er nødvendig.
Det mest fornuftige avgjørelse i denne saken vil være et besøk til veterinæren, spesialist ikke bare navnet på den eksakte alder, men også finne ut om dyret noen sykdom. Gitt at ungen kom fra gaten, er det ganske sannsynlig.
Men hvis showet svikter kattunge lege kan avgjøre sin alder og uavhengig. Det finnes flere metoder, men den mest nøyaktige tallet kan oppnås ved å bruke noen av dem.
 Øyne
Kattunger blir født helt blinde øyne begynne å åpne bare en uke, og endelig åpnet opp til to uker. Øynene hos unge kattunger blå, så de vil fortsette en stund, begynner endring øyenfarge i en alder av tre eller fire uker og avsluttes to måneder. Så hvis du har en kattunge er ikke "blue-eyed" steiner, og hans øyne fargen på himmelen, så han var ennå ikke to måneder.
 Ører
Hos unge kattunger ører presset - helt oppe og bli "oppreist" de i alderen tre uker.
 Motoriske ferdigheter
Et annet kriterium som å bestemme alderen på en kattunge - er hans måte å bevege seg. To ukers kattunge begynner å krype inn under tre uker - prøver å gå, og når han er en måned, hadde han nok til å gjøre et trekk. I en alder av seks måneder, babyen løper, hopper og spiller mye.
 Tenner
Likevel den mest nøyaktige måten å finne ut alderen på kattunge vil odontologisk forskning - at tennene bestemme alderen og spesialister. I to eller tre uker baby melk fortenner vises i tre uker han allerede har hoggtenner og en halv måned - premolarer. I to måneder alle baby tenner er på plass. Så kattunge med en full munn av tenner er gamle nok, selv om ingen annen stor størrelse.
Opp til fire måneder begynner å endre babyens tenner røtter, og opp til seks måneder i kjæledyret ditt har et komplett sett med jeksler.
Det er viktig at babyen mat i samsvar med hans alder. Hvis du var en kattunge under månen, omsorg for ham - ikke lett: det er ikke i stand til å drikke og ikke i stand til å gå på toalettet, fordi mens eieren vil måtte utføre alle funksjonene til mor-katt.
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

One Day
Nyfødt kattunge er fortsatt blind og har ingen kontroll over kroppen hans.
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

Ti dager
Av den tiende dagen i kattunger vanligvis åpne øyne
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

Tre uker
I denne alderen begynner kattunge å eksperimentere med mat inngitt.
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

Fem uker
Kattunge begynner god balanse kroppen din.
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

Åtte uker
Kattunger lærer å kommunisere med sine søsken og andre kjæledyr.
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

Fjorten uker
Motoriske ferdigheter forbedret kattunge og han dyktig balanserer halen.
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

Fem måneder
I denne alderen vanligvis oppnådd puberteten, men det varierer fra katt til katt.
Hvordan bestemme alderen på en kattunge?

En voksen katt
Innen ett år etter katt vanligvis nå full utvikling av kroppen hans.  
Hvordan bli kvitt spor av kviser i ansiktet ditt?
 Problemet med akne - akne - folk flest møter i de beste årene av sitt liv - 13-25 år. Denne perioden er preget av økt alder og spesielt krevende holdning til sitt eget utseende. Denne faktoren ofte forverrer problemet når en jente eller ung person sagen popped per natt kvise på nesen eller kinnet, ønsker å bli kvitt ham morgen. Og de ikke tar hensyn til det faktum at brutto skade huden lag å bli truet med to negative konsekvenser. Først, er det sannsynlig at det i stedet for tidlig presset kvise vil farge eller arr - postacne. For det andre, med en sterk fysisk innvirkning forstyrret struktur av dermis og infeksjonen sprer seg til andre områder av huden som ofte fører til nye flekker. I disse tilfellene, før eller senere, å mann spørsmålet "Hvordan bli kvitt spor av kviser i ansiktet ditt? ".
Når naturlige sjarm og skjønnhet er truet, må du skynde å hjelpe seg selv og bruke noen av de tilgjengelige metoder.
 Hva kan du gjøre hjemme?
Gjør fjerning postacne huset gir mening bare i ett tilfelle - hvis den er fersk flekk, endret farge, men ikke dens struktur. I denne situasjonen, vil alt være gode midler som er beroligende, antibakterielle og whitening effekt: avkok av kamille, calendula, celandine, johannesurt. I en halv liter vann sette to spiseskjeer av urter og hold i et vannbad i 5-10 minutter. Belastning. Tørk ansiktet flere ganger om dagen. Forresten, kan avkok av kamille ikke oppbevares i kjøleskapet i mer enn 10 timer, så det er bedre å helle i former og fryse i kjøleskapet og tørk ansiktet kuber av is. Du gjør og andre påfunn.
Gni revet agurk, presse juice (du kan bruke en juicer eller blender), dyppe bomull pads og søke på berørte området for å maksimere langsiktig. Denne prosedyren er best å tilbringe sitter ved en lærebok eller TV, ikke glem å jevne mellomrom å endre plater på frisk.
Hvis du har flere av disse plassene, kvitte seg med spor av kviser i ansiktet vil hjelpe et kraftig verktøy. Ta 100 gram fersk svinekjøtt bacon, skåret i små biter og vыtopyte fett fra kjøtt. Hell den i en krukke, la den avkjøles og bland med varm olje Banan, celandine eller kamille (tilgjengelig med alle tre urter). Pre-tørt gress skal knuses til et pulver tilstand. Det er bedre å gjøre det i en morter eller kaffekvern. På 100 gram fett trenger du 2 ss pulverisert urter. Bland godt mottatt salve og smøre tungt berørte områdene 2-3 ganger om dagen i en halv time, deretter fjerne fettvev og tørk huden urt. Hold trenger fett i kjøleskapet.
 Hvordan å kurere akne flekker kjører?
I alvorlige tilfeller, dype lesjoner og tilstedeværelsen av flere spor av akne er ikke nødvendig å eksperimentere på seg selv, men det er bedre å bruke til skjønnhetsklinikker der legene vil ta huden din. Moderne kosmetisk tillate returnere glatthet og skjønnheten i huden, men selv i særorganisasjonene kan ta flere økter.
Avhengig av graden av lesjon klinikk tilbyr maskinvare prosedyrer, mesotherapy, laserterapi, løft. Samtidig være forberedt på at legen din kan foreslå at du passere noen tester for å diagnostisere, fremskynde prosessen med å kvitte seg med spor av akne og hindre deres forekomst i fremtiden. Prosedyren avtale spesialist vil komme fra Skadeomfanget og alvorlighetsgraden av hudlesjoner, varighet og form for akne, individuelle kjennetegn ved kroppen din.
Prosedyrer for spesielle enheter er effektive i tilfelle av grunne og "fersk spor av akne. Når gamle postacne de ikke alltid hjelpe. Disse fremgangsmåtene er godt at de ikke har noen bivirkninger og øke produksjonen av kroppens naturlige kollagen og elastin.
Mesotherapy prosedyren reduserer å gå inn i huden mikro-doser av bestemte legemidler. Injeksjoner er laget i de områder av de enkelte lag. Sammensetningen administreres terapeutiske cocktail komponert for en bestemt pasient problem, og i medisin inneholder et sett av sporstoffer og vitaminer som gir næring til huden.
Hvis det var bare akne flekker, vil du overfladisk peeling prosedyre. Det er mild karakter og justerer perfekt lettelse huden og etterlater den glatt og ren. Fra spor av akne vil være over. Med dype spor av kviser anbefalte strengere løfte - midten eller dyp. Fremgangsmåten er for å sikre at i-pasient med huden smurt med et spesielt preparat, som består av kjemisk aktive stoffer under påvirkning av overflatelagene av epitelet i noen dager helt fornyes. Den nye huden er helt glatt, strålende og har ingen kosmetiske feil.
 Forebygge akne.
Fjerne synlige effektene av akne - en ganske vanskelig oppgave. Så hvis du er i en alder da et slikt problem kan true deg, best å ta alle forholdsregler. I tillegg er de ganske enkelt.
Unngå kosmetikk som inneholder lanolin og parafin. Ved første tegn på problemer med huden forkaste eventuelle kosmetikk opprettet på grunnlag av kjemiske og petroleumsprodukter, først og fremst som inneholder parabener.
For hudpleie ved hjelp av naturlige rettsmidler - urter, frukt og bær, honning og egg og leire masker. Det er mye billigere og sunnere for huden din.
Sørg for å ta vitaminene A og E, og ikke overdriv meieriprodukter, bakeri og konditori. Nøye behandle populære i dag anabole steroider og narkotika som inneholder barbiturater. Og du vil sikkert spare skjønnheten i huden din.  
Яндекс.Метрика