Hvordan å bestemme den mest passende farge for barnet. Tips til Feng Shui

 Fargebalanse skaper en atmosfære av glede, velvære og komfort, noe som er nødvendig for barnet ditt.
 Hver skygge - en viss energi vibrasjon. Det bør dyppe en pensel i riktige farger og nyanser og undertoner som vil passe barnet ditt er mulig å passere på regnbuen og lade din styrke og energi, slappe av og roe ned. Som et resultat av disse personlige ungen kommer til å falle med et unikt fartøy i sin indre verden, fyre energi for nye opplevelser.
 I Kina, verden rundt oss orientert til kardinal, er hvert område knyttet til de iboende farger. Øst og sør-øst egnet grønn, terracotta, blå, blå og gul. Sør tilsvarer nyanser av rødt, oransje, grønn, brun. I sør-vest og nord-øst for den beste gul, lys gul, oransje. Vest og nordvest mer i harmoni med hvit og gul. Og for den nord retning valgte kombinasjonen av blått, hvitt og sølv.
 Men som alder når barnet begynner å snakke om seg selv "I", mangler det personlige linjer og harmoni i fargevalget babyen plass avhenger av ditt valg. Hvordan å bestemme den mest passende farge for smuler? Det er nøytrale farger som noe dårlig i våre liv ikke bidrar, men god er ikke lagt til. Derfor nyanser av "fremmed" karamell ute av stand til å vise negativ. Hva forteller oss Feng Shui?
 Fra fødsel, barnet lærer. I hjertet av det harmonisk natur og instinktivt velger hvilken melodi er hans karakter. Og du kan bare ta detochku å håndtere og tillate etablering av nysgjerrige blikk. Hvorfor ikke arrangere en liten omvisning i observatør leilighet med morsomme kommentarer prise hans deretter ett, deretter de andre interiørdetaljer - og sørg for å velge "Eksponerings" mest interessante, lyse og kontrast stedene. Det bør også ta hensyn til at naturlige naturlige farger og nyanser er mer gunstig for barnets oppfatning.
 Farge at unge kjennere eller annen grunn foretrekker andre ikke bare vil symbolisere sin emosjonelle tilstand, men også fortelle deg hvordan du bruker magi til å blande farger omgir barnet konsonant ham rolig og nyanser for å skape en følelse av komfort.
 For kineserne rød forbundet med livskraft, aktivitet, metning, kjærlighet. Denne fargen ødelegger negativ energi flyt, stimulerer kreativitet og bidrar til å oppnå suksess i livet.
 OrangeTilhørighet til element of Fire - en favoritt habitat utrettelige drømmere, utrustet med stor intuisjon. Denne fargen action, entusiasme og frihet gunstig effekt på psyken til barnet utvikler et barns nysgjerrighet.
 Nyfødte babyer først begynner å skille det gul - Fargen på solen, som er den viktigste kilden til liv. I antikken i Kina, ble han ansett som den keiserlige farge, som en vanlig borger var ikke i stand til å bære gul. Vikle sin lille keiser i gult teppe og lage en morsom atmosfære, munterhet, omgjengelighet og nysgjerrighet.
 Grønn CEE t symboliserer våren, håp, lindrer, gjenoppretter vitalitet skaper harmoni. I den østlige tradisjon, ikke rosa eller blå og grønn farge er munter tiltrekker seg unge foreldre i å velge babyklær. Selvfølgelig en stor rolle i å forme denne oppfatningen spiller en ung gress frodige planter.
 Blå - Utførelsen av fred, forståelse og selv humør. Det symboliserer spiritualitet, omsorg, klokskap, mot, fred, kraft og styrke. Blåtoner slappe av, berolige og hvordan vi trengte å passe barnas soverom, som er nyttig som inaktiv og makt energi.
 Violet forbedrer mentale evner assosiert med kunnskap, selv-forbedring, meditasjon.
 Hvit henhold til den kinesiske, tar solen på en klar ettermiddag. Han er den mest maloynformatyvnыy, hvorfor skinner hvithet prostyraltsya og bleier er best egnet for hvile under søvn.
 Nå glade for å shoppe og velg din favoritt barnas pyntegjenstander. La din favoritt baby fra fødsel omgitt bare fylt med renhet og friskhet av min mor og far tanker og ambisjoner, fordi du finne store massen av favoriserer for babyen. Når barnet blir voksen, vil det spare en sjel eller en makeløs følelse av å bo i en flott beliggenhet - foreldres hus.
 Feng Shui tilbyr en rik palett av verktøy, blant disse vil du finne at din personlige konsonant følelse nær hjertet ditt. Etter at barnet og mamma ser seg selv som en. Og den valgte farge eller størrelse gjenspeiler din indre verden, og dermed den indre verden av barnet ditt.  
Hvor varmt saltet sopp måte?
 Hva kan være mer duftende, appetittvekkende og velsmakende alle andre spesialiteter i vintertabellen enn tiltrekker øyet crunchy syltet sopp! Disse sopp er utmerket ekte perle av russisk fest og være glade absorbert verter og gjester i tillegg til hovedretter og utmerket forrett. Moderne husmødre har lært ikke bare salt sopp, men også marinere og lage mat og koker dem. Men forrang fordelene forbrukerne fortsatt gitt salte sopp, utarbeidet to måter beising, kald og varm. Så, hvis du var heldig sopp og brakt den "stille jakt" disse gavene i skogen, og nå vet ikke hva jeg skal gjøre videre, har den varme beising metoden.
 Hva som er nødvendig for salting?
Først av alt, selvfølgelig, de fleste sopp. Enten det er hvit eller svart, tørr eller våt sopp. Vann i store mengder, så vel som ytterligere bestanddeler - Følgende produkter (data gitt i 1 liter vann):
medium slipe salt uten jod - 20g (som saltlake, og matlaging);
fennikelfrø, helst fersk, og flere hoder av hvitløk; pepperrot rot og blader - alt på individuell smak;
erter søt pepper og svart - 10 stykk,
korn nellik og blader av kirsebær eller bjørnebær - en amatør;
kålblader.
 Hvordan å pickle sopp?
 1.  Først rense sopp fra skogen av blader og rusk. Skyll godt å bruke en stiv svamp med en slipende belegg eller pensel.
  Forberede en stor emalje gryte med intakt indre overflaten.
  Sett soppen i kokende vann og kok i 20-25 minutter.
  Mens soppen er kokt, forberede saltvann hittil uten tilsetning av pepperrot og hvitløk. Alle andre krydder er lagt til vann rett mengde, deretter kok løsning.
  Med sopp kokt drenere vannet og kaste bort soppen i et dørslag eller sil til vann glass.
  Sett soppen i en panne klar med saltlake og kok i en halv time.
  Når provarylysya med sopp i saltlake med krydder, tilsett pepperrot, hvitløk og bær blader, jevnt distribuere dem i soppmasse.
  Sopp i saltlake Cover panne med ren og skåldet med kokende vann kål blader. På toppen lå et grunnlag for undertrykkelse, og over det - han undertrykkelse (så hardt).
  Når alle de grunnleggende trinnene for beising fullført, sette kjelen av sopp på et kjølig sted i 4-5 dager. Denne soppen skal være helt dekket med saltvann. Ellers kan de fast zlypnutysya hverandre og taper deres appetittvekkende utseende.
  Over tid sterilisere krukker og forsiktig legge soppen i glassbeholdere, fylle dem opp til toppen saltlake og tett lukking lokk, pre vlyvshy beste bankene i saltlake 1-2 spiseskjeer vegetabilsk olje for å hindre kontakt med oksygen og eventuell forsuring.
  Ved ferdigstillelse av arbeidet, fjerne glassene på et kjølig sted (kjøleskap eller kjeller) i 30-40 dager. De vil stå der så lenge - det avhenger av din tålmodighet husholdning. Mange begynner å vin, ingen ventetid planen. Imidlertid er det antatt at det er nødvendig å vente for å unngå mulige spiseforstyrrelser eller til forgiftning.
  Tjene soppen til bordet som en helhet og skiver form, løk eller hvitløk i vegetabilsk olje eller rømme - her er å plassere dine smakspreferanser! Bon Appetit deg - og din stasjonære sopp overflod!  
Hvordan å posere for et bilde skyte?
 Modell virksomhet uimotståelig forlokkende jenter sjarmert elegant atmosfære magasiner. Forstå deres ønske lett, fordi denne vakre liv, reflektert ett perfekt øyeblikk et kamera - oh! - Både gode og spennende. Det lukter godt brennevin og glans glans på leppene, inspirerer en bølge av øyevipper. Hun vil så å dykke og bli for alltid. Kunne denne lille, men deres liv blir en sammenhengende historie, full av moteriktige klær, sko og sofistikerte fyrverkeri blitzer. Og den eneste veien å gå - karriere midtside at trinnvis på podiet og fotopavylonu resultere i drømmer.
Så se deres fremtidige mentale tusenvis av jenter som danner en kø til støping og adgang til å studere i skolemodeller. Den sanne virkelighet i mellomtiden ikke så fint og lett. I stedet avslappet besudle den består av kovыlyanyya høye hæler og i stedet grasiøs poserer for kameraet - med skam før objektivet og alt mannskap. Ganske snart blir det klart at for å lykkes i dette feltet kan bare være å sette mye arbeid i flere år. Jeg skal begynne med det grunnleggende: lære å posere for en fotoseanse.
 Forberedelser til skyting
Riktig belysning og gunstig perspektiv, selvfølgelig, i stand til å bokstavelig talt gjøre underverker. Men fortsatt fotograf - ikke en magiker og ikke en artist som tegne noe som egentlig ikke er helt eller skjule uønskede detaljer. Det er derfor viktig at under fotoseanse du ser perfekt. Dette vil ikke bare gi skjønnhets portretter, men du lage svært godt humør, uten noe som vil det virkelig inspirert kreative prosessen.
Forberedelse for en fotoseanse er ikke nødvendigvis lang eller dyrt, hva er dens kompleksitet avhenger av scenario og ideer for fremtidige undersøkelser. I de fleste tilfeller, hvis ikke før du blir utfordret til å lage en konseptuell mote-historien for de internasjonale mote publikasjoner, vil være nok grunnleggende skjønnhetsbehandlinger:
 1.  Ta en manikyr og pedikyr. Ikke forvent at når du fotograferer mot et bakteppe av naturen, eller på et stort portrett av hender og føtter ikke får inn i rammen, så tenk på dem er ikke nødvendig. Først, er kameraet i stand til å snappe og subtilt understreke selv de minste detaljer. For det andre, kan fotografen komme opp med en idé eller en uventet interessant perspektiv, som vil bli omtalt i fingrene. Det er best å ta vare på deres tilstand på forhånd. Du trenger ikke å gjøre bygge eller oppfinne komplekse konstruksjonstegninger og rhinestones. Den naturlige form, gjennomsnittlig lengde og lyse nyanser gir dekke negler velstelt utseende og passer sømløst inn i de fleste bilder.
   Forberede klær. La det være ett, maksimum - to eller tre sett at du står overfor for å understreke verdighet figuren og maske ufullkommenhet. Og det er som regel ikke så intrikate og elegante klær og konsise hverdagslige ting i en klassisk eller sporty stil. Vinn-vinn kombinasjon av jeans og en hvit skjorte, en kjole-sak og domstol sko, hvite bukser og tilnyk. For den mest modige - hyggelig sett, men ikke altfor frank klær.
   Vask. Sofistikerte frisyrer sjelden relevant, mye bedre titt på fotografier av naturlig eller løs flettet hår. Dette er tilfelle når du trenger å fokusere på ansiktet og hårtype å velge det beste alternativet. Og ikke glem at håret skal være i harmoni med stilen på klær.
   Ikke gå over med sminke. Hvis det ikke er en spesiell anledning eller bilde, og testen, familie fotoseanse eller fange minne, så det beste alternativet ville være naturlig makeup i naturlige matte farger. Det bør gjøre det litt mer intens enn tilfeldig fordi flash "spiser" fargemetning.
   Vilkår posering
  Så du er i studio. Bakgrunnen bak ryggen rundt - Softbox og flash foran deg - fotografen. Lytt til det i det hele tatt, spesielt hvis du opplever poserer nei. Noen fotografer befalt modeller, spesielt nybegynnere. Men før eller senere den tid kommer når du trenger å jobbe på egen hånd i rammen. For ikke å gå seg vill på forhånd huske følgende metoder:
  1.  Finn ditt perspektiv. På slutten av fotoseanse pokrutitsya speilet og merk posisjonen der en liker mest. Avhengig av hvilken type person, for noen folk det er full ansiktet og haken hevet, for andre - og se på skjeve napivprofil. Store flertallet av såkalte ideelle vinkel "tre fjerdedeler" (eller napivprofil).
    Bo på ett sted. Det vil vise deg en fotograf basert på plasseringen av bakgrunnen, belysning og rekvisitter. Alt som kommer i forgrunnen (armer, ben, hofter eller skulder) i bildet vil virke mer av de kroppsdeler som ble igjen.
    Følg albuer og knær. Å opprettholde gode proporsjoner tall de bør henvises direkte. Det er mye mer fordelaktig posisjon titt på en vinkel som visuelt forlenge beinet og ikke skape effekten av "stubber" i stedet for hender.
    Slappe av hendene. Ikke hold dem i sømmene og ikke presse inn i nevene. Underarm og hånd skal være naturlig, uaktsomt posisjon, fingre - litt bøyd. Før du tar håndhilse og prøv å ikke stress gjennom hele prosessen.
    Lavere skuldre. Ikke løft dem, avrunding ryggen din, og ikke involverer halsen. Denne instinktive utover typiske startmodell, snakker hun om motgang. Men du må overvinne forlegenhet å ikke se på bildene lutende.
    Arbeid person. Det bør ikke være frosset maske hvis du ikke fotografere dokumenter. Tilbring en øvelse i forkant av tid til å jobbe ut noen grunnleggende følelser: en myk smil, forførende øyne, lys aggresjon mystisk grubling etc. Avhengig av alder og ansiktstrekk, og den generelle ideen photoshoot sett av følelser kan korrigeres eller oppdateres.
    Ikke zamyrayte. Frosne positurer er gode bare etter nøye gransket, og fotografen bedt om ikke å flytte. Resten tid ikke glem å flytte rammen demonstrere plast og vakre kurver av kroppen. Men som til resultatet er attraktivt, men ikke vulgær.
    Se på deg selv fra utsiden. De fleste studioene har et speil der du kan se deg selv i full størrelse. For mange er dette et meget nyttig verktøy kontroll posering, ansiktsuttrykk og tilstand hår og makeup.
    Slå på musikken. Dette er en effektiv måte å slappe av og melodi på en positiv måte. I tillegg setter rytmisk musikk hastigheten på endring og stillinger ikke kan stoppe opp og reflektere i lang tid. Kan du selv tenke deg å være en sanger eller danser på scenen, men gå over med følelser.
    Ta deg god tid. Profesjonell fotografering - det er ikke en rask prosess, det kan vare fra noen timer til en hel dag. I løpet av den tiden, kan fotografen vil justere lys gjentatte ganger endre plasseringen av spotlights. Videre viser erfaring at minst den første halvtimen av skyting hele laget, spesielt modellen bare konfigurert til arbeid fanger stemningen og rytme arbeid, blir deltakerne introdusert til å skyte hverandre. Først da starter ut gode skudd.
   Opptaksforholdene er også svært viktig for et godt resultat, men de vil ta vare på fotograf og / eller arrangør av skyting. Alt du trenger å slappe av så godt du kan før kameraet og ikke glem å utføre de ovennevnte anbefalinger. Kanskje vil du bli overrasket over at posering - ikke en enkel jobb, og etter fotografering du føler virkelig sliten. Photoshoot - en fysisk og moralsk arbeid som krever at alle deltakerne maksimalt engasjement og dyktighet.  
Яндекс.Метрика