Hvordan å bestemme modenhet av en avokado?
 Liker du avokado som det må være kjærlighet? Forresten, avokado - er han eller hun? Bær, frukt eller grønnsak? Hvordan og hva du skal spise, hvordan finne moden frukt og hva de skal gjøre med det neste? Alle disse problemene har nylig feide virvel i hodet mitt av våre landsmenn som først så på telleren eksotisk produkt. I dag, de fleste av oss, spesielt de som har gjort et sunt kosthold er en av prioriteringene i livet, vet ikke førstehånds hvordan man skal håndtere avokado, og viktigst av alt - hvorfor. Og de har rett - de morsomme utseende eksotiske frukter virkelig er en kilde til næringsstoffer for menneskekroppen. Likevel før du kjøper en no-no, og zasumnivayutsya i dette tilfellet velger.
Forfall avocado er fortsatt et mysterium for mange, som nylig møtt med nyttige egenskaper og kjennetegn ved bruk av avokado. Derfor, for dem og for andre som bryr seg om kostholdet ditt, beskriver vi hvordan å nøyaktig bestemme modenhet av avokado.
 Avocado: utseende og funksjoner modning. Tegn på moden avokado
Å fjerne tvil, innrømmer: Avokado - det er ikke en grønnsak og ikke bær og frukt. På grunn av usøtet smaken det virkelig er ofte referert til som grønnsaker og salg vil mest sannsynlig oppstå er det i den vegetabilske avdelingen. Imidlertid, avocado - en frukt, som klart viser utformingen av fosteret: en stor kjøtt benet rundt skallet. Det er usannsynlig at europeiske kolonistene, som for første gang noensinne har smakt avokado i søramerikanske land, tenk om den botaniske tilhørighet, men intuitivt frukt kalt "allyhatorovoy pære", som understreker dens forhold til frukt avlinger. Som for smak, fremmer det bruk av avocado ganske grunnleggende og velsmakende retter enn som dessert, som er typisk frukt. Generelt, moden avokado smak ganske nøytral, noe som gjør dem en god komponent og supper og salater, og snacks satt. Med henvisning til selger, kan du gjerne spørre ham om å gi deg den valgte avokado, siden det russiske ordet intetkjønn, og det er ikke tilbøyelig entall og flertall ser det samme.
Hvordan å bestemme modenhet av en avokado?
 Avokado modnes på høye trær, dyrket i både Amerika, Afrika og Israel. I Europa avokado selges hele året, og hans modenhet er ikke avhengig av sesong. Dessuten er det omtrent 400 varianter av avokado, hver med litt forskjellig størrelse og form av frukten, men vi importert noen av dem. Derfor, i supermarkeder eller markedet du mest sannsynlig vil finne avocado en av disse tre varianter med sitt tema:
 1.  California avocado - I moden tilstand med en slags mørk, brun-grønn, noen ganger nesten brun hud, kjøtt under hvilke - myk og elastisk. Dette avokado er bra for matlaging pastaer, sauser og fall guacamole, men salater. Velge Californian avocado nøye vurdere overflaten: den mørke huden er vanskelig ikke å legge merke til skader og spor av skade. Men denne typen avokado er moden for året.
   Florida avokado - Hud selv i denne karakteren er moden tilstand er fortsatt grønt og er tynn og glatt. Kjøttet under det alltid tett, selv når svært moden holder god form. Så velg en avokado hvis du planlegger å forberede en salat eller roll. Men å finne Florida avokado på salg bare mulig i vinter og vår, men smaken er mild og kalori - det laveste av alle varianter av avokado.
   Avocado Pinkerton ansett universell karakter og farge på huden og massetettheten i moden tilstand ligger mellom de to foregående varianter. Moden frukt er dekket med store bobler og har en langstrakt form med langstrakt smal del. Og Pinkerton avocado pit i det minste, og derfor har mer kjøtt enn andre varianter av avocado frukt.
  For å forlenge holdbarheten og bevare i det fjerne transport avokado vanligvis rive umoden. Noen ganger de ikke har tid til å gjøre det fullt ut og falle i salg er ikke helt egnet for konsum. Det er derfor viktig å kunne skille moden fra grønt avokado (ingen farge, for myk, smidig hud avocado -. Ikke et godt tegn Mest sannsynlig, i dine hender overmoden frukt, hvis sentrum for rozm'yakshylasya og mer ligner på grøt, enn olje og fruktkjøtt, som bør være moden avokado skjemt. Hva annet har ideelle egenskaper av avokado? Les gjerne om det.
   Velge en moden avokado
  Hvordan å bestemme modenhet av en avokado?
   Bare helt moden avokado, ingen bulker og overmodne områder, har en mild, litt nøtteaktig smak og overraskende behagelig, myk og buttery konsistens. Denne frukten gir alle kokker et stort felt for kreativitet og kulinariske eksperimenter. Den mest enkel og nyttig metode - bruk avocado i kalde retter (salater, sandwicher og som en egen siderett) eller sitronsaft og hell i seg selv. Snacks Avocado krever mer tid, men tradisjonelle meksikanske guacamole saus, kalde supper og paier med avokado var og fortsatt treffer alle restauranter. Regelmessig inntak av avokado som ikke var i varmebehandling forlenger ungdom, styrker immunforsvaret, noe som gjør huden smidig og hår og negler - sterk og skinnende. Hvis du ønsker å oppleve disse mirakuløse effekter på seg selv? Deretter prøver å bestemme kvalitet og modenhet av avokado på følgende grunnlag:
  1.  Moden avokado i gjennomsnitt veier ca 200-250 gram. Avhengig av variasjon, kan det løsne fra grønn til grønnlig brun, men i alle fall bør være solid, uten kontrast patcher og sprekker.
   Glatt eller støt, som hudfarge, ikke direkte tegn på forfall - en egenskap av en klasse (se I forrige avsnitt i denne artikkelen.). Alltid vurdere dette når du kjøper avokado.
   Ta gjerne frukten i håndflaten og rist den forsiktig. Inne i moden frukt ankelen litt tapping, perekochuyuchys fra risting.
   Nå forsiktig trykke fingeren pad skrelle avokado. Hvis den er litt bøyd til trykk og deretter tok den gamle form - da har du valgt den moden frukt.
   Se på stedet hvor håndtaket var et foster. I modne avokado skins på denne sirkelen er grønn med brune striper, og da kan du selv velge en dråpe juice. Gul og brun bør kutte - skilt og umoden avokado perespevsheho hhv.
   Vanligvis moden avokado med bobler selv uten hjelp av en kniv lettere å skrelle enn hladkokozhee. I tillegg er en relativt mer pupyrchastyh frukt kjøtt og ben tvert imot - tar opp mindre plass.
   Hvordan å bestemme modenhet av en avokado?

   Bein moden avokado er lett skilles fra massen - du bare kutte frukten i to på langs, deretter slå begge delene i motsatt retning.
   Ikke bekymre deg om disse detaljene hvis du fant ut for sent, og allerede kjøpe umoden avokado. Du kan også prøve å redde situasjonen: det satt umoden frukt i en papirpose med en stor banan og / eller eple og la ved romtemperatur i et par dager. Hvis avocado ikke er skadet eller defekt, så denne gangen er det modner under påvirkning av "naboer". Dette trikset kan brukes hvis en eller annen grunn må du kjøpe avokado på forhånd og holde den i en kort tid (opptil en uke). Deretter kjøpe spesielt umoden frukt, og når vi nærmer oss tidspunktet for forberedelse akselerere sin modning måten som er beskrevet på pakken og moden frukt. Forresten, kan lagring avocado masse selv fryse. Men den beste delen, selvfølgelig, kjøpe allyhatorovu pære umiddelbart før bruk - fordi bare ferske frukt beholde de fleste vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Så ofte bort deg selv og dine nærmeste retter med fersk, moden avokado og lykke til!  
Hvordan bli høy?
 Hvis du ønsker å vokse noen flere inches og føler seg mer selvsikker? Vi kommer til å fortelle deg hvordan å vokse noen "ekstra" inches gjennom balansert kosthold, trene 20-30 minutter om dagen, og kvaliteten på søvn om natten. Medisinsk høyde økning etter puberteten er praktisk talt umulig. Men mange mennesker har det motsatte er bevist.
La oss starte med teorien, for å svare på spørsmålet om hvordan å stå høyt. I hver av de lange ben er minst to plater av vekst: en på hver side, som er i stadig økende etter puberteten, og de fleste av fylling i vekst i løpet av denne perioden kommer fra leggbena. Denne siste stopp vokser i en alder av 24 år for menn og 18 kvinner, nekter menneskelig vekst videre. Men hvis du er under '24 det er realistisk, stimulerende menneskelig veksthormon å legge til flere inches til bena, ved hjelp av metoder som vil bli diskutert her.
Knee Brusk kan også bli tykkere hvis du er konsekvent trene ham under stress riktige øvelser.
Brusk gradvis tilpasser seg til stress og tykner å opprettholde makten. Utføre de trenger bare til unge mennesker.
Øvelser for ryggen kan utføre både unge og eldre. 33% av veksten kommer fra ryggraden, som består av 33 separate bein segmenter. Ryggvirvlene blir holdt sammen av leddbånd (tøffe og bindevev). Av disse 33 ryggvirvler, bare 9 junior sammen til to nedvyzhnыe bein, sacrum og haleben, danner baksiden av bekkenet. Alle de andre 24 ryggvirvler er forskjøvet i forhold til hverandre.
Disse 24 7 halsvirvler, 12 thorax og 5 korsrygg. Ligger mellom hver av disse 24 ryggvirvler brusk pads kalt disker. Tykkelsen av skivene bestemmer lengden av ryggraden og har en direkte innvirkning på veksten.
Det er bare 25 plater, og den totale lengde er 25% av den totale lengden av vertebra.
Disse stasjonene kan til slutt blir tynnere, noe som forklarer hvorfor eldre mennesker begynner å avta på grunn av osteoporose.
Jo tykkere plater, desto lengre ryggraden og over høyden din. Selv om hver plate vil øke bare 025 cm (01 tommer), vil du se 625 ovenfor.
Hva du trenger å gjøre er å utsette ryggraden tøyningsøvelser. Dermed kan du øke mengden av væske i platene.
Dette vil styrke brusk langs ryggraden, og gjør det tykkere og sterkere.
Øvelser som du må følge hvis du ønsker å være høy.
 1.  Generelt tøyningsøvelser.
  Disse øvelsene har vist seg å fungere svært effektivt som jobber med stretching og gi fleksibilitet til kroppen din. De er tatt fra
  Yoga og hvis du gjør det i det siste, vil du forstå hvorfor de hjelper.
   Øvelser for ryggraden.
  Som nevnt ovenfor, kan disse øvelsene legge deg til å øke mer enn noen andre øvelser for andre kroppsdeler som de kan lages av alle mennesker, uansett alder og vanligvis er de mest enkle og krever bare enkle ting for eksempel svømming, henger og svingende på bar, etc.
  Henge på bar, så lenge du ikke begynner å svekke grep.
  Følg pendel svingende føtter på baren.
  Følg rotasjon av hoften, henger på bar.
  Følg svinger til venstre og høyre, så vel, hengende bar.
   Øvelser for knærne.
  I noen mennesker, disse øvelsene er mer effektive enn utøve ryggraden, men ikke glem å gjøre begge deler,
  ikke å se uforholdsmessig lange ben og en liten bygning. Denne øvelsen kan også hjelpe folk med fullført utvikling (mer enn 24 år gammel). Denne øvelsen teknikk kalt microtraumas og ankelvekter. Teknologi microtraumas er som følger. Hver dag i 15 minutter du laste kneet for støtbelastninger som løping, hopping, sparker energisk Topana, Olt. Etter en slik belastning på beinet fast vekting og du har å sitte på senga og sofaen slik at føttene ikke berører gulvet. Du må holde på denne posisjonen i 1-2 timer. Denne perioden kan se på TV eller lese en bok. Hvis føttene vil lekke, bør de gni hendene. Den grunnleggende ideen med denne teknikken er at du søker bruskvev microtrauma, deretter ta bort med brusk komprimere belastningen skapt av felles bag for å danne en fortykket lag med brusk, noe som eliminerer microdamages.
  Men jeg ønsker å advare deg om at det ikke er noen statistikk på hvordan disse øvelsene i den langsiktige effekt på helse og arbeid i kneet.
  Nå la oss se på hva som er av veksthormon og påvirke sin produksjon i kroppen.
   Hva er veksthormon?
  Growth Hormone (HGH) er et stoff som produseres av kjertler i hjernen som kalles hypofysen.
  Denne kjertelen kalles ofte den viktigste kjertel, fordi det styrer mange andre kjertler i kroppen.
  Den menneskelige hormon er et protein som består av 191 byggeklosser kalles aminosyrer.
  Det kalles også somatotropina (Gr. Soma, somatos kroppen + Tropos retning).
  Hypofysen utskiller veksthormon gjennom hele livet.
  Denne veksthormon fremmer syntesen av hormoner og andre kjemikalier i kroppen, noe som gir human vekst.
   Hvordan stimulere veksthormon?
  Alle kan stimulere sin syntese, men trenger du det?
  Når du kommer til det viss alder (ca. 24 år), hvor bein er fullt dannet, er det ingenting du kan gjøre med veksthormon
  du bør fokusere mer på øvelser for ryggen.
  For de som fortsatt kan vokse på grunn av hormon HGH, må du gjøre følgende:
  Veksthormon som produseres naturlig i kroppen, og dens sekresjon kan optimaliseres langs naturlige stimuli.
  Den kraftigste faktorer som kan optimalisere menneskelig veksthormon sekresjon - en diett, fysisk aktivitetsnivå og søvnrytme.
   Diet.
  Ditt kosthold bør minimaliseres mat høy i karbohydrater.
  Spise mat med høyt innhold av karbohydrater fører til hyperglykemi (høyt blodsukker)
  som har en tendens til å bremse ned en mann utskillelsen av veksthormon.
  Matvarer som inneholder mye fett fører også til redusert sekresjon av veksthormon.
  Mat bør være rik på kalsium, som benyttes for å styrke og vekst av ben og vitamin D.
   Øvelsen.
  Velkjent faktum at trening fungerer som en viktig stimulans for den naturlige sekresjon av veksthormon.
  Men likevel lite bevis for hvordan dette kan skje.
  Andre forskere mener at dette kan være forårsaket på grunn av en økning i adrenalin, nitrogenoksid, blodlaktat, surhet eller nerve aktivitet, alene eller kombinert.
  Studier har vist at for å oppnå høyere nivåer av veksthormon base for å bruke minst 10 minutter med trening.
  Som et resultat, er den største mengden av humant veksthormon frigjøres til å utøve, og gradvis avtar i en time etter sin avslutning.
  Vi vet også at flere daglige økter kan føre til et optimalt nivå av veksthormon i løpet av dagen.
  Det er også viktig å drikke rikelig med vann under treningen, som dehydrering reduserer utskillelsen av veksthormon.
  Hvordan bli høy?

   Søvn.
  95% av menneskelig vekst oppstår under søvn, siden rundt midnatt er det en bølge av menneskelig veksthormon.
  Hvis søvnkvaliteten er utilstrekkelig, blir sekresjon av veksthormon reduseres med negative helsekonsekvenser.
  Viktige forutsetninger for en god søvn er nok plass mørkere og balansert kosthold som inneholder nok protein.
  Det er klart at tilstrekkelig søvn er også nødvendig for god helse generelt, og for de fleste betyr dette at de bør sove ca åtte timer.
  I tillegg er det kunstige måter å øke veksthormon injeksjoner, som noen ganger tydd idrettsutøvere, kroppsbyggere, etc.
  Men det er svært farlig, og vi vet ikke oppfordre deg til å praktisere dem.
  Bli ovenfor er ikke lett, og det tar mye av din tid. Først, vil du mest sannsynlig bli stadig måle høyden din i håp som har vokst opp vokst et par centimeter.
  Jeg kan sterkt opprørt, ikke ser umiddelbare resultater. Lidelsen er helt ubrukelig. Du må bruke alle eller noen av teknikkene som er beskrevet i artikkelen og være tålmodig. Husk at målet ditt - er å stimulere kroppen til å vokse noen flere inches.
  Og, selvfølgelig, ikke forvent en økning i veksten vil løse alle problemer i livet. I tillegg til vekst i sin naturlige forståelsen, er det vekst som mennesker, og det er mye mer kompleks og mangfoldig enn bonus ekstra inches i høyden.  
Яндекс.Метрика