Hvordan å bære skjerf pavloposadski?
 Ull skjerf med trykt mønster kjent i Russland siden 1795. Hans fødested er en forstadsbyen Pavlovsky Posad; skaperen - bonde ID Labzin. Utbredt pavloposadski skjerf var i 60-årene av det nittende århundre, da den oldebarn av en kjøpmann sammen Labzin VI Hryaznovыm pereprofilyuvav bonde produserer en moderne fabrikk for produksjon av ull sjal. Siden pavloposadskyy skjerf har blitt et ornament av russiske kvinner. I XXI århundre er det ikke mindre populær enn hundre og femti år siden.
 Hvordan å bære skjerf pavloposadski?
Pavloposadskyy skjerf reflekterer historien til den russiske nasjonale karakter og kultur. Lyse farger, utsøkt design, unike design og elegant silke frynser gjøre denne tingen en ekte lille mesterverk. I dag pavloposadski som skjerf laget av ull og bomull, silke og selv kombinert med nesten hvilket som helst materiale og stil på klær.
Et klart svar på spørsmålet, hvordan å bære skjerf pavloposadski ikke eksisterer. Hver kvinne kan selv bestemme i hvilken kapasitet vil den bruke "Russian folk" tilbehøret. For eksempel, Hollywood-stjerner bære skaut pavloposadski både tradisjonell amerikansk klær - klassiske jeans og hvite skjorter og satin kveld kjole med en åpen topp.
 Hvordan å knytte skjerf pavloposadski?
Pavloposadskyy skjerf kan kobles rundt halsen, hodet eller midje. Bæres som en tettsittende passform til kroppen og ned fritt i sine armer, skuldre, rygg og ben. Fargerike mønstre og sterke farger pavloposadskoho skjerf diktere dens bruk som en elegant detalj i rolig, nøytral, uten et stort antall bilder av kjoler.
Bomull produkter er alternativer som skjerf i off season (vår og høst), er ull brukt som opprinnelig lue eller skjerf i den kalde årstiden. Summer Classic pavloposadski skjerf (varm, med frynser) kan tjene som en poncho.
Pavloposadskyy skjerf på hodet kan være assosiert med både tradisjonell og original måte - for eksempel bandanas, den fritt hengende på ryggen eller skulderen ender. Den kan brukes enten alene eller i kombinasjon med andre hatter - for eksempel, med en stor pels lue (i dette tilfelle produktet er satt under hetten).
Pavloposadskyy skjerf rundt halsen hans og festet som arafatka, og et slips med en lang eller to kortendene. I vintersesongen kan det være skjult under klærne eller sette på toppen av det. Ull sjal ser flott med korte jakker, klassiske kåper, pelskåper.
 Fra hva du skal ha skaut pavloposadski?
Pavloposadskyy skjerf kan delta i dannelsen "av russisk folkemusikk stil på klær (f.eks, kombinert med et langt skjørt, pelsstøvler og kort polushubkom) eller utføre et originalt stykke som utfyller og understreker hver dag (kazual), business (klassisk og pantsuits) og festlig stil. Ull tilbehøret ingen klar referanse til alder, fortsatt ser han gode både unge jenter og kvinner menneskelige.
Et interessant trekk pavloposadskyh sjal er deres allsidighet. De kan inngå som en ydmyk lærer universitet image og stil i den vakre stranden. I noen tilfeller pavloposadski lånt lommetørkle i hennes garderobe menn. Russiske popstjerner, som sjokk mote publikum og deres fans refererer ofte til denne kvinnelige ekstrautstyr.  
Hvordan kurere hals under svangerskapet?
 Graviditet - vakker, og samtidig vanskelig periode når en kvinnes kropp er en del interne og eksterne endringer. Utrolig tøff og sårbare på samme tid, svarer det til en rekke faktorer, ikke helt til graviditet. Selv banalt kulde kan bli til alvorlige komplikasjoner. Det ville være bedre å ikke bli syk i løpet av disse ni månedene! Men i praksis er det nesten umulig, spesielt hvis svangerskapet står for høsten og vinteren. I slike forhold må være veldig forsiktig og pass av reelle og den imaginære risiko. Men hvis du ikke kan unngås - behandling bør være spesiell. Mange medisiner er nyttige i normale tider, under svangerskapet kan skade og derfor kontraindisert. Som har til å søke andre trygge oppskrifter. Heldigvis, det er nok av dem.
Sår hals - en av de mest ubehagelige symptomer. Jeg hater det i alle fall ikke kan, fordi barnet føler morens ubehag. Effektivt og uten fordommer å takle angina hjelp etter naturrettsmidler:
 1.  Manifestasjon av faryngitt (betennelse i slimhinnen i svelget) og tonsillitt (betennelse i mandlene) kan reduseres ved hjelp av en drink med saften av en halv sitron, 2 ss bete juice og en teskje av sirup hofter (tilgjengelig på apotek).
  Brygge 1 ss tørket salvie urter i et glass melk og drikke før sengetid. Ved morgen, bør sår hals avta.
  Redusere ubehag i halsen hjelper tindved olje: før du svelger, hold den i munnen.
  Å skylle pasientens hals ved hjelp av en blanding av urter salvie, eukalyptus blader og bjørk. Disse komponentene hell kokende vann, sil infusjon en halv time.
  En annen oppskrift urte skylling: kjerringrokk gress, blomster Helichrysum, bringebær blader og blomster. Insisterer den samme som i forrige oppskrift, skylle sår hals hver 2-3 timer.
  Varm infusjon av eukalyptus, johannesurt, calendula og kamille munnvann effektiv uten tilleggskomponenter.
  Oppløs sukkerroer eller løk juice i kokende vann i et forhold på 1: 1. Gurgle med denne løsningen bør gjentas hvert par timer for å redusere smerte.
  Gode ​​resultater uten bivirkninger lage damp inhalasjon. Universell oppskrift: ingredienser helles en kopp kokende vann og insisterer på en time. Deretter åpner lokket og puste på varm damp. For dette kan du bruke urte kamille blomster, blomst hyllebær, forlater mor og stemor og Banan.
  Ikke glem at ikke alle naturlige rettsmidler er ufarlig. Komponentene i planter, noen prosedyrer er i svekket kroppen enda mer kunstig "kjemi".
  Med hensyn til legemidler, ble noen medisiner testet og "beviste" sin rett til å bruke under graviditet. Hvis du kommer til å bruke industriell medisin, lese nøye instruksjoner, spesielt Kolonnen "Kontra". Det kan bli ansett betinget akseptable farmasøytiske stoffer er:
  1.  Faringosept. Løser pille etter måltider og 2-3 timer før neste måltid eller drikke.
   Jod - stoff å smøre pasientens hals.
   Lyzobakt. Tablettene bør holdes i munnen til det er oppløst. Dette verktøyet er ofte foreskrevet og gravide kvinner, og kvinner som ammer.
   Эfyzol. Tabletter for å suge i noen tilfeller forskrivere og med barn.
   Likevel prøver så mye som mulig for å unngå kjemiske stoffer. Mye bedre gargling løsning av brus, jod havsalt. Rikelig varm drink med sitron og bringebær syltetøy letter smertefull tilstand hemmer betennelser og "vasker ut" kroppen av bakterier.
   Sår hals hoste ofte komplisert. Din oppgave i dette tilfellet - for å hindre utvikling av bronkitt. Tørrhoste kan bli avløst av inhalasjoner av kamille, kalk, salvie, Banan. Disse plantene har anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Når strupeslimhinnen litt mykere og drar oppspytt, blir hoste våt. " Det er tid for expectorants: Bruk infusjons rad, ryllik, eukalyptus.
   Alle disse fremgangsmåter er vist i de to eller tre første dagene etter hoste. Hvis de ikke hjelpe i denne tid - må du kontakte legen din. En kompetent person må utelukke utviklingen av lungebetennelse ekstremt uønsket graviditet.
   Sår hals kan føre til tap av stemmen. " Hvis dette skje med deg - ikke anstrenge stemmebåndene og ikke prøve å snakke høyt hviske gjennom makt. Sving stemme vil hjelpe varm damp inhalasjon for de ovennevnte oppskrifter.
    Kontraindikasjon
   Mange tradisjonell behandling for gravide kvinner er forbudt. Spesielt under svangerskapet bør ikke tas:
   1.  Alkohol (narkotika). Skadelig for utviklingen av fosteret, kan truende sykdommer komplisere graviditet. Selv en liten mengde inn i blodet barn og avledet fra det to ganger lengre enn din.
    Immunstimulerende fytonastoyky på alkohol. Alkohol i kombinasjon med ginseng, sitrongress, solhatt, søt raise blodtrykk. Verken du eller barnet ditt trenger ikke denne ekstra belastningen på hjertet.
    Vasokonstriksjonseffekter narkotika. Det er betydelig risiko for blodpropp i morkaken og fostersirkulasjonsforstyrrelser.
    Honning i andre halvdel av svangerskapet kan føre til allergier og diabetes ufødte barnet i deg.
    Badestamper. Bidra generell overoppheting av kroppen. Og bena er også bedre å ikke sveve under denne prosedyren blod tilstrømning i beina og ikke mate morkaken.
    Aspirin. Dette sedvanlig stoffet påvirker fosterets vekst og øker risikoen for spontanabort.
    Har X-ray og røntgen. Stråling påvirker utviklingen av nervesystemet til barnet.
    Kort sagt, graviditet - en helt spesiell tilstand av kropp og sjel forventningsfull mor. Å føde et friskt barn, må vi følge mange regler å ta hensyn til de uunngåelige endringene i livsstil. Recall, forvrengning av smak persepsjon, som klarte å flytte inn i kategorien av vitser. Faktisk, de såkalte "innfall" gravide med i en seriøs og fornuftig grunnlag.
    Wise natur og dermed prøver å beskytte mor og barn inne fra eventuelle eksterne trusler. Og det er mange farer. Selv om du er veldig forsiktig, prøver å minimalisere de tilreisende fylte steder og ta kontakt med potensielt "smittsomme" andre - lumske bakterier kan bringe noen fra husholdningen. I dette tilfellet, ikke få panikk og ta riktige tiltak og lykke til!  
Som gurglevann Myramistin?
 Med utbruddet av den kalde årstid, og øker sannsynligheten for sykdommer som er kjennetegnet ved såkalt "forkjølelse symptomer." De blir ledsaget av en ubehagelig kald væske, noe som er vanskelig å stoppe. I tillegg til å være "laid" nese starter også skrike. Alvorlig helserisiko i seg selv, disse symptomene er imidlertid ikke menneskelig ytelse på denne tiden går til null.
De samme fare bjørn og under høye sommertemperaturer. Ligger i intensiv balsam kjører etter middag varme, eller drikker pereohlazhdennuyu væske for å slukke tørsten, de fleste mennesker liker å få problemer med halsen.
Den naturlige ønske i slike tilfeller er raskt å bli kvitt ubehagelige symptomer og retur av arbeiderklassen. I tillegg til å ta medisiner foreskrevet av legen din, er det viktig også, og lokal innflytelse. I hjelp av "gamle koner 'metoder under et teppe damp inhalasjon urt, brygget i en tekanne eller lignende prosedyrer løpet razlomannыm ferske skrelle poteter. Men risikoen for øvre luftveier brenner ved den minste avvik fra settet av "tekniske parametere av disse prosedyrene er ofte større enn sjansene for en rask utvinning. I tillegg, den tilsynelatende utilgjengelighet av disse metodene i "feltet" - på ferie eller på forretningsreise.
Og så komme til unnsetning fremskritt i moderne medisin - legemidler som bidrar til å bokstavelig talt "stå opp". Disse omfatter narkotika Myramistin. Universal stoff som har minimale bivirkninger, mens ekstremt effektiv.
Før vi betrakter bruken av medikamentet bør bemerkes at det er tilgjengelig i flasker på 50 og 150 ml er ønskelig at en pakke var tilstede munnstykke sprøyter, noe som i høy grad forenkler bruken av medikamentet. Det er nok til å sende spray i munnen og trekke sprøytepumpen. Hvis ikke sprøytes, må du skylle munnen forberedelse tradisjonelle måten.
Vurder å bruke begge metodene Myramistin mer detalj.
 Hvis det sprøyter:
 1.  Kastet hodet opp.
  Si utvidet "ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah."
  Skriv inn sprøyta i munnen halvparten og tre eller fire ganger for å spraye spaken trykk knappen.
  Prosedyren må gjentas med intervaller på 3-4 ganger om dagen.
   Som gurglevann Myramistin Splash
  Hvis sprøyta mangler, er da forberede seg til normal skylling. For å gjøre dette, måle 10-15 ml, noe som omtrent tilsvarer en halv spiseskje for supper. Barn (Myramistin kan anvende tre år) kan være medikament dyrking kokt vann til 1: 1. Å skylle, gjør du følgende:
  1.  Husk uttalen av den franske «R» og prøve litt prokartavyt.
   Hvis du jobber, type liten innpakning stoffet i munnen, la ned hodet opp og starte franske uttale øvelser sakte puster luft fra flasken.
   Prosedyren vil be deg endre konsistensen av væsken. Når hun spinytsya til et punkt som fyller nesten hele munnen - sesjon kan betraktes som fullført.
   Spytte innhold i en halv time, og prøv å ikke spise eller drikke.
   Den siste anbefaling er rettferdig og metode for bruk Myramistin spray.
   Oppgaven med barnet kan være komplisert hvis han aldri har brukt skylleprosedyre. Det er nødvendig å øve med ham før kampen spør porykuvaty som en tiger eller løve, viser personlig eksempel på hvordan det bør gjøres. Når barnet begynner å komme alt, er du klar for å ha prosedyren. Det eneste jeg kan legge til at i tillegg til narkotikadyrking, kan deles inn i to væskevolum påfølgende skylling.
   I tillegg, i mellom å bruke Myramistin kan holde gargling varm salt løsning (litt peresolenym fornemmelser) og natron (en halv teskje per kopp). Dette vil fremskynde helbredelsesprosessen.
   Ikke bli syk og holde seg frisk!  
Яндекс.Метрика