Hvordan bruke tamponger?
 Hygieniske tamponger har lenge vært et flott alternativ til de vanlige bind. De er i stand til å gi en upåklagelig sans for tørrhet under menstruasjon og helt utelukke muligheten for natertostey i lysken. Deres bruk ikke kan stoppe intens trening i kritiske dagene. Lovers trange bukser og tettsittende form kjoler nødvendigvis foretrekker praktisk og diskret helt hygienisk tampong.
 Hva du trenger å vite om tamponger?
Bruke tamponger krever litt kunnskap om det optimale valget for deg selv skriver. Det er kjent at antall menstruasjonsblødning hos kvinner varierer mye forskjellig, så tamponger har varierende grad av absorpsjon. Velge tamponger, fremfor alt, bør styres av deres absorberingsevne. De er delt inn i tre typer: "Normal" - for bruk i lean menstruasjon, "super" - med moderat til tung utslipp og "Super Plus" - spesielt når tunge menstruasjon.
Å gjøre et valg, ta hensyn til det materialet som de er laget. Der tamponger laget av økologisk bomull, ull hette og bomullspinner kjemisk behandlet. I tillegg kan de være applikatorer lette deres innføring. En elsker av lyse smaker kan du velge flavored "lady ting." Som du vet, alle vattpinner har en sylindrisk form. Dette oppnås ved å trykke på materialet som de er laget.
 Hvordan bruke tamponger?
Hvordan bruke tamponger?
 God pinne - en liten sylindrisk klump av mykt materiale som er lett innføres i vagina, har den ønskede grad av absorpsjon og kan lett fjernes etter at tidspunktet for bruk. Tampong holdes fast skjedemuskulaturen, og hvis riktig installert, trenger du ikke helt føler. Men udugelig håndtering av tamponger kan levere en masse problemer. Og alt på grunn av det faktum at en tampong inn feil. Hvis du føler en tampong, er det nok å vite at du gjorde noe galt. Riktig bruk tamponger er ikke vanskelig. Du må følge enkle retningslinjene:
å sette inn en tampong, ikke press din bekken muskler, men trenger å slappe av og litt bøy knærne, jo bedre;
ideelt plassert for å tampongen inn i skjeden, er det nødvendig å gå inn dypt nok, til den berører livmorhalsen - tampong bare ikke vil gå videre;
Ikke glem å legge igjen utenfor tråden ved å raskt trekke ut tampongen;
i tid for å endre tamponger, i henhold til de anbefalinger som er gitt på emballasjen;
Hvis du har satt inn en tampong, og hadde en følelse av ubehag eller friksjon, tyder dette på at handlingen utføres feil. Ta den ut og sette inn en ny en, men prøv å være dypere.
Riktig bruk tamponger tillater kvinner å holde på hobbyer. Fitness, jogging og sykling - verken som bør ikke nekte.
Ofte kvinner tenke på om du kan svømme med tamponger? Sannsynligheten for at vannet skjer det noe ubehagelig, synes det så høyt! Men det er ikke slik! Tamponger er laget for å passe alle situasjoner der du kan få rettferdig sex. Bare husk at i dette tilfellet må byttes ut i 1-2 timer tidligere enn angitt i instruksjonene.  
Wafer kake: oppskrift

 Wafer kake oppskrift som vi vil fortelle deg - dette er den mest favoritt kake som liten og voksen søt tann. Du kan forberede en full og kjøpt fra ferdig wafer kake. Hvis du ønsker å bake en kake med vaffelkaker, må du kjøpe elektrisitet Vaffeljern, som du kan bake kaker wafer.

 Wafer Cake: deilig oppskrift


 Å forberede vaffel kake oppskrift for "hjem" du ta følgende produkter: 130hr mykt smør, 100g smør, 4 egg, 230hr mel, stivelse 40gr, 2-3 appelsiner. Til fyllet bør 150hr blåbær, sukker 75hr, 375hr lav-fett ost, 375ml fløte, 15 hr krem ​​fortykningsmiddel. Å smøre trenger Vaffeljern smeltet smør. Må også forberede melis å skvette hennes kake. Først må du få ned smør og sukker til kremaktig formasjon. Deretter, fortsatt churn, legge ett egg. Stivelse blandet med siktet mel, tilsett olje-eggedosisen alle nøye og forsiktig blande. Neste må du vaske med varmt vann og oransje tørk den med et håndkle. Et tynt lag av skall skal rive.

Wafer kake: oppskrift

 Oppskrift vaffelkake "i hjemmet"


 Etter det, alt du trenger å presse appelsinjuice. Presset juice og revet skall for å blande seg med deigen og la stå i ca 30 minutter. Vaffeljern elektrisk verktøy varme opp til mid-nivå oppvarming. Bruk en børste til å smøre hele overflaten med et tynt lag med flytende Vaffeljern smeltet smør. På dens nedre overflate helle 3 ss. l. test og nær. Hver kake skal bake til gylden brun utseende. Ved siden av vaffelkake oppskrift bør ta blåbær, vask og tørk på en sil.
 2 ss. l. blåbær bør utsettes, og de resterende bær drysset med sukker og la stå i ca 30 minutter. Etter blåbær nastoyitsya, må du kna og gni gjennom en sil. Ost blanding godt med moste bær. Kremen av fortykningsmiddel slå ned og bland med bær-ostemassen. 1/4 av kremen bør utsettes. Og resten av kremen fordeles 6 mi kaker konfekt sprøyte med et munnstykke med en stjerne. For tre wafere med krem ​​uavgjort på hverandre, og toppdekselet Vafler krem. Pynt kaken skal være krem, bær og melis.
 Det var veldig enkel og deilig oppskrift vaffel kake. Bon appetit!

 Wafer kaker, video oppskrift


 Trening video oppskrift "hvordan å lage vaffelkake."
Hvordan å lage en deilig omelett fantastisk?
 Klassisk frokost utenkelig uten egg. I morgen kan du og bør spise sunn og næringsrik mat som er i stand til å fornye din energi og gi munterhet for dagen. Mange forbereder egg til frokost universell, men det er de som er vant til et gourmetmåltid. Problemet er at ikke alle vet hvordan å lage deilig omelett fantastisk? Som om dette ikke er vanskelig, men en gang slått egg og melk i en kjele oppnås masse for noen grunn til at ingen ønsker at det skal stige. Kan du gjøre noe med dette? Selvfølgelig! Du trenger bare å forstå detaljene av matlaging omelett sant!
 Deilig omelett oppskrift prakt
For å forberede en deilig omelett storslått, må du ta følgende produkter:
Egg - to deler;
Melk - 2 kopper eller 500 gram;
Hvetemel - 2 ss;
Smør - 20 gram;
Salt - 1 ts.
Streng overholdelse forberedelser teknologi - hemmeligheten av "storhet" velsmakende omelett.
 1.  Ta en visp eller mikser, slå egg og forsiktig til et tykt skum.
  Salt slått egg, tilsett melk til det og bland alt godt.
  I den resulterende egg-melkemasse helle mel og omrør inntil jevn struktur, å unngå dannelse av klumper.
  Smelt smøret i en kjele. Når det jevnt lag til å dekke bunnen, fyll ut det tilgjengelige lager. For å forberede en deilig omelett frodig, bør våtvekt jevnt distribuere i størrelse panner. Sistnevnte skal være non-stick belegg og høye murer.
  Matlaging eggerøre på høye i begynnelsen (han klarte å klatre), og deretter på svak varme i femten minutter. Pan lokk må være lukket. Cover må smøres med smør inni.
  Følg nøye med mens den nedre og øvre lag av fatet. Hvis zahus bunn og begynner å sakte bli brent, er det nødvendig å løfte en spade omelett pan og tilt til en og deretter den andre siden til den flytende massen kunne zatekty i kurs og redde den fra å brenne.
  Når den øvre skorpe tykner, kan egg bli vurdert klar. Av kokt kommer det i et par minutter. Fans kan la rosenrød topp potomytysya tallerken med lokket litt lengre.
  En omelett tilberedt på denne oppskriften er en stor tallerken til frokost nyttig og vil nyte alle familiemedlemmer.  
Hvordan lage en omelett for et par?
 Omelett - fransk rett som tok over verden med sin delikat smak og veldreid. Omelett bare koke deilig spise måltider med eggerøre og la deg mett for en lang tid. Grunnlaget for ethvert omelett - er egg, som grundig pisket blender eller en gaffel, deretter kombinere med melk. På bakgrunn av dette er det mulig å legge til ulike produkter for å få et deilig måltid, relevant for din smak. I omelett legge skinke, sopp, grønnsaker, kjøtt og til og med honning og syltetøy! Den kan tilberedes på ulike måter: i ovnen i en panne i multyvartsi og panner. Den mest delikate konsistensen omelett ut hvis du prøver å lage eggerøre for et par. Denne metoden for matlaging omelett unngår overdreven tillegg av olje, så det er ideelt for de som anser seg selv tilhengere av å spise sunt og ser sin vekt.
Lage mat for et par eggerøre ved hjelp av pan. For å gjøre dette, helle vann i pannen og legg den i en metallform med eggerøre (vannet bør danne nær sin midten), topplokk panne. Fortsett å koke en omelett til den blir tykk konsistens.
En annen måte å tilberede omelett for et par - gjør det med Trykkokere eller dampskip. Dette går spesielt omelett luft, vil det være et flott alternativ for lunsj eller middag, som voksne, og de minste fans av fransk mat.
 Søt omelett i et par multyvartsi
Koking av mat i ca 15 minutter. For å gjøre det, trenger du følgende ingredienser:
Egg 2-3 stk.;
brunt sukker - 1 ss. skje;
fullkorn mel - 1 ss. skje;
bakepulver - 1 klype;
rømme - 2 ss. skjeer;
jam å smake.
Utarbeidet omelett på denne oppskriften som følger:
 1.  Helte eggene i en keramisk bolle, ved hjelp av en gaffel, slå eller blender.
  Tilsett eggene til sukker, mel, bakepulver, melk og hell blandingen i forberedt form, pre-smurt det en bit av gresskar (oliven) olje.
  Plasser kurven i form av matlaging for et par. I multyvarochnuyu bolle, tilsett vann (4 kopper). Slå tilberedningsmåte for et par "i 10-15 minutter.
  Klar omelett sjenerøst hell syltetøy og rømme. Søt omelett er klar!
  Hvis du ikke liker disse søte "eksperimenter" og ønsker å lage en omelett i et par multyvartsi den klassiske oppskriften, følger alle de samme punkter eksklusive ingredienser sukker, mel, bakepulver og syltetøy.
   Omelett i et vannbad med cherrytomater
  Koking av mat i ca 40 minutter. For å gjøre det, trenger du følgende ingredienser:
  Egg - 4 stk;.
  Melk - 200 ml;
  cherrytomater - 200;.
  salt og urter etter smak.
  Å forberede omeletter, gjør du følgende:
  1.  Kutt cherrytomater i to. Brette dem inn i bolle med ris. Visp sammen egg rim med melk.
   Hell tomat egg-melk blandingen og rør.
   Slå på damperen i 20 minutter. Når dampbåten koblet nesten klar mix omelett og igjen slå på apparatet i 10-15 minutter.
   Klar omelett og dryss med salt. Bon appetit!
   For å kunne gjøre noe for et par eggerøre, tar svært liten tid, og det er å forberede en omelett - avhenger av din fantasi. Vanligvis, egge et par forbereder i 10-20 minutter (avhengig av tykkelsen omelett). Legg til favoritt omelett skinke og ost, frisk frukt og honning, tomater og sopp, prøve forskjellige oppskrifter, og hver gang oppdage denne franske kulinariske innfall igjen!  
Яндекс.Метрика