Hvordan bygge vippene seg hjemme?
 Uttrykksfulle øyne og en gåtefull blikk fra under lange vipper fluffy - er ikke denne drømmen jenter og kvinner i alle aldre? Heldigvis kan moderne teknologi innen skjønnhet oppnå dette imponerende effekt på ulike måter, og en av de mest effektive og kostbare av dem - øyevipper. Hvordan spare penger på marsj til salongen og likevel få lange øyevipper? Oppgaven er absolutt ikke lett, men å håndtere det er mulig.
På grunn av økninger kan du glemme mascara (øyevipper og så er svart), samt for krølltenger - de blir resirkulert. Effekten vil vare ca tre uker hvis riktig omsorg for vippene, kan du øke denne tiden av måneden. Og best av alt og en halv uke for å gå til korreksjon - mye lettere å få ned det som allerede er gjort, enn å bygge dem på nytt.
På nedsiden utvidelsen er at nå kan du ikke gå til bad og sauna. Gni øynene med hendene og bruke et verktøy for å fjerne oljebasert makeup også ikke vil. Blant de forbudte gleder tilordne som svømming i havet eller i bassenget - salt eller klorvann kan løse opp limet. Og hvis du liker å sove, etter å ha begravet person (under og øyevipper) i pute - risikerer du våkner opp om morgenen uten dem. Bør tenke to ganger hvis du trenger påløpte vippene hvis du bruker kontaktlinser.
Hvis du bestemmer deg - denne prosedyren tar omtrent en time og bruke den tiden du har med øynene lukket, sikre nye vippene eier, dessverre, umulig. Selv profesjonelle mestere ikke øke vippene seg: først, dette trette øyne, og for det andre, den store risikoen for å få lim på slimhinnen.
Så den eneste måten å spare på marsj til salongen og gjøre prosedyren hjemme - en kjæreste eller mor overtalt til å fungere som master og "make nice". Et annet spørsmål - er det verdt? Arbeidet med nitidig og faglige ferdigheter er mye avhenger - enten påløpte vippene ser naturlig og selvsagt hvor lenge de holder på, ikke gi uønskede bivirkninger som allergi, rødhet eller betennelse på øyelokkene.
For moden resonnement for nye vippene bedre å gå til salongen, faktisk - på salon erfaring og profesjonalitet artister som du stoler på. Ikke dårlig, hvis leting har vært der et par av vennene dine, og du kan i praksis være sikker på at kvaliteten på tjenesten, det vil si på nivået.
Hvis du bestemmer deg for å betro sine skjønnhets øyevipper uerfarne hender beste venn, hva - teknologi forlengelse vil være den samme som i kabinen, kan forskjellen bare som det endelige resultatet.
Hvordan bygge vippene seg hjemme?
 For å øke bruken av naturlige vippene (mink eller silke) eller syntetisk materiale. Selv om naturlig koste mye mer - en fordel fortsatt trenger å gi dem. Kunstig ofte føre til allergier. Er utvidet vippene stikker dem med et spesielt lim til bunnen av sin egen - en eller bjelker. Bedre, selvfølgelig, det andre alternativet, slik at de vil se mye mer naturlig.
Spesiell gummi lim kan være gjennomsiktig eller svart. Hvis det er svart - i land av århundret liner å gjøre med det - så vil se mer uttrykksfulle.
Det er best å kjøpe verktøy og materialer for å bygge et sett, vil det komme seg øyevipper, lim og detaljert instruksjon på programmet, er det også sett av bruker pinsett.
Teknologien i seg selv er enkel nok kapasitet, problemer her ligger i det faktum at hardt arbeid og krever litt fingerferdighet veiviseren.
Først må du fjerne fra øyevipper og øyelokk rester av kosmetikk og avfett "scope of work" spesielt sammensatt. Alt som kreves av deg da - det sitter rolig med øynene lukket og ikke forstyrre med master (domoroschennomu eller ekte) å gjøre de nødvendige manipulasjoner. Han er på denne tiden er med den ytterste forsiktighet og nøyaktighet stick øyevippene på øvre øyelokk. Dette bør gjøres fra det ytre hjørnet av øyet til innsiden. Når du først ramping vippene - ikke nødvendig å gjøre dem for lenge - bare åtte millimeter. Dvenadtsatymyllymetrovыe øyevipper kan brukes til det ganske vanskelig for øynene og gi rødhet og hevelse.
Hvis du foretrekker det, kan du også mestre denne prosessen og forlenge vippene hennes venner hjemme "skjønnhetssalong", men det er bedre å søke en ekte skjønnhet. Men for å fjerne øyevippene, eksperthjelp i det hele tatt til noe. Dette kan enkelt gjøres hjemme, forårsaker linjen liming konvensjonell olje. Gjør dette bør være på kvelden og morgenen forsiktig fjerne øyevippene - per natt olje oppløse gummi lim.  
Hvordan lage vårrengjøring?
 Generell rengjøring ikke gjør at du fange? Vel, er dette forståelig. Men å ha en klar plan for handling, det kan gjennomføres raskt. Kanskje i denne verden er heldig at noen rengjøring (spesielt generelt) bringer glede. Men ingen er i live oppfylt. Så hvis du er også blant dem er ikke all right, og ideen om at du trenger å flytte møbler og trekke ut støv fra vanskelig tilgjengelige steder, forårsaker din panikkanfall, men prosessen har gjentatte ganger blitt utsatt til bedre tider - spiller ingen rolle. Når harde tider kommer endelig (hva annet å forklare det faktum at du leser dette?), Så er det tid for å takle rengjøring det sterkeste.
Som ordtaket sier, replikeres sosiale nettverk: "Den første regelen for generell rengjøring - å fjerne seg fra datamaskinen. Og vi har slike folk - forgjeves skravling vil ikke. Så denne manualen bedre utskriftskvalitet og datamaskin for å hvile - til støtte for sin seriøsitet.
Rett holdning og vilje - det er halve kampen mot rengjøring. Så lover deg en anstendig lønn (fottur i restaurant eller håndvesken - ikke slurve, satt tross alt skala), slå av TV-en og sette den muntre musikken. Avhengig av sesong, åpne vinduer eller vents til luft i huset var frisk. Begynte!
Hvordan gjøre vårrengjøring? Det er viktig for systemet. Husk - rydding av land bør være ned og med klokken. Det er lettere å ikke gå seg vill. Du bør begynne med rom. Systematisk, en etter en for å bringe dem i riktig form, gå på do og toalett. En fersk gjennombrudd er på kjøkkenet. Hvis du ønsker å kombinere rengjøring med avriming kjøleskapet, koble den fra stikkontakten og åpne døren.
Hvordan lage vårrengjøring?
 Det første du må fjerne vinduer gardiner og persienner og sende dem til vaskeriet. Fjern støv og duk fra taket, enten ved hjelp av vakuum eller fuktig klut tvinnet rundt kost. Om nødvendig, vaske lysekrone eller tørke den mot støv. Så, hvis tiden tillater det, vinduspostene vaske vindu betaler spesiell oppmerksomhet til fargene og ikke dem - behov for å vaske potter, og gjøre stueplanter også. For å gjøre dette, kan du sette i en bolle, dekke bakken med noe vanntett (f.eks polyetylen) og fra planter til å vaske av støvet med vannstråle.
Nå er det på tide å skap og skuffer. Opprinnelig en fuktig klut til å tørke støv på overflaten av høye skap, og deretter gå til hyller og skuffer. Algoritmen er: vi får innhold, våte kluter boksen først og deretter med en tørr klut og forsiktig trekke opp alle de riktige tingene der. Og ikke nødvendig (grad av irrelevans kan defineres som følger: du ikke har brukt det i over et år) uten anger, kaste eller gi det til hvem som trenger det. Jeg må si at dette er den farligste fasen av å høste en stor sjanse for at du zaymetesya se gamle bilder eller lese gamle blader, grave stadig populære skjørt, har du ikke sett og bestemmer seg for å dekorere sin søknad. Så hvis du ønsker å raskt gjøre generell rengjøring, fokusere på bare gjenopprette orden. Ikke bli distrahert!
Når skap og skuffer er ferdig å vaske lys, glass og speilflater nemyahkoy møbler og flytte til myk. Det må støvsuges og tørkes av med en fuktig klut.
Det gjenstår å vaske gulvet. Du må flytte møblene til midten av rommet og vaske gulvet under og sokkel. Gå deretter tilbake til å plassere møbler og vaske det som er igjen. Alt kan henge gardiner. Tunge gardiner verdt å stryke og tyll uten ekstra manipulasjon kan sette på plass, nesten ta ut av vaskemaskinen - det er flott rozhladytsya under vekten av sin egen vekt og tørr på arbeidsplassen, så å si, på jobben.
Saken gradvis nærmer seg finalen, og vi går til toalett og bad. Det først og fremst rent bad og toalett, vask deretter tak og vegger, og bare da - gulvet. For enkelt å vasket vegger og hyller, alle glassene, bør sjampo slozht en bolle og lage et bad, og når alt er klart - å plassere dem på bakken.
Til slutt, er ikke det enkleste scenen - på kjøkkenet. Her igjen er det viktig å ikke la seg rive med te drikking og matlaging middag, og gjøre generell rengjøring leilighetene gjennom.
Ingen endring: urviseren og ned.
Ved første mitt kjøleskap og sette dem der produkter. Faktisk kan for tining av hovedkjøkken enhet identifisere en eneste dag - det er en lang og arbeidskrevende. Men hvis du bestemmer deg for å rydde opp alt på en gang, ryddig kjøkken start etter målgang av kjøleskapet.
Skapene er kjent for å fjerne prinsippet, men til tider tett. Det vil mest sannsynlig trenger å kaste mer: korn og krydder, som i løpet av årene der er du ikke sikker på skipenes sprekker og chips - alt dette uten anger bør kvitte seg med.
Når skapene fjernet, må du vaske deres ytre sidevegg og kjøkkenet, og rengjør vask, komfyr og stekeovn. Alt. Nå kan du vaske gulvet i utmattelse og kollapse på sofaen.
Hvis du tenker på hvordan å gjøre vår rengjøring mindre kjedelig, kan tilby flere alternativer:
  1.  Stretch er moro for noen dager og ryddig på rommet hver dag, så produksjonen vil bare rengjøre bad, toalett, kjøkken og vaske gulvet.
    Bringe til husholdsarbeid og tilordne oppgaver kompetent.
    Å instruere rengjøring rengjøringsfirma eller piker komme inn og ta vare på bedriften denne gangen.
    Generelt, som i enhver bedrift - mange alternativer. Hvilken du velger avhenger bare av deg, aller viktigst, vil resultatet bli en glitrende ren, frisk luft i leiligheten.  
Яндекс.Метрика