Hvordan Charlotte frodig?
 En av de enkleste oppskriftene baking oppskrift er en klassisk charlotte med epler. Å forberede frodig Charlotte er noen hemmeligheter, som kan brukes i praksis. Ja, det er bemerket at noen ganger når matlaging kake går bra, men etter å fjerne den fra ovnen og høsten blir som en pannekake. Dette kan unngås ved hjelp av enkle teknikker. De er få, men de fungerer. Temperaturen i ovnen
 Til Charlotte frodig, å avansere Forvarm ovnen i 10 minutter til 220 grader. Under den første halvtimen av matlaging ovnen er bedre å ikke åpne til deigen falt ned. Deretter kan du sjekke beredskap tannpirker eller kamp. Etter Charlotte er klar, bør det stå i 10-15 minutter i en varm ovn så hun kom og pidrum'yanylasya. Ideelt sett, hvis ovnen varmes opp fra begge sider - topp og bunn. Da Charlotte blir frodig, selv om åpen under matlagingen ovnen.
 Oppskrift
 Det er noen klassiske oppskrifter, hver på sitt eget beste. Ja, du kan lage mat med melk charlotte som en plett, eller uten melk.
 1.  Oppskrift av melk:
   Pisk 4 egg med et glass av sukker til dannelsen av fluffy skum;
   nøye hell 100 ml melk og visp igjen;
   gradvis, fortsatt røring, Put mel deler;
   deigen skal være en konsistens som rømme 20-30% fett.
   Epler i denne oppskrift kan røre deigen, skåret i terninger IF, og kan bli satt i midten av deigen, hvis skiver. For en klar vilje til Charlotte kan dryss med melis. Grunn melk deigen blir frodig, saftig, og kaken går bra. I noen tilfeller kan du legge til en teskje bakepulver. Egentlig er det når det viste seg deig. Du trenger ikke å utvanne melk eller vann, bare legge brus, lesket dråpe eddik.
   Oppskriften uten melk:
   Beat 4 eggeplommer separat og protein;
   proteiner i et glass, tilsett sukker og visp til skum;
   Bland forsiktig, likevel churn, plommer i hvit og sukker;
   uten å slå av mikseren under omrøring, tilsett siktet mel;
   Legg klype natron, eddik Slukk;
   Tilsett 50 g myk margarin eller smør;
   Deigen skal være tykk som rømme.
   Apple charlotte bedre å skrelle og skjære i skiver eller små terninger og løp ned. Mens matlaging de vil ikke forsinke deigen, stiger det godt og Charlotte er frodig og saftig.
   Til i noen oppskrift deigen godt hevet, bør du følge teknologien. Først pisket egg med sukker til skummende. For det andre, tilsett mel, fortsatt røring deigen i små porsjoner. For det tredje er ovnen under stekingen ikke tilrådelig å åpne. Hvis du følger disse enkle teknikker, vil du alltid charlotte fluffy, jevnt bakt, saftig og velsmakende.  
Hvordan å lage hjemmelagde chips?
 Smaksforsterkere og aroma av genmodifiserte matvarer, tilsetningsstoffer i mat, stivelse Fortsett liste forferdelig, men det er det som er en del av den populære potetgull. Men pohrumtity gylne poteter som alle tross ikke hjelpsomme ansatte. Intens smak bare mørkere våre sinn når det blir jevne skiver skarp. Men det vanskeligste - ikke bli fristet til å passere ved disken, dekket med fargerike pakker. Bedre se inn i grønnsaksavdelingen og få litt vanlige poteter å lage hjemmelagde chips som ingenting å bekymre godbit og barn.
Tenk fire chips oppskrift matlaging hjemme.
 1.  Chips i mikrobølgeovn. Denne fremgangsmåten er rask og enkel. Å lage hjemmelaget potetgull i mikrobølgeovn, må du:
  potetskrell, vask og skjær i tynne skiver (du kan bruke den peeler);
  legge opp alle bitene i et dørslag og skyll overkant av stivelse;
  la vannet renne ut av poteter;
  lå flat tallerken pergament mikrobølgeovn (du kan gjøre uten det);
  sette den på potetskiver;
  inkluderer en mikrobølgeovn på full effekt og vente 5 til 10 minutter.
  Under utarbeidelsen av mikrobølgeovn chips bedre ikke å bevege seg bort til ikke gå glipp av et øyeblikk av beredskap. Chips er utarbeidet i mikrobølgeovnen uten olje, men olje kan smøre dem direkte i et dørslag og bland potetene, og deretter sette på en mikrobølgeovn parabolen. Chips tørket ut, kan skarp farge varierer fra gyllen til lys brun.
   Brikker i en stekepanne. Advance stekepanne på komfyren, legg den til riktig eskalert. Mens det varmer, fortsette å forberede:
  Skrell potetene, vask;
  skåret i skiver med en tykkelse avhenger av preferanser;
  hell i en kjele med matolje slik at dens dybde var 2,3 cm;
  så snart oljen varmes opp ordentlig (du kan sjekke ut en skive) kan undervise potetskivene i stekepanne;
  stek dem i varm vegetabilsk olje til de er gyllenbrune;
  om nødvendig sving.
  Chips trenger ikke å ligge på bunnen under matlaging og holde seg til pannen. Lage hjemmelagde chips i en panne er lett, men du må ta hensyn til tykkelsen på chips, stekt i en tynn høy varme og tykke i gjennomsnitt, til prosmazhatsya ikke brent. Ferdige chips er lagt ut på tørkepapir slik at de har absorbert overflødig fett. Eventuelt kan du krydre med salt og paprika.
   Chips i ovnen. Hvis brukt til matlaging ovn chips, så vil man nærme seg dem mye mer:
  poteter bør også rengjøres og skylles;
  Lage tynne skiver ved hjelp Vegetabilske peelers;
  Bland potetene med olje og salt;
  Du kan legge paprika eller pepper blanding;
  sette skivene i et enkelt lag på en stekeplate;
  satt i forvarmet til 180 til 200 ° C ovn i 15 minutter.
  I en ovn chips gå duftende og golden, men de trenger å spise umiddelbart etter steking, som de kan miste sin knase.
   Chips, nachos. Nachos Tortilla Chips industriell produksjon mindre skadelig enn potet. Å lage hjemmelagde nachos chips raskere, slo partiet gjør deigen, kan du bruke mais tortilla forberedt:
  tortilla skåret i trekanter eller firkanter;
  varmer vegetabilsk olje i en frityrgryte eller kasserolle;
  sette det trekanter av kaken;
  stek til de er gyllenbrune i omtrent et minutt;
  Sette klare nachos på et papirhåndkle.
  Chips er klar, men du kan fremdeles sette dem på en stekeplate, dryss hver rømme, sette dem på skiver av oliven og dryss med revet ost. Forberede et kunstverk tar omtrent fem minutter ved 180 ° C.
  Chips, hjemmelaget mye tastier fabrikk brødre og tryggere. Og for å lage hjemmelagde chips kommer lett, og viktigst av alt, kan du ikke bry deg om hva de hinder for helsen til barna dine.  
Kebab Oppskrift for yoghurt, sylte

 Grillet på yoghurt har en meget delikat smak. Oftest grill er en favorittrett for mange mennesker, er det en viktig attributt for piknik og utflukter Det er mange muligheter for matlaging grill, den største forskjellen mellom dem - marinaden. I dag skal vi snakke om hvordan å lage grillfest på yoghurt og fortelle deilig oppskrift for grilling marinade av yoghurt.
 Sam marinade for grilling med yoghurt har en viss dose av ingredienser, ofte gjort "øyemål" og smak, slik at kjøttet kan være sammensatt på ulike måter.
 Grillet på yoghurt: oppskrift
Kebab Oppskrift for yoghurt, sylte

 For å få en velsmakende grillmat på yoghurt, trenger vi følgende ingredienser:
 Kjøtt: 2 kg;
 Kefir: 1 l;

 Krem: 250 g;
 Bow: 05 kg;
 Sitron 05 stk.;
 Salt etter smak;
 Pepper, basilikum, timian, oregano og 1 ts.;
 Hvitløk: 1 hode.
 Oppskrift hvordan å lage grillfest på yoghurt:

 Kjøtt for kebab med yoghurt


 I utgangspunktet er grilling på yoghurt ikke spesielt kresen, for denne oppskriften passer noe kjøtt. Dette kan være ikke bare bryst, men også kjøtt med bein. Kjøtt eliminerer striper, vask, tørker. Skjær i biter for å passe dem på spyd. Løk skrelles, vaske og kutte ringer eller halv ringer. Når du helle det inn i kjøttet porozmynayte hånden å splitte kiler, løk og la saften.

 Marinade for shish kebab med yoghurt


Kebab Oppskrift for yoghurt, sylte

 Legg i kjøttet saften av en halv sitron. Salt, tilsett krydder, hell yoghurt og rømme spredning. Bland. Skrell hvitløk for å presse gjennom trenerbenken. Igjen, rør, dekk eller plate og avkjøl minst to timer. Det er bedre hvis du setter på en kveld så saftig grillmat.
 Hvordan lage grillfest på yoghurt - det er opp til deg, slik at du kan endre ingredienser eller fjerne noen av dem. For eksempel, i marinade for grilling i yoghurt ikke kan legge sitronsaft eller krem. Hvis du tar saften, tilsett litt eddik. I stedet noen krydder, urter kan brukes ferdige krydder i henhold til typen av kjøtt (kylling, svin, osv). Du kan lage en marinade for grilling med yoghurt og ingenting annet bortsett ikke legge krydder, i dette tilfellet kjøttet beholder sin smak og endres sitron og løk.
 Fans stekt på spyd løk løk kan lage en egen bolle. Skjær det ringer, dryss med sitronsaft eller eddik. Jeg bruker den på spyd, som alternerer med kjøtt. Mange liker ikke hvitløk. Ikke bekymre deg - det ovennevnte kebab oppskrift for yoghurt hvitløk gir en subtil smak som gir en delikat nyanse av biff smak. Nyt appetitt, vil du ikke bli skuffet i marinade for grilling med yoghurt.
 Nå vet du hvordan du skal lage grillfest på yoghurt.

 Grillet yoghurt på video


 Vakker video oppskrift "grillfest på yoghurt."
Яндекс.Метрика