Hvordan Cook Glassnudler hjemme?
 Det er vanskelig å forestille seg noe mer spennende enn oppdagelsen for seg selv og progressive studie av egenskapene til nye, ukjente kulturer. Lær deres egenskaper, undring og radikale forskjeller ganske overrasket over å oppdage likheter med noe ditt velkjente. Kjennskap til kjøkken av forskjellige nasjoner i stand til fullt ut å gi opplevelser og første og andre typen. Hver nasjon har mestret og perfeksjonert produkter og muligheter som naturen ga dem (det lokale klimaet, sammensetningen av flora og fauna), bygget på grunnlag av sin egen matkultur. Samtidig, i en annen del av verden, svært forskjellige mennesker med ulike erfaringer, vaner og levetiden på enheten, og dens tilberedt og servert ved bordet retter laget av de samme ingrediensene, men "sound" ganske annerledes. Dette skjedde med testen og andre bakverk, ris og annet korn, grønnsaker og urter, krydder og meieriprodukter, pasta og bee produkter. De kan finnes i tradisjonelle oppskrifter nesten hver nasjon - men aldri i en ny tolkning, en kombinasjonsbehandling. De mer slike funn presenterer - jo mer lærdom og erfaring gourmet explorer, jo større sin kulinariske muligheter. I alle interesserte publikum vil alltid være sentrum for oppmerksomhet for sin evne fascinerende snakk om hans kunnskap. Men teorien er god bare for tiden, og virkelig verdsatt bare når støttet av praktiske ferdigheter. Så sant connoisseur av eksotisk mat har ikke bare grundig kunnskap, men også for å kunne lage mat alle hva han fortalte interessant. Hvis du ønsker å kjøpe en tilsvarende rykte som de kulinariske guruer, men vet ikke hvor du skal begynne? Eller bare liker å overraske gjester originale retter hjemmelaget? Da foreslår du lære å lage mat hjemme Glassnudler. Denne mel produkter knyttet til østlige retter perfekt for dette: på den ene siden, ligner det det kjente til våre landsmenn nudler, og derfor var ikke redd for å ha for eksotisk. På den annen side, nudler, dette er så forskjellig i utseende og smak av en annen pasta som ikke lar noen likegyldig. Enkelt sagt, Glassnudler - en perfekt utfordring for kokker og fristelsen for smakere. Hvordan å lage det hjemme, men nå lærer vi. 
 Hva Cellofan nudler. Artssammensetning, favør funchozы
 Glassnudler - ikke bare nudler, kan den trygt anses som selve symbolet på kinesiske mattradisjoner. Det er logisk at den grunnleggende strukturen av kjøkkenet for enhver nasjon er grunn, først og fremst, livsfunksjoner og evne til produksjon og matproduksjon. Det er ikke overraskende at, i motsetning til de europeiske varianter av pasta med hvete, ble kinesiske nudler laget av ris mel og / eller stivelse - den tidligste omtale av det knyttet til perioden på om lag to tusen år f.Kr..Mye senere er kinesiske nudler lært å gjøre ikke bare med ris, men hvetemel, og blandinger av disse med hverandre og med mashevыm stivelse. Det er de Glassnudler kan kjøpes i dag i alle land i verden, selv om Asia, selv om Europa. Fremfor alt, produktet var ekte og var ikke et resultat av skruppelløse produsenter. Men slike saker de siste årene, med den økende populariteten til eksotiske orientalske nudler over hele verden, hyppigere. Blant de mest vanlige svindel: erstatning Maszewo stivelse billigere korn, som i seg selv ikke er så farlig, slik som bruken av boraks og andre additiver for visuell belysning test. De bedriftene som ble lagt til nudler under eget varemerke blekemiddel-basert bly og aluminium, etter å ha sjekket helt nektet lisens til å produsere. 
Hvordan Cook Glassnudler hjemme?
 Men uregjerlig begjær av selskaper å spare på overhead kostnader - det er ingen grunn for forbrukerne å unngå en slik en velsmakende og næringsrik produkt som Glassnudler. Det er nok til å vise aktsomhet og kjøpe nudler i butikker og markedsfører pålitelig, ikke spokushayuchys mistenkelig lav pris. Som et virkelig kvalitetsprodukt ikke kan koste for billig, og i tilfelle av funchozoy er lett å forklare sammensetningen av rå og vanskelig prosess for produksjonen. Bare forestille seg at i prosessen med å lage kinesiske nudler er fem stadier, som hver har sine egne regler og, selvfølgelig, for å referere til et enkelt tegn. Uten å gå inn i tekniske detaljer, ser vi bare at de sanne Glassnudler ikke vil fungere uten å kutte "det" (deigen flere ganger rullet, foldet og kuttet i strimler av varierende bredder) ekstrudering "tszyya" (passerer gjennom presse stykker med hull for å gi den ønskede formen) kutte "xiao" (skiver av hardt deig dyppet i kokende vann), utarbeidelse av "la" (gjentatt folding og rulle ut deigen) og rulle ut "Zhou" (mild rulle ut deigen til ønsket tykkelse). 
 Moderne kinesisk matlaging innrømmer variasjon og som en del av testen. I dag vet vi fire grunnleggende typer funchozы, som hver har en streng liste over ingredienser, metode for prosessering og produksjon mange andre finesser. Og hver av variantene fullt anses autentisk kinesisk mat produkt, er det tilgjengelig for kjøp, forberedelser og bruke alle etternølerne, uavhengig av nasjonal opprinnelse. Så du har en sjanse til å møte hver av artene hvis ikke i nær dagligvarebutikk, så i hvert fall i asiatiske spesialitet store produkter nøyaktig. Til du forvirret med en rekke merkelige navn og forstå forskjellene mellom dem, husker de fire typer kinesiske nudler:
 1.  Glassnudler Wheat - Den mest vanlig i de nordlige delene av Kina og utover. Dens deigen er fremstilt, bortsett fra hvetemel, vann, egg og salt. Tilstedeværelsen av den siste ingrediensen i råvannet når matlaging nudler slik ikke saltet, og ofte tilsettes deigen annet korn, tapioka, Arrowhead for å endre farge og struktur.
   Glassnudler Stivelse - En slank kinesiske nudler. Den består av bare to ingredienser: vann og stivelse avledet fra mungbønner. For å redusere kostnadene for produksjon av dyre indiske bønne stivelse noen ganger prøver å forvirre eller fullstendig erstattet av billigere stivelse fra tapioca røtter av tropiske planter, men det alltid påvirker utseende og egenskaper av en slik funchozы.
   Glassnudler ris - Kjent over hele verden i løpet av hans andre, symbolske navn "risnudler" innhentet av det faktum at i prosessen med matlaging denne typen funchozы blir nesten gjennomsiktig. Sin deig sette salt og i dannelsen av sine profiler nudler eller fordampet.
  Hvordan Cook Glassnudler hjemme?

   Egg eller alkaliske Glassnudler - Skiller seg fra andre varianter av gult og håndgripelig egg smak. Videre cellofan nudler seg zhevkaya av alle. Disse effekter oppnås ved å ha en rører av eggeplommer og / eller alkalisk kalium og natrium.
   Selvfølgelig, de nærmeste naboer heller lånt fra andre land i Midtens rike innbyggere oppskrift og metode for matlaging nudler, som til slutt ble grunnlaget ikke bare kinesisk, men bokstavelig talt hele østasiatiske matlaging. Tradisjonelle kinesiske nudler eller tilpassede varianter godt tatt sin plass i japansk, vietnamesisk, koreansk, thai og filippinsk mat. Men en annen mer interessant: til tross for deres eksotisme, noen varianter kan finnes funchozы ganske gjenkjennelige kolleger i Europa, spesielt italiensk, matlaging. Jeg kan ikke si at likheten ble vist overalt - for stort sortiment funchozы av mangfold komposisjoner og konfigurasjoner. Derfor presenterer vi noen av de mest typiske eksempler på originale varianter av asiatiske nudler og, om mulig, sine vestlige motstykker. Kanskje det vil hjelpe deg når du kjøper en kinesisk nudler og forenkle valg:
   brede, korte og flate hvete nudler veldig minner om katteører.
   tykke hvete nudler - ingenting som Udon basis, så elskede fans av sushi og andre japanske retter alt.
   flate risnudler "hotyao" som to dråper vann som ligner på den populære italienske Fettuccine: den samme flate og brede bånd.
   gjennomsiktige nudler med klebrig ris kan lett forveksles med utseendet på vanlige spaghetti.
   Stivelse nudler "laoshufэn" ikke tilfeldigvis heter nål: det er så snill som blir sammenlignet med de skarpe finnene av fisk med samme navn.
   Dette er veldig interessant, men all denne informasjonen vi deler med dere ikke bare til utvikling av generelle stipend. Det er en annen, og kanskje viktigste grunnen. Blant de uinnvidde folk kan utelates som unødvendige, men kjennere østasiatiske matlaging nødvendig å være klar over. Det faktum at ingen kinesiske ville kalle funchozoy ost som ennå ikke er kokt nudler. Den bruker en spesiell navn som svarer til en eller annen sammensetning og / eller fasongen til produktet. Full funchozoy i de østlige fornuft nudler er bare etter en gjennomgå matlaging. Som oftest er det kokt i vann og deretter stekt i olje, eller bare kaste tørre nudler i kokende olje. Kinesiske nudler kan bli funnet i supper, salater, kjøtt og sjømat med sauser og sauser. For eksempel listen over asiatiske noodle supper generelt ansett uendelig. Men hvis du ønsker å følge hele autentisering funchozы, må du observere en rekke forhold. Først må du finne og koker det "glass", dvs. ris eller ris stivelse nudler, og i tillegg til sitt bruk flere varianter av grønnsaker, krydder spesifikke, krydder, grønnsaker og kjøtt (valgfritt). Så selv kinesisk innfødte godkjenne dine kulinariske eksperimenter, smaksløkene vil få ekte glede, og kroppen vil få ansvaret for kvalitet energi. 
   Kinesiske leger, og med dem den japanske samurai sikker på at Glassnudler styrker kroppen og ånd, forlenger ungdom og øker effekten av kroppen. Og de er veldig langt fra sannheten. Risnudler svært tilfredsstillende, hovedsakelig på grunn av raske stivelse karbohydrater, hvorav det er sammensatt av 75%. Resten av rikt mettet B-vitaminer (særlig riboflavin, thiamin og niacin), essensielle for normal funksjon av nervesystemet og metabolisme generelt. Vitamin E finnes i risnudler i en mindre, men likevel tilstrekkelig til å gjennomføre sin antioksidant, styrker og forebygger blodpropp funksjoner. Blant de mineralske stoffer i funchozы er viktige jern, kalsium, kalium, mangan, sink, selen og fosfor, som er involvert i vann-salt metabolisme. På grunn av det faktum at med utgangspunkt i testen er bare rismel gitt bare to meget verdifull funksjon funchozы. For det første, formidler det menneskelige legeme en spesifikk proteinblanding med bare åtte essensielle aminosyrer, som er essensielle struktur av celler og vev restitusjon organer og deres systemer. Sekund, komplekse karbohydrater gir mye energi, men det er gitt ut gradvis, dvs. eliminerer sult og ønske om å snack permanent. Dermed ser det ut til at Glassnudler - det er også et flott produkt for vekttap og / eller vekt vedlikehold i normal. Men, selvfølgelig, bare hvis du ikke misbruker den fettete kjøtt saus og grønnsaker kosttilskudd foretrekker å nudler. Deretter er det lett absorberes av kroppen, selv barn, kan trygt brukes i dietten til eldre mennesker og pasienter utvinne. Generelt, alle de som trenger en komplett, sunn og kvalitet mat energi. For hvilken grad, og i å forstå det grunnleggende og vanskelighetene med helse kinesiske folk bare kan ikke nekte!
  Hvordan Cook Glassnudler hjemme?
   Retter funchozы
   Til tross for den lange historien og rik tradisjon, Glassnudler koker lett - enda lettere enn andre, kjent for oss pasta. Men du må huske den grunnleggende prinsipp for utarbeidelse av glassnudler, kan subtile variasjoner av den lett forberedt uten matlaging, bare 5 minutter Gulf of kokende vann i en dyp gryte. Dersom tykkelsen på nudler enn 5 mm, er det bedre å lage det, men i dette tilfellet vil bare trenger 3-4 minutter. For øyeblikket ikke overskride den anbefalte ikke å frata Glassnudler iboende skjørhet av den opprinnelige strukturen og. Fokus på farge og tilstand av nudler, tilberedt riktig / zaparena Glassnudler bør være klar og skarp i midten med en myk overflate (tror italienske prinsippet "al dente"). Som du ser, det er ikke noe vanskelig å forberede Glassnudler. Mer vanskelig, men interessant! - Matlaging med funchozы. Vi foreslår at du lære noen av dem ved hjelp av følgende oppskrift:
  1.  Cellofan nudler med oksekjøtt - Klassisk kinesisk mat. Ta 300 gram risnudler, 300 gram kjøtt biff, to gulrøtter, en grønn reddik, 1 løk, 2 ss soyasaus, 2 fedd hvitløk, en klype pepper. Nudler og hell kokende vann koke i 3 minutter, satt i et dørslag. Kjøtt skåret i tynne skiver og stek på begge sider til den er myk, tilsett kjøttet i skiver tynne løkringer, skivet reddik og gulrøtter og bland. Stekte grønnsaker med kjøtt i 10 minutter, og hell soyasaus, tilsett pepper, rør og la småkoke med lokket på i 5 minutter. Nå sette nudler i pannen med kjøttet og forsiktig blande innholdet er to av tre kniver. Ved minimum varmekapasitet Tomita fatet ikke mer enn to minutter, så fjern fra varmen. Ved søknad hensiktsmessig å strø Glassnudler med biff friske urter etter smak.
    Cellofan nudler med svinekjøtt "Hopchэ" - Koreansk tilpasning, krydret og smakfull. Du trenger 300 gram risnudler, 150 gram myk svinekjøtt, flere store sopp, spinat gjeng, 10 ss soyasaus 5 ss sesamolje, to fedd hvitløk, en spiseskje sukker, litt ingefær, noen fjær grønn løk, en klype pepper og sesamfrø korn. Vårløk fint vil kutte ingefær gni på et lite rivjern, hvitløk og hakk ren. Bland grønnsakene i en bolle, tilsett halvparten av soyasaus, sukker, sesamolje, og bland alt til avsatt - en saus som vil trenge senere. Nå koke og brygge kokende nudler, fjerne fra vannet og slå ut i en bolle med saus. Rør til helt promarynuvalasya alle Glassnudler.
    I mellomtiden, hogge kjøttet i strimler, løk - halv ringer, gulrøtter og sopp - tynne strimler og hogge spinat vilkårlig. Yngel i en tørr panne først kjøtt til gylden fargetone, legg deretter til sopp, grønnsaker, resten av soyasaus, pepper og sesamfrø. Lapskaus kjøtt med grønnsaker og deksel for ca 10 minutter til de er møre. Så oversette innholdet i kjelen i en bolle med nudler i saus, rør, tilbake i pannen og la det småkoke i et par minutter. Når en tabell pynte fatet med friske urter.
    Cellofan nudler med sjømat og grønnsaker - Kinesisk matskål nær forståelse av europeere. For å gjøre det, ta 300 gram funchozы, en stor paprika, en gulrot, en unge zucchini, halvparten av løk, 200 gram grønne erter (hermetisert), 150 gram pillede reker, 200 gram blåskjell eller sjømat mix, ca 1 cm fersk ingefær, 3 ss vegetabilsk olje, en klype salt. Alle grønnsaker, inkludert løk, skåret i store terninger. Smør en dyp stekepanne med olje og stek grønnsakene raskt over høy varme. Tilsett grønnsaker erter, skiver identiske stykker sjømat og reker. Tilsett pepper og knust ved hjelp av små ingefær rivjern. Bland sammen og stek til kokte grønnsaker. I mellomtiden brygge kokende vann og kok i 3 minutter nudler, oversette det i pannen og la det småkoke til grønnsakene med dem under panseret ligger bare 2 minutter, ikke mer. Forsiktig røre fatet og tjene. Soyasaus kan tilby gjestene ekstra saus båt. 
    Suppe funchozы. Ta 200 gram risnudler, en kyllingbryst halvparten (ca 200 gram), en unge squash, kylling eller liter grønnsaksbuljong, 2 ss soyasaus, 1 ss sesamolje, 1 egg, 1 fedd hvitløk, en klype chili pepper og salt, en haug med vårløk å mate. Squash kuttet i terninger, legg i en kasserolle eller tykk panne, tilsett hakket hvitløk og chili pepper, hell soyasaus og sesamolje. Røre og stek over middels varme så lenge zucchini blir gjennomsiktig. Deretter helle sjy. Mens innholdet i kjelen koke, kylling skåret i små terninger og sted i kokende buljong. Etter 10 minutter, fjern skummet og forsiktig helle i egg suppe. Bland grundig som mulig og kok med lokket på i 10 minutter, deretter skåret i skiver Glassnudler om fem centimeter, slå ut i en gryte med suppe, salt og la det småkoke med lokket på i 4 minutter. Fjern fra varmen, dryss med hakket vårløk og tjene. 
   Hvordan Cook Glassnudler hjemme?

    Varm salat av funchozoy. . . . . . . . . . 
     
    . . . . . . .   
Яндекс.Метрика