Hvordan Cook linsene i multyvartsi?
 Retter av linser er populære i mange nasjonale retter. Rik på innhold av protein, jern, magnesium og andre næringsstoffer linser ekstremt enkle å tilberede, fordi det er en minimal mengde av steketiden. Dette kokte linser bønner har en behagelig, minner nutty, smak og går godt sammen med kjøttretter og grønnsaker. Vi tilbyr deg en linse oppskrifter multyvartsi. En lett frokost med linser
 For å gjøre dette enkle og sunne retter for to trenger du:
 Linser - en C;.
 Friske tomater - 2 stk;.
 persille eller koriander;
 olivenolje - 4 ss ;;
 Ol smak.
 Prosedyre for å forberede:
 1.  For å forkorte matlaging frokost, vasket linser i bløt over natten i kaldt vann.
   Plasser bønnene i en bolle med linser Trykkokere, tilsett vann i en 1: 1 salt.
   Switch Mode brann og kok 25 minutter.
   Parabolen på tallerkener, hell olje og pynt med tomater skåret i skiver og finhakket greener.
   Linsestuing med svinekjøtt og grønnsaker
   For å forberede denne retten trenger du:
   Linser - 2 c;.
   svinekjøtt - 05 kg;
   Løk - 3 stk;.
   gulrøtter - 3 stk;.
   røde tomater - 2 stk;.
   vegetabilsk olje - 150 ml;
   salt og sort pepper - etter smak;
   grønn koriander eller persille.
   Prosedyre for å forberede:
  1.  Svinekotelett liten kusochkamy.Vleyte smør i en bolle og legg Trykkokere kjøtt. Bytt modus baking i 10 minutter.
    Skjær løk halv ringer. Gulrøtter skåret i strimler, tilsett løk og stek til ytterligere 10 minutter.
    Sett i en panne skiver tomater. Fortsett å stek i 5 minutter.
    Skyll linsene i kaldt vann og tilsett det brunet grønnsaker. Rør, krydre med salt og pepper.
    Legg til potten så mye vann at det dekker linser og grønnsaker til 5-7 cm. Switch Mode brann og kok i ytterligere 50 minutter.
    Den ferdige retten dryss med finhakket greener og friske grønnsaker.
    Hot linse salat
    Denne salaten kan serveres som en varm tallerken samt kjølt. Obligatoriske ingredienser:
    Linser - 2 c;.
    magert kjøtt - 05 kg;
    Løk - 5 stk;.
    gulrøtter - 4 stk;.
    vegetabilsk olje - 200 ml;
    grønn reddik - 1 stk;.
    majones - 100 g;
    salt etter smak.
    Prosedyre for å forberede:
   1.  Skyll linsene i kaldt vann. Kok i multyvartsi kjøtt og linser i 50 minutter, deretter tappe suppen. Kjøtt kjølig, hogge fint og bland med linser i en egen beholder.
     Hell en kopp Trykkokere olje. Løk skåret i halv ringer, sette olje, rør og legg på bakemodus i 10 minutter.
     Gulrøtter riv på et grovt rivjern og legg til løk. Surr i 10 minutter.
     Reddik gni på et lite rivjern. Bland alle grønnsakene i kjøtt og linser. Smak til med salt og legge til parabolen majones.
     I sin rolle som en ingrediens i ulike retter linser virkelig unike. Den brukes i supper og sideretter enkle og komplekse. Prøv å tjene retter med røde linser friske grønnsaker som inneholder vitamin C og grønt: det hjelper opptaket av jern i kroppen og gjør en deilig siderett og attraktivt!  
 Kaviar sopp for vinteren fremstilling av svært enkel, men på samme tid, er det delikate og original. Oppskrift egg med sopp for vinteren vil appellere til alle vennene dine. Dette er en flott måte å behandle deg selv og venner i den kalde årstiden.
 Sopp er en egen type mat. Den uvanlige sopper som kan brukes til å plante mat, og brukes som en egen rett, siden parabolen du ønsker. Noen sopper kan spise bare kokt, men rå. For eksempel sopp. Sopp elsker alle uten unntak, og vegetarianere og de som foretrekker kjøtt å spise.
 Kaviar sopp oppskrift for vinteren

 Sopp (oppskrifter for vinteren), i dag alle vilkårene til fersk sopp som kommer på markedet hele året. Imidlertid bør det bemerkes at disse sopp samlet inn i skogen med hendene, med unike smaken kan samle seg i sommer. Måter høsting sopp mye, og har måter å tilberede sopp teller ikke.
 Kaviar for vinteren med sopp - enkle, raske og rimelige for alle gode stykker. Sine fordeler - det er deilig, appetittvekkende ser bra tørst sult inneholder gjennomsnittlig antall kalorier, noe som gjør den tilgjengelig for å miste vekt mennesker (som lecho, her er oppskriften - hvordan å gjøre lecho vinteren).
 Kaviar med sopp - oppskrift som gir smak til daglig mat, og, på samme tid vil være en flott dekorasjon for ferie bordet. Ha en tradisjonell oppskrift sopp kaviar for vinteren. Avhengig av din smak og fantasi oppskrift sopp kaviar om vinteren kan være en liten endring.
Kaviar sopp for vinteren: oppskrift

 Ingredienser for oppskriften egg med sopp for vinteren


 Sopp 1 kg; løk 02 kg; 03 kg tomater
 Sopp sortert, vasket i saltet vann til all overflødig materie. Deretter sopp koke, kok i 20 minutter over svak varme etter koking. Kokt sopp vasket igjen i et dørslag i kaldt rennende vann. Sopp bør avkjøles litt, deretter knust dem blэndэre eller hoppe over dem gjennom en kjøttkvern. Den resulterende masse yngel 30 minutter i vegetabilsk olje over middels varme.

 Kaviar sopp oppskrifter for vinteren


 I en annen panne, stek hakket løk og hakket liten tomat. Bland alt i ett kapasitet, tilsett salt etter smak og nykvernet sort pepper. Deretter steke sopp gyte en annen 15 minutter på høy varme under stadig omrøring. Klar sopp gyter i vinter brytes ned i steriliserte glass.  
Aubergine i tomatsaus: Oppskrift
 Ingredienser:

 Aubergine - 2 stk. Tomater - 3stk. Basilikum - 1-2 kvister timian - 1-2 sprigs Tomato Juice - syv århundrer. l. Hvitløk - 3 fedd Olivenolje - 15 h L..

 Aubergine i tomatsaus


 1. Skjær auberginer på langs, krydre med salt og la stå i 10 minutter før de gir juice. Skyll deretter med salt. Forvarm ovnen til 180 ° C. Plasser aubergine i panne med nonstick smurt med olivenolje og stek i 15-20 minutter. 2. Sett tomatene i 10 sekunder i kokende vann. Skrell, fjern stilken. Tomater, hvitløk, persille, 2 ss. l. olivenolje, legg i en blender, hell saften og grind. Kok blandingen. Tjene aubergine med tomatsaus. Bestilte aubergine i tomatsaus i tillegg perfekt deilig salat med biff.

 Aubergine - zhyropohlotytel


 Lilla favoritt frukt ernæringsfysiologer: lite kalorier, høy i fiber, rik på mangan. Hva kan være bedre for diabetikere og overvektige kvinner? Mangan bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, forbedrer fettstoffskiftet og senker blodsukker krovy.No til fordel aubergine figur, de kan ikke lage mat: frukt absorbere mye olje, så det er bedre å lage mat eller bake. Så oppskrift aubergine i tomatsaus det beste alternativet.  
Hvordan koke rødbeter i mikrobølgeovnen?
 Det finnes en rekke retter som er sammensatt av kokte rødbeter. Cook denne grønnsaken har en gryte med vann i lang tid. Hele prosessen kan ta alt fra en til to timer, avhengig av størrelsen på rot. Det er en raskere måte - bete matlaging i mikrobølgeovn på bare 20 minutter. Det finnes flere alternativer, hver med sine egne særtrekk. Uavhengig av tilberedningsmetoden bedre valg rot mellomstore og små størrelser. Dette kan betydelig redusere tiden for forberedelse. Makt i mikrobølgeovnen skal fremvise maksimumsmerket. Kjøkkenutstyr til matlaging bør velge basert på generelle regler for alle mikrobølgeovner:
 leire;
 porselen;
 glass;
 plast markert på muligheten for oppvarming;
 keramiske;
 papir for mat.
 Noen som har hus, som systematisk bruker. Det er ikke anbefalt å ta plater av forgylt eller forsølvet grensen (gnister i mikrobølgeovnen), metall eller krystall (utbrudd av varme).
 Det er forskjellige måter å tilberede rødbeter i mikrobølgeovn. Vurdere den mest brukte.
 1.  Bete vask og litt tørr, ren fra huden er ikke nødvendig. Root plass i flokken, sted i mikrobølgeovn. Pakken er egnet som et enkelt plast og spesielt for bake. Eller du kan knytte en enkel knute, eller spesielle klemmer (bundlet med spesielle pakker). Avhengig av størrelsen og kraften i mikrobølgeovn vegetabilsk valgt og tids. I gjennomsnitt tar prosessen 15-20 minutter. Pakken er nok til å gjøre ett lite hull som gikk ekstra par. Ellers er det en risiko for at pakken bare briste og alt zabryzkaye mikrobølgeovn inne. Rødbeter kan sette en pakke på en plate. Dermed resulterer juice ikke skam. Etter signalet beredskap rot forlate i fem minutter i mikrobølgeovnen. Dette vil tillate dem å fullt propektysya. Det er verdt å merke seg at noen ganger bete provaryuyetsya ikke helt, er midt råolje. Dette kan unngås, svakt økende steketiden eller velg rot liten størrelse. 
  Hvordan koke rødbeter i mikrobølgeovnen?

   Bete vask og ren, deretter kuttet i flere små biter. De lå i en pakke i likhet med det første alternativet. Det er nok til 15 minutter på full effekt mikrobølgeovn å heie fullt forberedt. Ikke nødvendigvis vente til den propiksya. Cut, skrelt stykker provaryuyutsya raskere. Husk å legge ved dyp tallerken, eller en grønnsak strømmen under matlaging, alle veggene zabrudnyvshy mikrobølgeovn. I noen tilfeller klar bete går litt tørr, som ikke påvirker dens smaken egenskaper.
   For dette alternativet bete matlaging i en mikrobølgeovn trenger: små rødbeter, vann, spesiell beholder for mikrobølgeovn. Vegetabilsk skylling, hell vann inn i beholderen. I en små rødbeter trenger ca 1/2 kopp varmt vann. Spesielle beholdere med et hull i lokket gjør at du raskt varme opp eller tilberede mange retter i mikrobølgeovnen. Rødbeter benyttet i en beholder med vann, ta på matlaging i 10 minutter. Etter rot signal bør slå til den andre siden og stek igjen i løpet av samme tid. Dette vil provarytysya vegetabilsk helt. Det er tilrådelig å klare rødbeter nastoyalasya 5 minutter etter steking. Deretter fjerne det og bruke det i henhold til sine mål.
   Cook rødbeter i mikrobølgeovnen første gang er ikke vanskelig hvis du følger den valgte metoden. Skill kommer med erfaring. Jo mer mat, jo raskere notene, men i hvert fall det ta. Nedovarennaya bete bærer ingen skade hvis ingen spesifikke kontraindikasjoner til å ta det som mat. Videre friske grønnsaker inneholder mer vitaminer og mineraler sporstoffer enn kokte. Det kan trøste hvis første gang fullt propekty og koker rødbeter mislyktes.  
Яндекс.Метрика