Hvordan ødelegge vepsebol?
 Bites vepsene er ikke bare ubehagelig, men også farlig for folk med allergi. Disse insektene er svært aggressive i paringstiden og når engasjert i å bygge reir. I tillegg vepsene har gode minner om lukten av mennesker som ønsket å skade dem. For eksempel, hvis du tilfeldigvis rørt sitt reir i tid og klarte å rømme fra Roy i nær fremtid uansett resten av dem du ikke vil. Så når du har funnet et vepsebol, nært til sjøen og bor i det, er å kvitte seg med i de kommende dagene.
For å ødelegge det kan føre til bestemte tjenester, men du kan bruke folk rettsmidler. Det viktigste å huske på: du trenger for å håndtere veps om natten når de alle samles i osynnyke og søvn.
 Tilgjengelig eliminering vepsebol
 1.  Kjole slik at insekter ikke hadde noen mulighet til å stikke deg, tykke hansker eller votter, vattert jakke, trange bukser, og bedre hvis de er flere, tett ved siden av foten fottøy (veps som ikke har fått en sko), leder birøkter lue, som er utstyrt med en spesiell beskyttende netting for ansikt og hals. Kok opp en bøtte med vann, legg den i reiret. Riste en kjepp reir slik at den falt i vannet, fordi hvis den treffer bakken, kan du bare sympatisere. Etter osynnyk var i vannet, dekke det tett pre-forberedt dekselet.
  Ta stramt polyetylenpose, sette den i sporet og fest det tett rundt reiret (du kan bruke tape) til veps kunne ikke fly. Konsolidert pakke, klippe bunnen av et lite område og inne pshyknyte Myggmidler. Lukke opp hullet med tape, stifter eller leire og la hengende bag for en time eller to. Deretter løfter jack sammen med pakken.
  Igjen, ta pakken, sette det inn i sporet og fest det brått tåre. Deretter tar hjemmefra og kaste en overbygd brann. Det er viktig å vite at med en svak flamme noen veps kan unnslippe, fordi vi må sørge for at brannen har tilstrekkelig intensitet.
  Denne metoden fokuserer mer på direkte ødeleggelse av voksne veps i løpet av dagen. Men det kan da lett bli kvitt reirene, fordi det vil bare larver og lite antall overlevende veps. Dette reduserer risikoen for at biter til et minimum. Unn stykke vannmelon eller honningmelon narkotika Inta-Vir og legg den på et sted hvor det meste stripete fly som insekter. På kvelden kan du fjerne mye av forgiftede personer. Hvis ingen insektmiddel for hånden, kan du bygge en hjemmelaget felle av plastflasker. Fyll en tredjedel av en plastflaske med sukker sirup eller øl (du kan også bruke surt kompott), stram lokket tett på halsen. Deretter skar et lite hull over sirup til veps var i stand til å komme inn, men det ville være vanskelig å komme tilbake. Agn henge rundt i huset og vente - ". Fange" kvelden bør få mye Denne fremgangsmåten blir fortrinnsvis gjentatt to til tre dager.
  En svært populær måte tvilsomt som lenge har vært brukt i noen landsbyer. Ifølge legenden, gamle folk trenger til nivå opp et vepsebol henge på en streng av rød leire, som vokser på trær (pære, eple). Etter en stund vepsene må forlate hjemmet sitt for alltid.
  Bli kvitt reiret vil ikke løse problemet med veps. Disse insektene "representere" reiret og området rundt det med avføringen deres. Dette stedet kan få ny akse. For å unngå dette, nøye skrape med en kniv festespor godbit insektmiddel flere ganger. Til stripete insekter har mindre bekymret for fremtiden, mange områder rundt nastromit mynte - lukten av dette anlegget skremmer dem.  
Hvordan å feire nyttårs 2013 Svart Homalopsinae?
 Det vil ta litt tid og på vår dør banker Ny 2013. For dette året horoskop Øst Black Water Snake. Ifølge astrologiske kalenderen, i år kommer den 10 februar 2013, og vil gi rettigheter 2014 31. januar. Til tross for at vi er representanter for europeisk kultur, men i flere tiår vi bestemte oss for å feire det nye året på den østlige kalenderen. Og alle ønsker å møte det nettopp i henhold til den østlige tradisjon. Vil du vite hvordan å møte året av Snake riktig til ny vertinne, var gunstig for deg? Så les videre og du vil lære.
 Når man snakker om det nye året, interessen, som vil være hovedfargen og mellomrom. For 2013 - svart og vann. Men det viktigste symbolet på faunaen er ikke så enkelt.
 Snake i våre sinn er blandede følelser. Men til de som prøver å endre og gjør det, som prøver å finne en vei ut av vanskelige situasjoner, vil symbolet være begått. For slike mennesker, vil dette bli et år med forandring og sin egen selv forbedring. Akkurat som slangen er i stand til å slippe av huden din og bli bedre, og vi kan skape noen positive endringer. Du skremmende svart - et symbol på i år? Ikke vær redd. Den kloke og balanserte Snake vil fremme harmoni.
 Hvordan feire året Black Homalopsinae?
 Snake - damen rolig og selv-varme. Fordi hennes smak hygge. Her er det i familien og behovet for å møte Black Homalopsinae år. Den eneste måten du vil være i stand til å vinne hoved symbol av året.
 Den kinesiske slange - et symbol på visdom og klokskap. Og de kaller henne på en spesiell måte - Shi. I forbindelse med slange europeere motsetning. Til minne spretter umiddelbart bibelske slange-fristeren og alle dens konsekvenser lumske plan. For kristne Dragon - legemliggjørelsen av ondskap og list.
 Men hvis vi er samlet for å feire det nye året i den østlige tradisjon, mens forbereder for denne spesielle.
 Noen få minutter før slutten av 2012 for å bringe fred og ro. Tenk på alt det beste som har skjedd med deg i år. Og for dette tegnet bedre si 2012 - Dragon - takk. Nå tune det positive. Med de første bell streik glemme aggresjon, sinne og andre negative følelser. Bare godhet, glede, kjærlighet. At kjærlighet skal administrere alle dine handlinger i det nye året. Jo mer du elsker, jo flere som får mest fornuftig.
 Slangen - det er visdom, fred, tålmodighet. Japansk mann å sende en kompliment hans kone sier: "Kjære, du er en ekte slange!" Og dette - det beste ros. Det er klart at russiske kone en kompliment snarere enn godta en fornærmelse. Slangen fan av noe kreativt og nytt. Mye av det er rett og slett ikke akseptere. Så velkommen ferie som en familie - slange liker å være i sikte. Skape en koselig, behagelig miljø hjemme. Stille slå musikken så høyt høres Snake frykt og umiddelbart frosset. Og klassisk musikk bør være - Snakes liker det, vil det være gunstig for deg.
 Hvordan velge riktig kjole for å feire Year of the Snake?
Hvordan å feire nyttårs 2013 Svart Homalopsinae?
 Plass, symbol - svart. At nyttårsaften frimodig slitasje svarte klær. Men Snake 2013 er ikke enkelt, og vann. Så du kan kle og blå, og ulike nyanser av grønt. Nå forestille seg en slange hud som det stramt tynn kropp, symbolet. Det er på samme måte som din kjole har beset din figur. Snake riktignok amatør hjem, men ville ikke tolerere for nyttårsbord og innendørs klær. Alt skal være lyse, festlig. Så nyt det veldig skinnende stoff eller kjole med paljetter. Alt skal være elegant og luksus puste. Og nei du billige smykker, kostyme smykker konvensjonell. Hvis smykker, deretter trekke seg ut av sine bokser er de beste og dyreste. Du diamanter? For Snake er hva du trenger. Alle disse trinnene er ditt estimat verdsatt. Du trenger ikke kle seg i svart? Deretter sette på kjoler lyse farger med strass eller paljetter. Utfylle sin image Fascinator, kapper. Snakes liker det. 
 Og aller viktigst - bør matche klærne sammen. Sorte blonder, sateng rød - den beste fargen for klær nyttårsaften. La det for stramt kroppen din. Og huden skal være glatt og fløyelsaktig, som en slange som nettopp har falt huden din. Så på kvelden gå til en skjønnhetssalong og ordne kroppen din en ferie.
 Og nå frisyrer. Slangen elsker kreativitet. Derfor, ingen fancy frisyrer. Løs, litt krøllet hår - det er Snake setter pris verdsatt.
 Menn må også ta vare på sitt utseende. Du er forventet Snake rigor og nøyaktighet. Svart dress, slips eller en sommerfugl, en smart skjorte - er at Snake vil legge merke til og vil ikke forlate uten hans oppmerksomhet. Hennes engasjement er sikret.
 Hvordan å legge på bordet i året av Snake?
Hvordan å feire nyttårs 2013 Svart Homalopsinae?
 Snake - en ekte hurmanka. Ulike søtsaker og delikatesser - dette er hva hun ønsket å se på din ferie tabellen. Menyen skal varieres. Kjøtt forskjellige varianter. Men det beste kanin eller hare. Fisk det er også fint. Og hvis det er bakt eller røkt ål, vil slangen bli henrykt. Etter at fisken minner seg slik. Du er en fan av eksotisk mat? Frog Legs Snakes også fornøyd. Fra kokt kreps det heller ikke vil gi opp. Og egg til Snake - en skikkelig delikatesse. Så eggeretter eller basert på dem må være til stede på skrivebordet ditt. Og ikke overdriv med varmt - Snake overdried ikke tolerere mat. Og ingen kjemiske tilsetningsstoffer.
 Hvordan du kan dekorere hjemmet ditt for det nye året?
 Å dekorere hjemmet, forberede elementer knyttet til vann og plass, stjerner, skjell. Gaver til venner og familie forberede figurer slange. Du kan lage figurer av slanger med hendene med papir eller stoff. En slange nødvendigvis henge på juletreet eller sette på et festbord. Men i alle fall la figuren av en slange i rommet der du sover.
 Vi ønsker deg i 2013 for å være den virkelige slanger
Hvordan å feire nyttårs 2013 Svart Homalopsinae?
 (I beste forstand av ordet).  
Яндекс.Метрика