Hvordan distribuere skoMange kvinner kjenner situasjonen når preferanser par sko mens du sitter med perfekt passform og sokker under uutholdelig press. Det hender at når han kom hjem, jeg ønsker å re-måle sko og nyte speilet igjen, men litt hovne føtter per dag hardnakket ønsker å føle seg komfortabel i de nye sko.
Lignende problemer møtt av våre bestemødre, og de har ikke bukket under for fortvilelse om dette, fordi det visste nøyaktig hvordan du raskt distribuere skoene. Det er mange måter å gjøre sko "ben" uten å skade strukturen i materialet.
For å unngå smerter under roznoshennya, ta det til en regel å ikke bruke nye ting før du går i huset hennes minst et par timer.
For å forhindre gnagsår, kan du bruke et lite triks - å forsegle alle sårbarheter fot hygiene tape.
Problemet er for vanskelig ryggen kan løses meget enkelt, for eksempel, metodisk stolpene sin hammer på innsiden i noen minutter. Også bakgrunner kan smøre babyen krem, parafin, alkohol å myke materialet. Ikke glem at for semsket og lakksko oppskrifter bør være mild, helt utelukke deformasjon av delikat materiale.
Tips raznoshuvannya sko
For de som ikke kan vente med å gå mer i den nye obnovtsi, passe disse velprøvde tips:
Gi sko i en skobutikk, der skomakere kan raskt og effektivt distribuere dem i timevis. Selvfølgelig er dette selskapet øker kostnadene for sko, som er knapt som kvinner som foretrekker å spare på alt. Imidlertid vil et verk av mestere distribuere sko uten risiko for skade på materiell og fjerne byrden fra eieren okkupasjon slitasje i svært nær ny ting;
I skobutikkene kan du finne spesiell spray for å hjelpe deg å oppnå elastisitet av materialet. Den indre overflate av sko bør være godt og umiddelbart strø sammensetning kjole. Når materialet tørker sko divergerer litt i størrelse. For best resultat, kan du utføre prosedyren på nytt.
Hvis en eller annen grunn disse metodene ikke passer deg, kan du slå til folk visdom, og tilbyr ulike løsninger på problemet så raskt distribuere skoene. Men ikke glem at det er ingen 100% garanti for at skoene etter denne ekstreme tilnærming ville se bra ut i fremtiden.
Roznoshuvannya skinnsko
Distribuere sko lær hjelpe følgende aktiviteter:
Å fukte innsiden av skoen oppløsning av alkohol vil gjøre huden mer myk og smidig. Hvis de kommer til en fullstendig tørking av materialet, kan du oppnå betydelige resultater - huden vil strekke formen på foten. Det er viktig å huske at alkohol noen ganger utydelig malingen, noe som gjør konstruksjonen mindre attraktive sko.
Gni innsiden av skoene våt såpe, ting avis og la tørke.
Du kan fylle skoene inne avslaget i fuktig avis. Det er imidlertid sannsynlig at de usohnut i størrelse.
Sett skoene i en pose fylt med vann og sende i kjøleskapet til frysing. Ice bør vesentlig utvide huden.
Du kan bruke en god måte til bestemor - suge sko, ta på et par ullsokker og gå så til den er tørr.

Uansett skoene, er det viktig å huske at det er bedre å avstå fra å kjøpe nær, men attraktiv modell enn senere lider av det raznashyvanyem.  
Borsyre fra CockroachIkke rart det er et ordtak "seig som Cockroach." Disse insektene var på jorden lenge før mannen og si lang overleve oss. De bor i forlatte leiligheter og fullt utstyrt i huset. En glemt smule på bordet, og uønskede røde naboer kan komme på besøk og kvartyruvaty deg i lang tid. For å komme til deg, de kan og fra skruppelløse naboer. Stor migrere gjennom ventilasjonssjakt gjennom de underjordiske og selv avløpsrør, kan svermer av kakerlakker kommer i ethvert hjem og leilighet. En krig med dem kan vare i mange måneder. Og noen som vil vinne - fortsatt et stort spørsmål.
Hvor farlige Kakerlakker
Ikke bare er kakerlakker overalt begynner å dukke opp, og du ikke lever, og bare oppsøke deres øyne, og er i en uendelig varsling med en avis i hånden. Rudy (eller svart, avhengig av art) kakerlakker bære hepatitt og dysenteri, i sjeldne tilfeller - kolera. Så krigen de må erklære så snart som mulig for å fullføre overgivelse av fienden.
Midlene for kakerlakk
Utbedring kakerlakker som du velger bør være virkelig killer, og å opptre som voksne, og den yngre generasjon, og selv ideelt sett - larvene i egget. Fordi hvis minst et par personer som ikke omfattes av dødelig potion, så snart du kommer tilbake til det som gikk: kakerlakker fruktbart og raskt sette opp en ny hær.
Mot kakerlakker i dag oppfunnet masse midler:

- Ulike pulver (nasypayutsya i samfunnet, "reir" kakerlakker);
- Chalk (effektiv når den brukes rundt omkretsen av habitat insekter);
- Lim (som fungerer både som agn og som en felle for kakerlakker);
- Spray (spray type "dichlorvos" kakerlakk døden inntreffer umiddelbart).

Alle midler er giftige rammeverk som eller gift, eller permanent lamme byttedyr. Men hvis du bryr deg om helsen til deres familie og sannsynligvis vil bli kvitt røde bosettere, anbefaler vi deg å ta hensyn til oppskrifter basert på borsyre pulver.
Borsyre, som et middel for kakerlakker
Det faktum at i dag er den eneste måten som kakerlakker ikke kan tilpasse seg. Av natur er de virkelige opportunister. Så levedyktig at venne seg til alle typer gift, overraskende, noen ganger de begynner å spise dem ikke verre enn smuler fra bordet ditt.
Men naturlig borsyre er fortsatt ikke i deres smak. Dens pålitelighet er påvist i århundrer nesten samt levedyktighet av kakerlakker.
Denne hvitt krystallinsk pulver, som ble brukt i tidligere tider som en kraftig antiseptisk. På samme tid, er det nesten ikke-toksisk for mennesker. Et velkjent faktum at i de tidlige 20. århundre kvinner før mate babyen selv behandlet med en løsning av borsyre brystet hans. Men det faktum at det absolutt ikke kan stå kakerlakker lagt merke til tidligere, og hell brukes i husholdningen. Død av kakerlakker virkelig martyr. Jeg har en følelse av at denne kunnskapen er gått inn som kakerlakker fra generasjon til generasjon. Når bumping dette betyr at de bokstavelig talt hele kolonien brutt opp og forlate hjemmet.
Observasjon av insekter, konkluderer jeg at selv en liten hvit krystall midler insekter kan forårsake forferdelig ubehag og kløe. Kakerlakk kan ikke tenke på noe annet, bortsett fra disse forferdelige følelser og til slutt dø av dehydrering.
Dessuten, til agn nok får bare en kakerlakk. Retur til avl, kan han skjenke borsyre krystaller av andre, så det er nesten samovynyschennya kakerlakker. Noen individer blir drept, resten flyktet.
Oppskrifter fra borsyre
Du kan bruke borsyre i ren form, søle det på steder der kakerlakker i kriker leiligheter, nær søppeldunker eller vegetabilske beholdere. Men i seg selv er det veldig lett konsistens. Pulveret er lett å blåse av uhell suge en støvsuger. Jeg må gjenta prosedyren smitte over og over. Det er derfor erfaren vertinne tilby enkle oppskrifter agn fra borsyre.
For dette pulveret skal blandes:
med kokte poteter, gni på et rivjern;
med rå eggeplomme;
kremen av hvete;
ferske brødsmuler med.

Andelene av potion utarbeidelse av kakerlakker inkluderer 2 spiseskjeer med borsyre i samme mengde produkt. Med slurry bør nøye (og bedre hansker) til å danne små baller. Gi dem en litt tørr, legger perler i leiligheten favorittsteder kakerlakker - kjøkkenskap, bad, kjøleskap.
Hvor kan man kjøpe borsyre
Vanligvis pakker av pulverisert borsyre nesten alltid bli funnet på apoteket. I dag, de er også solgt til enhver jernvarehandel. Pris, forresten, er flere ganger lavere enn på andre former for kakerlakker. Borsyre er i stand til umiddelbart og permanent ødelegge kakerlakker i ditt hjem.  
Hvordan sjekke polariserende briller?
 Vi vet alle at å spare på helse kan ikke være. Og, selvfølgelig, oftere eller sjeldnere gjøre det av ulike grunner. Men, uansett hvor viktig var en grunn for utgiftskutt imperil visjon kan ikke være. Øyne - en av de mest følsomme og sårbare organer, som sårer enkelt og gjenopprette - er ikke alltid mulig, uavhengig av kostnadene ved behandling. Derfor solbriller med polarisasjonsfiltre på høring i det siste: de fremme og popular leger øyelege, og raskt funnet industribedrifter. Blant dem, selvfølgelig, er et selskap med en bevist rykte i mange år, produsere en virkelig høy kvalitet og dyre optikk, og mange fabrikker og tilbyr rimelige varer av tvilsom kvalitet. Det er imidlertid mulig å løpe risiko for forfalskning og til meget høy pris. For å beskytte deg selv fra å kaste bort penger og øynene dine - fra aggressive UV-stråling, må være i stand til å verifisere de polariserende briller. Ideelt dette gjøres før du kjøper. Men det er nyttig å gå gjennom disse punktene der du går nå. 
 Hva er polarisering? Egenskaper polariserende briller
 For å forstå den grunnleggende prinsipp som beskyttelse polariseringsfilter briller, må du forstå naturen av polarisering. Dette, faktisk - Seksjon: ethvert objekt, prosess eller bølger, inkludert lys bølger, og en skjerm som oppfatter det menneskelige øyet. Sollys i seg selv er ikke delt inn i deler, men diffust belysning himmelen, noen reflekterte strålene er bølger består av to retninger vinkelrett på hverandre. I praksis viser det seg at mens bølgen vektor av en "dekker" for oss det omkringliggende området, den andre bølgen mot å skape ulike hindringer for sin visuelle persepsjon, blending, solstråler, peresvetы etc..Seksjon. For å hindre denne effekten og bruken muligheter skapt polarisasjonsfiltre. Gradvis arsenal av fotografer, fotografer, optikere og andre fagfolk som jobber med profesjonelle optikk, flyttet de inn i et sett av nødvendige verktøy fiskere, jegere og idrettsutøvere, og til slutt ble en praktisk og nyttig tillegg linseglass for et bredt spekter av kunder. 
 For å undertrykke den fysiske fenomenet lyspolarisering, ble sammenlignet to gjennomsiktige plater mellom hvilke det er klemt krystallinsk struktur av materialet - denne utforming polariserende filtre og i dag bare variere tykkelsen og sammensetningen av. Flere nylig, teknologi gjør det mulig å plassere en "bløtkake" bare for å tung glasslinse briller, polyaryzyrovannыe briller i dag laget av lett plast og. I tillegg til vekt, avanserte materialer for å lage briller avvike fra gamle glass er mye høyere styrke (ikke brutt i høst) og motstand mot mekanisk stress (skrape). Når du velger polariserende briller sinnet som finnes i kommersielt tilgjengelige polariserende briller for synskorreksjon er svært vanskelig. Den viktigste grunnen - kompleksiteten av teknologiene som disse punktene ville være for dyrt, og deres masseproduksjon - ikke lønnsomt. Det er bedre å gi opp et slikt kjøp, mest sannsynlig før du diopterkorrigering med briller, men ikke polariserende filter, og såkalt "anti-reflekterende belegg". Det er opplysning av glasset og reduserer mengden av forvrengning i sin tykkelse, men har ingenting å gjøre med disse polarisasjonsfiltre. 
 Hvem og hva som kan være veldig nyttige polariserende briller? Først av alt - de som har arbeid er knyttet til konstant oppmerksomhet og overvåking av eksterne objekter i en kompleks forfriskning og / eller dårlig sikt. At sjåførene i overskyet vær når sikten er minimal, fiskere på solfylte dager når solen stråler blikuyut på vann og skjell, klatrere og skiløpere kode blendende sol øker snø, etc..Seksjon. Solbriller løser ikke disse spesifikke problemer, men bare beskytte netthinnen fra UV og generelt redusere lysstyrken i bildet. I kontrast, polarisasjonsfiltrene gjøre bildet kontrast og mer detaljert som å utvide og styrke synlighet sone. Samtidig, ikke glem det i seg selv er ikke et polarisasjonsfilter UV-beskyttelse. Avhengig av formålet og tilleggsfunksjoner polariserende glass kan være av en hvilken som helst form og konfigurasjon, ligger deres hovedverdi i filteret. Den kan påføres på overflaten punkter i en tynn film (disse punktene er relativt billig) direkte "innleiret" i glass (mer kostbare og varige modell poeng). Men i alle fall, kan kvalitetspolariserende briller ikke være billig. Dette er den første funksjonen som du kan kontrollere ektheten av polariserende briller. Først etter denne første inspeksjon gå direkte til testing polariserende briller. 
 Sjekk polarisering solbriller
 Essensen av testen polariseringsfilteret blir klart for alle som er kjent med prinsippet om LCD-skjermer. Hun kommer til at de to polariseringsfiltre samvirker innbyrdes begrense passasjen av lys. Hvis du vet det, du vil ikke være vanskelig å avsløre produsenter og selgere psevdopolyaryzatsyonnыh interessante forfalskning eller vice versa, sikre påliteligheten av produktet. For å gjøre dette, drar den første testen i butikken av optikk:
 Test №1. Ta viser frem to punkter og plassere sine vinduer vendt mot hverandre, holding og de både horisontalt. Hvis glasset rent uten å ripe synlighet gjennom to lag med linser er utmerket. Nå velger noen par objektiver for forskjellige briller og begynne å distribuere noen av hans briller på andre gjennom imaginær akse som går gjennom sentrene av linsen. Utvide glassene, slik at rotasjonsvinkelen var opprinnelig 45 °, og deretter rett vinkel. Denne polariseringen briller først mørkt bilde, og gjennom dem, og ingenting ikke kan håndtere. Hvis et polarisasjonsfilter briller er ikke - det ville være et flott bilde, uansett hva du Drilling punkter i rommet.
 Test №2. Hvis andre ikke har brillene mine, bruke mer enkel test. For henne, trenger du bare én studert briller og noen LCD-skjerm (TV eller datamaskin, nettbrett, smarttelefon, etc.). Se på LCD-skjermen gjennom briller plassert horisontalt foran midten av skjermen. På dette stadiet, bør glassene ikke forstyrre oppfatningen av informasjon på skjermen. Nå slår brillene på den vertikale aksen hvis de polariserende filter er til stede, deretter skjermen området du se gjennom brillene vil se jevnt mørkt.
 Disse to måter er tilgjengelige for å verifisere polariserende glass helt nok til å påvise nærvær av filtre. Denne fargeglass er ikke et mål for polarisering eller mangel derav, og kun påvirker den spesifikke for bildet, for eksempel:
 1.  Blått glass brukes til havfiske, gjør at vi kan skille detaljer på den store skinnende overflate.
   Gule og røde glass øker kontrasten, på grunn av det komfortable i overskyet vær, og i mørket.
   Rosa glass brukes når du trenger for å vurdere mange detaljer, for eksempel fiskere i kratt av siv og vannliljer.
   Grå glass - universell skygge for solfylte dager.
   Mer vanskelig valg av polariseringsbriller og sjekke ting for de som i hverdagslivet slitasje briller for synskorreksjon. For slike mennesker, ikke mange alternativer: Du kan bruke kontaktlinser og i den grad det er nødvendig å bruke polariserende briller eller kjøpe den komplekse strukturen i de to kombinerte rammer, dyrt og ikke veldig lett å bruke. Men nylig ble det rapportert polarisering fôr, angivelig i stand til å gjøre noen polariserende briller. Slike overhead polarisasjonsfiltre er helt i stand til å erstatte en full-polariserende briller, men husk å sjekke før du kjøper dem en og / eller den andre metoden beskrevet ovenfor.
   I tillegg bruker du polarisasjonsfiltre flere poeng enn de kanskje tror, ​​for eksempel, når du ser tredimensjonale filmer i 3D kinoer, IMAX eller hjemme kinosystema. Briller med fargede linser er laget på samme prinsipp lysfordeling og dele bilder mellom de to øyne for å skape stereo. Enkelte dyr har evnen til polariseringen av den art - er, i særdeleshet, kan vingede insekter bedre orientering i rommet. Hos mennesker er denne egenskapen svært sjelden, kan være sporadisk og er ansett som et tegn på genetisk mutasjon. Men en av pionerene innen polarisert lys Etienne Malus avanserte i sine studier når beundrer Luxembourg palass, tente stråler av innstillingen søndag Paris. Vi ønsker deg observere like bedårende bilder gjennom glasset av dine pålitelige og høy kvalitet polariserende briller.  
Яндекс.Метрика