Hvordan å donere spermohramu?
 Ideelt planleggingen av barnet hver familie må overlevere spermohramu blant de obligatoriske testene. Men de fleste menn er redd for denne prosedyren er ikke så mye på grunn av det (selv om dette ikke er forferdelig), men på grunn av muligheten til å få en tilfredsstillende resultat. Ikke vær redd, fordi sperm - alt svært følsom for ytre påvirkninger væske. Derfor en nøyaktig analyse av studien resultatene gjentas i 1-3 uker, og velge det beste resultatet.
Semen - sædanalyse, vurderer det muligheten for mannen å bli gravid, viser tegn til ufruktbarhet på et tidlig stadium, og redusert fruktbarhet.
Spermohramu gjøre når du planlegger en graviditet, sperm forberedelse til nedfrysing. Det gir oss også muligheten til å anslå effekten av vasectomy og lider konsekvensene av kusma.
 Forbereder seg på å sette sæd
 1.  For 2-7 dager (optimalt - 4) eliminere sex og onani. Når re-innskudd av sæd bør holdes den samme som før, og den forrige studien.
  Tre måneder før putting sæd ikke bør være forkjølelse, infeksjoner, feber opp til 38 grader.
  En mann bør ikke ta medisiner i tre måneder for å studere.
  En uke før analysen bør utelukke alkohol, nikotin, kaffe, te, boblebad og badstue (la oss bare varm dusj). Du må bevege seg mer og ikke bo lenge i sittende stilling. Eliminere stress og tung trening.
  Den positive stemningen.
   Hvor og hvordan analysen
  1.  Bedre ta spermohramu i klinikken, i et eget godt oppvarmet kontor. Sperm skal leveres til laboratoriet så raskt som mulig (mindre enn en time) og ikke utsatt for ytre påvirkninger. Hvis du bor 15 minutter fra lab, diskuterer vi muligheten for å samle sæd hjemme, mens uakseptabelt sollys på det og temperaturen under transport bør være 20-37 grader.
   Sæd samles etter forrige toalett kjønnsorganer grundig vasket hendene bare ved onani og bare en steril beholder. Videre bør beholderen kontrolleres for manglende evne til å påvirke den konstruksjonsmaterialet beholder på sperm motilitet. Det er uakseptabelt å få sperm i kondom bruke muntlige kjærtegn eller avbrutt samleie, bruk av smøremidler. Ejakulere samles i sin helhet, som sitt tap fører til upålitelige resultater.
   Ofte sæd er ufullkomne indikatorer, men disse avvikene er ikke snakk om en fullstendig manglende evne til befruktning. Videre kan de også være et tegn på sykdom, bare en kombinasjon av tester og undersøkelser for å dømme mulig infertilitet. Sædanalyse avslører ikke bare et brudd på det reproduktive systemet, men i hele kroppen. For eksempel kan nærværet av leukocytter i sæd tegn på inflammasjon i kroppen.  
Hvordan å gå ned i vekt uten slanking?
 Som du vet, jentene faktisk ikke så mye ønsker en ny kjole - mye sterkere enn deres ønske om å komme inn i den gamle. Dette spøk andel harde sannheten er svært høy. Nesten hver og en av oss av og til merke at glidelåsen på jeans strammere begynner krok og vekt viser alle de store tallene. Og hva skal da dette mest? Høyre: panikk faste dag på vannet (i beste fall - i yoghurt) uke fra hånd til munn på en kål uten frokost, sorte øyne, matt hud og hår, nedstemthet, og svikt i kake med krem ​​som en siste akkord trukket tilfeldig og uavhengig designet "diett". Mens noen mer eller mindre kompetent ernæringsfysiolog ville ha fortalt deg hva vekttap ble dømt til å mislykkes.
Hvis du fortsatt ikke har mye kontroll over din egen kropp, er du fornøyd. Og du er veldig overrasket over å høre at det på grunnlag av kampen mot overvekt og opprettet en blomstrende global industri. De fleste dietter, spesielt - medikamenter for vekttap, designet kun for kommersielle formål. Og du kan bruke uendelig makt, penger og helse forsøk på å gå ned i vekt for en moderne metoder, mens faktisk avgjørelsen er helt annen planet. Jeg fant det ikke i dag eller i går. Gammel som åsene visdom rette observerer: "Narkotika trenger ikke noen som spiser riktig, og den som spiser riktig, de vil aldri hjelpe."
Med andre ord, effektiv diett - er det ikke en midlertidig begrensning av mat og absolutt ikke velkommen "mirakel piller før / etter / i stedet for mat. Et sunt kosthold - en systematisk håndhevelse, basert på - rasjonell og balansert kosthold. Dette er den eneste måten å stabil vekt, som farmasøytiske og mat selskaper ikke har hevdet noe annet. Og du trenger ikke følge den en gang i uken og ikke på terskelen til stranden sesongen, og i mange år, ideelt sett - i hele sitt liv. Så du løfter vekter stoppe ubehagelige overraskelser og ekstra hele hvetemel bun med ikke bosette seg på hoftene døde vekt.
 Hvordan å normal mat
Ikke bli skremt av utsiktene til "liv" samsvar med visse krav. Ikke alt riktig - ubehagelig og smakløst. Et balansert kosthold bringer ekte glede i seg selv, og sine resultater senere. Men hvis kroppen din ikke er vant til noe som helst slag, selv de mest fornuftige restriksjoner først må omgruppere - mentalt og fysiologisk. Gjør det beste trinn for trinn:
 1.  Gå til butikken eller sitte ned ved bordet for å objektivt analysere sammensetningen og mengden av produkter. Hva du pleide å spise hver dag? God til det, eller bare velsmakende og kjent? All mat inneholder bestanddeler som er involvert i komplekse kjemiske prosesser i kroppen. Disse proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer, sporelementer og mineraler. Ikke bare antall, men også opprettholder den rette balansen av stoffskiftet på riktig nivå. I gjennomsnitt voksen kosthold, ledende moderat aktiv livsstil, bør holde 30% protein, 20% fett og 50% karbohydrater.
  Ikke alle næringsstoffer er like anvendelige, som inneholder ulike mengder energi, som spaltes og går inn i legemet under fordøyelsen. Den viktigste kilden til energi kan betraktes karbohydrater - men ikke søt boller og sjokolade og frokostblandinger, frukt og grønnsaker. I søtsaker inneholder karbohydrater som på grunn av deres kjemiske struktur kalt fast eller lett. De er raskt absorbert i fordøyelsessystemet, og gir blodsukker. Skytende glukose er fortært og omdannet til fett. Karbohydrater noen søte frukter for raskt fordøyd, så ikke bli involvert med bananer, druer og fiken. Komplekse karbohydrater brytes ned sakte og ikke provosere sterke svingninger i blodsukkernivået, fordi det er de som bør du foretrekker. Og fortrinnsvis om morgenen når kroppen "samler energi for dagen. Før du går til sengs, du har bare ikke tid til å bruke energi, så ta bare karbohydrater kalorier.
  Hvordan å gå ned i vekt uten slanking?

  Fett - den mest høy-kalori næringsstoff, siden 1 gram fett inneholder 9 kalorier. Men uten deres deltakelse ikke kan fullføre assimilering av andre næringskomponenter. Minimere bruken av animalsk fett igjen på tallerkenen marine fiske og eggeplommer. Den viktigste kilden til fett bør du være uraffinert olje: oliven, linfrø, solsikke. Salat, kledd med en teskje av flytende olje, inneholder nødvendig for sunn hud og nervesystemet av vitaminene A, D, E, B. Videre det er bevist at å involvere moderat mengde "riktig" fett overvekt er raskere.
  Hvor mye vann drikker du? Mest sannsynlig ikke. Den daglige prisen for en voksen - 2 liter drikkevann, og dette beløpet øker direkte proporsjonalt kroppsbygning. Merk: det er vann, ikke noe væske. Tre kopper te, er en kopp kaffe og kompott ikke vurdert. Prøv å drikke umiddelbart etter å ha spist, og 15 minutter til en halv time eller etter et måltid. Og ingen kullsyreholdige drikker og lemonades industrien - det gjør ikke drikke, men alle de samme raske karbohydrater som er avsatt i midjen.
  Lær grunnleggende split måltider. Dette måltidet ordning der vil sitte ved bordet minst 5-6 ganger om dagen for å svelge en svært liten del. I motsetning til flytende og tunge måltider, ikke en tidsplan ikke overbelaste fordøyelsessystemet, strekke magesekken og gir en regelmessig tilførsel av næringsstoffer.
  Engasjere seg i idrett. Selv folk uten mobilitet vaner vist moderat trening, og ikke minst å miste vekt. Å være i form - ikke å sette idrett poster. Nok til å holde formen, regelmessig å tvinge kroppen til å forbrenne fett mens fitness.
  Samsvar med disse reglene skulle vise seg å være den naturlige rekkefølgen av ting som en daglig dusj og sosialt samvær med venner. Ikke forvent øyeblikkelige resultater, bare stemme på en ny måte å leve på som er sakte men sikkert gi deg harmoni og helse.  
Hvordan lære å sjonglere 3 m yachamy?
 Å lære å sjonglere, ikke nødvendigvis bli med sirkuset høyskole eller har medfødt talent, nok ønske, flid og litt kunnskap. Når du er her, så ønsker du allerede har den nødvendige kunnskap får etter å ha lest artikkelen til slutten, det er bare hardt arbeid - tog, tog og tog før du mestrer alle øvelsene etter hverandre, slik at hver bevegelse var lett, stress-fri, lekent. Hvor lenge vil det i det hele tatt, bare at ingen vil si, noen bare én dag, trenger en uke noen; som regel barn, ungdom og unge sjonglering ferdigheter er enklere og raskere.
 Valget av rekvisitter og steder for trening
For trening må tre identiske i vekt, størrelse og form av objektet. Noen bruker epler, mandariner, biter av murstein og t. N., Men å overholde alle kravene er vanskelig, og i begynnelsen av treningen er ekstremt viktig. Det er bedre å la all den eksotiske og deretter ta de første ordinære baller:
to av ball skal være enkelt å gå til åpen hånd, holde små fingre bøyd (egnet, for eksempel, tennisballer);
vekt mål bør være gjennomsnitt de ikke trenger å rulle med fjær smette eller slå føttene i høst.
Og de vil ofte falle mye. Derfor, til det beste stedet å trene en seng eller sofa, vendt mot veggen.
Stå mot en vegg nær sengen, forsiktig berøre knærne. Dermed faller på myke bakken baller vil ikke distribuere hele leiligheten bak dem slipper å stadig bøye over og kjøre (raske dekk og fraråder avtale i det hele tatt), vil falle stille og ingen skade; ingen unødvendige bevegelser vil spare tid og fremskynde fremdriften av læring.
Regulering "sitter på senga (eller teppe) kneler" (noen ganger er det hint) er mindre mobile, mens ikke lære å sjonglere trygt stå på ett sted vil ikke være nødvendig å være i stand til å bevege seg fritt. I tillegg er det upraktisk, blodsirkulasjon, føtter nummen, de kan begynne å bygge, selvfølgelig, hvis du ikke er bosatt i Østen, der setet dermed forståelig og kjent siden barndommen.
 Den første fasen av trening. Arbeide med en ball
Bøyd i rett vinkel, holder hendene på kistebunnen, ikke slå opp og ikke trekke dem frem; slappe av, hender skal føles naturlig og avslappet.
Utfordringen er å først lære å fritt manipulere kun en ball, men like lett med begge hender i forskjellige retninger.
 1.  Opp og ned. Vertikal kaster med sin høyre hånd, deretter til venstre. Ottachyvayte til perfeksjon. Prøv zoom rate; på tidspunktet for innkastet, inntil ballen er i luften, kan du prøve å gjøre det snu hendene, fingre eller klikk komprimere og unclench hånden. Gang legge merke til at mens ballene faller selv stoppet i et minutt eller to, kan du gå videre til neste trinn.
  Fra venstre til høyre og høyre til venstre. Overføring av en ball fra den ene hånden til en annen.
  Bueformet (øverst) roll
  Hvordan lære å sjonglere 3 m yachamy?

  Sirkulær overføring:
  høyre hånd kaste ballen buet;
  fange med sin venstre hånd;
  Nå, ikke kaste raskt Flip (oversette) sin horisontal bevegelse tilbake i sin høyre hånd; bevegelsen ligner bomull i hånden;
  gjenta all over again; ballen vil bli beskrevet som en kontinuerlig sirkel.
  Etter en serie gjentagelser endre retningen til den andre siden. Tilfeldige alternative måter alle sammen. Bevise for automatiske bevegelser.
   Den andre fasen av trening. Arbeide med to baller
  1.  Opp og ned. Vertikale kaster, samt det første trinn, men med begge hender samtidig (i hver hånd, en kule).
   Velt. Bevegelsen er den samme øvelsen med den første fasen, men to hender. Ball kaster mot hverandre. Dette ene siden bør begynne kaste litt tidligere enn den andre.
   Hvordan lære å sjonglere 3 m yachamy?

   Prøve alle det samme, men skuddene har samtidig uten forsinkelse.
   Hvordan lære å sjonglere 3 m yachamy?

   Det er viktig at du likte alt det du gjør. Monotonien er ikke nødvendig: Spre trening enhver applikasjon (slag, svinger og t F..), Kombiner dem på vilje i jakten på den samme mål: å fri bevegelse og det samme med begge hender. Bli ball ett stykke, føler det, føler bilfører. Hvis du er lei, hvile; zaymetesya treningsøkter senere viste seg ferdigheter vil ikke forsvinne.
    Den tredje fasen av opplæringen. Koble den tredje mål
   Når du har mestret alle forrige øvelse, ta opp et tredje mål. Hvis du er høyrehendt, ta til høyre hånd to mål, og den venstre. For venstrehendt revers. Det vil være lettere å mestre teknikken; da vil ingen rolle hvor armene begynner å sjonglere.
   1.  Det første skuddet er laget av hånd med to baller: ballen som er på kanten (på den ene siden), lanserer i luften de første (andre venstre hånd).
    Problemet er at den mottakende side av denne tiden opptatt med en annen ball. Slipp den før den første ballen i luften, kaste deg en kjent bevegelse "ekstra" ball - hånden er tom, og på denne tiden den første ballen vanligvis faller i verdensrommet.
    Men nå er det alt det samme skjer i motsatt retning: venstre kastet ballen går til høyre, men ballen altfor opptatt! Slipper den, akkurat som det gjorde for venstre hånd. Lær å fange ballen godt og opptatt hånd (høyre og venstre) når det allerede er en ball, ikke å bli kvitt det. Denne innledende og avsluttende fase vil være nyttig for å sjonglere trening.
    Hvordan lære å sjonglere 3 m yachamy?

    Deretter gjentar alt om igjen uten forsinkelse
    Hvordan lære å sjonglere 3 m yachamy?

    Det kan vare i det uendelige og sjonglerer en teknikk som kalles "Cascade".
    Hvis du kan gjøre disse bevegelsene uten å stoppe, anser de hadde lært å sjonglere. Men det er lite sannsynlig at du vil snart. Hver bevegelse blir nødt til å trene, som alle de forrige. Baller vil møte, forvirret, falle, flyr forbi målet, men din utholdenhet og tålmodighet grunn til å dempe sin sta natur.
     Hvordan kan jeg øke hastigheten på resultatene?
    1.  Ikke prøv en gang sikkert oppnå kontinuerlig "flow" mål; Må stoppe; mentalt bryte fra hverandre hele syklusen og trene hver for seg, gradvis redusere og kombinere dem pause.
     La hendene hvile. Muskler kan ikke fungere normalt var i konstant spenning (og nybegynnere er vanligvis i den rekkefølgen og er). Slapp av!
     Kraften i kast og høyde bør være moderat, ikke kaste ballen til taket.
     Kaster produsere i et plan parallelt med ansiktet (vegg).
     Farge baller spiller ingen rolle, men hvis du trener foran en vegg, bør de ikke fusjonere med det. Dette fordriver oppmerksomhet og irriterende.
      Hva er bruken av den vanlige mann sjonglering?
     Flytende i begge hender, ta med hjernen flere fordeler: den stimulerer og utvikler sitt arbeid begge omganger likt.
     Du vil alltid være i sentrum av oppmerksomheten i et vennlig selskap og at svært spesiell sted å kjøpe barnas team, hvor du skal se og beundrende blikk med åpen munn.
     For du vil være nesten umulig å bryte eller gå glipp av noe, vil du plukke opp en gjenstand på fly direkte (ikke kommer til å sjonglere dem) automatisk, helt uten å tenke på at ofte hjelper ut i livet.
     Når ervervet evnen til å sjonglere alltid være med deg som evnen til å sykle eller stå på skøyter. Etter å ha mottatt de første ferdighetene sjonglerer tre baller, vil du være i stand til å lære er mer kompleks teknologi og med mange elementer.  
Яндекс.Метрика