Hvordan du installerer mod for Minecraft?
 Fashion - en modifikasjon for spillet Minecraft, designet for å utvide de grunnleggende egenskapene til spillet, dets karakterer og atferd ressurser. Til tross for at offisiell støtte fra utviklere mods Minecraft ennå, det er så mange forskjellige versjoner som tillater deg å engasjere seg i spillet teleporte å bevege seg raskt i de riktige stedene for å skape nye våpen, verktøy og malmer ved hjelp av ulike bedrager og gjennomføre mange andre uvanlige gameplay.
 Hvordan du installerer mod for Minecraft
Installere mods er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Totalt er det to mulige måter å installere mods til Minecraft:
 1.  Legge mods mappen i minecraft.jar filen bin mappen med spillet.
  Legge til en mappe mods mods, hvor de anerkjenner og vil bruke lasteren installert slik ModLoader.
  I det andre tilfellet, satte han boot moduser, gjøre nødvendige endringer i filen minecraft.jar.
   Vurdere i detalj hvordan du installerer mod endring minecraft.jar fil
  1.  Sikkerhetskopier filene dine Minecraft.jar. Dette vil gjøre det mulig alltid angre endringene hvis noe går galt etter behov.
   For å lage en kopi, klikk på minecraft.jar filen høyreklikkmenyen og velg "Copy". Etter at en tom flekk inne i mappen igjen høyreklikk og velg "Lim inn". Som et resultat, bør du se en fil som heter "minecraft -. Kopyya.jar"
   Hvordan du installerer mod for Minecraft?

   Naviger til mappen med spillet. For å gjøre dette i Windows 7 og Windows Vista, skriver i søkefeltet som vises over "Start" -knappen etter å ha klikket følgende kommando - % AppData% .minecraftbin og trykk på Enter-tasten på tastaturet.
   Full sti til den angitte mappen hvis noen trengte, som følger:
    Windows XP
    C: / Documents and Settings / [brukernavn BRUKER] / Application Data / .minecraft / bin

    Windows Vista og Windows 7
    C: / Users / [brukernavn BRUKER] /AppData/Roaming/.minecraft/bin

   [Navn BRUKER] - navnet på den kontoen der du kjører på datamaskinen.
   Når du bruker WinRAR Archiver eller 7-Zip fil minecraft.jar.
   Hvordan du installerer mod for Minecraft?

   I et annet vindu, åpne arkivet med mod som vil installere og dra filene den inneholder vinduet minecraft.jar.
   Hvordan du installerer mod for Minecraft?

   Sørg for å fjerne katalogen META-INF, som brukes for å verifisere integriteten til en fil siden det sist ble kjørt.
   Hvordan du installerer mod for Minecraft?

   Hvis arkivet med mod inneholder to mapper - bin / krukke og ressurser, så minecraft.jar å kopiere filer fra bin / krukke, og på ressursene i en mappe med samme navn, som ligger i dyrektoriyi.minecrafts.
   Mange mote etterspørsel etter deres arbeid obligatorisk installasjon AudioMod, ModLoader, ModLoaderMp og sjelden noen andre nedlastere. Deres oppsettet er lik den som er beskrevet drift av konvensjonelle modifikasjoner. Du må bare ikke glem å slette mappen META-INF.
   Nå er det på tide å sjekke hendelser i settet. Starte spillet og test moduser å bruke. Hvis du observerer avganger spillet, eller henge den på scenen av lasting, betyr det at mod eller ikke riktig installert eller har kompatibilitetsproblemer med spillet. Sjekk hvilken versjon av klienten for Minecraft mod ble utviklet nå og prøve å installere backup gjenopprette filen minecraft.jar.
    Installere mods på serveren
   I Minecraft server moduler installeres veldig enkelt. Du må kopiere over all arkivering av filer av mod i minecraft_server.jar fil og starte serveren.
   Det er, i prinsippet, og alt relatert til installering av mods for Minecraft. Lykke modinhu!  
Hvordan endre filtype?
 Grunnene som kan trenge å endre standard filtyper på en datamaskin kan være svært forskjellige. For eksempel, når du installerer ringetone på iPhone må du endre det opprettet iTunes musikkfil fra «.m4a» den til «M4r». Eller du ønsker å konvertere en tekstfil med rozshyrennyam.txt "et hyperdokument« .html », som kan sees i din favoritt nettleser.
Alt er enkelt hvis du vet hvordan du endrer filtypen som standard i Windows-systemer skjult fra brukere.
For å endre filtypen ved hjelp av Windows Vista og Windows 7, gjør følgende.
 1.  Edit Settings Windows, for å gjøre det synlig ekspansjon. For å gjøre dette på den øverst til venstre i vinduet klikker du "Organiser" -menyen og velg "Mappe og søkealternativer."
  Hvordan endre filtype?

  I "Mappealternativer", gå til fanen "Vis".
  Mens i denne kategorien gruppen flere alternativer for å finne posten "Skjul filetternavn for kjente filtyper" (han er nesten nederst) og ta den ut av esken.
  Hvordan endre filtype?

  Trykk på "Apply" og deretter "OK" for å lukke vindusinnstillingene mappeegenskaper.
  Klikk på filen høyreklikk og velg "Gi nytt navn". Endre filtypen (tegnene etter punktum) på nødvendig og trykk enter på tastaturet eller klikk på venstre museknapp på et sted i siden av filen.
  Et vindu som advarer om at "Etter å endre filtypen ikke kan være tilgjengelig" og ber om bekreftelse for å gjøre endringer. Trykk "Ja" i det. Filtypen endres.
  I Windows XP, endrer filtype på samme måte, bare klikk "Mappealternativer" ligger i den øverste menylinjen av et åpent vindu på "Service".
  Det er tider når ingen filen har ingen forlengelse. Så problemet ved å endre filtype, blir en prosess med bevilgning. Alt du trenger å høyreklikke på filen, velg menypunktet "Rename" og slutt punkt til filnavnet og dens etterfølger ekspansjon.
  For klarhet, er alle trinnene ovenfor representert som små obluchayuscheho video.  
Hvordan endre bokstaven for harddisken?
 Alle stasjoner som er koblet til datamaskinen, Windows-systemer merket med bokstavene i alfabetet. Den fullstendige banen til mappen eller filen på datamaskinen i Windows indikerer starter med riktig stasjonsbokstav, etter som følger et kolon, skråstrek (backslash) og deretter alle angitt mappe (via separator) å være konsekvent passere åpne denne filen eller katalogen. Bokstaver for å koble disken operativsystemet tildeler automatisk. Men noen ganger er det nødvendig å overstyre standard tilordnede bokstaven.
Før du lære å endre stasjonsbokstav, bør du forstå de generelle reglene for bruk bokstaver for å betegne de harddisker i Windows. Reglene er få og lett å huske.
Å indikere at stasjonen kan bruke noen av de 26 bokstavene i alfabetet fra A til Z.
De to første bokstavene A og B er reservert for disketter - disketter. Siden disse enhetene ikke blir brukt i moderne datamaskiner, kan bokstavene A og B tildele flyttbare medier manuelt.
Etter A og B i det engelske alfabetet er bokstaven C. Så viste det seg at dette brevet ble kalt systemdisken som skrevet hovedoperativsystemfiler, som det kaller under sin oppstart og arbeid.
Alle andre lokale og flyttbare stasjoner koblet til datamaskinen med gratis neste tildelte bokstaver.
Redefinerte stasjonsbokstaven som brukes i prosjekteringsprogramvaren og foreskrevet det kan føre til feil drift programmer eller fullstendig tap av effektivitet.
Den sistnevnte regel, og at det i noen uvanlige tilfeller kan det forstyrre operativsystemet, og det er et behov for å endre kjøre bokstaven. Mye mindre til dette feriestedet på personlige preferanser.
 Hvordan endre bokstaven for harddisken
 1.  Gå inn i operativsystemet med administrative rettigheter eller være forberedt på å verifisere loven administratorpassord i tilsvarende forespørsel.
  Gå fra din stasjonære PC til neste bane "Start" - "Kontrollpanel" - "System og sikkerhet" - "Admynystrayrovanye" - "Computer Management".
  For å komme til komponenten "Computer Management" kan også være på vei inn compmgmt.msc i søkefeltet vises i operativsystemene Windows Vista og Windows 7 på "Start" -knappen etter å ha klikket den og bruke Enter-tasten på tastaturet.
  I den venstre ruten i Datamaskinbehandling klikk på "Disk Management".
  Hvordan endre bokstaven for harddisken?

  I midten av vinduet etter oppdateringen, finn-stasjonen du har tenkt å endre bokstav og klikk på høyre museknapp. På hurtigmenyen, velg "Endre stasjonsbokstav og bane til disken."
  Hvordan endre bokstaven for harddisken?

  I det nye vinduet, klikk på "Endre".
  Hvordan endre bokstaven for harddisken?

  Velger du den nye stasjonsbokstaven i det neste vinduet og klikk "OK" for å lagre endringene.
  Hvordan endre bokstaven for harddisken?

  Stasjonsbokstav vil bli endret. Du kan kontrollere dette ved å åpne vinduet "Computer" og finne riktig disk eller i "Disk Management" verktøy "Computer Management" kontrollpanel.  
Яндекс.Метрика