Hvordan du installerer WiFi hjemme?
 Trådløs Wi-Fi-nettverk er svært praktisk oppfinnelse. I et slikt nettverk hjemme datamaskiner kan dele Internett-tilkobling, for å utveksle informasjon, spille nettverksspill, og utskrift til en nettverksskriver uten å bruke en kablet tilkobling for hver deltaker nettverk i form av tilstedeværelse av en radiomodul WiFi. Det blir kvitt behovet for ledninger kabler ut av huset og ikke være knyttet til en bestemt jobb der kabelen fjernet. Du kan selv gå ut i hagen hjemme og arbeide utendørs innenfor rekkevidden til WiFi-nettverket.
Som spørsmålet til vår tidligere artikkel om hvordan du kobler til WiFi huset mange av den praktiske gjennomføringen av et trådløst nettverk for mange brukere fortsatt uklart. Derfor ble det besluttet å skrive den andre delen av artikkelen om hvordan du installerer wifi hus med en bias mot den tekniske gjennomføringen av et trådløst nettverk.
Organisasjon WiFi nettverksbygging starter alltid med definisjonen brukes type Internett-tilkobling. De mest populære tilkoblingsmuligheter i dag er:
 1.  Ledende bredbåndstilkobling i hovedsak basert på teknologi FTTB. Med denne typen tilkobling i huset eller leiligheten kommer twisted pair og koble til opptil åtte kontakt RJ-45-kontakten på datamaskinen.
  Ledende en høyhastighets tilkobling til teknologibasert ADSL. Som kanal for en gitt forbindelse ved hjelp av et modem og telefonledningen er koblet til telefonkontakten, og på modemet kommer med en 4-pinners RJ-12 "telefon" jack.
  I tilfeller der kablet tilkobling ubegrenset internett der, ved hjelp av trådløse tilkoblinger på LTE-teknologi fra ledende mobiloperatører. Mange kan forkortelsen betyr ingenting, så la oss spesifisere hva som menes med den tredje generasjonen av mobil kommunikasjon med høye datahastigheter - 3G-nettet. Når du bruker denne forbindelse til en av USB-portene på datamaskinen er satt inn i et 3G-modem, som i utseende ligner en USB flash-stasjon og gir tilkobling til Internett.
  Bestemme hvilken av gruppene under vurdering inkluderer tilkoblingen. Vil avhenge av hvilken type utstyr som du må kjøpe for å installere WiFi-nettverk hjemme.
  For første typen tilkobling vil det være den største gruppen av rutere Type D-Link DIR 320 Asus WL-520GC / GU, Zyxel Keenetic.
  For det andre type tilkobling ADSL modem med WiFi-modul type D-Link DSL-2640U, Acorp Sprinter @ ADSL W422G, Trendnet TEW-658BRM.
  For det tredje type seleksjonsinnretninger mindre, men du kan finne noe som passer. For eksempel, rutere Zyxel Keenetic 4G, Trendnet TEW-655BR3G, Netgear WNDR4300.
  Jeg ønsker å si at disse modellene er ikke anbefalt, og er bare å gjøre det enklere å navigere med nødvendig utstyr. Ofte disse eller andre enheter kan anbefale seg Tilleggstjenester Internett-tilkobling som du bruker.
  Når enheten er kjøpt for å kjøre hjem WiFi-nettverk det bør settes opp. For å gjøre dette, må du koble til ruterens WAN-tilkoblingskabel Ethernet, ADSL-modem telefonkabel og USB-kontakten 4G trådløst modem router hensiktsmessig og fortsette å konfigurere enheten.
  Innstilling foretas gjennom såkalt web-grensesnitt, kobler datamaskinen til enheten Ethernet-kabel. Den ene enden av kabelen med 8-pins plugg til nettverkskortet eller bærbar datamaskin, og den andre - til noen av LAN-port router eller modem. Deretter går du til innstillingene for ruteren ved å skrive i adressefeltet i en nettleser eller 1.921.681,1 1.921.680,1 adresse og trykke på Enter-tasten tastaturet. Eksakt adresse konfigurasjon webgrensesnitt) skal angis i dokumentasjonen for enheten.
  Logg inn innstillinger ved hjelp av brukernavn og passord. De har også spesifisert i dokumentasjonen eller på etiketten på nedre lokket på enheten. Det generelle prinsippet om denne installasjonen:
  1.  Opprinnelig justert nåværende Internett-tilkobling i "Internett-tilkobling» (WAN). Den forbindelse er tilgjengelig ved å kjøre Internett og nye steder på en datamaskin som er koblet med ledning til enheten.
   Etter å etablere en Internett-tilkobling er konfigurert trådløst nettverk som vil "gi bort" dagens Internett-tilkobling for alle hjem datamaskiner og enheter på WiFi. For å gjøre dette, gå til "Trådløst LAN", velger WPA / WPA2-datakrypteringstype, tildele en tilgangsnøkkel til fremtiden og la nettverksnavnet (SSID), etter som det vil identifisere datamaskiner som er innenfor sitt virkeområde.
   Reboot ruteren og koble den fra strømkabelen, som er koblet til datamaskinen. Prøv å finne en datamaskin opprettet trådløst nettverk og koble til det ved å skrive inn et passord.
   For flere detaljer installasjonsprosessen beskrevet i vår tidligere artikkel om WiFi-tilkobling hjemme.
   Hvis du prøver å koble ikke ut noen feilmelding og datamaskinen aktivitet indikator trådløst nettverk og en nettleser åpen alle områder, slik at installasjonen var vellykket hjemme WiFi. Ellers sjekk enhetsinnstillingene.  
 nhttp: //kakimenno.ru/uploads/posts/2012-11/1353777922_voyti-v-router.jpg | rett - & gt;
Å gå til ruteren?

Router (mashrutyzator) er en enhet som brukes til å skape et hjem eller små kontornettverk. Fordi ruteren alle datamaskinene på nettverket har tilgang til Internett, delte mapper, nettverksskrivere og andre enheter og funksjoner som deler. Til ruteren utført sitt verv trenger han forhåndsinnstilling.
De fleste routrov er spesialdesignet av produsentene web grensesnitt der alle innstillinger kan gjøres ved hjelp av noen av de moderne nettlesere. For å få tilgang til ruteren bruker den til å utføre følgende.
 1.  Ta en nettverkskabel Ethernet, som fulgte med ruteren, og koble den ene enden av den til Ethernet-port nettverkskort datamaskinen og den andre med Ethernet-port router. I rutere for hjemmebruk Ethernet-port nummer kan være en 2 eller 4. De fundamentale forskjellen bahatoportovi enheter som bruker port der. Alle fungerer på samme måte.
  På ruteren i tilfelle av vellykkede installasjoner som krever en fysisk tilkobling skal lyse tilsvarende LED.
  Hvis lyset ikke slår seg på, da dette kan være to grunner. Defekt kabel og på, eller er feil datamaskin nettverkskort.
  Åpne en nettleser og i adresselinjen for å skrive inn IP-adressen til ruteren din. Vanligvis er dette 1.921.681,1 1.921.680,1 eller. Avklare hva adressen er ruterdokumentasjonen kan sirkuleres eller klistremerke på baksiden av kroppen hans. Det må spesifiseres brukernavn og passord for webgrensesnittet installert som standard.
  Etter inntasting av IP-adresse og trykk på Enter på tastaturet.
  Nettleseren skal åpne et vindu med et forslag om å angi administrator brukernavn og passord for å få tilgang til ruteren. Svært ofte standardinnstillingen neste par brukernavn / passord: admin / admin, Amdmin / Admin, Admin brukernavn og passord blank. Her igjen, er det bedre å ruterdokumentasjonen.
  Etter inn brukernavn og passord, trykk på Enter (Enter). Hvis brukernavnet og passordet er korrekt, vil du komme til hjemmesiden til ruteren grensesnitt og kan begynne å konfigurere det.
  Hvis brukernavnet og passord sett i fabrikken standard deg nøyaktig kjent, men de er ikke egnet, betyr det at passordet er endret. I tilfelle at du ikke endrer passordet eller det nye passordet ble rett og slett glemt, kan du prøve å gjøre tilbakestille ruteren ved å trykke og holde på Reset-knappen for å starte prosessen med å starte ruteren.
  Tilbakestill alle innstillinger tilbake til sin opprinnelige fabrikkinnstillingene, inkludert innloggingspassordet. Legg merke til at etter reset du har også å re-etablere din Internett-tilkobling innstilling.  
For å legge inn en gratis annonse på Internett? OLX
 Å selge noe unødvendig å eie noe så lite, må du sende inn rubrikkannonser. Heldigvis, nå er dette ikke noe problem helt gjennom utviklingen av internett og eksistensen av nettsteder som spesialiserer seg i å jobbe med reklame for salg. Nesten alle rubrikkannonser shareware. Dette betyr at i generelle termer kan du legge inn annonser ikke betaler så vel som på ulike styrene tjene tilleggstjenester som om kontekstuell annonsering og spesielle moduser menneskehandel. Valget av nettsteder med oppslagstavler store nok, men først ta hensyn til den mest kjente og besøkte.
 For å legge inn en gratis annonse på Internett
 Vi anbefaler sterkt at du registrerer deg og plassere annonsen på Olx.ua - den største oppslagstavle. For å legge inn en annonse for gratis, følger du disse trinnene.
 Registrer Olx.ua registrering prosedyren er enkel og vil ikke ta deg mye tid.
 Ved gjennomføring av registrering og e-postbekreftelse du til hovedsiden personlig kontor, som vil se en stor knapp merket Legge inn annonse. Klikk på den.
 Før du begynner å fylle ut dette skjemaet må lese enkle regler plassere annonser som er vist til høyre. Studie reglene vil fortsette å unngå mange problemer. Men Olx.ua veldig streng moderasjon og klokke for kunngjøringer i manuell og automatisk funksjon.
 Når de grunnleggende reglene vil være klart for deg, kan du gå til å fylle ut skjemaet. Velg en kategori hvor det produktet ditt.
 Skriv inn et navn for annonsen og gjøre det en beskrivelse som vil gi et fullstendig bilde av hva du tilbyr, om nødvendig bringe de viktigste kjennetegnene på varene.
For å legge inn en gratis annonse på Internett? OLX

Bestemme prisen på varene i annonsen. Hvis du ikke kan navigere til en pris som den gjennomsnittlige prisen for Avita lignende produkter. Ikke blåse opp prisen, men spesifiserer ikke å øke interessen for kjøpere senket prisen som du er villig til å betale for varene.
 Det er ønskelig å knytte noen bilder av varene i god kvalitet. Bilder tiltrakk seg mer oppmerksomhet fra potensielle kjøpere enn annonser uten bilde, og dermed øke sjansene for et vellykket salg.

 Etter å fylle ut skjemaet, klikk Lenger.

 Du vil bli bedt om å kontrollere riktigheten annonser. Dersom feil, unøyaktigheter eller typografiske feil ble funnet, deretter skrive inn verifiseringskoden fra bildet og klikk Lenger.
 Kunngjøringen vil bli lagret i din personlige konto og få opp for å slå på sjekk moderatorer. Når de godkjenner det, vil utlysningen være tilgjengelig for alle brukere av området og vil være i søkeresultatene på forespørsel.
 Olx.ua mest allsidige brett, der du kan selge produkter av noen kategori og ulike tjenester. Men ikke glem de spesielle styrene som eksisterer, for eksempel biler for salg. De kan lett finnes på internett og plassere en annonse på dem, noe som vil øke sjansene for et raskt salg.
 Du må heller ikke glemme at hver vellykket salg av unødvendige ting - en godt sammensatt annonse som beskriver produktet, dets kvalitetsbilder og tilstrekkelig pris.
Яндекс.Метрика