Når du har installert Windows sannsynlig at du umiddelbart har et spørsmål om behovet for persienner. I de fleste tilfeller, blindene er ikke bare dekorative vinduer - et middel for beskyttelse mot solen, er det om persienner og vi ønsker å fortelle dere i dag, forteller om sine preferanser, typer og metoder for montering sine egne hender.
 Innholdet i artikkelen:

 Du må installere persienner på vinduer

 Typer persienner

 Installere skodder med hendene
Hvordan du installerer persienner på vinduene. Installasjonsinstruksjoner

 Du må installere persienner på vinduer
 Noen mener at skodder - er en nødvendighet, mens andre, tvert imot, de trenger ikke, så hvem som har rett i denne situasjonen? Faktisk, rett og galt i denne situasjonen er ikke så behov for persienner - det er bare subjektive mening. Basert på denne ideen av to faktorer: personlig smak og behov. Dermed kan vi lage en liten konkluderte med at blinds installeres på to tilfeller: hvis de liker, og / eller hvis det er behov. La oss se på disse to faktorene mer.
 Mange liker persienner på grunn av sin skjønnhet, fordi det finnes flere typer av dem, som vi vil diskutere senere. Med persienner kan du visuelt dekorere persienner spesielt ved hjelp av en bestemt farge eller med ulike mønstre som passer perfekt inn i interiøret i rommet, og i tillegg "tematisk" snu vinduet. Mange foretrekker persienner, slik at gjennom dem du kan erstatte persienner og gardiner at mange folk er lei.
 Som behovet for persienner, hjelpe de beskytter mot sollys. Dersom vinduene vender mot øst, sør eller vest-siden, i sommer du stort ubehag vil levere direkte sollys.
 Først, på grunn av den direkte sollys i stor grad øker temperaturen i rommet. Installere persienner, er romtemperatur flere grader lavere, ettersom de vil unngå direkte sollys. I tillegg blinds hvis du trenger en balsam, ellers vil det være lengre enn kald luft i rommet, og temperaturen er nådd raskt tapt. Derfor, for ikke å føre til overdreven klimaanlegg arbeid - du må installere persienner.
 Dernest, på grunn av direkte sollys i rommet er veldig lyst og skjer dette ubehaget, rammer særlig de som har windows ansikt østsiden tidlig på morgenen når solen begynner å skinne i øynene hans. Også persienner nødvendig hvis du ikke er utenfor veldig vakkert landskap - persienner alle pent skjule. Og en annen liten positiv i skodder - er at de lukker rommet fra solen, slik at møblene, maling, tapet og vindusprofilen på innsiden er mindre utsatt for falming.
Hvordan du installerer persienner på vinduene. Installasjonsinstruksjoner

 Typer persienner
 I dag er det tre typer persienner:

 Horisontal;

 Vertikal;

 Fabric.
 Skodder kan være laget av forskjellige materialer:

 Aluminium;

 Plast;

 Treet;

 Klut;

 Bambus;

 Etc.
 Velg type materiale og persienner kommer helt an på hva du foretrekker. Hvis du foretrekker en klassisk og enkel - det er unikt Vannrett aluminium persienner. Hvis du har tenkt å henge gardiner eller persienner og ønsker å installere persienner i stedet, det beste alternativet - persienner det. Hvis du vil ha noe fint og elegant - velge stoff persienner, de er veldig vakker, foruten de er veldig lett å vaske, i motsetning til de to foregående alternativer persienner. For de som foretrekker noe nytt eller du har plass gjort i en stil, er det anbefalt å velge persienner laget av tre eller bambus.

 Installere skodder med hendene
 En integrert del av installasjonen av persienner er stoppet. Dersom målingen gjort galt, kan det ikke bare ser estetisk tiltalende, men også påvirke profilen vinduet.
Hvordan du installerer persienner på vinduene. Installasjonsinstruksjoner
 Tanken på persienner
 Måling av horisontale persienner og stoff
 Det finnes to typer av monteringsalternativer persienner: fileten og profil. Selvfølgelig, hvis du ønsker å legge skodder shtapiki, må du være svært forsiktig i å velge skruene lengde, så lenge skruen kan skade glassvinduet, som til slutt fører avlastes, alle glass og påvirke sine isolerende egenskaper. Installasjons persienner på plast vindu profil enklere, ingen fare der, men en ting når et hull i den glasslist som enkelt kan byttes ut, og den andre - når hullet er i profilen. Personlig foretrekker vi å anbefale monterings persienner på shtapiki, om mulig - å montere en toveis tape, og dermed ikke trenger den ekstra hull i vinduet.
 En påminnelse, derimot, ville vi gjerne dele en personlig opplevelse. Blinds er delt inn i to typer: for ventil og montering av vinduet. Persienner for montering av vinduet er ikke fast på bunnen i forhold til stvorochnыmy persienner som er løst under, for ikke å henge ut mens du kjører rammen. Hvis du vinkel eller "produvnaya 'leilighet, blinds på vinduene i de døde må gjøres med fast bunn som når de ikke slåss om blinds om profilen og sterk vind når vinduet nederst del derav ikke skjøvet til side og ikke lukket dør - ellers persienner bøyd og mister sin estetiske utseende.
 Målingen av bredden av horisontale persienner laget: fra venstre kant glasslist venstre til høyre høyre glasslist. På samme måte er høydemåling persienner fra toppen av den øvre glasslist, i bunnen av den nedre glasslist. Det er viktig å vurdere en ting: du vil montere persienner. Hvis du ønsker å styrke blinds på shtapiki, mens også satt lavere låsene på shtapiki lengden skodder må sams strengt innenfor begrunnelse perler.
 Tanken på blinds vi bestemte oss for å vise bildet nedenfor. Shtapiki avbildet i blå - plaststrimler som fanger Windows-konto. Røde linjene indikerer grenser utover som er nødvendig til gleden av vinduet, i tråd med våre anbefalinger.
Hvordan du installerer persienner på vinduene. Installasjonsinstruksjoner
 Måling av vertikale persienner
 I sin tur frøs Lamellgardiner en enkel prosess, så det er ingen spesielle nyanser. Feature målingen er hvordan du ønsker å fikse de blinde. Det er tre typer av feste Lamellgardiner:

 Toppen av vinduet av skråningen;

 Over vindusåpningen (som vanlig gesims);

 Av taket.
 Hver av disse alternativene har sine fordeler - vurdere dem.
 Hvis du ønsker å begrense direkte sollys i en leilighet, og dermed foretrekker vertikale persienner, de bedre feste på toppen av vinduet av skråningen - denne type feste har en vakker utsikt. Hvis du ønsker å fullstendig skjule et vindu for persienner, eller du har en plast bakker, så kan du fikse persienner ovenfor vindusåpningen. Hvis du ønsker å installere persienner i stedet for gardiner og strekke dem langs store vindusåpningen eller på veggen, er det nødvendig å montere persienner taket.
 Hvis de blinde vil bli installert i vindusåpningen, bør bredden være lik bredden av vindusåpningen, og lengden må være strengt fra toppen av skråningen til karmen, enda litt kortere slik at de ikke klamrer seg til karmen. Hvis du ønsker å blinds var på omkretsen av vindusåpningen, bør bredden av blinds gjøres med en kvote på 15-20 cm og høyden kan både ta høyde for mer enn 20-30 cm høyde vindusåpningen, og gjør persienner til gulvet. Hvis du ønsker persienner på gulvet, anbefaler vi å foretrekke persienner på veggen - disse persienner og type vedlegg vil se veldig fint.
 Hvis dine målinger er klar, kan du gå til et selskap som produserer produksjons persienner, eller bestille dem via nettbutikken som vil være billigere og enklere. Det eneste som du vil ønske å velge - en farge persienner og avgrense komme med persienner fikse materialer.

 Montering av persienner
 Hvordan du installerer skodder på vinduene? Nå la oss komme til den morsomme delen - montering. Horisontale og vertikale persienner har en annen måte å fikse, så vi vil diskutere dem separat.
 Installere horisontale persienner
 Å installere horisontale persienner trenger du en skrutrekker eller skrutrekker og blyant. Installasjonsprosedyren er veldig enkel. Satt på toppen av blinds og bære våpen frøs delvis Skru og feire sin blyant. Meget bra hvis brakettene er festet til en skrue for å gjøre mindre hull i vinduet. Så når du fester planlagt, validerer og fjerne alle parentes. Ta den første arm, legg den i det planlagte området og fest skruen. Deretter gjøre det samme med den andre braketten. Så kle persienner i parentes, og på samme måte fikse vi låsene på sidene av bunnen av blinds. Sjekke om alt fungerer, og gå videre til å installere persienner i andre deler av vinduet.
 Angå horisontale stoff persienner, er prinsippet om installasjon litt forskjellig fra de ovennevnte. Vanligvis denne typen persienner montert på braketter, som er festet til vinduet på limet basis, det vil si, enkelt sagt, de holder seg til den profilen. Som persienner stoff og registrert under.
 Mer informasjon om installasjon av horisontale persienner og stoff du vil lære av videoer lagt ut nedenfor.
Hvordan du installerer persienner på vinduene. Installasjonsinstruksjoner
 Installere vertikale persienner
 Installere Lamellgardiner har to typer installasjon. Den første typen installasjon - når gesims vertikale persienner festet til taket eller til toppen av skråningen. Den andre type installasjon - når gesims skodder montert på braketter som festes til veggen.
 Den første type installasjon i midten av gesimsen er spesielle hull gjennom hvilke skrudd skruer, fiksere utformingen til taket eller til skråningen. For å fikse gesimsen gesims bør gjøre selv, så må du finne ut hvilke områder gjør monteringshullene. Med punch, lage hull og plugger drepe dem. Vær oppmerksom på at hvis du gjør bore hull i bakken, være forsiktig med å dele ut en del av veggen. Etter at du har drept pluggene inn i hullene, gjelder takutstikk og fikse det med skruer.
 I den andre typen installasjon må du først fikse brakettene på veggen, og da de satt på en gesims. Før du markere feltet, som vil bli fikset parentes, bør gjøre takskjegget og foreta målinger. Så i de planlagte områdene lage hull hamret i sine anker og deretter fikse skruefester. På slutten av installasjonen fungerer å fikse brak gesimser.
 Den neste fasen med å installere persienner - deres forberedelser. I motsetning til de horisontale og stoff persienner, vertikal - må samles inn, men det er ikke vanskelig. Du må samle alle løpere sammen og bringe dem tilbake til sine plasser. Så lamellene og sette dem inn løperne på opptatte feste lamellene klikk. Da bunnen av bladene satt inn og festet vekter kjede. Så sjekk effektiviteten av mekanismen og begynne å montere dekorative paneler til takskjegget.
 Videorukovodstvo montering persienner
 Denne videoen tydelig demonstrert prosessen med å installere horisontale persienner. I fremgangsmåten anvendt monteringsbrak direkte til profilen på skruene, men ikke til glasslisten.

 I denne videoen kan du se anlegget vev blinds, er brak også knyttet til profilen på skruene, men ikke hold deg til den.

 Siste video forteller deg hvordan du installerer de nødvendige vertikale persienner og samle dem.
Яндекс.Метрика