Hvordan du oppdaterer en nettleser?
 Dataprogrammer, som eies og brukes til å surfe på nettlesere blir stadig forbedret. Lagt til nye funksjoner, økt hastighet og brukervennlighet, forbedret beskyttelse mot malware og virus. Derfor er oppdatere programmer på datamaskinen, i nærvær av en ny versjon anbefales for alle brukere.
Angripere har funnet en måte å få en fordel av dette og fra forskjellige steder ble sterkt anbefaler brukerne å oppgradere sine nettlesere angivelig utdatert. De som ble enige om å installere og lanserte den foreslåtte programmet, sammen med oppdatering av nettleseren på sine datamaskiner bære de ulike virus.
Derfor er det viktig å vite hvordan du oppdaterer din nettleser riktig for å unngå å bli neste offer for datasvindel. Vurdere måter å oppdatere de fem største nettleserne.
 Opera Oppdateringer
På den måten, som du oppgraderer din nettleser for gratis og helt trygt.
 1.  Klikk på Opera innstillinger som en del av bokstaven «O» i øvre venstre hjørne.
  På hurtigmenyen, velg "Help" og deretter "Søk etter oppdateringer".
  Hvis du oppdateringer åpnes Opera hjemmeside og vil du bli bedt om å laste ned og installere en ny versjon av nettleseren din ved å klikke på "Last ned og installer". Du trenger å nevne alternativet "Installer oppdateringer automatisk uten varsel" og deretter nettleseren vil begynne senere oppdateres automatisk i bakgrunnen. Dersom ingen oppdateringer er tilgjengelig, vil det vises "Du bruker den nyeste versjonen av Opera».
   Oppdatere Mozilla Firefox
  Firefox - en av favoritt nettlesere. For å gjenopprette den, gjør du følgende:
  1.  Starte Browser i øvre venstre hjørne, klikk på den oransje knappen «Firefox» og velg menypunktet "Hjelp" i neste menypunktet "Om Firefox».
   I programmet vil se etter oppdateringer, laste dem ned fra den offisielle nettsiden og du vil bli bedt om å starte nettleseren bevare åpne sider for å fullføre oppdateringen.
    Oppdatere Google Chrome
   Chrome i henhold til innstillingene som brukes som standard, oppdateres automatisk i bakgrunnen uten å kreve noen brukerhandling. Hvis for noe grunn du slått av automatisk oppdatering, verktøylinjen ikonet ved å lansere Chrome innstillinger av tre horisontale striper av grått burde se en liten pil på en grønn bakgrunn, og betyr rettet opp for oppdateringer.
   Å installere dem, kan du klikke på denne pilen og velg fra menyen "Update Google Chrome». Å fullføre installasjonen av oppdateringen vil bli bedt om å starte nettleseren til bevaring av alle åpne sider, eller gjøre dette senere.
    Oppdatere Internet Explorer
   Internet Explorer - nettleseren fra Microsoft. Som standard, alt innebygd i Windows-operativsystemer. For å gjenopprette den til å utføre to trinn.
   1.  Start Internet Explorer, installert på datamaskinen. Klikk på ikonet for sine parametere i form av utstyr i øvre høyre hjørne og deretter på "Om". I vinduet for å se gjeldende versjon av nettleseren.
    Besøk det offisielle nettstedet
    windows.microsoft.com
    og sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Internet Explorer. Hvis ikke, kan du laste det setup-fil, kjøre den og følg instruksjonene og tipsene som vises på skjermen. Etter å ha installert nettleseren vil bli oppdatert.
     Oppdater Safari
    Macintosh-brukere informert om nye versjoner av deres nettleser og andre programmer automatisk. Safari for Windows er utviklet primært for glatte initiering brukerne i-kultur og har disse funksjonene. For å oppdatere nettleseren må gjøre følgende:
    1.  Åpne Safari og klikk på ikonet grunnkonfigurasjon som tannhjul i øvre høyre hjørne.
     I menyen, velg "Om Safari». I vinduet huske eller skrive ned den versjonen du bruker i øyeblikket.
     Åpne Apple offisielle nettstedet
     apple.com
     og helt nederst, finner linken "Site Map".
     I vinduet, finner linken "Last ned og gjenopprette" og klikk på den.
     I det grå feltet klikke på ikonet «Safari» og sjekke hvilken versjon som er tilbudt for installasjon. Hvis det er din nyere, deretter laste ned og installere den på datamaskinen etter å ha fjernet gammel nettleser Safari.
      Flere tips
     Hold nettlesere bare fra de offisielle hjemmesidene til produsentene.
     Dersom et forslag om å oppdatere for påtrengende, og du kan ikke bli kvitt det i ett klikk unna - det er nesten ett hundre prosent sannsynlighet verk svindel. Prøv et område like ved alle tilgjengelige midler. Lukker det betyr ikke at det i alle fall ikke installere fra den.
     Sørg for å konfigurere automatiske oppdateringer nettlesere.  
Oppskrift av fig syltetøy

 Fig syltetøy oppskrift er vi fortelle dere i dag er svært uvanlig. Fig, er bær eller vin unik frukt. Ynzhyrovoe syltetøy inneholder en unik mengde fiber. Fiber forbedrer fordøyelsen og reduserer risikoen for kreft.

 Hvordan koke syltetøy av fiken


 Fiken - meget delikat frukt, er det praktisk talt umulig å transportere, så det meste av det er kjent bare i tørket form. Men med fiken kokt utrolig deilig, virkelig kongelig syltetøy. Vi vil fortelle deg hvordan du koker syltetøy av fiken.

 Ingredienser


 Du trenger: 1 kilo av fiken, 1 kg sukker, 2 kopper vin, 100-300 gram valnøtter og to teskjeer sitronsaft.

 Hvordan koke syltetøy av fiken


Oppskrift av fig syltetøy


 Fig syltetøy oppskrift: Først velger bær fiken. Fiken modnes to ganger i året, i juli og september. For syltetøy bedre til september fiken. For ekstern data han innrømmer juli, men smaken er mye bedre. Nå må du forberede fiken, vasket, tørket, kuttet haler. I midten av hver frukt fiken skjule Quartered valnøtt.

 Syltetøy av fiken med valnøtter


 Med sukker og vin sirup koke, forsiktig fjerne fra det skummet. I den varme sirupen, plasserer forberedt fiken, valnøtter mellomværende og sitronsaft. Gi bær koke et par minutter, igjen fjerne skum og syltetøy ynzhyrovoe til side i 8 timer. Av og røre inzhyrne syltetøy til frukt sirup jevnt lekket.
 Hvordan lage syltetøy fiken, fig syltetøy, satt i brann, kok opp og legg den til side i 8 timer. Når inzhyrne vidstoyitsya syltetøy, koker det til perfeksjon. Ynzhyrovoe jam må hele tiden røre til fiken ikke klistret til bunnen og ikke brent seg fast.
Oppskrift av fig syltetøy

 Fig jam oppskrift


 La jam kjølig, ingen dekker panne. Lagt ut i bankene bare lunken jam.
 Denne oppskriften fig syltetøy med hendene svært tidkrevende, men når du prøver å jam, vil du ikke angre på tidsbruk.
 Forresten, i tillegg til god smak, dette jam fortsatt helbredende egenskaper. Han behandler forkjølelse, som bringebærsyltetøy.

 Inzhyrne syltetøy oppskrift video


 Fascinerende video oppskrift hvordan å koke syltetøy av fiken for deg.
Oppskrift kirsebær syltetøy. Kirsebær.

 Kirsebær syltetøy som barn og voksne. I matlaging kirsebær brukt veldig mye. Det gjør kirsebær syltetøy, stuet frukt, saft, sauser for kjøtt. En berømt dumplings med kirsebær? Cherry gir rettene smaker godt og vakkert. Men få vet at Cherry har en rekke nyttige egenskaper, på grunn som det blir brukt i tradisjonell medisin. Cherry inneholder antibakterielle stoffer, det brukes som forebygging av anemi og arteriosklerose.
 Kirsebær syltetøy (oppskrift se nedenfor) - en av favoritten til mange mennesker. Derfor er det alltid hyggelig å være hjemme en krukke med kirsebær syltetøy.
 Vi vil fortelle deg i denne artikkelen, kirsebær syltetøy oppskrift.

 Ingredienser


 Du trenger: 1 kg kirsebær, 1,2 kilo sukker.

Oppskrift kirsebær syltetøy. Kirsebær.

 Lage syltetøy


 Hvordan lage syltetøy fra kirsebær hjemme: kirsebær syltetøy å ta moden, mørk rød. Bær tar over først, skyll i kaldt vann. Fjerne groper fra kirsebær, prøver hardt å ikke skade bær. Gjør dette over et basseng hvor du koker syltetøy, juice av kirsebær som falt til bekkenet.
 Sett kirsebær i en bolle, hell sukker og sett det til side i 4-5 timer.
 Sett kjelen på en brenner. Når jam begynner å koke, redusere gass og syltetøy kokk 5 minutter under omrøring og fjern skummet. Så igjen jamme til side i 4-5 timer.
Oppskrift kirsebær syltetøy. Kirsebær.

 Igjen, kirsebær syltetøy, sette en liten brann, kok opp og la det koke i 20-25 minutter. Ikke glem at syltetøy, kirsebær må hele tiden røre til bær ikke fester seg til bunnen og ikke brent seg fast. Hot kirsebær jam helles i pre-forberedt krukker og zakatuyemo.
 Oppskrift av kirsebær syltetøy er ikke veldig tidkrevende, men resultatet du er bundet til å elske. Cherry er svært aromatisk, rik mørk rød. Berry, kan kirsebær syltetøy pynte kaker, cupcakes legge dem. Og deilig iskrem eller melk riste med kirsebær syltetøy.

 Video oppskrift kirsebær syltetøy


 Denne videoen oppskrift kirsebær syltetøy illustrerer hele prosessen med å lage den.
Яндекс.Метрика