Hvordan du oppretter en søknad i kontakt?
 Populariteten av sosiale nettverk i kontakt trakk henne mange tredjepartsprogrammer. Disse programmene diversifisere kommunikasjons brukere, noe som gjør ham noe nytt, spennende og interessant. Naturligvis ble mange brukere er interessert i spørsmålet om hvordan du oppretter en søknad i kontakt? Interessert i det for ulike formål. Noen mennesker bare ønsker å skille seg ut blant venner, for å skape noe nyttig for dem og gjøre deres stemmer. Og noen arbeider med en egeninteresse og har planer om å tjene ikke opprettet søknad.
Hvis du leser dette, så bryr du og. Først av alt vil jeg si at vi ikke skal være naivt å tro at selv lage en enkel søknad til en kontakt enkelt og greit. For å hjelpe deg med å forstå kompleksiteten og omfanget av arbeidet si at prisnivået for vanlige applikasjoner i profesjonell programvare starter fra $ 1000. Til supplement kom ut vakre trenger ikke bare programmerere, men også designere, som vil vise grafikk. Uten kvalitet grafikk selv svært interessant program ikke vil være populært med brukerne. Legg til at kostnadene ved markedsføring og annonsering programmet for å sikre at den har tjent en velfortjent rykte, og du vil innse at å skape applikasjoner for en kontakte.ru er seriøst arbeid.
Men, som det sies ingen guder potter avfyrt, og hvis noen oppgaver som utføres av andre mennesker, så det er makt til deg. Hvis du har store ønske, utholdenhet og ønske om målet, lære de nødvendige dokumentasjon og programmeringsspråk, så etter en stund vil være i stand til å lage den første søknaden om facebook.
Mer fortelle i hvilken retning du skal gå og hva du skal studere.
Først må du lese dokumentasjonen som følger av administrasjonen i kontakt for utviklere. Den ligger ved
http://vk.com/developers.php
. Fra den dokumentasjonen du lære at alle programmer vil bli opprettet med OpenID API. API oversatt til engelsk betyr grensesnitt applikasjoner. Hvis oversatt til et enkelt språk, betyr dette et sett med kommandoer som kan bruke tredjepartsprogrammer for denne ressursen.
Det samme dokumentasjon på at det er to typer facebook applikasjoner.
 1.  Flash-programmer i en fil med filtypen swf, skapt et miljø i Adobe Flash, kompilert og lastet ned til en filserver OpenID, eller til serveren din og lastet med dem.
  Ifreym (iframe) applikasjoner som kan lages ved hjelp av en teknologi som støttes av moderne nettlesere. Deretter innen en side på det sosiale nettverket vil åpne et eget vindu der brukerne vil være tilgjengelig som et supplement. Kommunisere med OpenID program som bruker javascript.
  Etter å ha gransket dokumentasjon på Vkontakte API vil du innse at du trenger å vite eller lære om følgende liste over teknologier og programmeringsspråk.
  1.  Adobe FlashEller, som det ofte kalles rett og slett Flash - Platform for å bygge web-applikasjoner. Dette er et meget fleksibelt verktøy for å lage applikasjoner for ulike formål fra underholdning til utdanning. Men som en hvilken som helst moderne plattform som omfatter et programmeringsspråk, er det vanskelig å studere. På Internett er det mange gratis og betalt kurs med Flash.
    Action Script - Et objekt-orientert programmeringsspråk som legger interaktivitet i Flash-applikasjoner. Det skriftlige funksjoner som er tvunget til å flytte ballen til å gå og ta affære spillfigur, flygende prosjektil løslatt og mer. OpenID støtte Actionscript 3.0. For 2.0 må du bruke en spesiell Flash-megler som bruker PHP API.
    3D-motorer - Som et spesielt tilfelle av Flash-teknologi for å lage tredimensjonal grafikk i spill. 3D-funksjoner Flash dukket opp nylig, da det ble utgitt Adobe Flash Player 11 hardware grafikkakselerasjon.
    PHP - Programmeringsspråk for webapplikasjoner. Ved foten av MySQL kan være nødvendig dersom søknaden vil kreve lagring og gjenfinning av data. I dette tilfellet, vil søknaden bli tilgjengelig via PHP database som ligger på serveren din og utføre denne metoden, lese, skrive, redigere og slette alle data.
    HTML - Hypertext Markup Language dokumenter. Dette er den enkleste av alt du trenger å vite. Men HTML vil du trenger bare hvis du oppretter iFrame-ons.
    javascript - Som det har blitt beskrevet ovenfor, blir brukt til å utveksle data mellom påføringen av på Vkontakte gjennom JS API.
   Prosessen med å skrive et program vil bestå av flere trinn:
   1.  Beskrivelse av skriptet. På dette punktet bør du på papir for å beskrive alt som du ønsker fra de fremtidige søknader, inkludert svært liten og ubetydelig du tror detaljene. Skriv ned alt, slik at du kan fortsette å glemme en mening, eller ment funksjonalitet. Fest beskrivelse ordninger, grafer og tegninger for større klarhet.
     Lage et design. Det skaper alle knapper, tegn, bildetekster og bakgrunn til å bli brukt i programmet. Hvis du ikke har disse ferdighetene, til grensen gjelde for profesjonelle designere. Husk at brukerne vil elske den vakre design.
     Programvaren del. Det er nettopp prohrammystskye ferdigheter vil være nødvendig. Skrevet alle klasser og funksjoner som vil implementere unnfanget i vedlegg handling.
     Catching programmeringsfeil. Deres fjerning, eller også kjent som fangst bugs. Obligatorisk Stage. Eliminere feil er som for koding og debugging i finalen når testet programmet er nesten klar. Et program som inneholder mange feil blir ikke stor popularitet blant brukerne.
     Kjør. Plassere den på Vkontakte. Sende søknaden til vurdering og etter moderator godkjenning til å nærme seg denne annonsen til søknaden ble populært og ført tilbake.
    Hvis du allerede drive noen programmeringsspråk, lærer du alt dette vil bli enklere. Ellers blir nødt til å starte fra scratch. Men hvis du heie etableringen av søknader, vil det gi deg glede, da vil du lykkes, og du vil skape en fantastisk applikasjon som er populære.  
Hvordan du konfigurerer seg selv til positiv?
 I livet til hver person er det mange oppturer og nedturer, er de hvite striper erstattet med svart. Noen vanskelige perioder kunne vi unngå, og gjennom andre kan vi bare passere med minimale tap, og selv med riktige handlinger til fordel for seg selv. Det er kjent at den samme situasjonen en person kan komme ut vinneren og den andre overvunnet. Hele greia bare i vår ånd. Siden justere seg til det positive, for å være herre over min skjebne, ikke en slave?
 Hva er kraften i en positiv holdning.
Den som satt å se positive usynlig, føles rart og oppnår det umulige. Det hele avhenger av vår tenkning. Så, hva og hvordan vi tror til syvende og sist manifestert i vår virkelige verden. Hvis du setter deg mentalt for svikt stadig klage og synes synd på deg selv for utilfredsstillende liv, og deretter bryte ut av denne onde sirkelen og endre ting så vanskelig.
Start med å forstå deres tanker. Erstatte alle negative positive fornektelse til aksept, harmoni disharmoni, mangel på muligheter ubegrensede valg, føler en følelse av fullstendig fattigdom velstand og rikdom i fremtiden. Begynner å fortelle deg selv, "jeg", "jeg likevel gå ut", "hvis det skjedde med noen, så komme ut og se meg."
Hvis du begynner å tenke positivt og justere seg til det positive, så livet vil endre seg tilsvarende. Det hele starter i oss og vår mening i denne forbindelse er spiren som senere vises stor trapp gjennombrudd. Vi kan ikke alltid kontrollere de ytre omstendigheter med som vi har til ansikt, men endre sin tolkning i seg selv i kraft av hver.
Kanskje på dette tidspunktet du er misfornøyd med sin mye og du er i dårlig humør, tror at ingenting kan forandre seg, som mange mennesker i verden. Prøv å endre sin holdning til dagens situasjon, en liten innsats for å løse det, og du vil sikkert se noen innledende resultater, noe som vil skape forutsetninger for økt motivasjon for videre forbedring og få gode resultater. Tross alt, som Albert Einstein sa "I midten av alle problemer ligger muligheten."
 Hvordan å sette seg selv på det positive. Praktiske anbefalinger.
Å konfigurere seg selv til positiv ikke bare ønske det. Du må øve forskjellige teknikker som vil hjelpe deg å oppnå positive. En er øvelse - Affirmasjoner. Deres grunnleggende idé er som følger. Hver av vår mening, som er til stede i våre sinn og våre hvert ord som vi sier, er utsagnene. Affirmasjoner blir omdannet til energi som sprer seg fra oss i verden og kommer tilbake til oss i form av svar på vår uttalelse. Det er derfor bare forsterker negative humør feil og positiv gjør oss i stand til å trekke fordeler fra dem.
Du må utarbeide en kort sammendrag av hva ønsker og hvordan man skal oppnå en positiv holdning går, og brenne dem med jevne mellomrom gjenta høyt. Slike uttalelser hjelpe deg til å løse spesifikke problemer i ditt sinn og endre negative tankevaner, snu den til en positiv. Her er noen eksempler afirmatsiy.
"Jeg kan håndtere alt som skjer i livet mitt."
"Mitt liv er glad og full av hyggelige hendelser."
"Jeg går til store fremskritt for å lykkes (rikdom) og snart vil det oppnå."
Spille inn din uttalelse, og deretter de definitivt si høyt flere ganger, står foran et speil. Du kan skrive dem ut på ark og henge foran pulten hans. Dermed vil du gjenta kontoutskriften hver gang du tror vil falle på dem. Gjøre Affirmations må være personlig til deg og begynner å gjenta dem nå.
 Kraften av visualisering. Kanskje har du noe som du drømmer for mye. La oss si det er en stor, vakker og kostbar ferie hjemme. Finn et bilde som passer dine drømmer, klippe det ut og feste foran sin arbeidsplass. I øyeblikk av hvile fra arbeid presenterer seg i detalj husbonden du bor i det, ta vare på det og holde det. Så du vil dyrke positive følelser som ifølge teorien afirmatsiy du svarer omverdenen. Og så når du blir overrasket over å finne at allerede bor i huset du drømmer om. Så du må finne et nytt anlegg for å visualisere og strebe etter nye mål.
 Lytt til musikk. Musikk er en utmerket måte å forbedre humøret. Lag en liste over dine favorittsanger, finne dem og nyte hver gang det synes at ingenting ikke kan komme deg ut av en dyp depresjon og mister strek.
 Omgi deg med positive mennesker. Dette er en av de beste måtene du kan justere selv til positiv. Kommunisere blant optimistisk, munter, glade mennesker er svært nyttig, som de uunngåelig vil inspirere deg med sin optimisme. Disse menneskene vil sikkert inspirere deg og inspirere store ting. Samtidig, må du holde deg unna alltid klager over alt og alle pessimister, fordi de vil forsinke deg tilbake til der du ønsker å få alle krefter.
Ved å forstå hvordan du konfigurerer seg til positive, for å anvende denne kunnskapen i praksis. Vi får som forventer å motta. Bli optimistisk start å forvente det aller beste av alt du kan ønske fra denne verden, men ikke glem å gi ham dine positive følelser, minst, og kanskje du må gjøre noe på en global skala som et maksimum.
Et par enkle tips.
 1.  Lær å føle, tenke og handle selv som om du allerede leve livet som ønsker. Så du blir lykkeligere og dermed kunne tiltrekke seg nye muligheter i livet ditt.
  Lær hvordan du kan finne noe godt i enhver situasjon. I de tøffeste og mest frustrerende situasjoner er det alltid mulig å finne eller trekke noe nyttig med dem. Til slutt kan du vurdere en slik situasjon som din utvikling erfaring.
  Forsterke sine positive tanker med positive handlinger.
  Zoseredytesya på hva du vil, ikke på hva du ikke vil.
  Hvis du ser foran deg en kopp halvfull med vann, og deretter vurdere at det er halvfullt, ikke halvtomt.
  Gjør ditt beste for å bli kvitt negative tanker så snart som mulig og erstatte dem med positive meldinger.
  Holde fokus på hvordan man skal ha positiv tenkning, og du vil oppdage nye måter å oppnå dette.
  Lag en tanke lyst og klart bilde av hva du ønsker å oppnå, fokusere på det og ikke vaske det med fantasi før det blir en realitet.
  Ikke tenk på hva du har er ikke nok. Tenk at du allerede har alt du trenger: overflod, suksess, kjærlighet og lykke.
  Les om suksessen til andre. Dette kan føre til at du tror på oss selv og inspirere store ting.
  Mange studier har vist betydningen og virkningen av positiv tenkning på fysisk og mental helse, kreativitet, konsentrasjon, evne til å løse oppgaver og konsistens i sine handlinger. Alle disse elementene påvirke livet ditt, noe som gjør det mer konsekvent og tillater å oppnå høy ytelse i alle bestrebelser.  
Яндекс.Метрика