Hvordan du registrerer din iPhone eller iPad?
 Forsikringen om Apple Registrering kjøpt iPhone eller iPad tavle-PCer kan holde orden på informasjon om ham og raskere tilgang til kundesupport. Det bør bemerkes at Apple er litt disingenuous. Ikke registrerte gadgets er ikke verre enn sine registrerte kamerater og motta alle de nødvendige oppdateringene. Bare hver gang du kobler til iTunes-vinduet vises stalking et forslag om å registrere din iPhone eller iPad.
For å bli kvitt det en gang for alle, bedre å gå en gang registreringsprosessen, spesielt siden det er ganske enkelt, og vil ikke ta deg mye tid.
 1.  Last ned iTunes c Apple offisielle hjemmeside
  http://www.apple.com/ru/itunes/download/ og installere på din datamaskin.
  Koble iPad eller iPhone til datamaskinen med USB-kabelen.
  Lansere iTunes, hvis det ikke starter opp automatisk.
  Når tilkoblet enhet er anerkjent av programmet vil bli invitert til sin registrering. Klikk på "Registrer" boksen.
  Hvordan du registrerer din iPhone eller iPad?

  I den oppdaterte vinduet vil bli bedt om å logge inn med Apple-ID - Bruker ID Apple-produkter. Hvis du allerede har en Apple-ID, og ​​skriv det inn og passordet i det aktuelle feltet og klikk "Fortsett". Hvis Apple ID du ikke gjør det, så les om hvordan du registrerer til iTunes uten et kredittkort og deretter gjenta trinn 1-5.
  Hvordan du registrerer din iPhone eller iPad?

  Registrere Apple-ID direkte fra dette vinduet kan bare brukes hvis du har et kredittkort, og du planlegger å gjennomføre med det kjøper App Store.
  Når du har logget inn med sin data åpnes registrering iPhone eller iPad.
  Hvordan du registrerer din iPhone eller iPad?

  Minimum som trengs for å fullføre feltene i dette skjemaet er: navn, adresse, poststed, postnummer, retningsnummer og telefonholder iPhone eller iPad, og serienummeret til enheten som automatisk dovantazhenyy.
  Etter endt informasjon, klikk på "Send".
  Enheten vil bli registrert og du vil bli tatt til hovedsiden forvaltningen i iTunes.
  Hvordan du registrerer din iPhone eller iPad?

  Etter registrering vil synkronisere enheten med datamaskinen. For å unngå tap av data eller slå av strømmen til datamaskinen din på dette punktet, og ikke koble kabelen til USB-enheten fra det. Vent til synkroniseringsprosessen. Hvis du av en eller annen grunn, klikk deretter på den grå kors foran sporet - visningssynkroniseringsprosessen, og det vil bli stoppet.  
Hvordan oppdatere DirectX til den nyeste versjonen?
 DirectX - et sett med programvareselskapet Microsoft, som er innebygd i alle nyere Windows-systemer, og er utformet for å løse ulike multimedieoppgaver. Den er mye brukt DirectX-teknologi for dataspill med tredimensjonal grafikk. I systemkravene for spillet, sammen med parametrene av datamaskinen, ofte indikert av minimum versjon av DirectX, som må være installert på datamaskinen. I tilfelle at du bruker en tidligere versjon, må du oppdatere DirectX, til fullt avsløre multimedia mulighetene som ligger i dette spillet.
Vanligvis spillplater av produsentene forsvarlig registrert på den tiden den aktuelle versjonen av DirectX. Imidlertid er det anbefalt å sette kun når du ikke har tilgang til Internett eller bruk link road lading av mengden av informasjon som mottas og lav hastighet.
En riktig løsning ville være å oppdatere DirectX fra den offisielle nettsiden til Microsoft, fordi det vil ha den nyeste versjonen av programvaren, og det er garantert å være noen virus og malware. For å oppdatere DirectX denne måten, gjør følgende.
 1.  Sjekk hvilken versjon av DirectX, installert på datamaskinen. For å gjøre dette, klikk "Start" og skriv i søkefeltet dxdiag. Trykk på Enter-tasten på tastaturet.
  Åpner diagnostisk verktøy der svært bunnlinjen er tilgjengelig versjonen DirectX.
  Hvordan oppdatere DirectX til den nyeste versjonen?

  På tidspunktet for dette skriftlig, den nyeste versjonen av DirectX 11. Det ble støttet av følgende operativsystemer: Windows 7, Windows Vista, Windows XP Service Pack Service Pack 2 og Service Pack 3.
  Besøk den offisielle Microsofts nettsted og laste ned kjør bibliotek dxwebsetup.exe å oppdatere gjeldende versjon av DirectX.
  Hvordan oppdatere DirectX til den nyeste versjonen?

  Starte et bibliotek ved dobbeltklikk. Godta lisensavtalen.
  Hvordan oppdatere DirectX til den nyeste versjonen?

  Etter vilkårene i avtalen vil bli bedt om å laste ned installasjonspakken DirectX. Klikk i vinduet "Neste" -knappen.
  Hvordan oppdatere DirectX til den nyeste versjonen?

  Når fullastet komponenter vil starte sin installasjon. Det vil ta noen minutter.
  Hvordan oppdatere DirectX til den nyeste versjonen?

  Ved fullføring av installasjonen vil du bli informert av vinduet for å lese.
  Hvordan oppdatere DirectX til den nyeste versjonen?

  Så oppdatere DirectX til den nyeste versjonen utgjør ingen vanskeligheter og operasjonen kan utføres selv uerfarne databrukere.  
Hvordan å øke skriften på Internett?
 Skriften som brukes for ulike nettlesere vise innholdet i nettet har en bestemt størrelse, standard utviklerne av nettleseren. Vanligvis de valgt den optimale størrelsen som er like godt på alle skjermer og lett å forstå informasjon. Men det er to enkle måter å endre skriftstørrelsen. Og så enkelt at brukere kan redusere skriftstørrelsen ikke forstå hvordan de gjorde det, og så lenge og hardt for å finne et svar på spørsmålet om hvordan å øke skriftstørrelsen på Internett.
Det mest irriterende ting at disse enkle måter å skrive ut i mange nettlesere stadig endre innstillinger og returnere det til tidligere verdier mislykkes selv starte nettleseren eller start datamaskinen. De eneste unntakene er Opera og Safari, som betyr å endre skrift data er midlertidig og gjenopprettet når du starter nettleseren.
Det er på tide å snakke om disse enkle måter, særlig ettersom anbefalingene for deres bruk er gitt overraskende sjelden. Mye mer for å øke skrift på internett råd regel å sette en bestemt nettleser, men det er faktisk mye enklere og nok til å gjøre ett av følgende.
 1.  For å øke skriftstørrelsen, trykker du på Ctrl-tasten på tastaturet og rullehjulet på musen fra deg i ett klikk. Font øke med én verdi. Spinning wheel nede tasten SHIFT når du Ctrl redusere skrift.
  Å øke skrift trykk tastekombinasjonen Ctrl + (pluss) tasten på tastaturet ditt. Skriftstørrelsen er økt med én verdi. Klikke kombinasjonen Ctrl - (minus) for å redusere skriften til en enkelt verdi.
  Det er den første måten brukerne ofte uforvarende redusere skriften i nettleseren, holde nede Ctrl eller uhell sette noe på den. Deretter til provernuvshy musehjulet bla nedover siden de uforvarende redusere størrelsen på skriften i din favoritt nettleser og lang prøver å finne ut hvordan det skjedde.
  Dette truer ikke bare brukerne leseren Opera og Safari, som som nevnt ovenfor skriftinnstillinger gjøres som beskrevet på måter som ikke er lagret i innstillingene dine.  
Hvordan du kobler en 3G-modem til den bærbare datamaskinen?
 Modemer for arbeid i 3G-nettverk av ledende mobiloperatører meget godt passe inn i konseptet av bærbare datamaskiner. De er kompakte, ikke knyttet til et bestemt sted, som arbeidet med trådløs teknologi, gir en rimelig rente av sender / mottar data. Ofte de er den eneste mulige løsningen i tilfeller der av ulike grunner ikke kan kobles ledende ubegrenset internett. Deres store brist er høy lading innkommende og utgående trafikk. Men når det ikke er valg, så ikke noe valg. Man kan bare koble modemet og økonomisk bruk av båndbredde.
 Hvordan du kobler en 3G-modem til den bærbare datamaskinen
 1.  Fjern lokket som beskytter enheten fra skitt og sette modemet inn i en av ledig USB-port på den bærbare. USB-port er utformet på en slik måte at koble til reiret kan bare være i en posisjon modem. Hvis modemet ikke er inkludert med liten innsats i USB-port, kan du prøve å skru den 180 grader rundt sin akse. Ikke påfør mer innsats for ikke å bøye kontakter og modem knekt. Etter ekstraksjon og bruke et modem med en bærbar PC anbefales å lukke beskyttelseshette.
  Noen modeller er utstyrt med modemer på-knapp. Hvis dette alternativet er til stede på modemet, og deretter sette den til aktivert.
  Vent til datamaskinen oppdager den nye enheten og lese den. Det faktum at enheten er gjenkjent kan bli funnet på inskripsjonen "enheten er installert og klar til å gå" nederst til høyre på skjermen.
  Sjekk makt trådløs USB-modem. Når installert i USB-porten på modemenheten skal lyse LED-indikator som signaliserer ankomsten av mat fra datamaskinen som 3G-modemer har innebygd strømforsyning.
  Installer programvare for modem kontroll med stasjonen vedlagt. Etter vellykket installasjon av drivere og programvare Kontrollpanelet skal være en ny enhet, riktig USB-modem. Hvis kontrollpanelet på enheten er utropstegn i gule trekanter, betyr det at eventuelle feil oppstod under installasjonen. Fjern programvare modem, starte maskinen på nytt og prøve å installere det på nytt. Ved gjentakelse av problemene søke støtte til konsulenter operatør.
  Starte modem kontroll, skriv den gitte nettverksoperatøren ID og passord, og prøv å koble til Internett og starte reisen på World Wide Web.
  Å kontrollere modemet på oppgavelinjen nederst til høyre etter du har installert programvaren skal være et programikon. Ved hjelp av dette programmet kan du styre hastigheten av sender / mottar data, kan du se den personlige konto og utgifts statistikk på trafikk dager.  
Яндекс.Метрика