Hvordan å eliminere forurensning i vasken?
 Før eller senere alle eiere av leiligheter og private hjem står overfor problemet med hvordan å tilstopping. På kjøkkenet, bad eller toalett - uansett hvor krøpet rør eller avløp, fører det til mye ubehag og krever en rask løsning på problemet. Operasjonell årsak avløp fungerer ikke alltid, og utfordringen med arbeidet er ikke billig. Derfor bør du først prøve å eliminere forurensning av et skall ha for hånden et standard sett av VVS.
 I kampen mot forsøpling noen betyr god
Det er mange måter å eliminere tilstopping som folk rettsmidler og rengjøringsprodukter. Og hvis noen vei med ham mislyktes, kan du prøve en annen, og så en etter en:
 1.  Luftventiler. Hvis krøpet vasken når oppvasken, de første tingene du kan eliminere tilstopping, dette luftventiler. På grunn av vakuumet skyve den ytterligere matrester, og vann vil komme ned raskt. Før du bruker luftventilene må først fjerne retter fra vasken og la vannet renne, samle matrestene. Vasken på badet kan også rengjøres på samme måte.
   Soda og sitronsyre. Utmerket folkemedisin, reddet mer enn tusen skjell. Før rengjøring bør la vannet renne, slippe otverstye.Posle drenere vannet gikk ned, helle en halv kopp i hullet og sitronsyre så mye brus. Tynn stråle helle varmt vann, ca en kopp. Soda inngå reaksjon med sitronsyre, og denne blanding oppløses næringsmiddelpartikler, hår og fett. Hvis det første gang for å eliminere forurensning i vasken mislykkes, deretter prøve å gjenta prosedyren.
   Vaskemiddel. Etter vasking av servise på veggene av rørene kan fryse og akkumulere fett, hindrer vann og små partikler av mat gå videre. For å eliminere denne forurensning, trenger tre liter kokende vann for å oppløse glasset halv vaskemiddel og hell den i vasken. Fett raskt oppløst og vannet begynner å stige på vanlig måte. Du kan kombinere det andre og tredje metoder for best resultat.
   Husholdning kjemi. Deres virkning er rettet mot den raske oppløsningen av organiske og uorganiske forbindelser. De mest populære husholdning rettsmidler for tett er: «Tiret Turbo», «Domestos», «Mister Muscle", "Kreta". Før du bruker dem bør lese instruksjonene og bruke gummihansker.
   Kabel. Det vil være nyttig i tilfelle av at forurensning er alvorlig og langt i avløpsrøret. Kabelen føres inn i røret gjennom tappehullet. Å eliminere forurensning i vasken, bør du ikke bare fremme tau på, og gjøre dem vыkruchyvayuschye bevegelse eller flytte frem og tilbake. Etter noen minutter rengjøring tau bør prøve og bli kvitt plug luftventiler. Og etter fyll verktøyet og la det være minst en time.
   Rengjøring av vannlåsen. Ved denne metoden tydd menn, kvinner eller rett og slett glemmer at scoret i de fleste tilfeller er han, eller rett og slett ikke vet hvordan. Vann må først tømmes helt. Under vasken bør podstelit ubrukelig fille og bøtte erstatning. Alt rusk fra vannlåsen vyvalytsya det. Skru den nedre delen av hevert mot klokken og fjerne alt rusk i en bøtte. Sørg for at gummipakningen ikke er tapt. Deretter åpner det varme vannet renner vasket det. Deretter kan du skru på lokket.
  Hvis ingen av alternativene ovenfor har gitt resultater, og dermed tetter alvorlig og vil føre til VVS.
   Forebygging er tilstoppet
  Til ikke å møte mer trøbbel med behovet for å regelmessig gjennomføre forebyggende tiltak:
  Etter oppvasken varmt vann bryteren til det oppløste den akkumulerte fett;
  en gang i uken helle i dreneringshullet betyr å fjerne tilstoppet å håndtere dem på forhånd;
  plassere dreneringshullet på metallgitter som ikke vil tillate at store deler av maten faller på;
  før du gjør oppvasken i vasken, kaste bort matrester fra en plate.
  Forebyggende tiltak er enkle, men gjennomføringen vil ikke lenger forholde seg til blokkeringer, og dermed spare deg for tid, nerver og økonomi.  
Hvordan å be om hjelp i Matrona av Moskva?
 Mor Matrona fødsels ble valgt av Gud til å tjene folket. Hun født uten øyne i det hele tatt, hadde en spesiell åndelig syn som gjør at den kan helbrede de syke og å trenge hemmeligheter fremtiden tid. Holdt over femti år i sittende stilling, kan Matrona av Moskva se den indre verden av andre og hjelpe dem uopphørlig bønn til å overvinne følelsesmessige problemer og fysiske sykdommer. I dag de hellige velsignede gamle kvinner strømmer til folk fra hele, husker hennes ord ytret kort tid før sin død: "Alt alt kommer til meg og fortelle meg hvordan jeg skal leve, om sine lidelser, jeg ser deg, og å høre og hjelpe deg. "
 Hvordan å be om hjelp i Matrona av Moskva?
Mor Matrona hjelper ordinære saker av liv og problemer. Hun bedt om å gå i forbønn som i behandlingen av alvorlige sykdommer og løse problemer på jobben. Under bønn Matrona av Moskva sluttet par og er store tap. Hjelper lykksalig ferie bayou i hans personlige liv og fødselen av barn. Be om det på mange måter, men det viktigste å beholde - en oppriktig, ydmyk og tåre bønn begynner: "På en salig mor forstander." En kort bønn til Mother lyder: "Holy Righteous forstander gamle kvinner, be for oss! ".
 Hvor du skal søke hjelp fra Matrona av Moskva?
Du kan be om hjelp fra Moskva forstander av ekteskap, etablere økonomiske situasjon, håndtere vanskelige situasjoner i noe sted:
hjemme;
i kirken at du delta i hans hjemby;
i noen ortodokse kirken i verden hvor det er et ikon av St. gamle kvinner;
Beskyttelse klosteret i Moskva, hvor levningene av Mother Matron.
Tilstedeværelsen av ikoner (hjem, tempel) og besøke Pokrovsky klosteret er ikke en forutsetning for å Matrona av Moskva trakk oppmerksomhet til deg. Forstander Mor hører alle som vender seg til henne med oppriktig bønn som kommer fra hjertet.
Hvis du ønsker å be om hjelp fra Moskva forstander av svangerskapet, er det sikkert lurt å besøke Pokrovsky kloster, står blant pilegrimer til levningene av St. fester. Pokrovsky kloster ligger i metro området og utover Proletarian - gate Abelmanovskoy. Tilgang til relikvier av Mother Matron utføres daglig fra sju om morgenen til 20:00 på søndager - fra seks om morgenen til åtte om kvelden.
Mange pilegrimer ber om hjelp i Matrona av Moskva på sin mohyltsi ligger på Danilovskoye kirkegården. Du kan komme til kirkegården på t-banen - ". Danylovskoe kirkegården" stasjon "Shabolovskaya" og deretter trikk 26 til holdeplassen
 Hvordan skrive Matrona av Moskva?
Hvis du av en eller annen grunn (økonomisk eller fysisk) ikke kan personlig besøke Pokrovsky klosteret, kan du skrive et brev forstander Mor skal belastes sluzhytelnytsamy kloster relikvier av de velsignede gamle kvinner.
Klassiske bokstavene skal sendes til:. 109 147 g Moskva, ul. Taganskaya, d. 58 (postadresse Pokrovsky kloster). E-post (pakke dem ut og også lå levningene av Mother Matron) akseptert av e-post: matronushka (hund) gmail.com.  
Hvordan å redde byen yatu?
 Nyttige egenskaper av mynte er godt kjent for menneskeheten. Det hjelper helt å takle sykdommer i mage-tarmkanalen, normaliserer leveren, reduserer inflammasjon etter skader og skader på huden. Mynte ekstrakt er mye brukt i kosmetikk, folkemedisin, den farmasøytiske industrien. Te med Mint har en utmerket tonic effekt, stabilisere tilstanden av nervesystemet etter alvorlig følelsesmessig og psykisk stress. Generelt, nyttige funksjoner - teller ikke. Og holde mynte, forresten, er også veldig enkelt.
 Hvordan du lagrer frisk mynte?
Frisk mynte blekner raskt. Til anlegget ikke miste sine egenskaper noen timer etter at du klippe det, er det bedre å utelate stammen i en beholder med vann. Eller i det minste bare dekke med en fuktig klut.
Hvis du kommer til å holde frisk mynte for 2 - 4 dager, uten kjøling er nødvendig. Vask greener i kaldt vann, pakk i et fuktig håndkle og oversette i kjøleskapet. I stedet håndklær du kan bruke noen tykk klut.
Forvasket og tørket mynte blader beleilig lagret i en tett lukket plastbeholder eller plastpose. Det viktigste er at i løpet av lagringskapasiteten ikke fikk luft. Hvis alle forhold forbli frisk mynte i ca 4-5 dager.
 Mint høstet bruke frossen
Vaske bladene og kvister mynte, litt avløp. Deretter oversette dem til en ren plastpose, bind den opp og legg den i fryseren. Frozen mint så kan lagres i lang tid, som brukes til å lage drinker, desserter og andre retter.
 Høstes ved hjelp av tørr mynte
Mynte for bedre tørking samles i begynnelsen av august, fordi på denne tiden av året bladene av planten spesielt rike eteriske oljer.
Skjær noen stilker, samle dem i en liten pakke, slips harde tråd og henge i et mørkt og tørt sted. Når tørket mynte, male den og hell i glass eller porselen krukker. Du kan også rett og slett oversette hver bjelke i ren lin pose.
 Et lite triks eller frisk mynte - hele året
Hvis tørket eller frossen mynte du mangler, kan du prøve å dyrke den i vinduskarmen. For å gjøre dette, forsiktig rive anlegget blad og legg den i en bolle med vann. Etter tre-fire dager å kutte bladene vises første hvite røtter. Når de modnes litt, forsiktig transplantere spire i en blomsterpotte. Mint upretensiøs, vokser veldig fort og krever ikke spesiell omsorg.  
Hvordan forberede shiitake?
 Shiitake - spiselig sopp som vokser på trær. De ligner sopp, de er de samme runde cap diameter 5-19 cm. Fargen varierer fra shiitake gulbrun til mørke kastanje nyanser og hatter av sopp dekket med delikate mønstre av sprekker og hevelse. Shiitake har en behagelig smak, som likner smaken av sopp og sopp, så vel som en sterk treaktig smak. I tillegg er disse sopp verdsatt for sine gode egenskaper som er oppdaget av de gamle leger i Kina og Japan. Dette er ikke overraskende, fordi disse sopper inneholder høye mengder av aminosyrer som er nødvendig for en person høyt fiberinnhold og B-vitaminene B, sporstoffer som for eksempel kalium, fosfor og jern.
Shiitake - komplett protein produkt som tilhører lav-måltid (100 g Shiitake inneholder bare 35 kalorier.!). Og mest overraskende trekk ved disse fungi er deres påvist antitumoraktivitet, som ser ut til å stimulere immunsystemet ødelegger tumorceller. I Japan og Kina utdrag fra shiitake har lenge blitt brukt i behandling av kreftpasienter. I tillegg shiitake hjelp redusere kolesterolet, normalisere blodtrykket hos pasienter med hypertensjon anti-allergisk, immunostimulant effekt og ifølge kinesisk medisin, økende levealder. For å vurdere den krydret smak av disse fantastiske sopp og føle sine gunstige effekter på personlig erfaring, bør du prøve å lære å lage mat shiitake.
Matlaging kan shiitake rekke måter: broil, lage mat for et par, legge til suppe, sette ut eller koke i noen minutter. Shiitake solgt fersk og tørket. Hvis du bestemmer deg for å lage mat tørket shiitake, pre Suge dem for eksempel, helte vann og venstre i denne formen over natten. Morgen sopp vil være klar til bruk i matlaging, og vannet de ble gjennomvåt, kan brukes til å lage suppe eller marinade.
 Suppe med Shiitake sopp og reker
Koking av mat er et gjennomsnitt på 25 minutter. For å forberede trenger du følgende ingredienser:
Shiitake sopp - 150-200 P;.
Reker - 200;.
suppe med laks eller tunfisk;
soyasaus - 2 ss. skjeer;
tørr hvitvin - 2 ss. skjeer;
salt og urter etter smak.
Suppe fremstilt som følger:
 1.  Skjær små shiitake sopp. Kok vann og hell over reker (hvis matlaging fra frosne reker), deretter tappe vannet og rense reker.
  Legg reker og sopp i fiskebestanden, tidligere brakt til en byll. Koke i 5-10 minutter.
  Tilsett 2 ss av vin og 2 eller 3 ss soyasaus, bland godt, hvis det er nødvendig, tilsett litt salt.
  Klar til å helle suppe på tallerkener og pynt med friske urter.
  Med Shiitake sopp kan forberede ulike supper laget av grønnsaker, fisk kjøttkraft, og kombinerer dem med reker, blekksprut, egg, kjøttprodukter. Shiitake sopp er lagt til den klassiske japanske miso suppe og brukt i tradisjonell kinesisk matlaging suppe med nudler og soyasaus.
   Salat med Shiitake sopp og kylling
  Koke salat er et gjennomsnitt på 30 til 40 minutter. For å gjøre det, trenger du følgende ingredienser:
  kylling - 300 p;.
  Shiitake sopp - 200;.
  Purre - 40-50 g,.
  krydder, melk, sennep, urter etter smak.
  Forberedt salat som følger:
  1.  Koke kylling til de er møre, deretter skjære kjøttet i små biter.
   Stek shiitake sopp i vegetabilsk olje i 7 minutter.
   Koble kylling med sopp, tilsett finhakket purre.
   Forberede en dressing til salater, bland melk, salt, krydder og sennep.
   Sesong salat forberedt saus, tilberedt salat kan være dekorert med arugula blader eller kvister av dill.
   Vil du lage mat eller bake paier suppe - Lær å lage mat sopp shiitake ganske enkel. De er forberedt på samme måte som alle andre sopp, shiitake retter, men skiller opprinnelige krydret smak, og som mange eksperter, den hyppige bruken av disse sopp mest nyttig effekt på hjerte og nervesystem.  
Яндекс.Метрика