Hvordan å etablere disiplin i klasserommet?
 Problemer under leksjoner oppstår ikke bare fra lærere nybegynnere, men også erfarne lærere. Men til unge lærere takle vanskelige barn finner tilnærming og metodikk for å velge rekkefølgen i klasserommet innstillingen. Trenger å vite ulike måter å etablere kontakt med studentene i stand til å opprettholde et sunt miljø i klasserommet, hold barn på den nødvendige avstand og skape de ønskede relasjoner hierarki. Læreren skal respekteres for sine studenter, respektert og klarert. Unge lærere må gjøre mye av erfaring, og det er derfor noen ganger de gjør det raskt skuffet i yrket, eller bruke for mye tid og krefter på å etablere disiplin i klasserommet. Dette satte riktig forhold med elevene er viktig fordi den eneste måten å gi opplæring svært effektivt dirigere all kraften direkte til den pedagogiske prosessen, uten å bli distrahert av problemstillinger knyttet til orden, fred, disiplin.
Hvordan å etablere disiplin i klasserommet og rett til å etablere relasjoner med elevene? Den nyanser, funksjoner, råd
Disiplin i klasserommet er noen ganger unnvikende mål. Spesielt er det vanskelig å avgjøre når en ung lærer, og lærte det på ungdomsskolen. Studenter som bor i overgangen til voksenlivet, veldig vanskelige utsatt vanligste metodene for utdanning, har en tendens til å uttrykke seg raskt mister interessen for aktiviteter og har en tendens til å uttrykke sine synspunkter, demonstrere personlig stilling. For lærere i slike tilfeller til teten flere viktige oppgaver:
forårsake genuin interesse for faget;
kompetent lage din bilde av læreren som må få respekt;
i alle fall ikke vise sine svakheter: mangelen på tillit, frykt for publikum, ingen ferdige løsninger nye problemer og søke etter "på plass";
gjennomføre leksjon konsekvent og logisk, ikke miste sin tråden og stopper ikke, ikke avbryt, ikke skyt ned tempoet, klart å holde styr på tid;
kontrollere atferden til hver elev og hele klassen som en helhet;
ta kontakt med hvert barn, uten å skape unødig press;
utvikle sin egen politikk, stikke den i alle situasjoner, også kritisk.
Hvis læreren vil være i stand til å løse grunnleggende problemet, etablere disiplin i klasserommet vil ikke fungere. Det finnes en rekke nyanser som trenger å vite nybegynneren lærer. Enkelt vil bidra til å nå ut til barn, for å organisere læringsprosessen, rett til å bygge relasjoner med gutta.
 1.  Først av alt trenger du en ansvarlig tilnærming til organisering av undervisning. Hver leksjon bør være nøye gjennomtenkt. Hvis du ikke er i stand til kompetent undervis, sette av tid til skikkelig rotere forskjellige klasser, grip barn og tvinge dem til å tenke, møtes og snakke, arbeid, elevene vil føle din mangel på tillit, skjønner at du ikke har personlig disiplin. For å sette opp klassen vil være mye vanskeligere.
  Hver leksjon bør ha en klar struktur. Dele det inn i etapper, othranychyvayte dem fra hverandre. Pass på å skrive sammendrag av leksjoner og stadig guidet av tid. Oppmerksom i dine poster, hvor mange minutter brukt for en bestemt jobb i klasserommet. La alltid litt spillerom, men planlegge fremover enn dere ta hvis alle oppgavene er fullført før planen.
  Uthev organisatorisk øyeblikk, forklare til studenter i begynnelsen av leksjonen sine mål og målsettinger. Prøv å justere sin åpningstale til barn ansvarlig holdning til ansettelse. Flagg insentiver: rolle faget eller den fremtidige av det totale pedagogiske prosessen, den verdi for videre studier, testen fungerer, avsluttende eksamen.
  Ohvatыvayte klasserommet for alle studenter. Ikke la de "forvrengninger" når fokus er på de svake elevene å bli intervjuet, eller, laud, svarer på alle spørsmål.
  Unngå situasjoner der du ikke kan navigere og styre løpet av leksjonen. Bak kulissene titt på klokken og går ikke utover sette deg hele tiden kontrollere handlingene til studentene unngå pauser. Beregner mål å gjøre det hele. Ikke fortsett lekse etter samtale - du trenger å investere i en gitt periode.
  Bruke ulike verktøy og metoder for undervisning i klasserommet, prøv å gjøre dem interessante, spennende. Hvis din leksjon virkelig interesserte studenter å etablere disiplin vil være mye enklere. Det er mange måter å bringe leksjon utover den vanlige rutinen av klasser:
  Bruke illustrasjoner, musikkstykker, tilbringe integrerte leksjoner;
  Opprette egendefinerte å presentere leksjoner;
  utgangs studenter på en tur relatert til temaet i leksjonen;
  gi leksjoner i rå format tvist leksjon, leksjon-seminar, konferanse leksjon, leksjon-tur;
  Bruke tabeller, kort, bruke en mini-konkurranse mellom elevene.
  Nøytral. Sørg for å se din psykiske tilstand, kontrollere det forsiktig, ikke la følelsene ta over. Pre-tenke over ditt bilde av læreren og strengt følge den. Selv når du går i første klasse, forventer du en helt ukjente studenter, du føler frykt og usikkerhet, og viser hele hans utseende, du har full kontroll over situasjonen og fryktet ikke, føler ikke sjenert. Hvis ingen tillit - spille det. Humøret vil føle studentene. Være helt stille utenfor. Gradvis vil du føle deg som virkelig bringe situasjonen i egne hender. Det viktigste - Overbevis deg selv i deres evner og studenter.
  Tune in til en positiv. Det er viktig at du virkelig elsket henne jobb og barn. Midlertidige problemer er nesten overveldet dem raskt og effektivt bidra til å korrigere din indre stemning. Ikke la deg bli irritert, opprørt i klassen, ikke få panikk.
  Respekt i elevenes personlighet. Barna bør ikke heve stemmen din - det viser svakhet, ikke lov til å bruke nedsettende karakteristikker forsømmelse tone, anslår kommentarer. Føler negativ melding, studentene umiddelbart svare på det samme. Det er viktig at de begynte å respektere den unge læreren. Diskret, delikat, riktig, vedvarende, men fullt balansert læreren er bundet til å føre til en positiv holdning. Karer som alle mennesker alltid pris på aktelse
  Når elevene begynte å forstyrre deg gjennomføre en lekse, ikke mister kontrollen over seg selv. Holde rolig, ikke vær nervøs. Prøver å holde snakke, blokkerer støy å etablere disiplin i klasserommet, gjør ikke. Bedre å bare stoppe, ta en kort pause, slappe av, og deretter, hvis elevene ikke ser stillhet, deres oppmerksomhet. God hjelp i slike tilfeller er lett, men uvanlig lyd. Du kan banke på bordet penn pekeren, for å appellere til studenter med noen motiverende setninger. Hele hans utseende er viktig å vise tillit og styrke. Det fungerer alltid godt. Du kan komme å gå til styret, dør. Dine handlinger sikkert føre til renter og distrahere barn. Et annet godt alternativ - å finne de mest energiske studenter, den såkalte "såret" og nærme seg dem. Slik at du umiddelbart skille dem fra andre barn, andre studenter forsvinner, ser utviklingen nøye og venter på neste trinn. Etter dette heller strengt minne elevene at lærdommen er ufullstendig, og det er arbeid som du har til å tilbringe med dem. Merk at du ikke trenger å bryte vekk fra barn og forene seg med dem - jobber du sammen i klasserommet. Så se dine uttalelser og formulere sin nøye gjennomtenkt. Studentene må ta hensyn til dine ord, vlovlyat alle nyansene og setter pris på din holdning.
  Husk at selv erfarne lærere er ikke alltid i stand til å løse konflikten, håndtere spesifikke studenter hell etablere disiplin i klasserommet. Noen ganger omstendighetene er så alvorlig at uten innblanding av en psykolog, er nødvendig sosialarbeidere, skoleadministrasjon og foreldre. Ikke rush til konklusjoner, ta ansvar for seg selv, men ikke redusere objektivitet, analysere situasjonen i klasserommet. I noen tilfeller, bare akutt hjelp og harde tiltak. Hvis du føler at det er overfor en situasjon, ta kontakt med andre lærere, skole sosial lærer.  
Hvordan lage sunn frokost?
 Noen våkner opp med en gigantisk appetitt og en okse klar til å spise frokost. Naturligvis, zazharenoho. Og noen gjør morgen kopp kaffe, ute av stand til å fordøye enda en sandwich. Ideen zazharennom bull i dette tilfellet vil trolig angrepet av kvalme enn tilsig av appetitt. Ernæringsfysiologer sterkt anbefalt å betale spesiell oppmerksomhet til frokost som den viktigste av alle måltider. Etter middag bør være lys (kjent ordtak råder selv mate den til fienden), og til middag du likevel sulten og uten noen påminnelser spise første, andre og tredje.
Hvis du spiser minst tre timer før sengetid og sov åtte eller til og med sju timer, vil da sult mest sannsynlig forekomme. Faktisk har det vært tolv timer av din siste måltid. En annen ting er at i morgen uten oppstyr og vaner kan du bare ignorere. Det vil ta opp med deg senere, når du går på jobb og komme nær til aktivitet. Hjernen din trenger mat, og magen er urolig, gjorde han fordøye. Og du spiser en muffins eller en annen kulinarisk produkt av tvilsom nytte, som du kan få i skapet ditt. Det er usannsynlig det kan bli funnet ost med frukt eller havregryn. Unnskyld.
Nyttig frokost må være minst en fjerdedel av det daglige kostholdet og inkluderer:
 1.  Korn (havregryn, hele korn brød, frokostblandinger).
  Melkeprodukter (ost, yoghurt, melk, ost, etc.).
  Frisk frukt eller grønnsaker.
  Korn inneholder "langsomme" karbohydrater, som gir langsiktig effekt av metthet og langvarig utbrudd av energi. De vil ikke føle sulten før lunsj, og gi de nødvendige næringsstoffer hjernen din.
  I meieriprodukter er lett fordøyelig protein og masse vitaminer og næringsstoffer. Deres bruk bidrar til å opprettholde overordnede organ tone.
  Fersk frukt og grønnsaker - en naturlig kilde til vitaminer, fiber, glukose. De normalisere stoffskiftet og fylt med energi.
  Du kan kombinere alle tre poengene i ett: koke grøt med melk og legge til det biter av frukt. Havregryn er veldig bra for magen: det omslutter slim, å hindre forekomst av gastritt, og bidrar til å normalisere surhet. Videre, på grunn av fiber havremel stimulerer tarmer og bidrar til å redusere kolesterolnivåer.
  Andre måltider har også en masse nyttige egenskaper.
  Bokhvete inneholder rikelig med protein, det har gunstige effekter på leveren, bukspyttkjertelen og tarmene. Hirse grøt hjelper normalisere stoffskiftet og fjerne overflødig fett og giftstoffer. Byggryn bidrar til å produsere kollagen i kroppen, noe som er viktig for opprettholdelse av hudens elastisitet. Rice, som havregryn, innhyllende egenskaper og er derfor nyttig i sår og gastritt.
  De som ikke liker grøt eller ikke ønsker å kaste bort tid på matlaging som frokostblanding produkt kan anbefales korn brød. Det er mindre kalorier enn hvit, vegetabilsk protein og inneholder nok "trege" karbohydrater. Hvis du vil at frokosten var ikke bare næringsrik, men lite kalorier, har de ikke lage en sandwich med smør og pølse. Det er bedre å ta en lav-fett ost eller kokt kjøtt, som kylling bryst. Eller en liten jam - bare for smak.
  Et annet alternativ - müsli eller frokostblanding. Dette er de avlinger som brukes til matlaging havregryn eller baking korn brød, bare i en annen form. De kan spises med melk eller yoghurt.
  Som en kilde til protein kan brukes egg, kokt form som en omelett eller eggerøre. Men hvis du ikke er en profesjonell idrettsutøver og ikke gjør fysisk arbeid, er det best å begrense forbruket av egg til tre eller fire enheter i uken. Det er å lage en frokost omelett eller eggerøre med to egg ikke mer enn to ganger i uken. Hvis du har høyt kolesterol, i denne saken bør du konsultere legen din.
  Varianter nyttig frokost:
  1.  Cottage cheese med honning, bær, frukt (tørket frukt) og nøtter.
   Omelett med grønnsaker og (eller) urter og brød med hele hvetemel.
   Fruktsalat, kledd med krem. Du kan legge til ostemasse.
   Sandwich av korn brød, salatblader, tomater, magert kjøtt.
   Kosttilskudd brød med ost og frukt, kuttede plater.
   Noen kornblanding med melk.
   Hvis du ønsker å gå ned i vekt og sitter på en diett som er gitt til deg med store vanskeligheter, frokost - en tid når du har råd til også. De som regelmessig spise frokost, studier viser at metabolismen raskere enn sult støtte morgen. Derfor kake, spist til frokost, vil betydelig skade din figur mindre enn samme kake, spist til middag. Betyr dette at til frokost kan du spise hva du vil?
   På den ene siden - ja. Og på den annen - ingen. De ekstra kaloriene spist i morgen, har en sjanse til å bli brukt i løpet av dagen. Men hvis du spiser mat som er skadelig, for eksempel for leveren eller magen, vil det skade gjøres uavhengig av tid på døgnet.
   Frokost bør være ikke bare nyttig, men også deilig. Og vakker. Tross alt, det setter stemningen for hele dagen! Tenk deg: deilig omelett dekorert greener og kirsebær tomater halvdeler med, skive ristet brød med sprø korn brød med en klatt av aprikossyltetøy og en kopp god kaffe å starte dagen, er det ikke?
   Og ikke si at matlaging omeletter og skjær tomatene i halvdeler krever for mye tid. I nærvær av all erfaring og dyktighet kokeprosessen tar mindre enn ti minutter. Eller kanskje enda mindre. Og det var verdt det. Når du går på jobb i godt humør med en følelse av behagelig varme i magen og i blodet vil motta en enorm mengde næringsstoffer som hele dagen vil gi deg mot og energi.  
Яндекс.Метрика