Hvordan å farge håret, balayazh?
 Alle vet at skjønnhet krever offer, lenge siden trakk henne med disse forespørslene. I praksis skjønnhet i en generell forstand - mye mildere enn den lunefulle mote. Det er som virkelig krever faste kostnader. Det er nødvendig å utsette - og håret i går ultratrendovaya ikke så populært, og komme i forgrunnen nye trenden styling og fargestoffer. For eksempel, hvis du nylig tatt interessert i mote Ombre hårfarging, hver ekte fashionista søker i dag for å farge håret, balayazh. Hvis navnet er ikke et ord du forklare alle detaljene i stil og forskjellsbehandling av teknologi balayazh Ombre heller lese denne artikkelen. Her har vi samlet de mest aktuelle og i tillegg også nyttig informasjon om hvordan du ser ut er balayazh maleri, samt maling hår balayazh hus med sine egne hender. Hva balayazh? Forskjellen mellom balayazh og Ombre
 Balayazh - et annet ord av fransk opprinnelse. Derfor, som Ombre, betyr det ikke bøyes. Betydningen av "balayazh» er avslørt i oversettelse, er en krysning mellom slag, slag av børsten smøring. Som Ombre, balayazh vag tone farge gir ingen åpenbare grenser. Hvor mange farger er ikke brukt i koloryrovanyy (fra to til tre til fem), et godt resultat er umulig uten en jevn overgang og blande farger. Men dette er kanskje likheten balayazh Ombre og over. Men kunnskapsrik stylist vil ringe deg flere forskjeller mellom balayazh og Ombre:
Hvordan å farge håret, balayazh?

 For maleri balayazh ikke brukt folie. Det er ikke en del av håret pakket inn i individuelle tråder og sette pensel glir over overflaten (topplaget) hår.
 I motsetning Ombre har, skjønt uklare, men horisontal gradering av skjermer i balayazh blandet i en vertikal retning.
 Hvis Ombre - en gradvis belysning tips av hår balayazh - en belysning tråder.
 Balayazh ser mer naturlig enn Ombre. I kjølvannet av masse populariteten til begge stilarter, gjennomtrengende kjæresten sikkert gjette tilstedeværelsen av selv profesjonell maleri Ombre på håret. Kvalitativ balayazh later alltid gåte: bleket eller farget hår naturlig.
 Ombre er mer imponerende på grunn av den mørke hår fargekontrast. Balayazh anbefalte rusokosym jenter og alle som har eget hår av natur skånsom, grå farge.
 Oppsummering kan vi si at simulerer effekten Ombre regrown hår balayazh - effekten av hår brent i solen. Ombre farging teknikk avhenger i stor grad av nøyaktighet av master, som han utfører. Men hvis du vil ha litt fingerferdighet og kan farge håret stil Ombre uavhengig slik at resultatene vil ikke avvike fra salongen. Men balayazh - en kontroversiell teknikk. Du kan selv si at balayazh dukket opp i krysset Ombre, utheving og naturlig UV pigment i håret. Så det igjen er en kompleks kombinasjon av vakkert - ingen enkel oppgave. Det er derfor farge håret, balayazh er vanligvis en frisørsalong.
 Du kan farge håret, balayazh hjemme?
 Som de sier, er ingenting umulig for en mann av intelligens. Og for en kvinne som bestemte hva som ville være kostnaden for å farge håret, balayazh hjem - enda mer. I tillegg hårfarging, balayazh hender - selv vanskelig oppgave, men det er gjennomførbart. Imidlertid kan kvalitative resultatet, som ikke er skamfull for å nå folk ikke går første gang. Eller - og først, hvis du følger reglene for hårfarging, balayazh:
 1.  For å male balayazh spesielt viktig å velge ikke bare vakker, men matchende farger. Det beste alternativet er å betrakte som maling farge for balayazh naturlig blander med fargen på øynene og huden. Dette betyr at du må følge lovene tsvetotypov utseende, eller forsøk på "kalde" dress brukt nyanser er designet for å "varme" typecasting. Bildet av hans elskede skuespillere eller sangere kan gjerne deg utrolig, men farge håret, balayazh bedre basert på deres individuelle egenskaper.
   Jo flere halvtoner du bruker, jo mer allsidig og vakkert maleri balayazh. Fokuser på din smak og farge harmoni. For eksempel, låser brunette passende farge mocha med melk, valnøtt og askelignende nyanser. Mørk brunt hår vel fremheve balayazh fargen karamell og mørk halm. Blonde vanskelig å finne enda lysere nyanse, så noen ganger må du gjøre brondirovanie og ha det malt beige balayazh og / eller honning tråder. Auburn jenter bør fokusere på det grunnleggende tone håret og velge nyanser av kobber og gull 1-2 toner lysere det.
  Hvordan å farge håret, balayazh?

   Balayazh bedre ser bølgete, litt krøllete generelt ikke helt glatt hår. Litt forvirrende å gjøre et rot tråder blende balayazh rett og slett magisk, nesten umulig å skille fra naturlig brent effekt. Dette betyr ikke at eieren ikke kan dirigere hårfarge hår balayazh. Likevel bør de ta notat av en tredimensjonal styling, lys uaktsomhet og myke krøller.
   Og en annen god nyhet. Du kan male balayazh både naturlig og farget hår allerede. Balayazh overraskende milde håret merkbart ikke desiccate og ikke ødelegge dem. Etter farging forbli balayazh tråder i live, myk og elastisk. Dette betyr at selv de mest vellykkede forsøk på å male hår balayazh hjem later deg minst to muligheter til å rette opp situasjonen. Først kan du gå til master og er ferdig allerede begynt å male med den. For det andre kan du male alt håret en farge eller gjøre Ombre på håret. Generelt, balayazh - er ikke bare vakker. Men praktisk.
   Teknologi balayazh maleri hjemme
   En av de viktigste fordeler fremfor andre typer balayazh hårfarging er evnen til å farge håret for ofte. Uten overdrivelse, etter en vellykket maleri balayazh du ikke har råd til å farge håret seks måneder eller et år. Og det fortsatt låser vil se søt og selvfølgelig fortsette spill av lys og refleksjoner på håret volum. Men dette er selvfølgelig du en gang prøve å male hår balayazh riktig:
  Hvordan å farge håret, balayazh?
  1.  Balayazh er på rent, tørt hår. Det er ikke nødvendig å vaske og tørke hodet rett før maling, men det bør ikke være noe styling. Hårlengde påvirke hvordan maling: maling balayazh kort hår lettere enn pannekaker. Men langt hår balayazh ser interessant.
    Del håret inn i tråder eller knipse noen tråder du ønsker å lysne opp. Du kan farge håret, balayazh rundt omkretsen av hodet eller dekke bare en del av hår som rammer inn ansiktet.
    Hvert hårstrå eller en haug av dere skilles, stramme klemmene til å male til slutt de blandet med annet hår. Begynne å male bunnen opp, fra den enkelte til baksiden.
    Forberede fargestoff sammensetning for instruksjonene på pakken. Gjør dette tidligst forberede male håret til kjemiske oksidasjonsprosesser oppstår forgjeves.
    Sett maling i tråder som spenner fra tips. Flytt til en tråd fra bunnen opp, lett rørende hår børste og en slags "holde ut" farge. Den lettere og mer uforsiktig er dine bevegelser, jo bedre effekt balayazh.
    Male hvert hårstrå på begge sider, topp og bunn (med skumle side). Dette vil gjøre refleksjoner av lys skygge mer levende og volum, vil bringe simulering til utseendet på solen brent hår.
    Kan og bør males tråder av forskjellige bredder, men på samme tid bør de ikke være overdreven. Nok 15-2 cm tykke tråder over hele hodet og ingen bredere enn 5,1 cm i person og på smellene.
    Rester av maling kan bli delt på kvadratet hodet, brå bevegelser strekker lengden. Siden dette er gjort ved slutten av maling, vil denne delen av fargestoffet bli på håret er ikke så lenge som opprinnelig ble anvendt. Dermed blir virkningen av ujevn "utbrenning" er tydelig.
    La fargestoff på håret i 20-30 minutter. Rotere hodet wrap eller folie er nødvendig, naturlige oksidasjonsprosesser i friluft maleri balayazh gjør mer naturlig utseende.
    Rydd opp maling rennende vann. Tørke håret naturlig eller moderat varm tørketrommel. Hvis du brukte maling kule farger, husk å bruke spesielle sjampoer mot gulning hår og varmebestandig verktøy under installasjonen.
    Resultatet av hårfarging, balayazh hjemme eller i frisørsalongen ser like stilig. Styrke sjarm kan balayazh haircut "cascade" eller fylyrovkoy hår, men håret er best igjen som naturlig. Dette er enkelt forklart av opprinnelse balayazh teknologi. Som alle fransk, tenderer det til mykhet, naturlighet, luft og lys struktur. Så litt løs og bustete hår utseende i farging balayazh interessant enn presis og jevn klipping og styling. Men i alle fall bør du farge håret, balayazh og føler om den parisiske, så absolutt eieren utmerket smak og en kjenner av motetrender.  
Fordeler og ulemper med teppe

 Dette syntetisk gulv har også en rekke fordeler og ulemper.
 Blant fordelene - Flislagt gulv er alltid varm og gir rommet en slags trøst. Det er derfor det er ofte sett i kalde boliger, som får lite sol, noe som er et brudd på varmesystemet eller tynne betongvegger. Legene vet ikke benekte, når isolert rom teppe barnet. Selvfølgelig, hvis barnet ikke er allergisk.
 Blant ulempene ved tepper - Først og fremst fordi de er etter noen måneders drift kan være en kraftig driv skitt. De er som en svamp, absorbere husholdningsavfall, jord og sand som frivillig eller ufrivillig får fra gaten til leiligheten, dyr dander, hvis noen hjemme, trekke støv. En tilsynelatende ufarlig støv som etablerte forskere, inneholder en enorm mengde farlige mikroorganismer, soppsporer, bakterieceller, innenriks midd. (Seg flått er ikke farlig, men partikkel "avfall" - den sterkeste allergen som kan utløse sykdom hos mennesker som ikke har en genetisk predisposisjon for allergier.) Denne forsinkelsen fibre av tepper, tepper, gardiner, legger seg på møbler. Men hvis møblene vi fjerne støv og skitt regelmessig hvis tepper, tepper, gardiner, vaske, lever det til de tørre rengjøringsmidler, støt og vibrering, tørket i solen, blir det bare tepper renere. Dette er definitivt en verdifull menneskelig oppfinnelse, men er ennå ikke fullt forpliktet. Noen - den mest modernisert, tørr eller vann - han mikroskopiske larver av midd og soppsporer takle dårlig. 
 Når teppet på leiligheten gulvet ligger i første etasje kan være ganske vanskelig situasjon. Fra kjelleren av bygningen (og i våre byer der hjemløse katter ofte lever) i kloakkrør trenge inn i leiligheten og bosette lopper i teppet. For å bekjempe dette uvesenet er svært vanskelig. Det er bare én utvei: perestylaty gulvet.
 En annen alvorlig utilstrekkelig k. Tepper - er det vanligvis syntetisk. Dersom denne lave kvalitet syntetisk, er det en fare for at det vil forurense luften farlige kjemikalier. En av disse, blant annet formaldehyd. I små doser, som allerede nevnt, har formaldehyd en stimulerende effekt på luftveier, øyne menneskelig hud. Langvarig kontakt påvirker reproduktive organer, forårsaker genmutasjoner.  
Яндекс.Метрика