Hvordan å farge håret kaffe?
 Hvis du ønsker å farge håret i en elegant brun farge og ikke er skadet, hjelpe deg naturlige vegetabilske fargestoffer. Naturen tok seg av oss, noe som gir et stort antall ulike planter som kan brukes for hårpleie. Ikke bare henna og Basma kan male og styrke håret, noe som gir dem en sunn se elegant og glans. Selv te og kaffe er i stand til å nøye male håret ditt uten skader. Kaffe - flavored drink som perfekt skarpe morgen energi hele dagen. Men ved hjelp av en kaffe kan ikke bare heie men også gi håret et meget interessant cast. Denne naturlige fargestoff kan ikke brukes på håret etter en perm. For å kunne male håret med kaffe, bør du vite noen av funksjonene i denne prosedyren:
 1.  Maleri bruker kaffe opprettholder helsen til håret ditt, men naturlige farger er ikke veldig stabil, og den fargepigment vasket hver gang. Derfor, for å bevare de rike skyggen du trenger å oppdatere farge hver gang du shampoo.
   For å oppnå bærekraftige resultater, før maling hår kaffe seddelen hans hår, opprinnelige farge, antall og tetthet av grått hår. For tykt hår trenger mer maling enn for tynne rygger.
   Vær oppmerksom på at forhånds kan aldri gjette hvilken farge som resulterer zabarvlyatsya håret. Vær forberedt på overraskelser. For sikring Paint først en tråd for å se det endelige resultatet.
   Det er mange måter å hårfarging kaffe, velge din ideelle oppskrift:
  1.  Ta 6-7 spiseskjeer med malt kaffe, brygge det til en tykk konsistens. Deretter legge en spiseskje Basma, to spiseskjeer av henna, en skje med honning og en spiseskje olivenolje. All mix til glatt konsistens, ta på håret ditt. Blandingen må være varm. Pakk håret cellofan pakke Wrap hodet med et håndkle. Kom som ca 6 timer. Skyll med en blanding av sjampo og skyll håret med kaldt vann med eddik.
    Ta fargeløs henna og malt kaffe i like proporsjoner, rør og dekk med vann. La blandingen stå i 15 til 20 minutter. Påfør malingen jevnt på håret i en halv time. Skyll med varmt vann blanding.
    Ta en teskje malt kaffe, en spiseskje med rum, noen dråper olivenolje, to eggeplommer, to spiseskjeer varmt vann. Alle bland godt og søke på håret hele. Hold i ca 15 minutter, og skyll med varmt vann.
    Hvis du ønsker å raskt forbedre hårfarge, kan fremstilles av kaffe vidtinochnyy balsam. Bare blande noen spiseskjeer med malt kaffe i varmt vann, la blandingen avkjøles og hell den i en spray. Så spray på håret balsam, gre håret og gjenta prosedyren igjen.
    Legg merke til at fargetonen kan få den mest uforutsigbare, så ikke male håret ved hjelp av kaffe for første gang før som helst viktig begivenhet.  
Som en ekstra fordel, hvis du ønsker å sove?
 Dessverre, i den tiden av bare 24 timer, og den menneskelige kroppen er utformet slik at en tredjedel av den tiden han har til å vie til å hvile og sove en natt. Og forble absolutt ikke nok til å ha tid til å fullføre sin virksomhet. Det er derfor vi legger til å sove mindre tid enn forventet. Men moderne mennesket har funnet mange måter å hjelpe perk hvis du ønsker å sove, og dermed fortsetter en dag å gjøre viktige og presserende saker. Effektive måter å fortsette vitalitet
 Man må huske at metodene for overgrep fortsetter vitalitet er ikke nødvendig. Udekket behov for søvn er en smerte og svakhet i kroppen, som årsak til ulike sykdommer. Derfor, om mulig mer søvn og mindre tilbøyelige til å bruke skjøtemetoder vigør:
 1.  Kaffe. Drikken vil hjelpe perk, men det må være laget av korn og ikke være løselig. Koffein finnes i kaffe, utvider blodkar og øker blodsirkulasjonen. Det hjelper overvinne tretthet og føler et utbrudd av energi. Effekten av livlighet, oppnås etter en kopp kaffe varer opp til syv timer, men toppen av kraft sett bare i løpet av den første timen etter inntak av drikke.
   Energidrikker. De fleste av dem inneholder koffein - en kraftig psykostimulerende. Men som en del av drikkevaren kan være andre planteekstrakter, noe som til sammen gir en stor tilførsel av energi, slik som ginseng, Aralia og andre. Stoffer som er en del av strøm, i stand til å lindre trøtthet, inkludert muskel. Men misbruk av energidrikker ikke er anbefalt, historie kjent mange tilfeller der mennesker døde etter at et par bokser med drikke.
   Tonic te. Den kraftigste tonic effekt har kinesisk Puer. Men i motsetning til kaffe og energi, kan han ikke skade kroppen. Også for tretthet kan bruke toning møtet. Som en del av disse møtene er det urter og planter som hjelper forlenge følelsen av munterhet. Forbered deg selv du kan, ved hjelp av for eksempel, rose hofter, hagtorn, rogn og buckthorn og urt Johannesurt, nesle rot og Rhodiola rosea eller ginseng.
   Søt. Husk mamma sa at å spise søtt på kvelden er dårlig?! Dette er ikke sant. Sweet, spist nærmere en drøm, ikke skader kroppen, men bare gir ham ekstra energi. Så du kan spise noe høy i sukker, for eksempel sjokolade. Sukker - karbohydrater, karbohydrater og bare gjøre kroppen trenger for å fylle opp energireserver.
   Kjølig dusj. Et meget effektivt redskap, spesielt om morgenen. Vannet selv forynger og gjør klarere tanker, og kjølig vann aktiverer ekstra energi. I godt humør du få et godt immunforsvar, og for å bedre blodsirkulasjonen i kroppen og akselerere metabolisme.
   Musikk. Morsom musikk vil fortsette følelse av munterhet. Hvis du har problemer med å våkne opp om morgenen, du våkner ikke til alarm og musikk. Still inn timeren på TV, som vil inkludere et musikkprogram for din oppvåkning. I morgen bare de samme spiller fengende musikk som ønsker poruhatysya snarere enn ligge i sengen. Drivere, forresten, også bidra til å heie muntre og din favoritt sanger som du kan brenne til disk eller lytte til på radioen.
   Kan hotitysya søvn fører også til sult. Så noen ganger akkurat nok til å spise. Trøtt etter at du la raskt, og sammen med hodepine forårsaket av sult.
   Hvis du er konstant forfølge tretthet, gjesping og du ofte ønsker å sove, er dette årsaken til besøket til en lege. Konstant søvnighet kan være forårsaket av noen sykdommer, ønsker du å bli kvitt så snart som mulig.  
Hvordan å desinfisere akvarium?
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et akvarium, ikke rush å bosette seg der fisk og dekorere alt tilbehør. Omsorg for akvariet og dets innbyggere er annerledes, og hvis de ikke vet at livet kan bli utsatt fisk fare. Og det nye huset for fisk og tilbehør, og alle andre tilbehør bør alltid være desinfisert. I tillegg er vann som man helle i akvariet, er det nødvendig å behandle også.
Fyll nye akvariet vann. I en separat beholder oppløsning av kaliumpermanganat i vann til en lignende konsistens til væske ble mørk farge. En løsning av kaliumpermanganat hell i akvariet Rør godt og la stå i ca 24 timer. Etter desinfeksjon hell væsken fra tanken, tørk av med en ren klut. Så igjen skyllevann akvarium. Etter dette desinfeksjon kan helle vannet der fisken skal leve.
Vann er en må forsvare ca tre dager før du fyller tanken. Bukt samlet vann, vente 2-3 dager, og deretter kjøre tilbake fisk. Sand, som vil være på bunnen av tanken, må man desinfiserer. For å gjøre dette, legger sanden på en varm panne i ca 20 minutter og "koker" det under omrøring. Deretter la sanden for å kjøle, så vaske det nøye for å bli kvitt skitt og uønskede partikler. Gjenta prosedyren 2-3. Slik desinfeksjon er viktig, fordi sanden levende bakterier som kan skade fisk og til og med føre dem sykdom.
Diverse tilbehør akvarium er et must koke. Plastprodukter behandle en sterk oppløsning av kaliumpermanganat, fordi under koking oplavytysya og plast kan deformeres. Hvis du ønsker å dekorere akvariet steiner, de også bør være grundig kokt.
Hvis tanken var skadelige bakterier som forårsaket sykdommen av planter, til et presserende behov ta affære. Syke planter satt i en spesiell antibakteriell oppløsning (5 mg penicillin per 1 liter vann). I løsning alger suge i 3 dager. Den svært spesielle akvarium kan desinfisere bakteriedrepende lampe i 15-20 minutter.
Ikke vær lat, sørg for å behandle alle nye tilbehør og apparater for akvariefisk og deretter plantene dine vil ikke bli syk en gang.  
Hvordan å marinere sopp, steinsopp?
 Beise sopp som bruker eddik eller beising - velkjent og utbredt metode for blanks for langtidslagring. En av de beste smaken har alltid blitt marinert steinsopp - en god matbit i vinter og edel godbit for gjester. Men til din festlig fest ikke formørket alvorlig forgiftning, bør man sørge for å behandle prosessen med å bevare sopp hjemme.
 Forbereder seg på å marinere sopp
Perfekte rengjørings sopp fra jord og skog rusk - kanskje det viktigste steget for å forberede. Den deler land med en hermetisert dødelig botulisme sporer trenge.
Brakt ut av skogen sopp prosessen bør starte umiddelbart:
bruke ved rengjøring børste, børster, stadig endre vann eller skyll soppen under en kraftig strøm;
Du kan forhånds kort slippe sopp i vann til hovne skitt deretter viddalyalasya enklere. Men for en lang tid å holde dem i det ikke bør være til hetten, spesielt eldre, ikke absorberes det skitne vannet og ikke raskysaly;
både kniv i rustfritt stål fullt Skjær bunnen av bena med restene av roten, alt formørket, skadet myknet og sted;
små sopp forlate helt, large cap dele inn i like deler, kutte bena separat (sirkler). I et meget stort boletus føttene tørre og harde, er det bedre å forsinke tørk
steinsopp ikke som svertet luften at de er preget at alt må gjøres raskt og umiddelbart sette dem og holde dem før utarbeidelse av en søt-salt vann (10 g salt og 2 g sitronsyre eller eddik per liter vann);
ideelt for marinering valgt bare små prøver, men i alle fall må de være ung, tett og nechervyvыmy.
Brune cap steinsopp syltet varm eneste måten enten direkte kokt marinade eller først kokt i vann og deretter helle forberedt marinade.
Som bystrorazvarivayuschiysya ser steinsopp krever enkelt kokeprosessen, ikke koker dem sammen med andre arter, selv sine egne hatter og ben for å bedre forberede seg.
For varmebehandling, bruker bare fortinnet, emaljert, aluminium eller glass ildfast fartøy. I kobber, vil jern og tinn være farlig reaksjon, ikke bare kan føre til bruning av sopp og vitamin tap, men alvorlig forgiftning.
 Matlaging sopp i marinade
 1.  Utarbeidet steinsopp Sett et dørslag, skyll flere ganger raskt eller lavere i kaldt vann, deretter la vannet renne riktig.
  Kok i hvert kilogram av sopp fremstilt vann (75 g) og saltet (25 g) og 5% eddik (250 g). Hvis du ønsker å bruke i stedet for den siste 70% -vu essens, ta 18 m (33 h. L.) Og legg 234 gram vann.
  Profiltruyte løsning gjennom 3-4 lag med cheesecloth og deretter satt i brann. Dyppe den i soppen og stek på lav koke til de er møre, rør forsiktig for ensartethet og fjerne skummet dannet. Boletus bare 10 minutter (teller starter etter koking). I løpet av denne tiden, bør sopp synke til bunnen, og marinade blir gjennomsiktig.
  1 kg kokte sopp legge til:
  sukker - 10 g;
  sitronsyre -2 m;
  allehånde - 6 erter;
  laurbærblad - 1 stk;.
  kanel - 1 s.
  Kok alt igjen og rasfasuyte jevnt zacherpuyuchy med sopp marinert i tørre oppvarmede krukker. Fyll bør være 1 cm under toppen av flasken banker.
   Fyll steinsopp marinade
  1.  Koke vann og tilsatt til hver liter 50 gram salt og 2 g sitronsyre.
   I koke løsning forberedt opplasting sopp (frekvensen av 1 kg sopp i 1 liter vann). Kok til de er møre.
   Slipp i et dørslag og la vannet renne ut.
   Lå på varme sterile banker.
   Hell kokende marinade forberedt på forhånd:
   koke 400 gram vann og lagt den til 10 gram salt og sukker;
   profiltruyte igjen kok opp;
   Legg paprika (6 erter), nellik (2 stk.), Kanel (1 g), sitronsyre (3 m) og minst 5% eddik (100 g) og 13 g av 70% pluss 93 g vann.
   Krydder kan gjøre og bunnen av bokser, de plasserer soppen og hell alt koke marinade.
   Hvordan å marinere sopp, steinsopp?
    Egentlig marinade - det er salt og eddik, og dens kvalitet er sterkt avhengig av variasjonen av den sistnevnte. Det beste for beising anses vin eddik, fylt med aromatiske urter. Andre nyanser avhengig av individuelle preferanser og tildelte krydder som kan varieres etter eget skjønn, bortsett fra kanel marinade put muskat, løk, dill, hvitløk og andre krydder.
    Oppbevaring av sopp
   Hjemme hermetisert sopp kan reservere ved marinering bare med tillegg av en stor mengde syre og salt, så for din egen sjelefred ikke krenke den angitte oppskrift og følge reglene for lagring. Hold sopp ved temperaturer under 8 ° C, og alltid i åpen luft-tilgang for beholder (botulinum sporer er inaktive i sin tilstedeværelse), som dekker bredden, slik som nylon dekker.
   Hvis du ønsker å rulle dem tett, så for all del følge de vilkår og tidspunkt for sterilisering:
   1.  Banker med vedlagt dekke dem sopp kokte lakkert lokket og plasser i en kjele med vann oppvarmet til 70 ° C. Vannstanden skal matche nivåene av bokser.
    Tid sterilisering begynne å telle fra det øyeblikk av kokende vann (100 ° C):
    tillaging av 05 liter volum - 20-30 min.,
    for l - 30 til 40 minutter.
    Sydende vann bør være subtil, rolig, men konstant.
    Etter sterilisering bankene umiddelbart forseglet roll, slå halsen og ned og avkjølt. Å bruke disse sopp vil være klar i 25-30 dager.
    For å beskytte mot mugg på toppen kan du helle et tynt lag med olje. Hvis formen er der fortsatt, kaste bort soppen i et dørslag og hell kokende vann flere ganger. Deretter koke dem i en nylaget løsning og lukk igjen.
    Forsiktig samsvar med sanitæranlegg og tekniske verneregler er en garanti for din sikkerhet, men hvis det er den minste tvil, å komme til mat spesiell krukke av sopp, fjerne innholdet og kok i 15 minutter. Smaken er ikke negativt påvirket, og botulinumtoksiner hvis de plutselig dukket opp der for å bli ødelagt for sikker.  
Яндекс.Метрика