Hvordan å farge håret tonic?
 Jenter - de mest ubesluttsom skapninger i verden! De alltid tvil, ta en snarvei eller vokse langt hår, holde naturlig farge eller farge håret et fasjonabelt skygge Denne forvirringen er forståelig, fordi malingen holdes stabil på håret for en lang tid, og fjerning - plagsom og skadelig for håret til en. Og dette dilemmaet ville være veldig alvorlig, hvis ikke skapt tonic for hår. I motsetning til permanent blekk designet for stabil farging hår tonic gir bare en midlertidig endring deres farger og deretter helt vasket bort. Det er sikkert: hvis håret tonic eksisterte, var det nødvendig å komme opp med! Men selv i en slik praktisk verktøy skal være i stand til å benytte seg retten til å få alle sine fordeler. Hvis du ikke vet hvordan, men ønsker å prøve - se hvordan å male hår tonic riktig og trygt. Hva vidtinochnyy balsam eller tonic for hår
 Dette kosmetisk produkt har flere navn, synonymer hår tonic, tonal balsam Toning Shampoo, skyggelegging osv emulsjon. Men i denne serien av elementene er lett å gå seg vill og forvirret medisiner for midlertidig farging bred male ny generasjon. Disse såkalte "bezamiachni" maling først nylig i sammensetningen redusert til et minimum mengden av oksydasjonsmiddel portyascheho hår. Men mens denne malingen er i stand til å trenge dypt inn i strukturen av hvert hår og permanent fiksere pigment i den, slik at ideen om midlertidig skyggelegging har ingenting å gjøre. Så din viktigste oppgave før kjøp av et produkt - for å bestemme de foretrukne varige endringer "dress". Hvis du bestemmer deg for å radikalt endre bildet - velg en maling med et lavt innhold av ammoniakk, men hvis du bare ønsker å eksperimentere og prøve ny måte for lenge - du trenger en tonic for håret.
 Velg en tonic for håret er ikke vanskelig, særlig ettersom utenlandske og innenlandske produsenter tilbyr ikke mange biler av denne typen. Men de som kan bli funnet på salg, har en standard sett med egenskaper, som du enkelt kan telle. Blant dem er positive egenskaper:
 Vidtinochnyy balsam ikke skader håret, fordi det trenger inn og strøk håret ut.
 Tonic kan vaskes hvis den nye hårfarge du ikke liker eller raskt lei.
 Vidtinochnyy sjampo ikke bare fungerer som et fargestoff, men skyll, tilrettelegging gre håret og fjerne dem fra statisk elektrisitet.
 Du kan vilkårlig ofte farget hår, avhengig av humøret ditt eller et bestemt antrekk.
 Alle disse fordelene tonale balsamer og sjampoer til permanente farger - men gjentatte ganger bekreftet av opplevelsen av mange fashionistas. Men, likevel, reklame overdriver ofte noen fordeler og ulemper ved tause kosmetikk, særlig når det gjelder hår tonic, er det nødvendig å vurdere følgende negative karakteristikker:
 Tonic kan endre fargen på håret ditt bare 1-2 maksimalt tre farger i begge retninger. Og lysere hår tonic er mye vanskeligere enn å gjøre dem mørkere.
 På grunn av det faktum at tonic er litt over håret, kan det være skitne klær, hatter, pute som du sover.
 Noen ganger toneren er ikke fjernet fra håret helt, noe som gir dem en lys, men jevn skygge for en lang tid - så lenge du ikke overstyre sin maling eller annen vidtinochnym betyr.
 Toner kan ikke takle grå - å male det, må bruke permanent maling.
 Generelt er det en velsignelse i forkledning og fordeler uten ulemper. Derfor er valget av hårvann - en rent personlig, sterkt avhengig av det totale behov utseende, smak og formål. For eksempel kan tonic uvanlige hårfarger males delvis i rosa, blå, grønn en bestemt sak: for temafester, feirer Halloween eller nyttår. Eller omvendt: å bruke når du trenger å gjøre bare mindre justeringer på utsiden. Den siste metoden er ofte brukt blondiner, podkrashyvayuschye eget lys brunt hår. Gjennom en spesiell sølv og / eller lilla tonic kvitter de seg med uønsket yellow og låser gir ashy skygge.
 Farge håret tonic: Guide og tips
Hvordan å farge håret tonic?
 Lysere hår tonic uten er usannsynlig før behandling peroxide, spesielt hvis den opprinnelige farge - fra mørk brun til kastanje. Brunette tint midler generelt kontraindisert - de gjør ikke vondt, men bringer ikke noen resultater. Så før du går til skjønnhetssalong, realistisk vurdere sine sjanser til toning. Hvis du ser i speilet blond, lys - eller ask-blond jente, kan du prøve å male håret tonic mørkere nyanse hvorav minst noen få enheter. I tillegg til den toniske trenger dette dyp skål på omtrent 2 liter, tynne gummihansker, pensel eller svamp (avhengig av avveksling av produktet og dets konsistens), så vel som vanlig sjampo og håndkle. Og bedre å ta en gammel håndkle at ingen skade er skitten. Klar? Deretter gikk:
 1.  Sett på hansker og helle innholdet av pakken tonic i en bolle. Tilsett vann - så mye som produsenten anbefaler.
   Sjekk den fremtidige resultat i en liten uanselig rygger som ligger i den tykke hår på nakken området. Toning dyppe den i lageret og vente 5 minutter. Denne prosedyren er ikke nødvendig, men det vil hjelpe deg å unngå mulig skuffelse hvis fargen eller intensitet vil variere fra tilfredsstillende.
   Hvis du er fornøyd med effekten eller bare bestemte seg for å ta en sjanse, og deretter komme ned til oppgaven tonic for hele lengden og volumet av håret. For dette dukkert i fortynnet fargetone hår produkt (sjampo eller balsam hvis) eller med en børste til å sette den fra rot til tupp (hvis du bruker tonic i form av masker, krem ​​eller balsam for håret).
   Vær oppmerksom på at tonic i noen form enda mer sjelden enn den motstandsdyktig maling fordi det vil renne ut av håret. Det truer to uønskede konsekvenser: skitne nakke, klær og gjenstander i nærheten, og hår zabarvlyatsya ujevn. Så prøv å holde maleriet i hodet på et badekar eller vask.
   Generelt anbefales det å opprettholde tonic på håret i 20 til 30 minutter, men erfaring viser at det er bedre å øke tiden til 45-50 minutter, så resultatet vil være mer synlige flekker.
  Hvordan å farge håret tonic?

   Etter denne tid, vaske fargetone betyr rennende vann og deretter sjampo. Skyll trådene så lenge rennende vann er ikke gjennomsiktig. Ellers vil håret male alt de berører selv etter tørking.
   Uansett hvordan du tørke håret etter vask og farging tonic - en hårføner eller naturlig. Men prøv for første gang ikke å bære lette hatter og forsiktig fjerne klærne over hodet for ikke å forurense dem.
   Etter neste sjampo tint oppnådd med tonic eller narkotika balm, redusert, og mer, etter hvert vil forsvinne. Så hvis du ønsker å fortsette effekten, tilsett litt penger Toning sjampo eller kjøp sjampo og tonic 2-til-1.
   Hårfarge etter farging tonic endelig manifestert bare etter at de er helt tørre ut. Hvis du ikke liker det - prøve å returnere den opprinnelige fargen av slusene så snart som mulig etter vask dem med sjampo.
   Å fjerne en tonic sjampo kan ikke være nok. I så fall, gjør hår maske med vegetabilsk olje. Bland en halv kopp burdock eller olivenolje med en teskje av sitronsaft og søke på håret hele. Sett et plastlokk, zakutayte hodet med et håndkle og la masken på i 30-60 minutter. Sin næring ikke bare bidra til å fjerne ethvert kunstig pigment, men pidzhyvyt hår.
   Men i alle fall ikke prøve å vaske av vidtinochnyy balsam med alkohol eller andre midler som inneholder alkohol. De akselerere fjerning av hår tonic, men vil tørke håret, sprø tråder lage og hodebunnen kan også få en kjemisk forbrenning. Hvis du ikke ønsker å komplisere oppgaven med å bruke en maske - bare vent litt tid tonic ikke vaske av med uten ekstra innsats. Eller skyll håret kefir, en svak eddik løsning, utvannet sitronsaft, vil surt miljø akselerere tilbaketrekking av pigment. Som en siste utvei - bruk kosmetisk produkt klar for malingsfjerning, som kan bli funnet i butikker med produkter for profesjonelle frisører.
   Farlig tonic for håret?
   Ansiktshår er markedsført som et trygt alternativ til permanent maling. Og at respekt for slusene vanligvis blir avgjørende for valg av verktøy for maling. Men hvordan denne ideen er sant det ikke er en blind følgende av markedsføring gimmicker produsenter av kosmetikk? Imidlertid, som alltid, befinner seg et sted mellom disse to ytterpunktene. På den ene side, tone tonic sjampo og virkelig har alle de ovennevnte fordeler: de inneholder ingen ammoniakk ingen perepalyuyut ikke tørt hår så mye som permanent malingen. Men disse fordelene kan sees bare i sammenligning med sterkere midler av seg selv skissere strukturen mer eller mindre like korrupt og krenke deres hår naturlig fuktighet. Derfor hår tonic, som enhver annen kosmetisk produkt, må brukes med måte og i samsvar med alle sikkerhetsregler. Da vil han ikke ha noen vesentlig negativ innvirkning, og du kan farge håret tonic noen ganger, når sjelen trenger lys endring bilde.  
Hvordan koke okse indrefilet?
 Nyere studier har rehabilitert kjøtt. Nå betyr ikke nødvendigvis utelukke det fra kostholdet ditt hvis du ønsker å spise. Ernæringsfysiologer ikke bare har ikke noe imot, men selv for høykvalitets kjøttretter. Det er en kilde til komplett protein, som er avgjørende for å holde seg sterk, sunn og frisk mann. Det viktigste - å velge og koke kjøttet. Det må være frisk, dyrket uten skadelige stoffer og ikke inneholder overflødig fett. Hvem sa disse kravene bare kyllingbryst? Og her og der, magert kjøtt og kalvekjøtt ikke bare ikke innrømme, men på mange måter bedre enn det for sin ernæringsmessige kvaliteter. For å få nytte av det fullt ut, må du koke riktig okse indrefilet. Det er det vi foreslår at du skal gjøre med oss. Biff, sammensetning og fordeler
 Biff - et rødt kjøtt, som er grunnen til at det er galt for en lang tid ble ansett ikke nyttig. Imidlertid, på grunn av sin næringsverdi, smak og fleksibilitet, er det fortsatt en av de mest populære kjøtt i verden. I dag beviste at storfekjøtt bringer menneskekroppen er mye mer godt enn skade mulig. Det er en rik kilde for protein, noe som er essensielt for utvikling av muskel og annet vev i levende, og heme jern som er nødvendig for blod og oksygen transport til cellene. I "konstruksjon" av proteiner fra aminosyresammensetningen, inneholder kjøtt såkalte "low-verdi", men like nyttig for å danne sterke ledd og sener kollagen og elastin.
 Enhver kjøtt, særlig friske og oppnådd etter behandling av ung dyrket på organiske mate dyr, inneholder en betydelig mengde av B-vitaminer (tiamin, riboflavin, biotin, pyridoksin, folsyre, nikotinsyre og pantotensyre) og mineraler (kalium, magnesium natrium, kalsium, fosfor, etc.). Dette tyder på sine fordeler for balansert funksjon av nervesystemet, styrker veggene i blodårene, bein, tannemaljen, hår og negler, forbedre hudens elastisitet, normalisere stoffskiftet og styrke immunforsvaret. Biff og kalvekjøtt, i motsetning til andre typer kjøtt, foreskrevet for anemi og andre sykdommer forbundet med jernmangel i kroppen, blodtap under svangerskapet har økt mental og fysisk anstrengelse, rekreasjon fra sykdom. Magert kjøtt - en uunnværlig produkt i kostholdet til idrettsutøvere, spesielt kroppsbyggere som bygger muskuløs kropp og lettelse. 
 Dette er definitivt nyttige egenskaper har bare et produkt av høy kvalitet og først friskhet. Derfor, dyrking og prosessering av kjøttfe skrotter betalt så mye oppmerksomhet og av kokkene og av ernæringseksperter. Som for forbrukerne, vil de være nyttig å vite at smaken og kulturelle kjennetegn påvirker hvordan behandling og tilberedning av kjøtt. For eksempel i USA, Storbritannia, Holland og CIS-landene vedtatt en helt annen krets demontering av storfekjøtt skrotter. For ikke å nevne India og andre steder, folk er hinduer, hvor kjøtt av kyr i prinsippet forbudt for forbruk. Men i de fleste land storfekjøtt spise med glede, skiller det sorterer graden av verdi og smak.
 Hvordan velge biff
Hvordan koke okse indrefilet?
 Det er tre grader av okse indrefilet, og blant dem er regnet som den mest verdifulle delen av kadaveret. Denne delen av de musklene som ligger under midjen, på begge sider av ryggen over nyrene dyr. De er merkbart mer øm og velsmakende enn andre deler av skrotter, særlig fra unge kyr mottatt spesielle kjøttraser. I løpet av levetiden til dyr nesten ikke laste denne delen av kroppen, for muskelfibre er myke. Etter rozrubuvannya skrotter i store biter pent separert klipping på innsiden, slik at det er ikke fett, er kjød og integritet ikke krenkes.
 Når du velger biff på markedet eller i supermarkedet være sikker på å ta hensyn til sin farge. Kjøtt bør være rød, men ikke altfor blek (dette kan være et tegn på dårlig helse av dyret) og ikke for mettet farge (lys rød farge indikerer at slakting dyr ikke er senket blod eller råvarer kunstig farget før salget). Ujevn skygge biff, med lyse og mørke områder, sa at vinduet klipping er allerede frosset og tint igjen, kanskje ikke enda en gang. "Lagre" dette produktet kan ikke gå etter sin forberedelse av noen midler mat vil tørke og neappetytnыm.
 Hvis du kan - kjøtt lukt før du kjøper for å sikre at ingen muggen lukt. Og, selvfølgelig, et godt stykke ferskt storfekjøtt kan ikke være billig. Denne dampen indrefilet solgt mer gjennomsnittlig verdi av oksekjøtt, men det er verdt det. Koker det med gelé suppe eller rett og slett upraktisk å gå ned denne og andre mindre verdifulle kjøttstykker. En klipping ønskelig å bake, yngel eller prov'yalyty. Deretter fortsetter sin smak vil bli avslørt, og kjemisk sammensetning beholde maksimalt utbytte. Alle de mer så for ernæringsmessig verdi, energiverdi og evne til å slukke sult bare 250 gram biff godt å erstatte en liter melk.
 Hvor deilig å koke okse indrefilet
 Okse indrefilet har en spesiell aroma og behagelig smak, så den viktigste oppgaven for kokk - ikke kvele, og legge vekt på disse kvalitetene. Skjær svin fortrinnsvis på tvers av fibrene, da strukturen i kjøttet bevares ved varmebehandling. Det samme behandling er vanligvis ikke veldig lenge, fordi den mør biff premie, og det skjer ikke veldig tøff. De fleste foretrekker gourmet bakt og / eller roastbiff, i ekstreme tilfeller, i henhold til spesiell diett, er det kokt. Prøv ikke å erverve eller lage biff i butikken, hvis bare vi ikke snakker om jerky eller hjemme svinekjøtt. Disse lekker tillate langtidslagring, men foruten dem er det mange utprøvde oppskrifter Mignon:
 1.  Bakt okse indrefilet. Ta stiklinger 800-1000 gram, pund surkål, en boks med hermetisk ananas, 100 gram smør, 100 ml vegetabilsk olje, 100 gram sennep på dribtsi salt, rød og sort pepper.
   Skjær kjøttet i like deler. Bland salt, pepper to typer sennep olje. Poluchyvsheysya blandingen jevnt gni kjøttet og legg det i en plastpose i kjøleskapet i 3-4 timer (kan være om natten). Deretter fjerner du kjøttet og tørk den fra restene av marinaden. Hver brikke roll roll og sikker med tråden. Smelt smør i en kjele og stek kjøttet raskt på alle sider til overflaten "hoppet", fjerne tråden. Deretter varme opp ovnen til 180 ° C, og kål og ananas juice uten lå i høy temperatur skjema. På toppen Legg kjøttet og hell sirup fra glasset av ananas. Stek i ovnen på midterste rutenett for 15-25 minutter. Serveres med kål-ananas garnityr.
  Hvordan koke okse indrefilet?

   Grillet okse indrefilet. Ta 500 gram indrefilet, 5 ss olivenolje, salt til dribtsi og bakken sort pepper.
   Skjær biff på tvers av korn på omtrent de samme biffer 2 cm i tykkelse. Hell olje i en bolle, bland med salt og pepper. Plassere kjøttet i en bolle med blandingen og rør jevnt hender. La til 15 minutter. Stekepanne, varme grillen til høy varme. Reduser varmen til middels og sette biffene i et enkelt lag i en avstand på ca 1 cm fra hverandre. Etter fem minutter, snu dem til den andre siden og stek i ytterligere 3-5 minutter, avhengig av ønsket grad av beredskap. Så fjern fra varmen, men la gryten, lukke folie og vente i ca 10 minutter. Da kan du sende inn kjøtt med friske grønnsaker og urter.
   Okse indrefilet i vin. Ta 1 kg utklipp, 200ml lav-fett rømme, 100ml tørre hvite eller søte viner, 100 gram smult og røkt bacon, 2 løk, 1 ts mel på dribtsi salt og nykvernet sort pepper.
   Biff skåret i små terninger av lik størrelse og satt i en dyp skål. Tilsett pepper, salt og bland godt med hendene, som om masserer 'kjøtt. Deretter helle vinen og la den sitte i 40 minutter. Deretter varme smult i en tung stekepanne. Skjær bacon i tynne skiver og nashpyhuyte dem biter av kjøtt. Sear biff med bacon på alle sider i 3-5 minutter, fjern fra pannen. Løk rene, hogge halv ringer og legg dem i en gryte med fett igjen etter steking av kjøtt. Stek løk til de er gyllenbrun. Returnere storfekjøtt for å panorere, legge til ca 100 ml vann og la det småkoke på svak varme til kokt kjøtt. I mellomtiden legger til blandingen, som marynuvalasya indrefilet, fløte og mel. Rør til jevn konsistens og hell i pannen når væsken i det vykypyt. Dekk tett og la det småkoke ikke å ha minimal varme 10-12 minutter. Serveres som en varm tallerken med en salat av sesongens grønnsaker eller andre mer solid siderett. 
  Hvordan koke okse indrefilet?

   Okse indrefilet med gylden brun. Ta 500-600 gram indrefilet, saltet ansjosfileter 2 eller ansjos pitted i 1/3 kopp naturlig yoghurt, revet durum (ideelt sett - parmesan) og brødsmuler, 2 ts sennep, soyasaus og bakken sitronskall, 2 store fedd hvitløk, salt dribtsi og svart pepper.
   Et par timer før steking (du kan kvelden før), gni et stykke indrefilet med salt og pepper, pakk med plastfolie og legg i kjøleskapet. Like før matlaging, fjerne, utvide og la trekke i romtemperatur i minst en halv time. I mellomtiden, skrell og hakk hvitløk, fisk vilkårlig kuttet i små biter og legg i bolle med foodprosessor eller blender med alle andre ingredienser. Grind til en tykk glatt. Kjøtt, sted på en stekeplate med barer og skal du gips lim fra blender på alle sider. Remains krydret vekt Ta på topp. Varm opp ovnen til 200 ° C. Sett kjelen med kjøtt i gjennomsnitt ovnen og stek i 30-50 minutter, avhengig av ønsket grad av beredskap. Klar sette klipping på en treplate og la stå i 20 minutter. Deretter kuttet i porsjoner og server med salat blader og dampede grønnsaker. 
   Storfekjøtt svin steker. Ta 500 gram indrefilet, 250 gram valnøttkjerner, 3 spiseskjeer med raffinert olje, 2 ss flytende honning og yoghurt nøytral (kan erstatte majones, men naturlig), 2 ts sennep.
   Oksekjøtt kuttet på tvers av fibrene flate stykker av omtrent lik størrelse. Nøtter grind. Honning blandet med sennep, yoghurt og nøtter. Litt vidbyyte kjøtt og gni det på alle sider av krydret honning-mutter blanding. La stå i 15-20 minutter ved romtemperatur. Deretter børste en tung stekepanne, varme oljen og det. Svi kotelettene 3 minutter på hver side til de er gyllenbrune. Serveres varm med en siderett eller avkjølt som en snack.
   Biff stroganoff med okse indrefilet. Ta 500 gram indrefilet, en liten løk, 140 gram rømme, 100 ml kremfløte, 1 ss av raffinert vegetabilsk olje, for dribtsi salt, pepper og noen knuste tørkede urter.
   Kjøttet skåret i strimler tverr fibre. Rens og hakk løken. Varm olje i en stekepanne med høye støtfangere og stek løk i det og biter av kjøtt. I mellomtiden bland kremen med rømme og salt. Når løken blir gjennomsiktig i en panne, legg krydder, pepper og hell rømme masse. Cover, reduser varmen til middels under lokket og kok til ferdig i løpet av 7-10 minutter. Den klassiske garnityr til kjøttretter slik biff - potetmos med vårløk.
   Som du ser, kan du lage mat okse indrefilet og en daglig lunsj og som et festlig måltid. Det hele avhenger av dine ønsker og utviklet kulinariske fantasi. Faktisk, med unntak for noen av de ovennevnte oppskrifter, okse indrefilet gjøre grill, roastbiff, rundstykker, kjøtt salater og mer. Så ikke vær redd for å eksperimentere, fylle din egen oppskrift bok med nye ideer matlaging på bordet og alltid deilige, aromatiske og dietetiske retter med okse indrefilet. Hver av dem i sin egen deilig og sunt!  
Яндекс.Метрика