Hvordan å farge håret blått?
 Blå - dette er noe fantastisk som går utover den objektive virkelighet. Vanligvis er det valgt kreative personligheter freaks eller folk som holder seg til mottoet "ditt utseende -. En refleksjon av sjelen" For å farge håret mitt blå i fargen tar mye mot og vil, fordi ikke alle vil bli begeistret for å vurdere din frisyre: en sak kan nå opp til bildet, så må du konsekvent slå beats og forsvare sine valg. Dersom slike kontroverser ikke berøre din sjel - er du skal gratulerte, fordi du kan bli en "folk-indigo."
 Hvordan avgjøre om maling?
For å finne ut hvilken type maling du har tenkt å bruke, gi et svar på følgende spørsmål:
 1.  Hvor lenge du ønsker å være eier av det blå håret? For en natt eller blå farge skal følge deg minst et par måneder?
  Hvilken nyanse du interessert i? Dyp blå, blå eller kanskje pastell blå?
  Er du villig til å risikere håret ditt? Ingen lys farge er ikke uten misfarging, så sprøtt hår tynn utforming av bedre avstå.
  Du malte dette? Hvis du har farget håret flere ganger for å gjennomføre vask.
  Har du tenkt bildet? Som Blue - unaturlig hårfarge, bør bildet bli overlatt til tilfeldighetene. Det vil være vanlig slitasje og upassende nedohlyanutist. Forberede seg til å være at du skal se på mye omsorg og detaljer.
  Lar deg jobbe eller akademisk kleskode for å oppfylle sin drøm?
  Hvis du er villig til å svare på alle spørsmål, kan du begynne å male.
   Hvordan å farge håret blått for en natt?
  For å farge håret for en natt, de spesielle farge spray, for eksempel Color Xtreme Hair Art eller Kyolan Color Spray. Bruk spray bare bruke hårforlengelse, eller de sprøytes på hele overflaten av hodet, eller individuelle tråder. Vasket av de er veldig fort opp etter den andre sjampo, så når du bruke til å prøve å unngå høy luftfuktighet - din vakre farge kan bare "lekkasje" på veien ofarbyvshy klær og alt som berører håret.
  I korte spray for hårfarging kan bruke vanlig kritt pastell. Jo lenger egnet for dette formål bare myke past, i alle fall ikke er olje. Hvordan bruke pastell kunsten å farge håret i blått?
  1.  Mørkt hår før farging bør fuktes med vann til et pigment holdt stramt. For lyst hår, er denne prosedyren ikke nødvendig - og så malingen vil vare omtrent en dag.
   Lukk noe skuldre og gulv som pastell stand til å tegne noe.
   Bundle del av håret og gni det flagellum kritt.
   Flate utvalg - og her har du hår ønsket nyanse!
   Hvis disse manipulasjoner du flekken klær, er det ikke forferdelig, pastell lett vidpyrayetsya konvensjonell pulver. Men med bedre vask håret pastell bruker børster med naturbust. Skum sjampo og vыcheshyte pigment fra håret.
    Hvordan å farge håret brunetter i blått?
   Til den mørke håret, enten malt eller ikke, ble det lyse blå farge, først å klargjøre eller, henholdsvis, vasker den gamle maling. For svært sterkt lys farge vil gjøre til den hvite hår og mørk blå som skal blandes lyse mykston (for eksempel fra selskapet «Igora») og mørk brun hårfarge. Hva vasker som belysning gjøres best i en profesjonell salong - hår slik at risikoen for ruin er minimert. Plus, bør avklares hår ikke har rød fargetone - så i stedet for blå ut skitten-grønn skjerm som vil ha ca to måneder.
   I tillegg kan du bruke maling tint balsamer, for eksempel "Tonic" (skygge "vill plomme"), som er mindre påvirket av håret og holdt 5-6 ganger sjamponering. Imidlertid har hver hår en unik struktur, og hvis en type hårvann legge lyse farge til en annen, kan det være nesten umerkelig.
    Hvordan å farge håret blondt i blått?
   Blonde jenter enklere enn brunetter - av natur har de en farge og hår tekstur, faller malingen uten misfarging. Det må bli husket at skyggen av håret kommer av lengre og hardere. Men, generelt, betyr for maleri forbli den samme: profesjonell maling fra «Schwarzkopf», «Igora kongelige» og variert tone tonic. Vær oppmerksom på at ingen maling vil gi ett hundre prosent resultat i hjemmet - selv om pakken spesifisert farger er mulig som et resultat kan ha noe helt uventet, så det er best å slå til frisøren.
   Mange positive tilbakemeldinger på midler «Manic Panic», men ikke så rosenrød som det kan virke. Fargen kommer fra hennes lyse og virkelig fantastisk, men denne malingen vasket av bare for en uke. Selv naturlig blonde hår hun vil ikke - sørg for å misfarging. Men det er unektelig fordeler: siden denne malingen laget med naturlige ingredienser, bortsett fra farge det fungerer som en god hår maske. Av de minuser kan noteres at under vasking farge kan bli forvandlet til det ugjenkjennelige, for eksempel, blir kjedelig sump-grønne, som ikke er villig til å gå ut av håret.
    Hva annet bør jeg vite om lyse farger når du maler?
   Noen lyse maling krever konstant pleie, enten missfarging farge røtter og oppdateringer 2-3 ganger i måneden, ved hjelp Berezhna sjampo, sjampo eddik eller forbud av varmt vann. Men hvis du seriøst bestemte seg for å bli et lyspunkt i den grå omkringliggende virkeligheten, gå til spørsmål på alvor. Vurdere hvert trinn hårpleie, forhånd må du oppdatere å male farger og regenererende hår maske. Og, kanskje, en lys farge så organisk passer i ditt bilde som du bare ikke ønsker å del med det.  
Hvordan tegne en blyant bestefar?
 "La oss respektere de eldre. Alle av oss vil noensinne eldre "- så skrev klassikere ILF og Petrov. År galt, det er den enkle og makt, men mye kjærlighet til sine besteforeldre for sin godhet, nåde og tilgivelse. Noen ganger foreldre ikke forstår sine barn, slik som seniorer forstå deres barnebarn og barnebarn. Og, selvfølgelig, hengi. Hvis du også ønsker å gjøre dem godt, behandle dem med sine kunstneriske talenter. Denne leksjonen vil undersøke hvordan å trekke en blyant bestefar etapper.
 1.  Til figuren kan brukes tett matte bord eller vanlig hvitt papir, en blyant viskelær og myk. For å tegne en blyant bestefar, må du først identifisere alle sine trafikktall. Bestefar på bildet vil være avhengig av sin kølle. Hvis du er observant, vet du at gamle menn ofte gå litt bøyd. Dessverre, årene tar sine bein og ikke så elastisk, vondt i ryggen, så du må bruke en stokk for å gå og pomedlenney. Rene litt senket, knærne bøyd. Tegning hodet i form av en oval vinklet, buede rygg, hender, føtter. Skisserer junction leddene.
  Hvordan tegne en blyant bestefar?

  Tegne et ansikt skjematisk dele det inn i tre like deler. Den øvre horisontale linjen vil markere øyenbrynene, de midterste - tuppen av nesen. Mellom disse linjene trekke øret. Skisserer briller. Fordi de er i en vinkel til betrakteren, er det nærmeste objektivet nesten sirkulær og fjernt - litt flat vertikal oval. Overkroppen tallene framstilt som en trekant med glatte hjørner, bunn - i form av en sirkel. Mange besteforeldre alder synes anstendig magen. Tegn en pinne, som støtter bestefar.
  Hvordan tegne en blyant bestefar?

  På dette stadiet Slipp løs fantasien og tegne Dedovo ansiktet som du ønsker. Du kan endre håret, foreta en ny nese form, dorisovat skjegg - det er til din smak. I vår bestefar vil bli trukket elegant mustasje. Husk at eldre mennesker står overfor en liten "går ned, nesen blir mer rynker vises og huden opphører å være elastisk.
  Hvordan tegne en blyant bestefar?

  Kle bestefar. Tegning klærne - Strikket vest over en skjorte, bukser, sko. Som min bestefar utstående buk, den lille vest toppen og skru opp fra under skjorten hennes er sett. Ta hensyn til detaljer i bildet, må du huske å skildre den britiske tannkjøtt stripe på ermene og ned vester.
  Hvordan tegne en blyant bestefar?

  Viske viskelær nøye alle hjelpelinjer som ikke lenger er nødvendige. Mer tydelig tegne omrisset av figuren, ansikt og klær. Trene uttrykk bestefar. Vanligvis en person kan se tretthet og visdom av tidligere år. Under øynene og rynker pannen trekke piler. De vil ikke være lik broen en liten "dip" og ser ut som silhuetter av fugler. Sjekk kinnben og huden under haken, vil det også være i sømmene. Tegn foldene i klær, svingen i armer, ben og overkropp. Du kan dorisovat bukselommen, som ser et lommetørkle. Bukser litt utelatt, tilsynelatende skjorte. Å vise dybden bestefar magen, midje trekke bunnen av en liten bue. Nøyaktig den samme buen skildre og er bukser.
  Hvordan tegne en blyant bestefar?

  Får "farging". I vår mørkeste bildet vil løfte bestefar, en skygge over hans hode, bukser og stokk. Å vise tekstur strikkede vester, trekke sine linjer. Bare være oppmerksom på at de ikke er fullstendig vertikal, og den avrundede del av magen som om hans "avbilde" for å vise volumet. Blyant bukser zashtryhovuyemo, forlater mørk flekk på kne og underliv. Lage myke skygger på ermer skjorter, under øret på ansikt og hals. Tegne mørkere sko. Tegn en liten fold en skjorte som ser ut fra midjen (som kan kjærlig bundet bestemor!)
  Hvordan tegne en blyant bestefar?

  Figur klar. Du kan selv regne ut detaljene, kommet opp med sin generelt omfatter fantasi. Alle forestiller gamle folk forskjellig. Eller kanskje du allerede har en prototype, og du ønsker å gi et bilde av hans elskede bestefar funksjoner? Tegne, skrive og glede sine besteforeldre.  
Яндекс.Метрика