Hvordan finne arealet av leiligheten på Feng Shui
 Identifikasjon av områder i leiligheten (Bagua) kan utføres med et magisk kvadrat. Hvis det lå på gulvet plan, vil det riktig posisjonere alle områder. I ett tilfelle, vil det være en sone av herlighet, ellers - sonen av rikdom. Vanligvis i leiligheten levende familie av flere personer, og hver sone beregnes individuelt. Verdien av Bagua områder påvirke suksess, helse og menneskelige relasjoner.
 Karriere Zone (nord) for folk flest det er relatert til vellykket arbeid. Fra sin aktivitet avhenger av hvordan en person vil flytte opp på karrierestigen. I ditt hjem sone karrierer kan være stasjonær eller skap. Hvis du ønsker å arbeide for å bedre forholdet til sjefen eller kolleger, du må slå på Javascript område på skrivebordet du trenger for å sette datamaskinen eller mobiltelefonen. Eller noen av de elementene som har mest relevant for jobben.
 Området ekteskap (ligger i sør-vest)
 Det er forbundet med personlige relasjoner - arbeidere, familie, kjærlighet, vennskap. For å lykkes, må du etablere relasjoner for å tiltrekke positiv energi qi. I området av ekteskap bør være ting som er positiv energi - lykkelige hendelser eller hyggelige stunder. Fra det indre for å slette elementer som minner en av svik, den mislykkede ekteskap av gjengjeldt kjærlighet. Denne sonen kan aktiveres med et sterkt lys, sette bilder av familie og barn, gaver venners bryllup bilder.
 Området familie (mot øst)
 Det er forbundet med folk som støtter forholdet til familien din. Det er best å lagre antikviteter, album med familiebilder og alt som hører til familien i mange år. Hva hjelper tiltrekke positive virkningen av qi energi. Hold i området av familien rekkefølge, med mindre du ønsker å ha i en intim, personlige livsproblemer. Denne måten vil du ikke miste kontroll over situasjonen.
 Aktivering område knyttet til folkehelsen, kan det være krystaller, lyse. Du kan ikke poste i denne sonen tegn i konflikt med innslag av familiemedlemmer og ditt element til den negative effekten påvirket ikke den psykologiske klimaet i familien. Forbedret lyssetting, vil ventilasjon i området endres i familieforhold til det bedre.
 Sonen ligger i stuen eller på kjøkkenet. Disse rommene bør sørge for positiv energi. Fjern eventuelle svikt komfyr på hotovlke bruke alle brennere plate, fjerne lekker kjøkkenkranen. Tid takeaway søppel, vaske, rengjøre pantry og kjøleskap med mat som utløp. Hold våt rengjøring ved hjelp av desinfeksjonsmidler.
 Området rikdom (ligger i sør-øst)
 Det er forbundet med alle som hjelper folk til å leve i overflod, noe som gjør ham lykkelig og rik. Aktivering av denne sonen gjør det mulig å leve komfortabelt og lykkelig signere en bedre avtale for å holde masse i huset og øke inntektene. Hvis området av rikdom ikke er fjernet, rotete, pengene vil bli hentet fra arbeidet og bringe moralsk tilfredsstillelse.
 Aktivering av dette området - her kan du plassere et akvarium med åtte gullfisk og en svart fisk. Fargen på gull og nummer 8 er et symbol på velstand og penger, svart, positiv med hensyn til penger, og antall fisk og lover å vinne uavhengighet. Akvarium sier eieren, for å få økonomisk frihet skal fungere. Akvarium kan ikke plasseres på soverommet siden du ave deres trivsel. Du kan finne en plante med runde blader, såkalte "penger treet" mynter eller forgylt sølv brett runde. For å øke effekten sonen må kombineres med hverandre symboler på rikdom og velstand.
 Området flaks
 Etter område av lykke for de sentrumsleilighetene bør følge for å holde rent i huset for å tiltrekke lykke og lykke. Prosedyren i dette området fremmer åndelig vekst av alle som bor i leiligheten.  
Hvordan finne sentrumsleilighetene Feng Shui
 Sentrumsleilighetene må finne for å riktig identifisere og energisenter sektoren.
 Ifølge Feng Shui sentrum av alle rom, det være seg et rom eller en leilighet som er ansvarlig for helse, er det et område av jorden. Sentrum av skjæringspunktet mellom diagonalene på planen av leiligheten og vil være sentrum området helse. Hvordan bli god i denne sektoren vil avhenge av om vi har nok helse og styrke til å få ting gjort i sine ambisjoner. For denne delen av leiligheten kan fortelle, står vi fast på føttene.
 Den ideelle området er helse uteplass, som er beskrevet keramiske fliser. Men hvis du hadde vært på disse stedene, føle bevegelsen av energisikkerhet og hvor behagelig. Det er ingen tilfeldighet mange ikke billige hoteller kan bli funnet slags gårdsplass. Deres eiere har ingen kunnskap om Feng Shui, men vel vitende at linjene i disse områdene er svært lønnsomt. I dette rommet folk frivillig bruker sin tid og energi går.
 Leiligheten må skape plass lignende batteri. Det bør være romslig, lys og ren. Energi vil være nok til å støtte andre ambisjoner. Hvis det er partisjoner, et sted i nærheten, finne områder for helse. Størrelsen på hver sone skal være 1/9 område av leiligheten, slik at du alltid kan finne et sted, og 20 cm til venstre eller høyre vil ikke spille en stor rolle. Unntaket er de tilfeller hvor området av sonen okkupert sanitæranlegg. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot området helse på kjøkkenet og på rommene.
 Registrering området - porselen, leire, keramikk og alle fargene på jorden. For å aktivere tegnene du kan bruke ild. Dersom motivet er passende fliser jordfarger, vil det være fint. Hvis ikke, kan du sette to keramiske vaser og sted i veggen av jordfarger.
 I området helse trenger ikke et førstehjelpsskrin med medisiner. Det er bedre å sette kosttilskudd, bøker om samoozdorovlenyyu, sykeforsikring. Assosiasjoner med sykdom bør finne et sted på badet.
 Center of land kreves for fordi det er akkumulert energi som kreves for å relasjoner som styrer dem element av Jorden. Helse er grunnlaget for å skape et varig ekteskap. I tillegg bør forholdet nøkternt vurdere partner, ikke vent for andres mann eller skilsmisse prins på en hvit hest.
 Hvordan finne sentrum
 Dersom leiligheten som et rektangel eller kvadrat, kan senteret bli funnet hvis du kobler motsatte hjørner linjer. Og hvor linjene krysser hverandre, vil sentrum leilighet.
 For leiligheten har en uregelmessig form, er denne metoden for deg. Ta plan BTI eller uavhengig måle størrelsen på leiligheten. Figur lagre på datamaskinen til det kan da bli skalert og skrives ut på A4-papir. Når vil skrive ut på papir bør kuttes langs den indre kanten av veggen, som inkluderer vindu plass. Hvis varmen er oppvarmet loggia eller en balkong, kan kretsen inkludert.
 Ta en nål og tråd og knyt en knute trådendene. Protыkayte hvert hjørne stykker om gangen. Hold papir hjørner og la nålen under gravitasjon dingle. Second hand presse tråden på papir når det stopper svingende og prochertyte linje. Som et resultat får du fra alle vinkler brikker flere kryssende linjer. Sentrum skjæringspunktet mellom disse linjene vil være i sentrum av leiligheten din.
 Sentrumsleilighetene er energisentralen og opptar 2 meter i diameter, som avhenger av energien som er lagret i din leilighet. Senteret kan bli forskjøvet til dør og vinduer, mot inngangen av energi. Det kommer fra sentrum av kraften i leiligheten. Over det ikke skal henge en lysekrone, og det bør ikke være stablet møbler. Dette stedet bør være så lite bevegelse.  
Hvordan å eliminere lukt i kjøleskapet
 Dette problemet, som en ubehagelig lukt i kjøleskapet kan levere en masse problemer hver husmor. I tillegg kan den lukt være like gammel som kjøleskap og nytt. Men eliminere dårlig lukt ganske enkelt, du må bare finne årsaken. Her er noen effektive måter.

 Årsaker til dårlig
 lukt fra kjøleskapet


 Den viktigste funksjonen til husholdningsapparater - oppbevaring av mat. Og
 Alle varer kan bli ødelagt. Det fremmer bakterievekst som
 og kan forårsake lukt. I tillegg kan et eller annet sted
 spill eller lekkasje og ikke klarer å kan også forekomme lukt fjerning. Også
 årsaken lukt kan være feil drift av kjøleskapet. Eksempelvis
 opptatt med kjøleskap system No Frost.

 Teknologiske trekk ved dette systemet er at
 Sender er aktiv luftstrøm. Hvis du er i et kjøleskap
 sette mat i pannen naken, lukten spre den rundt
 kjøleskap. Derfor er dette problemet løst veldig enkelt - alle produktene du trenger
 lagres i en lufttett emballasje eller i en forseglet beholder.


 Et annet føre til ubehagelige lukt i kjøleskapet -
 samorazmorazhyvanye. Dette kan oppstå på grunn av strømbrudd eller
 tilfelle brudd. Ved kilden til lukten kan bli produktene er
 kjøleskap.


 Tradisjonelle metoder
 fjerne lukt i kjøleskapet


 Eddik. Dette er
 enkel og rimelig måte å hver. Trenger du å ta en blanding av eddik og vann (1: 1) og
 tørk alt hyller, kurver, vegg og forsegle kjøleskapet. Lenger
 en time eller to kjøle glass med litt eddik og
 så all luften.


 Ammoniakk. Fremgangsmåten er lik den foregående, bør bare forholdet mellom alkohol og vann er 1: 100.
 Instruksjon samme.


 Sitronsaft. Dette
 et svært effektivt middel for å eliminere dårlig lukt. Du trenger juice
 sitron blandet med vodka ved et forhold på 1:10. I fravær av vodka, kan det være
 erstatte vann, men da saften skal tas to ganger.


 Soda. Sted
 beholder med brus for noen uker i kjøleskapet. Hvis du ønsker å oppnå rask
 effekt, er det nødvendig å sette natron på hver hylle. Denne metoden er effektiv bare
 etter at kjøleskapet vaskes, fordi det ikke er et problem av mikrober
 løser.


 Aktivert Carbon. For å bruke denne metoden, må du ta 20-40 piller kull, knust dem,
 hell i et grunt beholder og avkjøl. En del av
 midlene kan brukes i flere uker.


 Svart brød. Slik
 metoden kan hjelpe med litt lukt. For å gjøre dette på hver hylle bør
 dekomponeres i vanlig stykke brød.


 Kaffe. Drepe
 kan lukte noen kaffebønner eller malt kaffe noe tildelt
 kjøleskap. Imidlertid er ulempen med denne fremgangsmåten er at den lukt forsvinner, og
 bare avbrutt av lukten av kaffe.


 Moderne
 for å eliminere lukt i kjøleskapet


 Vaskemidler. Et velkjent verktøy er OdorGone, som er mye brukt til vasking
 frysere på kjøtt. Innen 12 timer etter vask fjernet
 alt lukter.


 Lukt absorbenter. Disse verktøyene er ikke laget for å vaske kjøligere og absorberende
 tilgjengelige smaker. Et velkjent representant for slike verktøy er Universal
 sorbent renere for kjøleskap produsert av forskjellige firmaer.


 Ozoniseringsapparater luft. Dette verktøyet er en elektrisk enhet som genererer ozon som
 sin aksjonsradius er i stand til å drepe mikrober. Dette eliminerer desinfeksjons
 ikke bare lukt, men årsaken. Ozonering enheter som opererer på batteristrøm, noe som er nok
 1-2 måneder.


 Eliminere lukt i
 nytt kjøleskap


 Problemet iboende lukt nesten all ny
 Kjøleskap, enten vei eller en billigere modell. Kilden til lukten
 er plast og gummi deler av apparatet. Derfor, før
 Drifts kjøpet lengtet, bør alle detaljene og vegger vaske
 hvilken som helst av de ovennevnte midler, og rent vann. Tørke med en tørr klut alle
 behandlet overflate, er det nødvendig å la åpne kjøleskap i 2 timer. Etter
 sluttid kan nyte din nye verk "venn".  
Яндекс.Метрика