Hvordan finne Castets?
 Castets - er en av to sider av en rettvinklet trekant ved siden av sin rett vinkel. Rettvinklet trekant - et spesielt tilfelle av det mangfoldet av trekanter som skiller seg ut fra ham som en av hans direkte vinkler, som er 90 grader. Parten direkte motsatt vinkel kalles hypotenusen. På alle sider av en rettvinklet trekant hypotenusen er den lengste. I tilknytning til hypotenusen vinkler kan være meget akutt og ofte blir brukt for ukjente ben.
Uvanlige egenskaper rette trekanter ble oppdaget av Pythagoras gamle greske vitenskapsmann som oppdaget at kvadratet av hypotenusen av trekanter i summen av kvadratene av bena. Matematisk det kan representeres som følgende uttrykk:
 c 2 = a 2 + b 2

hvor c - lengden av hypotenusen;
a, b - størrelsen av benene.
Denne formel foruts at verdien av de ukjente ben kan finne kvadratroten av differansen av kvadratene av hypotenusen og de kjente ben.
 a =? (C-2 - f 2)

 Trigonometriske funksjoner
I den pytagoreiske læresetning for å finne verdiene ben kan brukes i forskjellige trigonometriske funksjoner.
Finne bena og hypotenusen største vinkel?
 a = • synd?
b = c • cos?

Finne ben lengde og vinkel på de andre beina?
 a = b • tg?
b = a • * CTG?

Disse formlene avledet fra følgende utsagn:
i vinklet trekant og sinus til vinkelen er forholdet mellom bena, protyvolezhascheho til dette hjørnet, hypotenusen;
i en rektangulær trekant er forholdet mellom cosinus til vinkelen ben, som grenser til denne vinkel med hypotenusen;
i en rektangulær trekant tangent vinkel er forholdet protyvolezhascheho vinkel ben å prylezhaschemu;
i en rektangulær trekant cotangens av vinkelen er forholdet mellom de tilstøtende hjørne ben til det motsatte.
Symmetrisk i forhold til det andre hjørne av disse funksjonene kan bli skrevet som:
 b = c • synd?
a = • cos?
b = a • tg?
a = b • CTG?

En interessant spesielt tilfelle når en av de spisse vinkler på 30 grader. I dette tilfellet er lengden av protyvolezhascheho vinkel ben lik halvparten av hypotenusen.  
Hvordan fjerne betent kvise?
 Tenk deg scenariet: du går i kveld på badet for å vaske opp, ser i speilet og plutselig oppdager at ansiktet lyser ekkel kvise. Og etter 10 - 15 timer må du ta del i noen viktig hendelse, gå til intervju eller gå på en første date med deg herlig mann. Bunnløs, er det ikke? Og sikkert det er kjent for millioner av mennesker. Men ikke bli opprørt og kansellere alle planer på grunn av en meningsløs kvise, har du fortsatt en sjanse til å bli kvitt det så raskt og sikkert.
 Klem klem eller ikke?
Den enkleste måten å raskt fjerne betent kvise - klem den. Men spør noen kosmetolog eller hudlege, om å gjøre det, og med 95% du får et negativt svar. Og så er deres grunner.
Klemme en kvise, kan du forhåndsinnstille morgen infeksjon. Så alvorlig at behandlingen ta flere måneder eller år. I klinisk praksis, ofte er det tilfeller der leger får pasienter med blodforgiftning som bare prøvde å fjerne betent kvise vydavyvshy det.
Klem kun tillatt moden akne. De har vanligvis hvit purulent hodet, touch som det er ingen smerter. Før ekstrudering må tørke huden med alkohol, vaske hendene med såpe og vann. Morgenen etter kvise behandle desinfeksjonsmidler, børste "Levomekolyu" eller "Bazyronom" (dette vil permanent fjerne tenningen).
 Andre måter å håndtere akne
Fjerne betent kvise på ansiktet ditt er mulig uten å klemme. Men det vil ta litt mer tid for 2 til 4 dager. Imidlertid er resultatet verdt det.
 Salisylsyre
To ganger om dagen smøre akne løsning av salicylsyre (1% eller 2% konsentrasjon). Gjør dette nøye. Et par dager vil være betennelse, vil acne bli mindre merkbar.
 Liniment Synthomycin 10% løsning
Skikket til å kjempe spesielt smertefulle uhrevыmy enheter. Salve kan kjøpes på apotek, koster det ca 20-30 rubler. Påfør en bomullspinne nødvendig å hodet kvise uten at det påvirker sunn hud. Perfekt reduserer betennelse. Etter 2 - 3 dager akne vil bare knapt synlig sti som snart vil forsvinne, også.
 Tjære såpe
Metoden kalles "bestefar". Bare kjøpe tjære såpe og vaske ham to ganger om dagen. Bjørk tjære desinfiserer huden og har anti-inflammatorisk effekt, forbedrer blodsirkulasjonen. Fjerne betent kvise du 3 - 4 dager.  
Hvordan skrive en søknad om dispensasjon?
 Bosetting å jobbe, alle som planlegger å tjene gode penger og klatre på karrierestigen. Men disse planene ikke alltid går i oppfyllelse. Hvis du jobber for en eller annen grunn ikke er fornøyd, kan du endre det, frigjort fra en tidligere jobb og finne en ny anstendig arbeidsliv. Arbeiderpartiet Code of Law definerer klart rett til arbeid og rett til å avslutte arbeidsforholdet på eget initiativ (som nevnt i artikkel 80 LC). Så, hvordan du skal skrive en søknad om dispensasjon? Og du trenger å vite om å skyte på vilje?
 Frigjort på egen hånd? Ja!
Resignasjon er oppsigelse av kontrakten med den ansatte der har han all rett under gjeldende lovgivning. Å kvitte seg med arbeidet på egen hånd, du trenger bare å sende en søknad til hodet til utgivelsen.
Høydepunkter
Til å begynne med, informere arbeidsgiver om at du ønsker å pensjonere seg, du bare skriftlig, som søknaden i dette tilfellet er det primære dokument basert på noe som vil være sammensatt av andre dokumenter som er gjort utskiftninger og betalinger.
Søknaden skal sendes minst to uker før forventet dato for utgivelsen (det er vakthavende som har hindret utgivelsen av arbeidsgiver) og behørig registrert (sette innkommende nummer og dato), men heller å fjerne kopien av den registrerte søknaden, deretter om nødvendig, kunne bevise at uttalelsen virkelig servert.
Ikke alle vet, men søknaden om dispensasjon er skrevet kun for hånd, uten hjelp av datateknologi.
Den ansatte har rett til ikke å indikere i oppstillingen av grunner for oppsigelse og ledelsen prøver å forstyrre en ansatt som ønsker å fratre, siterer avslaget til ulike grunner (for eksempel det faktum at ingen jobb, ta uttalelser, etc.).
Dersom arbeidstakeren har søkt om løslatelse, men så plutselig ble syk, når gi legeerklæring på arbeidsplassen, vil begrepet bli revidert løslatelsen (siden utgivelsen er et sykehus ansatt kan ikke).
 Hvis du kan skrive en søknad om dispensasjon?
Dersom den ansatte besluttet å skifte jobb, kan han søke om løsning til enhver tid, mens det kan være:
på jobb, utføre sine funksjoner;
på ferie eller før du reiser på ferie (i dette tilfellet den ansatte dra på ferie med påfølgende avskjedigelse, og en ekstra advarsel til arbeidsgiver er ikke nødvendig);
sykmeldt eller fraværende på jobben av andre grunner.
Forresten, en situasjon hvor den ansatte er i permisjon, etterfulgt av utgivelsen fortjener mer detaljerte kommentarer. Så, etter å ha jobbet i organisasjonen år, er enhver person har rett til betalt permisjon. Men hvis den ansatte har planer om å pensjonere seg, skriver han en søknad om permisjon med lønn etterfulgt av oppsigelse. Da dagen for utgivelsen vil være den siste dagen i ferien. Men arbeideren kan ikke sette til å forlate og få erstatning kontant kompensasjon. Videre, i tilfelle av oppsigelse kompensert i stedet for ubrukt ferie kan selv unge arbeidere og gravide kvinner i andre situasjoner ikke har denne retten.
Det er ett subtilitet om lidelse fra ferie i fjor. Hvis det er én (for eksempel ble ansatt tilbakekalt fra permisjon på et behov), og ansatt besluttet å fratre, han eide to helligdager: fortid og inneværende år. Men det kan kompenseres bare for en ferie, og den andre ble gjort før det kan løsne.
 Testing: Å være eller ikke være?
Mange vil bli overrasket, men konseptet med å jobbe i Arbeiderpartiet kode finnes ikke. Selvfølgelig, for å finne en erstatning arbeidstaker Administration vil ta tid. Men dette i Arbeiderpartiet koden og er en indikasjon på at søknaden er sendt to uker før utgivelsesdato (dvs. ansatt administrasjon advarer sin avgang). Men etter avtale med administrasjonen av ansattes disse to ukene kan ikke trene. De ansatte som jobber på tidsbegrensede kontrakter, generelt har rett til å sende inn en søknad om tre dager før release.
Hvis du har en fast arbeidsavtale, muligheten til å frigjøre seg ikke i to uker, og er bare i tilfelle:
pensjonsalder;
innmelding i skolen (som betyr fulltidsutdanning);
militærtjeneste;
overføre mann, en soldat i et annet sted;
harmonisering umiddelbar oppsigelse fra administrasjonen;
prøvetid (ansatt på prøvetid kan avskjediges uten testing, som initiert av administrasjonen og ved valg);
Overtredelser arbeidsgiver for arbeidsrett.
 Skrive en søknad
For å skrive en søknad om fritak, må du gjøre følgende:
til en standard A4-ark;
skrive øverst til høyre posisjon og navnet på personen uttalelsen er adressert (skrive en eneste linje i dativ) og indikere deres navn og posisjon (å skrive en eneste linje i genitiv);
under "cap" på midten skrive navnet på dokumentet "søknad" (sitt forfatterskap i små bokstaver);
kalt å skrive teksten i uttalelsen aktiveres og avsnitt i følgende format: "Vennligst frigi meg fra kontoret frivillig 5 juli 2013";
under og til venstre under setningen bør sette dato for skriving, og den nederste og høyre - underskrift av dekoding.
Begrepet testing i søknadsskjemaet er nødvendig (enda mer fordi det ikke er slike ting), bedre spesifisere datoen for utgivelsen, men det kan ikke gjøre. Det viktigste - å angi dato for søknaden fra hvilken tellingen går av loven to uker.
 Beregning
Hvis alt går på: oppsigelsestid utløper, ansatt og er villige til å ta sin uttalelse, er unntaket i sin siste fase. Basert på rekkefølgen av oppsigelse gjort alle de riktige ytelser til ansatte (lønn, ferie, kompensasjon), publiserte dokumenter, sysselsetting historie, informasjon om gjennomsnittlig inntjening på forsikringstiden for sykehus, 2NDFL.
Hvis det er en ferie, etterfulgt av utgivelsen, er alle betalinger gjøres direkte til ferie, og hvis på normal utgivelse, den siste arbeidsdagen.
Hvis beregningen er gjort på tid, sette pengene ikke er betalt, og sysselsetting historie er ikke gitt, arbeidstaker kan ikke sies opp. Deretter må arbeidsgiver enten stemplet i arbeidsboken senere utgivelse og betale alle dager av sen betaling, eller betale en bot for hver dag forsinkelsen i mengden av den gjennomsnittlige arbeideren inntjening. Dette gjelder ikke i tilfeller der arbeidstakeren ikke kommer for arbeidsboken.
 Og du kan ombestemme deg?
Det hender at en ansatt som har søkt om fritak, fritatt sinn. I dette tilfellet er enden av to uker, kan han trekke søknaden. Men dette er bare mulig hvis det ennå ikke har funnet sted en annen ansatt, som ikke kan nekte å ansette.
Så, hvis du ønsker å skifte jobb, bør starte med å finne egnede ledige stillinger. Men når en ny og godt betalt jobb er funnet, kan du sende inn en søknad om fritak.  
Яндекс.Метрика