Hvordan fjerne ansikts peeling?
 Huden - det største organet i menneskekroppen, og samtidig den mest påvirket av miljøet. Huden beskytter oss, ta vare på alle slag og effekter av verden: det første møter vind, regndråper, mekaniske støt og touch. Og interne prosesser huden reagerer like følsom, viser "utenfor" som er i oss. Og hvis du ofte bekymret for at håret ditt skadet av orkanen, og kjolen var gjennomvåt av regn, tror bedre av huden som, i motsetning til klær og styling, lever, og dermed forsinket lengre og hardere. Og i forskjellige områder - på forskjellige måter. En tett og hard hud av legemet har en bedre evne til å regenerere, men tynn og delikat ansiktshuden mer sårbart. Derfor, skadet og restaurert verre.
Umiddelbart gjøre en rekke viktige konklusjoner. Først bør huden nøye ivaretatt. For det andre bør huden nøye titt rundt på jakt etter noen endring i ytelse. Tredje, små defekter og skader på det øverste laget av huden for å korrigere. Irritasjon og utslett, er slike ulemper peeling. Ikke forvent at dette problemet ikke gjelder for deg hvis du har normal til fet. I motsetning til populære stereotypi, disse typer hud peeling tilbøyelig minst tørr og kombinert. Og noen ganger, på grunn av deres arroganse eiere, skrelle enda mer enn tørr hud som vanligvis nøye ivaretatt. Peeling hud i ansiktet - et symptom på en urovekkende og ubehagelig. Og det ville være bedre å ikke tillate sitt utseende, men når det har skjedd, vil vi hjelpe deg raskt og harmløst fjerne ansikts peeling.
 Hvorfor skjellende hud i ansiktet ditt? Årsakene avskallede
Peeling er ikke merkelig lyd, er ikke gjenstand for ekstern eller intern negative faktorer hud. Derfor er det i alle fall et tegn på eventuelle brudd. Som - bestemmes individuelt, men i alle fall inntrykk av ansikts tørrere (de vanligvis enn i andre områder) nettsteder, endre fargen på det øverste laget av huden og skalaer av døde skille det bør føre deg til å søke årsakene til denne situasjonen. Peeling ansiktshuden plager kvinner oftere enn menn. Og ikke bare fordi de i utgangspunktet er mer sannsynlig å overvåke deres utseende. Bare en kvinnes hud er tynn, tørr og sensitiv, og mennene - tykkere og inneholder flere talgkjertler. Og disse kvalitetene påvirke huden og sine eksterne manifestasjoner. Dessuten, peeling, og sammen med andre brudd på normal tilstand, avhengig av et kompleks av faktorer. De mulige årsakene til ansikts peeling noen:
 1.  Genetisk predisposisjon. Innehavere av tørr hud er kjent med problemet med peeling følger hele livet gradvis blir sterkere med alderen. Men dette betyr ikke at de som naturen skjenket normal, kombinasjon og fet hudtype, kan du ignorere peeling. Forresten, fet hud, på grunn av valget og egenskaper sebuma altfor ofte flassende - men natur peeling litt annerledes, og zluschuvani partiklene har også en annen størrelse og form enn tørr hud.
  Hvordan fjerne ansikts peeling?

   Mangel på fuktighet. Menneskekroppen er 60% vann, og selv liten dehydrering kan ikke påvirke det meste av kroppen hans. For å opprettholde homeostase (balansere alle prosesser) voksen daglige behov for å drikke minst 2 liter væske, som i sin tur forlater kroppen gjennom urin, svette, pust, etc. Huden begynner å løsne når kroppen mangler vann for sin tilstrekkelig fuktighet. Ekstern fuktighetsgivende spiller en mindre, men fortsatt betydelig rolle.
   Miljø. En av de viktigste faktorene som forårsaker peeling. Særlig sterk vind, varme, tørrhet og / eller variasjoner i temperatur, direkte UV-stråler. Påvirkning av miljøet avhenger ikke bare av det lokale klima, men også av sesong. Sistnevnte arbeidet kompliseres av varmeovner og klimaanlegg innendørs.
   Ved feilbehandling. Fattige og / eller upassende kosmetikk kan forårsake flassing minst en mangel på oppmerksomhet til behovene til huden. Huden kan begynne å flasse av med litt rensing, fuktighetsgivende, nærende krem ​​i stedet for å bruke fuktighetskrem og vice versa, samt aggressiv bruk av alkoholholdige produkter. Ikke mindre farlig i denne forbindelse, og kosmetikk som ikke fjernes i tide, er brukt til andre formål, i store mengder eller etter utløpsdatoen.
   Mangel på vitaminer og dårlig ernæring generelt. Som hud reflekterer tilstanden i kroppen, og spesielt - fordøyelses og endokrine systemer, kan noen svikt utløse metabolske forverring. Peeling er ofte forbundet med en mangel på vitaminer, antioksidanter og fettløselige vitaminene A og E. I tillegg bør huden være nok protein, flerumettede fettsyrer, og overskytende karbohydrater kan utløse med samme sannsynlighet som utslett, overflødig fett og hud peeling ansikt.
   Dårlige vaner. Røyke, drikke alkohol og raffinerte søtsaker påvirker stoffskiftet, og dermed på huden. Røykere med erfaring skjellende hud tonen blir mer og raskere enn de som ikke røyker. Alkohol provoserer dehydrering, og følgelig å avskalling på grunn av tørr hud. Effekt av karbohydrater, spesielt i kombinasjon med syntetiske fargestoffer og smaksstoffer, som er beskrevet i forrige avsnitt.
   Livsstil. Langvarig stress, langvarig utmattelse, mangel på søvn, frisk luft og sollys utløser nedbrytning av huden, inkludert sin dehydrering og peeling. Skiftende klimatiske soner i reisen, reise, går flytrafikken tilbake til punkt 3 og beviser nok en gang at huden reagerer på alt som skjer med mannen.
   Alder merkelig nok, er ikke en avgjørende faktor i manifestasjon av peeling. Tørr hud er av natur gjennom årene virkelig viser mer utsatt for avskalling, men sammenlignet med andre grunner, og med riktig pleie, kan det være liten eller ingen grunn til bekymring i det hele tatt.
   En allergisk reaksjon og / eller andre sykdommer. Allergener kan være til stede i mat og kosmetikk og huden reagerer på dem på samme skalering. Hudinfeksjoner, sopp og parasitter - en av de farligste årsakene til peeling. Det er på listen over symptomer på psoriasis (uttrykks populært navn - psoriasis), eksem, seborrhea.
   Spesifikke årsaker vanskelig å klassifisere som en helhet, men i hvert tilfelle, kan flaking være forårsaket av mekaniske skader på huden (skrubbsår, riper), forstyrrelser i mage-tarmkanalen, den reaksjon på medisinering (f.eks brudd på mikrofloraen etter å ha tatt antibiotika), dype salon skjønnhetsbehandlinger.
   Fjerning av hud peeling ansikt
  Skjellende hud - er ikke bare skjemmende, men også farlig. Kjører peeling kan etter hvert bli til sår og sår, og for lenge ignorerer problemet er risikoen for at peeling huden på stedet endre strukturen og tone permanent. I tillegg er skalering ofte et symptom på en mer alvorlig og dyptliggende problemer, diagnostisere fordi årsaken er nødvendig i første omgang. Vel, ta nødtiltak for å se bra ut akkurat nå når som helst. Det viktigste er ikke å være lat og nøyaktig utføre handlinger avhengig av grunnen som det var avskalling:
  1.  Mangel på tilstrekkelig drikkevann Kompenser (minst 2 liter daglig) av rent vann, juice og grønn te. Fersk frukt og grønnsaker også saftige bringe en kropp av vann. Men kaffe og søtet drikke, spesielt kullsyreholdige og alkohol fastsetter noe annet, vanndrivende og znevodnyuyuchu, action.
   Gjennomføre en revisjon av sine kosmetikk og toalettbord. Sjekk utløpsdatoen og sammensetningen av kosmetiske produkter - og uhodovyh og dekorative. Unngå alkoholbaserte kremer og vask med såpe og vann, erstatte den med en myk skum eller krem-gel. Kjøp en nærende krem ​​og bruke den før sengetid i stedet for fuktighetskrem. To eller tre ganger i uken gjør nærende og fuktighetsgivende ansiktsbehandlinger.
   Gjøre enkle peeling huden ved hjelp av ferdiglaget skrubb veldig fine knuses eller havregryn, dynket i vann. Vaske velling med havregryn eller havre mel kan være et utmerket alternativ betyr for vask av huden, utsatt for peeling.
   Etter peeling huden, gjelder fersk smør krem ​​med naturlige næringsstoffer. Ta litt masse på en moden banan, 1 ss stanuv smør og en teskje honning. Bland disse ingrediensene til en jevn røre konsistens og gjelder for renset ansiktet for en halv time. Slappe av og legge seg ned på ryggen i løpet av den tiden uten en pute. Skyll med varme krem ​​restene av filtrert vann.
   Hvordan fjerne ansikts peeling?

   Hver kveld etter rens og vask av kosmetikk på huden, påfør et tynt lag av kosmetisk olje eller vegetabilsk (foretrekker olje aprikos pits, mandel, oliven eller lin). Masser fingertuppene og la olje absorberende.
   Alternative forskjellige formuleringer masker til ansiktet lenge til du plukke den beste for huden din. Prøver å forberede en sammensetning av 1 eggeplomme, 1 ss ost, en teskje olivenolje og en teskje av saften fra aloe blader. Hva maske brukes til å rense huden godt og prøve å slappe av mens før det er på ansiktet (20 til 30 minutter). Skyll masken med vann uten blekemiddel.
   I stedet bruke en ansiktsmaske med et tynt lag med fett ost, honning og fløte. Disse komponentene er ikke tilfeldigvis utgjør de naturlige masker mot peeling, som vegetabilsk olje, ernære de overhuden og hjelpe takle dehydrering og oppdateringer.
   Raskt fjerne flassing hjelp farmasøytiske midler, men det er bedre å ikke bruke dem for ofte for å ikke utsette huden din ekstra stress. Velge et legemiddel, se etter kremer og salver som inneholder hydrokortison og panthenol.
   Bruken av nødtiltak opphever ikke behovet for forebygging av peeling hud. En forebygging - det er en lang prosess som har blitt en integrert del av livet, og jo raskere det skjer jo bedre sjanse til å glemme eller ikke vet hva er peeling. Og for å oppnå dette er ikke så vanskelig hvis riktig og fullt spise, slappe av, ta vitamin og mineral komplekser ikke vaske med såpe og antibakterielle midler for å beskytte ansiktet med et skjerf i kaldt og skygge på en solrik dag, unngå ekstreme temperaturer og termisk vann bruk under flyreiser. Og ikke gi opp muligheten til å ta kontakt med en spesialist, kosmetolog, hudlege eller selv make-up. Lytt til kroppen din, renser og være vakker og sunn!  
Яндекс.Метрика