Hvordan fjerne bakgrunnen i Photoshop?
 Behovet for å erstatte bakgrunnen i Photoshop kan forekomme ofte. Dette er en grunnleggende operasjon i utførelsen av fotomontasje, for å erstatte bakgrunnsbilde og en god del andre oppgaver. Den største vanskelighet som står i forsøk på å fjerne den gamle Bakgrunnen er at grensesjiktet mellom bakgrunnen og bildet som ligger på det er alltid piksler som ikke kan automatisk tilbakeføres til noen bestemt stykke. Av denne grunn, er Photoshop ikke alltid godt uten manuell inngripen for å takle utgivelsen av fragmenter av bilder for bakgrunns erstatning for dem.
Likevel finnes det effektive måter å velge ønsket bilde fragmenter og påfølgende fjerning av bakgrunnen bak dem. Vurdere en av følgende metoder.
 1.  Åpne bildet i Photoshop hvor det er nødvendig å fjerne bakgrunnen.
  Fjern den delvis konsolidering av bakgrunnslaget, dobbeltklikke på bildeikonet i form av et slott i kontrollpanelet lag for å låse opp laget.
  Hvordan fjerne bakgrunnen i Photoshop?

  Velg banen ønsket bilde fragment å bruke en av de utpekte verktøy: rask utvalg, Lasso, Pera, etc. Velg noe som du jobber og hvor det kjente oppleves.
  Ved hjelp av verktøyet er valgt, lage en markering rundt det ønskede bildet fragment. Alt annet som ikke faller inn i denne tildelingen vil bli vurdert bakgrunnen, og vil bli slettet.
  Å isolere oss i dette eksemplet ble brukt funksjonen "rettlinjet lasso." Etter utskrivning linje stengt rundt det valgte området sporet var "kjører maur", noe som indikerer det valgte området.
  Hvordan fjerne bakgrunnen i Photoshop?

  Å avklare land tildeling i komplekse områder ble aktivert funksjonen "Finjuster kant" og i områder med kompleks kontur hår gjort justeringer til slike innstillinger.
  Hvordan fjerne bakgrunnen i Photoshop?

  Tilbring inversjon valgte området ved å klikke inne de valgte tallene området høyreklikke og velge "Inverter valg området." Det samme kan gjøres ved å trykke på snarvegen Shift + Ctrl + I.
  Hvordan fjerne bakgrunnen i Photoshop?

  Gjelder skyggelegging for å gjøre valget kanten jevnere. For å gjøre dette, trykker du Shift + F6 og installere radius på 1 pixel shading, klikk "OK".
  Fjern bakgrunnslaget ved å trykke på Del-tasten på tastaturet. Bakgrunnslaget fjernet.
  Hvordan fjerne bakgrunnen i Photoshop?

  Å foreta ytterligere justeringer ved hjelp av funksjonen "Bakgrunn Eraser", som vil fjerne feilaktig bevarte områdene i bakgrunnen og verktøy "History Brush" å være i strid for å gjenopprette feilaktig slettet sammen med bakgrunnsbilde fragmenter.
  Etter fjerning av bakgrunnslaget, kan du legge et nytt lag.  
Hvordan å ta et skjermbilde på en laptop?
 Skjermbilde, eller som det kalles et skjermbilde er veldig enkelt og nyttig verktøy for å spare det du ser på skjermen som et bilde. Med skjermbilde kan du lagre feilmeldinger i programvaren interessante bilder fra videoer og utføre andre oppgaver. I Windows-systemer opprettet skjerminnebygde, eliminerer behovet for å laste ned og installere ekstra programvare.
Vi har allerede diskutert prosessen med å lage skjermbilder på stasjonære datamaskiner. Denne artikkelen vil diskutere egenskapene til en tilsvarende prosedyre i bærbare datamaskiner, da de ofte har et begrenset sett med tastaturer med ekstra taster, som er kombinert med andre taster og aktiverer spesiell måte.
 Opprette screenshots på bærbare datamaskiner
Soevrmennыe bærbare datamaskiner kan kompletovatsya to typer tastaturer: standard og forsterket av digital blokk til høyre. Og de i den andre knappen som er ansvarlig for å lage og påvirker skrynshtov reduksjon PrtSc ofte plassert på samme sted - over tasten Backspace. Avhengig av hvilken modell laptop nøkkel PrtSc kan være direkte over Tilbake eller over og litt til venstre.
Inkludering av tastene kan også avvike fra bærbare datamaskiner. Det er to alternativer inkluderer:
 1.  Et enkelt trykk på en knapp PrtSc
  Trykke tastekombinasjonen Fn + PrtSc
  Hvordan å ta et skjermbilde på en laptop?

  Fn - en knapp som bytter moduser i bærbare tastene for å sikre full funksjonalitet laptop tastaturer med begrenset på grunn av størrelsen på plass satt hurtigtaster. Standard Fn-tasten ligger mellom Ctrl og Vinn nederst til venstre på tastaturet.
  Prøv begge, og du vil finne jobbe på din bærbare måte å lage skjermbilder.
  Etter å ha trykket PrtSc inngått minnebildet av den synlige skjermen laptop. For å lagre det som et bilde, åpner du den innebygde bilde redaktør Paint og kopiere bildet fra minnet Shortcut Ctrl + V. Da kan vi bare lagre bilder i det valgte formatet.
  Noen ganger er det nyttig å holde alt ikke noe bilde på skjermen, men det aktive vinduet. Dette kan gjøres ved å trykke Alt på tastaturet før du trykker PrtSc. I dette tilfellet, hvordan å lage screenshots bærbare datamaskiner vil være som følger:
  1.  Alt + PrtSc
    Alt + Fn + PrtSc
   Hvis din bærbare har en av moderne operativsystemer Windows Vista / 7/8 så kan du bruke den innebygde verktøy for å lage skjermbilder kalt "saks" som lar deg lage skjermbilder av enhver form for kretsen du tilbringe unna. Etter å skape bildet av "saks" image blir bygget i bilderedigeringsprogram, som kan lagres i et av standardformatene PNG, JPEG eller GIF.
   Det er veldig praktisk, så det er ikke nødvendig å bruke Paint.  
Salat med kylling og druer

 Salat med kylling og druer dekorere ethvert bord. Kylling er perfekt for enhver salat. Hennes magert kjøtt, har en mild og behagelig smak. En annen fordel med kyllingkjøtt - er at den kombinerer ikke bare grønnsaker, men også frukt og også andre typer kjøtt. Derfor kylling salat er alltid bygge på ferie bordet.
 Veldig original oppskrift kylling salat med druer, og du må smake. Salat er veldig elegant og festlig. Hvordan lage kylling salat med druer med hendene hjemme?
Salat med kylling og druer

 Ingrediensene til salat med kylling og druer Kylling, løk, ost, 3 egg, druer, helst to farger, majones, nøtter, salt og pepper.

 Salater med kylling og druer


 Kylling vask og kok i saltet vann. Du kan legge krydder til din smak: laurbærblad, allehånde som du liker best. Vanligvis, en middels stor kylling klar i omtrent tjue minutter etter kokende vann.
 Løk skåret i tynne halve ringer og stek i olje til de er gyllenbrune.
 Egg koker kul, kul og kutt i halv ringer. Du kan bruke denne yaytserezku. Så din semiring være en tykkelse.
 Finhakket nøtter. Hvis du bruker pinjekjerner, trenger du ikke å kutte, steke dem i en panne uten olje.
 Druer skyll, tørk. Meget stor vintreet kutt i to, fjern frøene.
Salat med kylling og druer

 Oppskriften antyder at kylling salat med druer og undervist lag, men du kan bare blande og dekorere toppen med druer og nøtter.
 Hvis du lærer lag, blir det første laget lagt kylling, andre - stekt løk, tredje - egg, fjerde - Riv osten, femte lag - druer. Skisserte druer, drue alternative forskjellige farger som grønn og svart. Hvert lag er dekket med en liten mengde av majones. Dish dryss nøtter.
 Det var en instruksjon hvordan å forberede en salat med kylling og druer.  
Oppskrift salat med krutonger og kylling; hvordan å forberede en salat med krutonger og kylling

 Salat med krutonger ble svært fasjonable, spesielt det siste. Subtilitet utarbeidelse av salater bygge en skikkelig steke kjeks. De bør være skarp, med en fin skorpe, men ikke svidd. Plasser krutonger i en salat rett før servering, ellers razmoknet de og mister all sin sjarm - får du en salat razmokshym brød.
 Hvordan å forberede en salat med krutonger og kylling hjemme?

 Ingrediensene til salat med krutonger og kylling


 Kyllingbryst, kål, 300 g. Av ost, hvitt brød, majones, persille, salt og pepper.

 Salater med kylling og krutonger


 Først av alt, kuttet nøye halvt hvit kake tynne strimler eller terninger. Steke brød i en stekepanne med olje. Hold ut kjeks jevnt duftende, ikke brent. Klar kjeks satt på klut eller papir håndkle til overflødig olje er borte.
 Kyllingbryst vask og kok i saltet vann. I vann, tilsett løk, laurbærblad og et par erter allehånde. Krydder kan tilsettes som ønsket. Hvis du ikke liker laurbærblad, kan du ikke legge til.
 Oppskrift salat med krutonger og kylling kan endre dem som du vil. Vi gir deg den grunnleggende oppskriften og deretter rett til fantasien.
 Finhakk kål og ost rivjern riv på. Skjær kyllingbryst i strimler. Koble alle ingrediensene unntatt kjeks, tilsett hakket persille, salt og pepper etter smak. Bland med majones. Før servering, dryss med brødsmuler.
 Forresten, kan oppskrift salat med krutonger og kylling med hendene gjøre endringer. For eksempel bruke kjøps kjeks. Kjeks utrolig mengde forskjellige typer i supermarkeder. Veldig gode kjeks er ikke bare hvitt brød, men rug. Du kan ta kjeks av ulike smaker. For å passe Denne salaten krutonger smakfulle sopp. Nå som du vet hvordan du skal lage salat med krutonger og kylling med hendene.  
Яндекс.Метрика