Hvordan fjerne dingler magen etter fødselen?
 Paradokset av svangerskapet: hvor stolte alle ni måneder forventningsfull mor vypynaye magen, så sjenert at hun ville begrave ham etter fødsel. Fødsel - en stor belastning for den kvinnelige kroppen, som er utarbeidet for dette arrangementet 9 måneder siden uklokt å forvente umiddelbar bli med skjemaet. Men passerer uke, måned og år, og magen og er tapt, betyr at en kvinne ikke. Det bør bemerkes at de første seks månedene etter fødselen mens hun matet bare bryst, hun fikk ikke involvert i fysisk aktivitet og kosthold. Dietter dårlig påvirke helsen til barnet mottar vitaminer bare morsmelk, og overdreven trening kan føre til en nedgang amming og kvaliteten på melk.
 Hvordan fjerne dingler magen etter fødselen?
 1.  Øvelsen.
   Øvelser for bekkenbunnsmuskulaturen. Før du begynner å trekke magemusklene, styrke deg de perineal muskler gjennom trening.
   Det kan være:
   Kegel øvelser (alternativ spenning og avspenning intime muskler).
   Finne en katt posere med alternative vыhybanyem tilbake.
   Øvelse "Elevator". Du må tenke at skjeden - er en heis som sakte stiger høyere og høyere. Gradvis muskel belastning fra inngangen til skjeden opp til livmorhalsen og deretter sakte slappe ned. Føler med hver "gulvet".
   Øvelse "Bag". Tenk deg å prøve å løfte en tung bag vagina. Stramme musklene, løfte hennes sinn, og hold den i denne posisjonen. Etter sakte lavere "bag" på gulvet.
   Øvelse "Bicycle". I liggende stilling, løft føttene og forestill deg at du kjører en sykkel, utføre karakteristisk for denne bevegelsen.
   På liggende stilling uprites føttene i gulvet og løft bekkenet mest Hold denne posisjonen.

   Øvelser for magemusklene:
   Øvelse for de skrå magemusklene. Liggende på ryggen, trekk albuen til motsatt kne igjen for en annen albue.
   Ligg på ryggen, bøy knærne. Lå på magen noe like vanskelig: bok, boks bord panne. Innerst inne, hva vi finner i huset. Vekselvis heve og senke motivet bare magemusklene.
   På liggende stilling og skyve tilbake til gulvet. Taz med pull eller løfte det umulige. I denne øvelsen føles godt muskelspenninger.
   Trening på toppen pressen - alle kjent rutine løft kroppen fra en utsatt posisjon. Dette presse føttene under sofaen eller be om å holde en mann.
   Utøve den lavere trykk. Liggende på ryggen, løft bena utvidet rett til en høyde på 10 - 30 cm gulv og må prøve å fryse i den posisjonen så lenge som mulig.
   Hula-hoop. Bratt det daglig.
   Engasjere barnet ditt. I stedet for å bruke babycall, bedre gå de ekstra ti ganger rommet for å sjekke hvordan han er. Gjennom å gå med en baby, få ned og klatre trappa i stedet for heisen. Hver dag, vaske gulvet, og du legger det, og barnets helsemessige fordeler (fukting pluss mangel på renslighet og bakterier).

   Daglige turer. Vil gagne deg og barnet ditt. Ikke sitte på benken med en barnevogn hjemme mens barnet sover, gå, gå, øke tempoet. Prohulyuytesya i den grønne sonen, fest oksygen.
   Søvn. Prøv å få nok søvn. Dersom barnet våkner ofte om natten, kan det være lurt å tenke på å sove sammen. Eller bevisst begrense hans naps og natten lang umotayte babyen bading og fôring bra etter det. Sliten og lei barnet vil gi deg 5-6 timer full sove. Søvn liggende på magen hans, forresten, også styrker magemusklene.
   Unngå stress. Når nervøs spenning hormonet kortisol, som er balansert av fettavleiringer. Så, jo mindre stress - den tynnere fett laget.
   Ansikts- og kroppsinnpakning. De tone huden, styrke det, fukte, gi kraft kvinne. Veletablerte prosedyrer ved hjelp av honning, hastigheter opp stoffskiftet, varmer huden, beriker det med mineraler. Assist gjørme wraps, wraps, kaffe alger.
   Massasje. Vellykket anvendt cellulitt og lymfedrenasje massasje.
   Postpartum bandasje. Det bidrar til å gjenopprette muskelslitasje.

   Ernæring.
   Spis minst to timer før sengetid.
   Begrense karbohydrater til middag, erstatte dem med kjøtt eller grønnsaker yoghurt.
   Brøk ernæring. Ikke trekk magen i store biter av mat.
   Glem stekt, mel, søt, fet, røkt, krydret.
   Utelukke majones, ketchup, frø, iskrem.
   Mange drikke rent vann - ca 25 liter.
   Nyttige produkter, bokhvete, grønnsaker, frukt, bær, salater, juice, fettfattig yoghurt, fisk.
   Husk, gjør fysiske øvelser bare gjennom 15-2 måneder etter fødselen, og det er best å ta kontakt med legen din hva du kan gjøre og kan gjøre. Kvinner etter keisersnitt å oppsøke lege er nødvendig, siden den første tiden som kreves for helbredelse av sinn søm på livmoren, og kun tillatt etter sparsom øvelser slik at det ikke blir solgt.
   Før rozimnitsya øvelser for å strekke; unngå å spise en time før trening og en time etter det; engasjert hver dag, ikke gå glipp. Øke belastningen gradvis. Hvis du ikke kan håndtere, ikke gjør det gjennom makt, ha det gøy trening.
   Siden mat er heller ikke så glatt. Du - amme barnet, men det betyr ikke at du kan spise for to. Tvert imot, skal maten være balansert og moderat. Du vil trenge tilskudd av multivitamin komplekser.
   Generelt, amming - ha en grunn til å begynne å spise riktig, kan du ikke søt på grunn av mulig kolikk i barn og alle typer pickles, kjøtt, marinader - på grunn av sannsynligheten for allergi. Så ikke gå glipp av muligheten til å etablere riktig ernæring etter fødselen, hvis ikke brukt det under svangerskapet.  
Hvordan å drikke mineralvann?
 Mineralvann "Borjomi" ikke bare perfekt ville undertrykke tørst i sommervarmen, men også et middel for mange plager. I XIX - XX århundre vannet kalt "Borges". Produserer helbredende vann i Sør-Georgia, det er kilde - 9 hull på tre hovedområder som er på Borjomi feltet. Mineralvann stiger tyngdekraften brønner. Etiketten på flasken "Borjomi" kan du se hvor mange brønner, som ble vunnet mineralvann. Å behandle vannet begynte å bli brukt i 1830-1840 år. Mineralvann "Borjomi" hjelper bidrar til å lette situasjonen og bidrar i kampen mot sykdommer som:
 vektig;
 lever og galleblæren;
 magesår;
 gastritt;
 cystitt, pyelonefritt, urinrørsbetennelse.
 Merk at du ikke kan drikke vannet i akutte sykdommer. Siden mineralvann "Borjomi" er terapeutisk, bruker det daglig anbefales ikke. I tillegg, før du starter behandling med mineralvann oppsøke lege.
 "Borjomi" stor hjelp for forstoppelse hos barn. En enkelt dose av vann i dette tilfellet er 3 mg per 1 kg vekt baby. La barnet ditt vann 4 ganger om dagen før måltider.
 Ved sykdommer i fordøyelsessystemet med drikkevann skal være litt varmet, etter utgivelsen gasser fra det. Men det er ingen varme "Borjomi" på gassen eller i mikrobølgeovnen, fordi hvis vannet koker, vil det miste alle sine nyttige egenskaper. Ganske litt varmt vann i et dampbad. Å redusere surhet i magen kan være enkelt hvis du drikker mineralvann store slurker. En halv kopp er nok til å lette ubehag og bli kvitt halsbrann. Dersom du har redusert surhetsgrad i magesekken, drikke mineralvann sakte, i små slurker en halv time før måltider.
 "Borjomi" vil hjelpe deg å bli kvitt hoste bronkitt, laryngitt. Ta 50 gram varmt mineralvann og 50 gram varm melk, bland og drikke sakte. Denne drinken er svært spesifikke smak, men hjelper perfekt med forkjølelse, ledsaget av hoste.
 Barn som har hatt magesår, anbefales det å drikke "Borjomi" under rehabilitering. Vann er nødvendig å drikke varm (ca 25 grader) kurs for 30-40 dager, to ganger i året.
 "Borjomi" forbedrer stoffskifte, hvis du drikker det med måltider. Vann bryter ned fett som kommer inn i kroppen og forbedrer fordøyelsen.
 For terapeutiske formål, vannet gass helst delvis slipp. Hold vann bør være i et mørkt og kjølig sted, helst når flaskene er plassert i liggende stilling.  
Hvordan å trekke seg fra kroppen av kreftfremkallende?
 Kreftfremkallende - stoffer som forårsaker kreft. I livet av legemet er i stadig overfor karsinogener, så helt eliminere deres innflytelse ikke er til å lære, men det kan bli minimalisert. For eksempel, godt ventilert rom etter dekorere eller bygge oppkjøp og polymere materialer (plastpaneler, linoleum). Er kreftfremkallende og asbest, som kan brukes i produksjon av håndklær, tepper, sengetøy. Vaskemidler, parfyme og kosmetikk kan inneholde natriumlaurylsulfat, noe som fører til dannelse av kreftfremkallende i samvirke med andre komponenter i sammensetningen. Innendørs og utendørs støv adsorbert til et kreftfremkallende. Gass ovner forurenser inneluften, som deretter akkumuleres i lungene. Kreftfremkallende i sigaretter veldig mye. Røykeslutt kan redusere forekomsten av kreft med 30%.
 Hvordan å trekke seg fra kroppen av kreftfremkallende?
 1.  For å fjerne kreftfremkallende, som alle forurensninger må aktivere leveren. Dette kan oppnås hyppige måltider 5 ganger om dagen.
   Skriv ut hjelpekreftfremkallende og naturlige gelaterende, kli, frukt og grønnsaker. For å gjøre dette, bør de danne grunnlaget for dietten. Utmerket toksiner blanding av bete og gulrot juice.
   Enterosorbent pektin er bra, mye av den finnes i epler, anbefales det intenst spise bakte epler. Pektin er en del av marshmallows, godteri, gelé, gelé. Og få ham ut av push-ups i produksjon av fruktjuice, sitron og appelsin skreller.
   Karsinogener akkumuleres i kroppen fett, så bli kvitt dem, bør du umiddelbart normalisere vekten balansert kosthold og fysisk trening.
   Mineralvann bidrar til å eliminere kreftfremkallende. Drikk så fersk juice, fruktdrikker og te med tørket grønn te.
   Urte behandling. Ta decoctions og infusjoner av blader mor og stemor og tyttebær.
   Naturlig enterosorbent er Banan. Vi må knuse bladene, ta dem tre stykker og legg en del honning eller syltetøy. Ready-mix drikke en spiseskje av en halv time før måltider 4 ganger om dagen. To uker senere, ta en pause, og en to - oppdateringsmetode.
   Spis matvarer rike på selen og vitamin C, E, A: hofter buljong, valnøtter, hvitløk, lyse røde tomater, pepperrot, selleri, reddiker, squash, gulrøtter.
   Spis fisk og sjømat. Spesielt nyttig er laks, tunfisk og sardiner.
   Løk hindrer bryst og prostata.
   Unngå ingekreftfremkallende?
  1.  Bruk naturlige kosmetikk. Ikke kjøp tvilsom kvalitet parfyme og kosmetikk, tillit bare kjente og pålitelige selskaper.
    Forhindre vaskemidler på huden. Når oppvasken, bruke hansker når du vasker klær og sørg for å velge den ekstra skylling.
    Eliminere bruken av majones, margarin og konfekt fett. De er rike foruten kjøp og kaker og paier, kaker og godteri.
    Alltid glemme om begrepet "fast food", nå "McDonalds" - ikke for deg.
    Unngå hydrogenerte og raffinerte produkter.
    Erstatte dampbåt panne eller ovn. Med brent olje brukes til steking, kreftfremkallende inn i kroppen.
    Før bruk i mat bør være godt vasket grønnsaker, frukt og urter, pre-suge dem i 2 timer eneste butikken i kjøleskapet.
    Kjøttet i menyen din bør bare være lav-fett varianter. Leveren også bør ikke ofte til stede i dietten.
    Erstatte animalsk fett med vegetabilsk.
    Spise grøt. Bokhvete grøt og perfekt renser kroppen og forbedre tarmer.
    Slutte å spise pickles, kjøtt og pickles.
    Prøv å ikke spise mat med E-tilsetningsstoffer.
    Tidlig frukt og grønnsaker som er rike på nitrater. Husk at i frukt nitrater akkumuleres i skinn og bein, og røttene - på toppen (gulrøtter, rødbeter).
    Ikke spise mugne brød.
    Ikke drikk kaffe, alkohol off.
    Ikke gjør te gjentatte ganger kokt vann.
    Olivenolje når de påføres på huden beskytter mot kreft.
    Det er verdt å merke seg at en stillesittende livsstil også indirekte fører til slagging kroppen. Derfor, for å oppnå et godt resultat utgangs karsinogener må-kombinert med riktig ernæring og fysisk aktivitet rimelig.  
Яндекс.Метрика