Hvordan fjerne filmen fra leveren?
 Leveren - et verdifullt produkt som inneholder tre ganger mer jern enn kjøtt, men ufortjent glemt av mange vertinne gjennom sin manglende evne til å lage mat. På grunn av den lette absorpsjon av leveren må være til stede i menyen på gravide kvinner, barn, mennesker utsatt for anemi eller slankere. Men du bør ikke misbruke det, det er ganske et par ganger i uken. Anbud og velsmakende leveren oppnås dersom tidligere vel rydde opp fra filmer. Hvordan fjerne filmen fra leveren?
 Det er mange forskjellige måter, men alle av dem er egnet for en bestemt type produkt.
 1.  Leveren kjølt.
   Slå på kaldt vann under vask leveren, et par minutter dyppes i en bolle med varmt vann. Deretter lage et kutt og prøve å fange tape tommelen. Hjelpe andre fingrene til å skille den fra hele stykket og sakte fjerne.
   Dryss med grovt salt leveren, gni det. Eller dyppe tærne i salt og deretter prøve å fjerne filmen.

   Frozen leveren. Med leveren for å fjerne filmen enkleste. I dette tilfellet bør det vaskes i varmt vann for en kort tid eller legges i en skål med varmt vann. Kort periode tilstrekkelig til å tiner bare topp film, så det er lett å plukke opp en kniv da, grip og løfte en finger. Etter fullstendig opptining av produktet, må den skylles grundig igjen.
   Noen spissfindigheter:
   Svinelever kan forhånds skåldet med kokende vann for å lette fjerning av filmene.
   Et stort stykke biff eller svinekjøtt leveren kutt som kreves for å fjerne alle vener som kan være inne. Bruk en meget skarp kniv. Film med et stort stykke fjernes vanligvis ganske lett hvis satt under hennes tommelen og pull.
   Leveren av fisk (torsk, lake) krever ikke fjerning av filmene er helt fjernet fra sin galle.
   Kyllinglever fjerne alle store skip og gallegangene.
   Velge et produkt, foretrekker kjølt hans utseende, ikke fryste, spesielt for barnemenyen. I dette tilfellet er det bedre å kjøpe små biter, som de større, dyret var eldre. Leveren skal ha lik farge lys uten mørke skorper. Rensing leveren av filmer i tankene at integriteten av produktet ikke må krenket. Oftere hengi husholdning anbud stekt kylling lever, kosttilskudd kaker og deilig saus.  
Hvordan spise pytahayyu? (Pete)
 Eksotisk mat, minst, frukt og grønnsaker, som, i motsetning til de komplekse retter ikke krever streng overholdelse av en spesiell forberedelse teknologi, sluttet å forbause oss i lang tid. Mango, kokos, papaya og selv bisarre kaliber kumquat selges i supermarkeder til enhver tid av året. La friskhet og saftighet av frukten langt fra de forførende parametere av sine slektninger i massevis pryde direkte på vekst. Men det er nok til å få et inntrykk av den fantastiske frukt og tilfredsstille lengselen etter årlige turer til varme land. Likevel det er matvarer som kan skape forvirring selv i de verste turister og gourmeter. De er hovedsakelig godbiter fra østlige land og Amerika, er tropisk flora ikke så godt mastret av våre landsmenn, vegetabilske markedene i Tyrkia og UAE. Blant de eksotiske vanskelig å gå glipp pytahayyu. Men legg merke til, og selv kjøpe det - litt. Vi trenger å vite hvilken side å nærme seg det og hvordan du spiser det. Men mot og ønsket om kulinariske eksperimenter blir belønnet på fortjeneste! Fordi smak pitahayyi - ikke mindre påfallende og uvanlig enn sitt utseende. Det viktigste for å bli skuffet i frukten fra begynnelsen, den første smaksprøver for ikke å ødelegge inntrykk og ikke forlate det neste gang. Og det er behov for å være i stand til å velge en moden og godt bevart frukt, ordentlig rengjort og klargjort for forbruk. Ingen spesielle kunnskaper eller ferdigheter, ikke denne prosessen ikke trenger, men det er bedre å forberede seg på forhånd til et møte på feriestedet eller restaurant uttrykks frukt ikke ta deg med overraskelse. Så, selv om du tidligere aldri måtte prøve, eller i det minste holde i hendene frisk pytahayyu du kan skildre en connoisseur av sjeldne retter. For å gjøre dette, bare lese og huske disse tipsene og triksene. 
 Pitahayya, Pete, drage frukt
 Rariteter i forbindelse med denne eksotiske frukten, den første som sine innfødte planter. Det faktum at pitahayya - er ingenting, men kaktus frukt. Men ikke vanlige piggete boob og lyanoobraznoho hylotserus planter, tropiske trær og innpakket netter ystochayuscheho sterke smaken av store blomster. Disse blomstene - sannsynligvis ikke den eneste likheten hylotserusa en måte kjent for oss kaktus. For innbyggerne i Kina, Taiwan, Filippinene, Japan, Indonesia og Hawaii, han - et vanlig element i landskapet. En moden på sine grener lys rosa frukt med horn - en vanlig snack for oss - eple eller pære. Pytahayyu selv kalt Prickly pære, men vokser på overflaten ikke kolyutsya og skade gjennom sin umulig. I stedet, et annet navn for Pete, de vanligste lydene mer aggressive, drage frukt. Ifølge legenden, lyse frukt - et produkt av ildsprutende drage utbrudd fra dypet av kroppen. Fun obskurantisme, er det ikke? Men la til folk tro av Aboriginal historie og slå til fakta i eiendommer pitahayyi. 
Hvordan spise pytahayyu? (Pete)
 De tre vanligste typer pitahayyi som varierer i størrelse og farge. Den vanligste - overflatebehandling med bringebær og hvit kjøtt, gjennomboret med mange små svarte frø, men også funnet en rekke med gul hud, som kalles - gul Pete. Vekten av moden frukt kan variere 150-600 gram, og noen store prøver nå hele kilogram. I 90% består hver frukt av vann, og resten tar mye fiber, frukt sukker, organiske syrer, mineraler og vitaminer. Fersk pitahayya rik på kalsium og jern, inneholder det fosfor, vitamin C, E og B. Med denne strukturen, disse fruktene er nyttig for folk med svake hjerte og endokrine systemer, samt alle som ønsker å styrke immunforsvaret og øke metabolismen og mister vekt. I det sistnevnte tilfelle pitahayya særlig godt, fordi da ganske hyggelig søte smaken av kalori - bare 50 kcal / 100 g. Så drage frukt kan være en stor dessert og ikke føle deg fratatt uten søtsaker. Noen synes også friske pita, men generelt ligner en krysning mellom en moden kiwi, vannmelon tett og søt eple. 
 Denne delikat smak og kremet konsistens masse gitt pytahaye berømmelse i kjøkken eksotiske land. Ofte er det brukt for å fylle og dekorere desserter, cocktails og fruktsalater, men du kan finne biter av pita og grønnsaksretter, og som en siderett til kjøtt eller fisk. Videre gjorde vitamin sammensetning Pete det populære og effektive komponent av kosmetiske produkter for hår, hud og kropp. Naturlige masker, kremer, sjampoer og andre produkter basert på pita eller bruker sin ekstrakt stand til å slå an tonen, elastisitet og fuktighet, stimulere vekst og cellefornyelse. Og i frø, og masse Pete inneholdt tannin, har gunstige effekter på visjon og bidrar til å bekjempe diabetes, så nevner denne frukten kan bli funnet på emballasjen av medisiner og kosttilskudd. Men først pytahayyu brukes i matlaging, og bruker en rekke nesten ubegrenset ingenting, men fancy kokk. Hvis du ønsker å bli involvert og prøve delikatesser fra frukt drager? Dette betyr ikke nødvendigvis fly til et annet kontinent, pitaya i dag kan du kjøpe i grønnsaksavdelingen nesten ethvert supermarked i CIS. 
 Oppskrifter og tilberedningsmetoder pitahayyi
 Pitahayya ikke tolerere lang transport og derfor leveres til våre butikker i små mengder. Det er enda en god idé, fordi det garanterer friskhet og bevaring av frukt. Men det skader ikke å vise årvåkenhet og forsiktighet i å velge og bruke noen eksotiske frukter. Som for det pitahayyi, prøv ikke å varme den (det ødelegger smaken frukt) eller beholde mer enn noen få dager. Bare pitahayya deilig kjølt så gjerne sende kjøpe et kjøleskap (ikke fryser, og en kurv med frukt Men før du tar en titt på noen viktige nyanser, erfaringsbaserte kokker og leverandører.:
 1.  Velg kvalitets pytahayyu ikke vanskelig - nok til å ta hensyn til farge og tetthet av huden. Moden frukt drage må ha piercing-lys overflate, en tett, sammenhengende, men prohybayuschuyusya elastisk når trykket. Rynker, flekker og bulker på huden - et tegn perespeloho eller bortskjemt frukt og hardhet - umoden. I dette tilfellet, merk at pitahayya gul - rød søtere, men også dyrere. Fersk moden frukt, kjøpte langt fra der veksten er usannsynlig å ligge i kjøleskapet lenger enn 2-3 dager, så det er best å ikke ta vare på pitaya og spise det med en gang eller lage mat som andre retter.
  Hvordan spise pytahayyu? (Pete)

   Clear pytahayyu fra huden ganske enkelt bare ved sine torner skjæres av med saks, kuttet fortykning i begge ender av fosteret og kutte den på langs i to halv kopp. Små frø kan ikke slettes, og unødvendig, i motsetning til huden Pete, de er spiselige. Nå kan du helt skarp kniv skrell og skjær kjøttet i terninger eller skiver eller bare ta en skje og øse massen direkte fra huden. Den andre metoden er ikke bare praktisk, fordi bevarer integriteten av anbudet kjøtt og juice skitne hender, men også lar deg føle deg som en person bosatt i en tropisk øy, frokost som ikke bare deilig, men eksotisk vakker.
   Forberedelse pitahayyi i de fleste tilfeller innebærer varmebehandling - veldig myk og delikat tekstur til det. Så bare prøv å tilsett hakket masse til andre frukter, for eksempel fersken, melon, raffinert hvitt film av grapefrukt og banan skiver nashynkovannomu. Smak til med en søt vitamin salat kan skumme yoghurt, sitron eller appelsin juice, og hvis ønskelig, dryss med melis, kakao og / eller malt kanel. Legg en håndfull pinjekjerner, et par stykker av cashewnøtter, hasselnøtter og / eller mandler.
   Yoghurt, lane FRESH og andre tykke drikker også nytte av å legge dem pitahayyi masse. Men i dette tilfelle er det bedre å homogenisere. Du kan bruke en blender til dette formålet er minste makt, men bedre å gjøre regelmessig skje og kopp med å snu bitene av pita puré. Dette slurry av drage frukt kan blandes med base drink eller sette på overflaten, danner et vakkert, velsmakende og sunt pålegg for en cocktail. På samme måte dekorere iskrem, kaker og kaker mål.
   Sauser baserte pitahayyi gå mild, søt men ikke kjedelig - ideell for iskrem og salater, og hovedretter. For eksempel bruke denne oppskriften, som kan ta som en base og endre på vilje. Kjøttet av en stor moden pitahayyi skåret i tynne skiver, legg en bank hermetisk fersken med sirup, en håndfull friske eller tinte bringebær ss appelsinlikør eller limoncello og en klype malt kanel.
   Pitahayya med mandler - En tradisjonell rett i Nord-Amerika. Å prøve det ut, forsiktig fjerne kjøttet fra skallet og skjær den i terninger. Deretter visp rim kremost eller myk ost sur, legge til pytahayyu, kondensert melk for å smake og en håndfull hakkede mandler i smule. Når banket massen vil ta mer eller mindre homogen konsistens Way det halvtomt kall, kandisert dekorere og tjene som dessert.
  Hvordan spise pytahayyu? (Pete)

   Alkoholholdige drikker pytahayey Spanske innbyggere ofte drikker ved å blande frukt masse med appelsinjuice, sangria og vin. Prøve å eksperimentere ved å sette en liten drage frukt i bollen for å gjøre hjemme viner eller likører. Og, selvfølgelig, gjerne bruke den saftig fruktkjøtt som snacks til champagne, likører og dessertviner. Terte vermut erverve sjarm bare når de snakker skygge skive pitahayyi. Som, forresten, kan du lett bli til godteri hvis pre-fyll med sjokoladeglasur og sette et par timer i kjøleskapet.
   Enkelt sagt, pitahayya, på grunn av sin milde og diskret smak gjør det mulig å eksperimentere og komme opp med nye kombinasjoner og oppskrifter. Bare ikke glem at for oss denne frukten er fortsatt eksotisk og derfor kan forårsake allergi hos personer eksponert for uvanlige reaksjoner på mat. Barn bør også gis pytahayyu med forsiktighet og kun etter grader. Men ikke fortvil, hvis etter smaker drage frukt varsel at urinen zabarvylasya i blek rosa. Dette fenomenet kalles psevdohematuryey i medisin, er det helt ufarlig og er forårsaket av en kombinasjon av visse aminosyrer og pigmenter i blandingen av frukten. Ellers kan du bruke pytahayyu uten frykt. Tvert imot - med glede og fin lys tekstur, behagelig smak og delikat aroma av denne vakre og deilig frukt.  
Яндекс.Метрика