Hvordan fjerne flekkerHvordan fjerne flekker på teppet, møbeltrekk og deksler
Fjerne flekker fra sølt væske
Blot flekken mykt papir og skrape forsiktig så mye arbeid. At det ikke er tørket, dekker den med folie og ta produktet til en spesialist.
Hvordan fjerne forurensning fra gulvet
Fjerne forurensning med teppe flekk promoknuvshy papirhåndklær eller zskribshy sløv kniv. Hvis flekken er stor, Flytt fra kantene til sentrum for å ikke smøre. Ikke gni - slik at du bare kjøre skitt dypere inn i haugen. Og uten obiyditsya sirkulære bevegelser, eller kan ødelegge strukturen på teppet.
Hvordan fjerne flekker fra kaffe og te
Bruk en fille for å suge flekken så snart som mulig i kaldt vann. Blot med et kjøkkenhåndkle og la tørke. Hvis flekken vedvarer, suge den i varmt vaskemiddel, skyll og tørk.

Hvordan fjerne pollen fra teppet

Hvis pollen falt på teppet, forsiktig fjerne den med tape, og deretter, om nødvendig, bruke Stain.
Hvordan fjerne blodflekker
Sett på en ny flekk slurry av mel og kaldt vann, gni forsiktig og tørk. Deretter zchystyte rester. Talkum er effektiv samt hydrogen peroxide.
Hvordan fjerne tyggis
Viditrit tyggis bruker peanut lim. Noe olje som finnes i den, fjerner tyggegummi. Peanøttsmør bidrar også til å kvitte seg med spor av selvklebende etiketter.

Hvordan fjerne flekker Curry

Fjerne flekker fra teppet med karri bruker utvannet sitronsaft.

Hvordan fjerne emulsjon maling

Kom til saken før flekken tørker. Suge den i kaldt vann og vaskemiddel.

Hvordan fjerne blekk flekker

Dypp en ren hvit duk denaturert alkohol, forsiktig i retning av anordningen av fibrene i teppet dab flekken. Vente en halv time å vbralosya midler. Igjen blot. Vaske med en blanding av eddik og vann (1:10). Igjen skylle med rent vann og tørk med ren klut.

Hvordan å fjerne spor av skitt

Først, la slammet tørke, så er det mulig å fjerne hard børste. Vask på vanlig måte

Hvordan fjerne neglelakk fra teppet med møbler

Blot med en vev slipp, tørk med et middel for fjerning av maling fra aceton. Vaske med en blanding av milde rensevæske (uten blekemiddel eller lanolin), og 1 liter vann. Streik, og skyll med rent vann og tørk igjen. Det hjelper også ved rengjøring møbler og gulv.
Hvordan fjerne fettflekker
Dryss natron flekk som det absorberes fett. Støvsugere samle overskudd. Tørkede flekker kan fjernes ved hjelp av samme metode, men ved anvendelse av maismel.
Slik fjerner du flekker urin kjæledyr
Bruke natron eller en blanding av 3 deler eddik og en spiseskje med flytende såpe, la stå i 15 minutter, og skyll og propylososte.
Hvordan fjerne proteinflekker
Protein flekker forlate barnemat, meieriprodukter og egg. Hvis flekken er fersk, kan det noen ganger være en zamyt kaldt vann. Gammel tørket eller behandle med en løsning av 1/4 ts mild flytende oppvaskmiddel (uten lanolin) i 1 liter kaldt vann. Fukt kluten og overføre løsningen på forurensede sted. Blot det med et rent tørkepapir. Vask forsiktig med vann og deretter zbryzkuyuchy promokayuchy.
Hvordan fjerne flekker fra rødvin
For rødvin flekker i teppet ikke er spist, raskt helle på dem en liten hvit, deretter blot med et papirhåndkle, men ikke gni. Nå dryss flekken med salt, at de var borte. Når tørr, bare støvsugd.
Hvordan fjerne flekker fra øl
Å fjerne flekken fra drikke, bare helle på det litt brus løsning og tørk av med en fuktig svamp.
Hvordan fjerne flekker fra make-up eller skokrem
Bruk flekkfjerner for tørr rengjøring. Tørk deretter flekken vaskemiddel og varmt vann for å kvitte seg med olje eller voks. Rengjør med vaskemiddel og blekemiddel universell.
Hvordan fjerne rust
Prøv sitronsaft og salt. Juice, teste et lite område, kan noe av materialet være misfarget. Hvis alt er i orden, dryss flekken med salt og klem sitronsaft på toppen. Ikke bruk klor blekemiddel - rust v'yistsya et teppe.  
Hvordan fjerne flekker fra kåper, pelskåper og dunjakker.Vinter - sesongen saueskinn, pels og fjær. Dessverre er ingen trygge fra ekle ulykker som kan resultere i vakre yttertøy stygge flekker. Men tipsene nedenfor vil hjelpe på mange måter.
1. Tørr skitt fra strøk lett å vaske av med en tørr børste med stiv bust. Behandlet så forsiktig plassere bør podteret fuktig børste dyppet i såpevann for å fjerne alt støv.
2. Hvis saueskinn pels skjedd å sette fettflekker eller være vin, bør det bli stenket med semulegryn eller stivelse. Bruk i slike tilfeller, salt i ethvert tilfelle umulig.
3. Tørk skitt kan fjernes ved hjelp av normal viskelær.
4. Spot på saueskinn pels fra melk, fløte eller egg kan bare skyll med rent vann før det tørkes.
5. fettete lommer, krage eller jakkeslaget ermeløse strøk vel vidchyschayutsya hjelp tann pulver blanding og ammoniakk. Dypp penselen i blandingen og gni problemområdene. I stedet pulver kan også være brukt kritt.
6. Hvis du tilfeldigvis å sette på et lag med beis søt drikke, kan den fjernes ved klut dynket i såpeskum. Etter denne behandlingen, tørk av flekken med en tørr klut og henge kleshengere til tørk.
7. svette flekker eller fett strøk kan utledes ved hjelp av følgende oppskrift: en teskje av ammoniakk blandes med 3 ts salt og bland å løse opp i en halv liter varmt vann. Påfør løsningen på en myk klut og gni flekken forurensning.
8. Zazhyrennыy pelskåper kan oppdatere med varmt hvete eller rug kli. De trenger bare å skvette og gni pels hender.
9. lite synlig sted med fjær fjerne eventuelle såpemidler brukes på kluten. Bare gni flekken og deretter med en tørr klut.
10. fet flekker med fjær bedre rent med bensin. For dette stoffet bør vidparyty, sette på bensin klut, våte flekker og deretter strø dem med natron eller kritt. Et par minutter bare riste pulver.
11. Det er også et allsidig verktøy som kan brukes til å kontrollere eventuelle flekker på dunjakker. Denne blandingen av vann, ammoniakk og vaskemiddel for retter. Å blande alle ingrediensene banke væske for å danne et skum, gjelder dette skum svamp til å fukte den og flekker på klær.
12. rydde dunjakke fra ulike steder for å hjelpe svisker spray. Han trenger bare å sette på forurensning og deretter fjerne restene av skummet med en ren tørr klut eller svamp.  
Oppskrift Syrnikov ost

 Syrnikov ost oppskrift er perfekt for frokost på søndag. Etter cheesecakes ost er et meget nyttig produkt for menneskekroppen, som gjør ost. I tillegg deilige ostekaker med ost - et kosttilskudd produkt som er nyttig for folk i alle aldre. Med hjelp av ulike mineraler, som er en del av osten cheesecakes kan styrke bein og forbedre funksjonen av nervesystemet. I tillegg, ost kaker ost forbli populær i flere tiår på grunn av sin delikate smaken.
 Oppskrift Syrnikov ost hjemme:
 Å forberede Syrnikov bør ta følgende ingredienser: en halvkilo ost, 1/3 kopp mel eller semulegryn, 1 egg, 1/4 ts brus, tre. l. sukker, vanilje og en klype salt etter smak, og olje. Til ostekaker ost kom ut deilig, må du sette i en dyp tallerken ost, tilsett siktet mel der, salt, sukker, vanilje og legge egg. Alle produkter er godt blandet. Deretter kan du begynne å danne Syrnikov. Dannet ost kaker ost bør rulle i mel og sette på varme smør.

 Matlaging ost kaker med ost (oppskrift)


Oppskrift Syrnikov ost

 Å forberede Syrnikov ost egg kan ta en ung kylling eller vaktel.
 Også, i stedet for semulegryn mel kan ta som ikke føler som ostekaker, men sørger for at smaken kommer ny og interessant. Ved bruk av lokkeduer trenger det sto litt ost. Siden den absorberer fuktighet fra ost og en bit av dønninger. Der cheesecakes forberedt for denne oppskriften kan som nylaget og avkjølt.

 Tips om hvordan å forberede en deilig oste cheesecakes


Oppskrift Syrnikov ost

 Her er noen små tips. Disse tipsene vil hjelpe deg å forberede tette cheesecakes, det vil si de som ikke vil spre seg i pannen. Den største hemmeligheten av å gjøre dette - ost bør være tørr. Hvis osten er fuktig, må det settes på gasen under trykk. Således vil fuktigheten renne ost. Hvis matlaging Syrnikov bruke mindre ost enn et pund, må du bruke ikke alle eggene. Du kan bare ta egget mindre.  
Oppskrift: gryte med ost og semulegryn

 Bakt ost og semulegryn virkelig liker barn. I tillegg til god smak, er det også svært nyttig. I OST gryte legge til en rekke frisk eller tørket frukt. For barn og ikke bare gryte med ost og semulegryn er nyttig og velsmakende dessert.
 Ost pudding med rosiner og semulegryn oppskrift gir vi deg - en klassisk versjon av gryteretter med ost. Munk i denne oppskriften er en erstatning for mel, kobler alle ingrediensene. I tillegg, lokkeduer, viser det seg deilig gyllen skorpe.
 Hvordan lage ost gryte med semulegryn og rosiner hjemme?

 Ingredienser for OST gryte med rosiner og semulegryn


Oppskrift: gryte med ost og semulegryn


 Ost - 500-600h, egg, en halv teskje brus, to spiseskjeer med rømme 8-9 ss semulegryn, 100 gram rosiner.

 Cooking Bakt ost med rosiner og semulegryn


 Bakt ost og semulegryn oppskrift
 Å forberede ost gryte med semulegryn og rosiner, må ost først gni gjennom en sil eller slipe å bruke en blender. Nå legger de egg, natron, fløte og semulegryn. Alt godt blandet. I stedet for rømme kan ta den tunge fløte.
 Rosiner vasket i kaldt vann og tørket på en serviett.

 Vkusneshaya ost pudding med rosiner og semulegryn


Oppskrift: gryte med ost og semulegryn

 Baking fatet med smør lo nøye. Del på halve ostemassen og glatt. På topp salgs rosiner. Øverste høydepunktene sette resten av ostemassen. Surface fremtidige gryteretter nøye flatet og strø semulegryn. Sett til side forberedt gryte stå i 15 minutter denne gangen semule gjør det hovne opp.
 Vi legger en form i ovnen først ved 170 grader og femten minutter redusere temperaturen til 150 og stek gryte med ost og rosin semulegryn ytterligere 30 minutter hjemme.

 Hvordan lage ost gryte hjemme


 Når ostemasse pudding med rosiner og semulegryn er avkjølt, kan du strø topp med melis. Også du kan legge rosiner i gryte med ost jordbær eller kirsebær, tørket frukt, tørkede aprikoser, svisker, fiken.
 Nå vet du hvordan du skal lage ost pudding med rosiner og semulegryn egne hender.

 Bakt ost og semulegryn video


 På temaet "gryte med ost og semulegryn" video oppskrift også, her er det.
Яндекс.Метрика