Hvordan fjerne flekker fra kosmetikk?

 Hvordan fjerne flekken med bluser av fundament? Jeg vil gjerne vite om hvordan å fjerne klær med spor av parfyme, leppestift. For å svare på disse spørsmålene
 Spot av fundament suge løsning av ammoniakk (10%), topp Dryss et tynt lag av natron. Vent 5-7 minutter og behandlet negasjon sted.
 Til bør leppestift Legg et stykke toalettpapir, deretter vrang side gjentatte ganger behandle kluten med alkohol.
 Spot ånder Skumme såpe og la stå i 10 minutter, vask deretter ting helt. Hvis stoffet er delikat, først behandle flekken med vodka og deretter vaske.
 Hvordan å fjerne spor av deodorant? Spor behandle deodorant vaskemiddel, og deretter - avhengig av type vev - vaske i varmt vann med blekemiddel (for ømfintlige tekstiler) i varm - men uten blekemiddel.
 Plot vev, som var kosmetisk krem, ren vodka.
 Viktig:
 • Jo tidligere du zaymetesya flekken, jo bedre sjansene dine for å lykkes;
 • Ikke la ting friske flekker i direkte sollys, eller fjerne forurensning ville være problematisk;
 • velge en flekkfjerner, lese etiketten og instruksjonene nøye; bare bruker den for de vev som det er ment.
 • å unngå skilsmisse, etter å fjerne flekker vaske ting helt.  
Hvordan holde frisk bukett

 Du ga en veldig fin gjeng med blomster på 8. mars, bursdag, nyttår eller så, og du vil ha den så mye som mulig for å behage deg med sin skjønnhet, sjarm, og som hyggelige minner, og har du et spørsmål: Hvordan forlenge levetiden på snittblomster .
 Før du setter blomster i en vase, fjerne alle bladene fra bunnen av stilkene som vil være under vann. I Rose fjerner også toppene.
 Blomster med hardt stammer bryte ned til en dybde på 3-4 cm og satt i rozschip kamp stykker for å ikke lande sammen.
 Nesten alle farger nyttig sprøyting vannplanter det erstatter dugg.
 Blomster, væskende latex, kuttet under vann, og deretter sette i varmt vann. Endene av stilkene av blomstrende grener bør strekke seg for å slå dem i fiber og plassert i en svak løsning av kaliumpermanganat.
Hvordan holde frisk bukett

 Nesten alle blomster krever daglige vannbytter. Om natten, til en vase av blomster gjør bedre på et kjølig sted. Ved tegn på visner bukett nedsenket i vann opp til lederne av blomster dekker eller dyppet i vann med et papir cap.
 Fortsett til livet farger oppløste stoffer 05 teskjeer sukker i en kopp vann; 1% glukose; 15-2% oppløsning av glycerol; 10% løsning av alkohol; En tablett av aspirin oppløst i 1 liter vann.
 I sommer, er det nyttig å sette vann biter av trekull eller 1 ts salt til 1 liter vann.
 For å blomstret raskt blomster, 4 liter vann 1 ts ammoniumnitrat eller 2 teskjeer alkohol, som skal oppløses 2-3 dråper av ammoniumklorid, eller kastes i vannet et stykke av ulesket kalk.
 Hvis din bukett venter en lang reise, er det best å holde det for en stund i vannet og bare deretter forsiktig innpakket i fuktig papir først og deretter i en plastpose. Hvis du kutter blomstene på morgenen og på kvelden de trenger for å gi eller noen dager, kan være "å drikke vann blomster innpakket i fuktig papir, deretter i tørr (eller plastpose) og satt på nederste hylle i kjøleskapet.
 Hvordan å holde en bukett med roser
 The Rose. Med pigger stammer fjernet og etterlater omtrent til høyden av beholderen med vann, deretter ende splyuschuyut hammer. I vannet kan du legge til 1/2 tablett av aspirin.
 Hvordan å holde en bukett med nelliker
 Nellik. Stilk bryter av i den fortykkede node kort dyppet i alkohol. I vannet legge halvparten av aspirin og et par av sukkerbiter. Det er ikke anbefalt å kombinere med andre farger.
 Hvordan lagre Gladiolus bukett
 Gladiolus. Skjær når åpnet 1-3 lavere blomst. Lagre i withsharp bruke ett av følgende tilsetningsstoffer: 02 gram salt, 15 -20 g sukker per 1 liter vann, 1 tablett av aspirin eller aktivt kull, en teskje av borsyre krystaller av sitronsyre eller mer. Det gjenstår bare å huske de generelle reglene.
 Vann bør ikke være kald (omtrent 18 grader). Å endre det du trenger hver dag. Stengelen vasket under springen, kutter oppdatering uten å fjerne vann, ca 2 cm. Vaser beste for å sette i et skyggefullt sted, der ingen direkte sollys og trekk.  
Hvordan fjerne flekker på duken?

 Hvordan å gjenopplive duken? Etter feiringen, en middag eller en romantisk kveld på duker var flekker vin, frukt flekker, flekker og voks t. e. Hvordan fjerner jeg flekker?
? Duker saken, dynket med øl eller hvitvin, vodka og lett å rengjøre med en svamp for oppvasken. Flekker av rødvin salt å takle. Mest god vask effekt kan oppnås vask med varmt vann forurensning, før det rette duken.
? Varmt vann eller melk effektivt kvitte seg med frukt flekker. Dersom forurensning har tørket, suge den med en svak løsning av sitronsyre og skyll godt i varmt vann. Saltlake lett fjernes kaffe flekker. Men hvis det te ble sølt, blir vanskeligere å håndtere. Trenger en løsning av glycerol og ammoniumklorid i et forhold på 4: 1.
? Frosne dråper voks kniv pre fjerne, deretter proprasuyte godt varmet jernet over papiret, skifte sengetøy, for å fjerne forurensning.  
Hvordan å vaske ting

 Hvordan å vaske jeans
 Hvis du vil ha nye jeans beholde sin farge for en lang tid, slår ut før du vasker dem innsiden ut. Den første gangen vaske uten pulver.
 Hvor skal jeg begynne å vaske
 Skille hvite fra fargede ting, lå "igjen" av lys og lys til mørke. Separate elementer som krever vask i kaldt vann, fra de av ikke-bedervelige varmt. Fjern alle lommer, Gjør glidelås og kroker inne skru ting som kan slippe unna.
 Sokker på lås
 Kjøpe noen klipp for sokker (som plast klipp) eller bruke de britiske pinner for å koble til vaske sokker i par. Slik at du ikke trenger å bruke tid på å re-sortering.
 Hvitere enn hvitt
 De første skylle klær i hvitt tilsett en halv kopp natron maskin, og deretter - en fjerdedel i samme syklus. Dette kan kreve ekstra skylling, men når vasket i hardt vann vil bidra til å holde Undertøy.
 Nalehke
 Å bære tunge kurver i hånd med vått tøy, få spesiell plast eller tøypose med forsinket ledningen. Etter vask bare sette i hans undertøy og slippe ned, og de får ned lys.
 Se på etiketten
 Du har gjentatte ganger hørt om det, men vi gjentar igjen: sjekk før vaskeanvisningen på etikettene. Så du lære ting krever håndvask, renseri eller tillate maskinvask. Er du i tvil, ta kontakt med produsenten. Ikke gå videre på egen risiko, kan du ødelegge dine favoritt ting.
 Vostanavlyvaem klær
 Hvis du ønsker å kjøpe blekemiddel, prøv gjenvinne lærret "naturlig" måte. Først må du kontrollere at saken ikke er syntetisk, dvs. tåler høye temperaturer. Deretter koke det med tillegg av vaskemiddel og frisk sitron. Hold på lav varme i 10 minutter. Sitron vil spille rollen som blekemiddel.
 Patchwork
 Kjemikalier oppløst i vann, kan føre til utseendet av fargede flekker på ting som noen pulver ved direkte kontakt med fuktighet, ikke i stand til å opprettholde fargen klut. Noen ganger hjelper det å re-vask, men hvis det jobbet fargestoffer ting ikke er lagret, kan det bare male.
 Hvordan å vaske blonder
 Kontroller at kniplinger produkter kan være vask ellers vannet de sitter. Produkter som ikke er berørt hvis før du vasker bilen sette dem i en mesh pose eller putetrekk. Blonder bli utsatt for tørke rengjøring og vask for hånd i varmt vann med oppløst vask væske. Tørr spredning ut til ikke dannet folder. Stryke varm jern sirkulære bevegelser.
 Lady in red
 Nettopp kjøpt røde elementer ikke polynyayut om før første vask, suge dem i eddik.
 Han satt og følte
 Fra vasking i varmt vann, den plutselige rystelser, tørking i en tørketrommel eller åpen varmekilde chystosherstyanaya stoff og filt kan sitte. Dessverre, dette er absolutt ikke riktig. Vask følgende elementer i maskinen bare hvis angitt på etikettene. Når du er i tvil, vaske for hånd og tørker ikke disse produktene i en tørketrommel.
 Ikke overbelaste maskinen!
 Før du vasker noe tungt, som et teppe, sjekk om hans vekt at kraften i maskinen, ikke utrambovыvayte hans tromme - mangel på bilseter er normalt ikke i stand til å skylle eller tørr. Bare ta teppet i denne, der det er store maskiner, spesielt hvis du ikke har et teppe en.
 Flekker foran øynene dine?
 Hardt vann når du vasker kan føre til hvite og grå flekker. Rengjør det igjen å legge den maksimale mengden av vaskemiddel, og før det helle et spesielt verktøy for vann bløtgjøring. Reduser antall skala inne i bilen kan sette den på en full syklus uten å legge vaskemiddel og klær selv.
 Første sjekken
 Velge riktig modus, unngå overbelastning som biler og vasketemperatur nerekomendovannoy produsenten. Hvis disse forholdene er svært yzmyatsya ting eller ødelagt.
 Omsorg for bomull og akryl
 Vask tøyet av lageret ved maksimal temperatur som er angitt på etikettene. Å vises pellets, strikket Cotton tørr ved lav temperatur. De fleste ting kan være en standard tørking suspendert i et tau strukket stramt. Produkter som er laget av akryl kan tørkes i en tørketrommel ved lav temperatur.
 Lat notat
 Husk å ta ut tøyet fra vaskemaskinen etter? En forgjeves. Etter å ha ligget der en dag eller to, spesielt i varmt vær, begynner det å stinke betydelig. Rengjør det igjen, og legger en halv kopp av ammoniakk for å bli kvitt lukten - det er bedre vaskemiddel.
 Strategi flekker
 Uansett hva du er opptatt, ikke la ferie flekker. Hvis du ikke har tid til å vaske ting på en gang, i hvert fall suge dem.
 Pohrustym?
 Vaskekluter og servietter før de vil bli dekket med flekker. Etter en flott fest gjøre det så snart som mulig. Pre-fill spot flekkfjerner, men ikke la det tørke.
 Hvordan vaske ull produkter
 Følg alltid bruksanvisningen på etikettene anbefalinger. Hvis tillatt vaskes i maskin, betyr det sparsom diett med lave turnovers og spesialvaskemiddel for ull tillatt for bruk i automatiske vaskemaskiner.
 Som vidipraty skitt på krager
 Nakken og foran t-skjorter er generelt strengere gjennom tegninger og utførelser. På grunn av temperaturforskjellen mellom vask og skyll sistnevnte kan sitte ned, og deretter zmorschytsya saken. Bruken av bomullsgarn i reparasjon av produkter fra syntetisk også forårsaker rynker i stoffer som bomull tråder sitte. Hvis dette skjer, kan du prøve vidparyty våte klær jern og gå tilbake til sin tidligere stilling. Vask i kaldt vann for å hindre krymping eller renses.
 Soaked undertøy
 Før du går til sengs, suge undertøy i en bolle eller synke raskt vaske den for hånd i morgen. Strømpebukser og bras vil vare mye lenger hvis du vasker dem på denne måten. Tights presset forsiktig, eller de kan strekkes.
 Visdom vasking
 Nye håndklær og sengetøy sammen Vask før bruk hvis du sletter sengetøy og håndklær sett, vil de visne og det samme.
 Logikk vasking
 Vedta en spesiell rituell vasking, vil du ikke bli forvirret og glemmer noe viktig. Skifte sengetøy og håndklær i samme ukedag. Hvis plassen tillater det, få to kurver, en for hvite klær, en annen for farge.
 Ordne vaskerom
 Hvis du ikke har vaskerom, gjerne utstyre den i et skap eller stort skap. Male innsiden hvit - så vil rense føle. Sett inn i vaskemaskinen og tørketrommelen, henge hyller for lagring av alt du trenger for å vaske og tørke. Kroker på veggene eller dører vil holde strykebrett og strykejern
 Ta det fra å vaske alt!
 Vask sterkt skittent tøy hver for seg eller i bilen før du legger prostyrnyte dem manuelt. Ikke stram med klesvask og andre steder som kan forbli. Gå inn å justere å vaske. Ikke trekk til tørketrommel for å ikke dannes mugg.
 Ren og enkel
 Pass på at vannet i vaskemaskinen ren. Holde rent glass vaskemiddel og myke opp vann ved å legge brus krystaller i den. Et par dråper lavendelolje vil legge smyahchytelyu vev mysterium av forfall.  
Яндекс.Метрика