Hvordan fjerne gangen

 Hvordan fjerne i gangen?


 Riktig rengjøring gangen


 Mest leilighet gangen er en liten korridor hvor du vil plassere klesskap, speil, skap eller skap for sko. Dette er ofte ganske vanskelig å gjøre, og enda mindre hvordan å holde alt i skjønneste orden, fordi selv et lite antall av ting (i gangen, og de er alltid mye) i et lite område skaper en følelse av forvirring. Imidlertid er det med Gangen starter dating dine gjester til huset, og det første inntrykket, som vi vet, er den sterkeste, så vi i det som var nødvendig for å lære å holde dette området i skjønneste orden.
 Først venne seg umiddelbart fjernet fra steder unødvendige ting (dette gjelder først og fremst klær og sko er ikke i sesongen) og kaster sjekker reklamki og aviser ofte samles her på hyller eller bord.
 Når alle "aksjer" unødvendige ting er fjernet, kan du se følgende algoritme rengjøring:
? en støvsuger eller en fuktig klut for å fjerne spindelvev fra tak og vegger;
? rengjøre veggen; tørk speilet (eller speil);
? børste bort støv fra møbler;
? demontere ting i skapet på kleshengere;
? vaske baseboards;
? rengjøre og tørke gulvet spor.
 Også, ikke glem å vaske dørene innvendig og utvendig og rengjør knott og knapp dørklokken.
 Hvis din veranda ikke fjernes regelmessig, lagt trapperommet, og kaste huset blir mindre og inngangen vil være en hyggelig.  
Der du kan gjøre gamle ting: populære stedene
 Hver av oss fra tid til annen, fjerne skapet, er unyttige ting. Noen klær er ute av stil, som ikke var i størrelse. I alle fall, fra disse blokkeringer kan og bør bli kvitt. Tross alt, bare tømme rommet rundt, skaper vi et sted ikke bare for nye ting, men for friske følelser, inntrykk og ideer. Spesielt siden vi har ikke behov for klær kan trenge noen andre. Men hva kan gjøre gamle ting slik at de bringer til folk?
 Alternativ One: Sparsommelighet butikker
 Mange tror at disse uttakene var i fortiden. Men kommisjonen butikker fortsatt eksisterer i dag. Riktignok har de sine egne detaljer. Først i de fleste tilfeller er de nye ting med tagger. Dernest, i hovedstaden er det vanligvis overlevert merkede klær hvis den tidligere eieren har akutt behov for penger. Prinsippet er enkelt. Du overlate en ting, en pris, kan butikken holde det i 45 dager. Hvis dette produktet ble solgt, "komisionka" 30% av take-tillit. De fleste butikkene denne typen utvalg er gjort ting veldig strenge - de bør ikke bare være i utmerket stand, men også svare på moderne trender. I hovedstaden, på slike vilkår som er butikker "Second Wind" (st. Fredag, 2), "drømmen" (Chistoprudny Boulevard, 9), og andre.
 Alternativ to: sparsommelighet butikker
 I Europa finnes det butikker i forrige århundre, i USA er de ikke mindre populær. For, er dette fortsatt en ny aktivitet. Vi først veldedighet butikk dukket opp bare i 2012. Det selger alt - fra klær til interiør. Faste priser på varer ikke, kan kjøperen betale så mye som nødvendig, men vanligvis 20-40% av nye ting. I Moskva veldedighet butikk som heter "Bench glede", og det ligger i galleriet "Space dukker" (Vetoshnyy kjørefelt 3).
 Alternativ tre: gratis internettsider
 I dag har World Wide Web mange områder og lokalsamfunn i sosiale nettverk hvor du enkelt kan finne ting, og helt gratis. Selvfølgelig, hvis du ønsker å gi uønskede klær, i dette tilfellet, gjør du dette for ingenting. Det finnes ingen strenge utvelgelseskriterier. Gjennom disse områdene kan gi en god hånd noen klær, sko, smykker og mer - møbler, kjøkkenutstyr og mer.
 Med slike områder bør tildeles prosjektet "gave gave", som åpnet i 2008. Ting er det kan sendes per post til hvilken som helst by, ofte på bekostning av donor. Imidlertid kan mottakeren takke ham. Noen ganger - rent symbolsk gave.
 Det er nettsamfunn hvor den påståtte utveksling. Of course, i dette tilfellet du må bruke tid og energi til å finne noen tilbyr deg den rette. Og så kom det som kan tilby for utveksling. Men noen ganger resultatet er verdt innsatsen, spesielt når det kommer til noe sjeldne eller dyre under normale forhold.
 Alternativ fire: online salg
 Det skjer slik at ting en eller annen grunn ikke passet, men gi henne en gave fra en synd, fordi den helt nye, og verdt anstendig penger. I dette tilfellet kan det bli solgt gjennom egen nettside. For eksempel, det møte min Ex - kan bli funnet her også hverdagslige klær og elementer av designer samlinger. Og eierne selv en pris.
 Nesten alle samfunn til å jobbe mer eller mindre lignende forhold. Den eneste forskjellen er i form av varer - et sted du kan selge ting fra rimelige butikker, et sted - bare merkeklær. For eksempel, er prosjektet Virtualshopping tillegg ne_podoshlo. Du kan finne ting alle merker, de fleste av dem tidligere eiere bare forveksles med størrelsen.
 Alternativ Five: veldedighet
 Og til slutt, ikke glem om humanitære oppdrag og frivillige organisasjoner. Det er imidlertid ikke godtok alle ting. Vanligvis takknemlig ta varme klær, sengetøy, barnevogner og leker. Men måten av designer samlinger du kan knapt passere der. Spesielt hvis det er en veldedig organisasjon der noen kirke.  
Merking på klær vask - skiltene er?
 Ikke alle før vask eyeing produsent av klær, men forgjeves. Til slitasje beholdt sin farge og kvalitet, som skal følges råd fra vask og stell. På kvaliteten antrekk er alltid en etikett produsent som indikerer hva slags materiale og grunnleggende anbefalinger. Disse tipsene er presentert i en skjematisk ikoner. Lær å lese skiltene som betyr for klær, ikke vanskelig, du bare bruke litt tid, og deretter i fremtiden ikke trenger å si farvel til en favoritt ting.
 Siden vare på klær inkluderer ikke bare hennes vaskeri, men ren, bleking, tørking, og derfor bruker forskjellige tegn. Ignorerer råd kan føre til tragiske resultater klær deformert, setter seg ned, skur.
 Daglig temperatur og vasking
 Forskjellige versjoner av symbolet som skål med vann, gjør det klart at modusen og temperatur kan anvendes.
 Hvis symbolet krysset, deretter vaske ting er ikke anbefalt.
 Oppmerksom på temperaturen på vannet trau betyr at du ikke kan overstige dette tallet.
 Senkes ned i vannet hånd viser at det er nødvendig å vaske for hånd - et symbol kan sees på produkter av silke.
 Hvis en beholder med vann har blitt instruert til å understreke den horisontale temperatur, og derfor må være i samsvar med ekstra forholdsregler: Ikke overskrid spesifisert, spin og skyll hold modus langsom rotasjon av sentrifugen. Til vev som krever delikat håndtering av dette inkluderer silke, viskose, ull, Modal, syntetiske materialer (lycra, lycra, polyester, dakron). Når du bruker en delikat vaskemodus, anbefales det ikke å overbelaste maskinen klær for å unngå overdreven vridning.
 Bleking
 All informasjon om regler bleking rask symbol i form av en trekant.
 Gjennomstreking ikonet advarer om at du ikke kan bleke.
 Trekanten med bokstavene CI - klor kan, og hvis han krysset imot, forbudt bruk av blekemiddel.
 Stryke
 Verdien av dette symbolet for å gjette og huske det enkleste - jern, er det jernet.
 Bilde forbyr krysset-jern jern ting. Typisk produkter av syntetiske stoffer som et ikon stå fordi under høy temperatur stoff kan brenne eller smelte.
 Jern "med en prikk" betyr at den maksimale temperatur som ikke bør overstige 100 grader, med to punkter - 150 grader, og tre - 200. Den maksimale temperaturen tillates bare jern lin og bomull. Minimumstemperaturen er anbefalt for ull, silke og noen blandede fibre.
 Klesrens
 Akseptable betingelser for rensing angitt med en sirkel.
 Omkrets, inneholder ingen tegn eller tall sier at kan gjøres bare renseri.
 Gjennomstreking sirkel betyr at produktet er utsatt for tørke rengjøring ikke.
 Omkretsen av bokstaven "A" lar renserier bruker noen løsemiddel.
 Tørking
 For å indikere de tillatte metoder for tørking ved hjelp av et ikon i form av en firkant.
 Hvis plassen er innskrevet sirkel - tillatt Wring ting i vaskemaskinen og bruke elektrosushylkoyu. En tilsvarende karakter, men krysset, betyr at disse endringene ikke kan gjøre.
 Symbol, som består av en firkant innskrevet med ham sirkel og prikker indikerer behovet for å tørke i en varm temperatur ting. En lignende karakter, men med to punkter, noe som betyr at tørking og varme tillatte temperatur.
 Kvadrat med tre vertikale linjer rapportert at produktet som skal tørkes uten å vri den.
 Symbol på den horisontale linjen betyr at du trenger å tørke på et flatt underlag. Denne metoden anbefales for tørking ting fra ull - de rådes til å tørke forsiktig spredt ut på et håndkle.
 Evnen til å forstå symboler på klær vasking vil få nyte dine favoritt ting rundt og erobre sitt elegante utseende.  
Hvordan å bleke tøyet hjemmeBruk tørr rengjøring uøkonomisk og bære poser på bussen ikke. Hvis det er ekstra halv time, så bare bruke de tips om hvordan å bleke tøyet hjemme, snø-hvitt sengetøy og problemet vil bli løst enkelt.
Vaskemaskin i huset - det er halvparten av tilfellene. Men til stor effekt lin anbefales å suge i såpevann. Det er bedre å bruke såpe og vann skal være litt varm.
Lin og bomull stoffer har problemer. Men hvis du vet hvordan å bleke poserevshee lin og tilpasse seg, er det mye enklere enn det ser ut. Først må du ha et rent vann kok opp, og deretter sette inn i løsningen og la for en dag. Sammensetning av løsning: '50 nastruhannoho såpe, to spiseskjeer ammoniakk og 3 ss terpentin. Dette undertøy vidiprayetsya lett for hånd, men så det bør være kokt igjen med alkali og brus. Endelig opolosnuvshy, henge ut i frisk luft. Slitasje lang da slipper å bleke og vask er normalt nok.
Kjøkken håndklær og lignende, som er dominert av fettflekker, vidpere sennep. 2 ss. l. sennepspulver oppløst i en liter varmt vann og lar stå. Strain oppløst i den nødvendige mengden av vann og suge over natten håndklær. Vask normalt. Håndklær hvite og renser og bildet vil bare bli lysere.
De hvite tingene gulne med alder eller vask. Rådet som blekemiddel falmet lin, enkelt - med pulver i vann bør legges ammoniakk. Selv etter noen gamle ting slike prosedyrer "pomolodshayut."
Silke og ull ting suge i løsningen: 10 liter vann 50 gram. vaskemiddel, 6. skjeer av salt, en spiseskje av ammoniakk og det samme 3-hprotsentnoy hydrogenperoksyd. Hold i fem timer slitasje deretter vaskes i oppvask delikat modus.
Strømper og sokker kan suge i varmt vann, og legger det 2 ss. skjeer av borsyre - er en utmerket forebygging av soppsykdommer. Og du kan koke vann og vaskemiddel. Du bleke og skjorter. Vask deretter som vanlig.
Og på denne måten, som bleke sengetøy posirivshu eller falmet, brukt av våre forfedre. Klesvask koke i 40 minutter, og legger vann til 2 ss. ss av 3% hydrogenperoksyd og ammoniakk. Da fordampningen av vannet toppet tøyet ble dekket med mørtel.
Gjett logiske spørsmålet: Hvorfor suge og koke separat hvis disse modusene er i maskingeværet? De virkelig er enda eldre modeller, men brukes til slike operasjoner trenger moderne industrielle blekemidler og vaskemidler.
Hvis du bruker de ovennevnte tips om hvordan å bleke tøyet hjemme, får du mer økonomisk, og viktigst, effektiv.  
Яндекс.Метрика