Hvordan fjerne hvite prikker i ansiktet

 Hvordan er hvite prikker under øynene er godt kjent. Vanlige navn på dette fenomenet Kornspurv, eller whiteheads, medisinsk - milium. Spesielle problemer i nærvær av slike herligheter ikke. Men det smukke kjønn ønsker å ta en titt, som på forsiden av glossy magasiner, og ønsker å vite hvordan du fjerner de hvite prikker i ansiktet ditt. Ta dette er ikke vanskelig, men ikke den mest - ta kontakt med en profesjonell. Uskyldig ekstrudering, et utdrag fra en nål eller annen improvisert kunne møte store problemer.

Hvordan fjerne hvite prikker i ansiktet


 Hvor er de hvite humper


 På forsiden er mange talgkjertler. De skiller ut en hemmelighet som beskytter oss mot de negative effektene av faktorene. Hvite prikker i ansiktet forårsaket når hemmeligheten er forsinket og kumulative. I utgangspunktet, den forbedrede produksjon. Innehavere av tørr hud kan være trygg - dette er ofte en hodepine de med fet hud eller kombinasjon. Det er nødvendig å tenke på velferd av galleblæren og forhøyet kolesterol.
Hvordan fjerne hvite prikker i ansiktet


 Hvordan fjerne hvite flekker


 Bli kvitt hvite prikker i ansiktet ditt? Før du fjerner brukte bare mekanisk. Foreløpig er denne praksisen. Klumper skjønnhets ta ut nålen i en atmosfære av fullstendig sterilitet. Hjemme, prøv å utføre denne operasjonen farlig. Du kan forhåndsinnstille infeksjon, som er mye mer problemer eller skade øyelokket. Det er ikke alltid selvhauger presset gjennom.
 Med bruk av moderne medisinsk utstyr er muligheten til å fjerne hvite flekker under øynene følgende metoder:

 •  elektrokauterisering,


 •  Laser prosedyrer


 •  brossazhnыm peeling.


 •  For å gjennomføre prosedyren electrocoagulation, skjønnhets gjennomgå spesiell opplæring. Prinsippet om maskinvare kosmetikk - Innlevering til dagens liten knute av spenning. Ingen dårlig effekter, pasienter som har hatt hvite prikker rundt øynene, gjør det ikke. Spor av brennende store flak er raske.


 •  Laser fjerning trygt, effektivt, og viktigst av alt, senere tilbakefall ble observert. Å være i stand til å gjennomføre sine fagfolk må få sertifikater. Brossazhnыy peeling for de som i øynene av hvite prikker er ikke dypt.


 •  Forebygging av white


   Enkelt logisk slutning kan foreslå at hvis hvite prikker i ansiktet som følge av blokkering av kjertler, er det nødvendig å gjøre alt for å forhindre dette. På en grov områder brukes eksfolierende maske for delikat - parafin bad.
   Vi må bruke utprøvde kosmetikk. Samråd med sine rådgivere i kosmetikk, som er bedre kjøp krem. Noen ganger, effektivt glatter rynker krem ​​tette porene.
  Hvordan fjerne hvite prikker i ansiktet

   Det ville synes at forholdet bør miliumy under øynene til regimet av dagen? Være utendørs, dynamisk tidsfordriv, forebygge tretthet, avslappet søvn vil gi en gunstig effekt på kroppen som en helhet, og tilstanden til huden.
   Problemet kan løses på en balansert diett. Det er ikke nødvendig å finne opp hjulet - frukt og grønnsaker er velkomne, fett og mel mat - nei. Ikke misbruk stek, koteletter og koteletter erstatte kokt biff og kylling. Fuglen bruke bare hvitt kjøtt. Skriv inn tabu på søte brus.

  Hvordan lage iste?
   De sier at historien beveger seg i en spiral, historie og kulinariske preferanser, gjelder også denne ordningen. Vel, for eksempel, når et barn vi alle ivrig drakk iste forberedt bestemor eller mor til sveising og / eller tørkede urter og sitron. Vokser opp, for å slukke tørsten i varmen slått til en populær søt drikke. Sine produksjonsbedrifter i mellomtiden minnet om kald te, slippe flere liknende drikkevarer. Men vi vet alle at du kan lage te med sitron hjemme i stedet for å kjøpe ferdiglagde iste i en plastflaske. Og hvis du plutselig glemmer hvordan å lage iste, frisk og naturlig, er vi glade for å minne deg, men på samme tid tilbyr flere nye oppskrifter, som kanskje ikke engang vet din omsorg bestemor. Hvordan lage iste, eller iste?
   Ironisk nok, slukker tørsten så lett og deilig drikke bare litt lenger enn hundre år menneskeheten. Først lage iste (iste) zmetykuvav gründer som har inntekt var truet på verdensutstillingen, som arrangeres i begynnelsen av det tjuende århundre i USA. I St. Louis var så varmt at varm te, sette trader smaker produkt, ønsket ingen å se. I den siste desperat (ordspill utilsiktet) forsøker å rente rundt tilskuere, forretningsmann kastet et glass med drikke og is ikke engang vet i øyeblikket, som er et steinkast fra den verdensomspennende suksessen. Det var i 1904. Skaperen kald te som heter Richard Blechynden. Hans sveitsiske kollega Max Sprenger plukket opp initiativet og den første tanken av pakkis te i flasker for lagring og salg. Men begge var i sin tid, av liten interesse for oss i dag. Mye mer interessant å vite hvordan, ikke finne opp hjulet, lage sin egen is-te. 
   Ironisk nok, den opprinnelige metoden for iste, er det enkelt å legge snøflak varm te er ikke bare anses å være korrekt. Denne metoden skaper en kontrast glass temperaturer, skadelig for tannemaljen. En te kjennere tradisjoner generelt irritert slik behandling av te, som de sa, forvrenger smaken av denne edle drikk. Så for de siste hundre årene ble oppfunnet flere andre måter å lage iste:
 •  Is-te med sitron og mynte å ikke bruke is, dets forfriskende egenskaper gitt ganske sur og saftig sitrus og friske urter. Og for å gjøre iste med sitron bare svart eller grønn te skal være brygget med konvensjonell teknologi i polulytrovom tekanne, men tre ganger økt verdi til sveising av vannet. Det er viktig at dette sterk te ordentlig nastoyavsya, og etter den tid han kan og kjølig. Når te når romtemperatur, kan det renne en mugge og blid 100 gram sukker (mer eller mindre til din smak). Mens sukkeret er oppløst, og til slutt avkjølt te med en moden sitron ønsker å presse all saften og kok noen sprigs av mynte. I karaffel å helle et glass te av svært mineralvann, sitronsaft og mynteblader satt.
  Hvordan lage iste?

   Iste på oppskriften krever en tilstrekkelig mengde tid, slik at du kan lage iste raskere. Før matlaging kjøle tom høyt glass te a la carte for 450 milliliter og sted i nærheten av en stålskje. Og den mest brygge en avrundet teskje av tørre teblader eller en tepose i et svært lite volum av varmt vann, ikke mer enn 40 ml. Ting å bruke pakket te, kan du eksperimentere med hans smak, prøver ulike alternativer flavored svart, grønn eller hvit te. Lage te i 5-7 minutter, deretter fjerne fra den kalde leiv og legg den i en kopp. Metall avkjølt raskt ta over varmen. Nå er det tid cup, ta den ut av kjøleskapet og legg den i bunnen tre spiseskjeer sukker Slide. Etter sil tynn stråle (for å unngå ekstreme temperaturer, farlig for tynne glass) helle et glass te kjøler, og deretter fylle opp til toppen volum kopp rent vann ved romtemperatur eller mineralvann. Etter det er klart, faktisk, iste hvis du vil kan du legge saften av en halv sitron eller frisk sitronsyre på tuppen av kaffeskjeer. Som for isen - det kan ikke skade, men ingen spesiell betydning i et glass iste produsert av denne teknologien. 
   Is-te for de som ikke er i en hast til en svært mild smak, selv om tålmodighet for det vil ta mye forberedelse. Det vesentlige ved fremgangsmåten er at den tørre sveising eller tepose i en gjennomsiktig glass tekanner fylt med vann først varmt romtemperatur, og deretter eksponert til vinduskarmen i solen. Tekanne kan stå som et par timer, men et tegn på beredskap te er dens intense farger. Når han ser ut, tilsett sukker, sitron eller lime juice og omorganisere beholder med te i kjøleskapet hvor bryggeprosessen vil stoppe og drikke vil være veldig kald te.
   Nyttig iste for ikke å bli utsatt for varmebehandling. I den forrige versjonen, kan du ordne det slik: om natten for å sove i en flaske (plast eller glass, som er selvfølgelig å foretrekke) krupnolystovoho god brygge te på frekvensen av en teskje til en halvliter bitter volum av rent drikkevann ved romtemperatur. Skru på lokket og plasser flasken i kjøleskapet over natten. Ved morgen isteen er klar. Hemmeligheten av dens fordeler er at den kinesiske tradisjonen med å drikke te gir den samme temperaturen der det ble utarbeidet. Det vil si at te at du kommer til å drikke kald brygge og bør være i kulden.
   Til tross for den kraftige naturlige antiseptiske egenskaper te (i motsetning til plastflasker av butikken), ikke holde det lenge selv i kjøleskapet. Ideelt avkjølt te å drikke for 3-6 timer etter tilberedning. Men gleden av akseptabel stretch og drikke for dagen, forutsatt at forberedt morgen te er drukket på kvelden.
   Oppskrifter iste hjemme
   Selvfølgelig, er iste, utarbeidet uavhengig hjemme fra naturlige ingredienser mye bedre enn kald brus som inneholder syntetiske farger, smaker og rikelig med hvitt sukker. Og selv iste, pakket i plastflasker kan ikke sammenlignes med kald te hjemmelaget. Du ta hensyn til innholdet av "naturlig te ekstrakt" i slike drinker klar, men vær oppmerksom på at i virkeligheten antioksidanter som er nyttige kjemikalier teblader, te butikk ti ganger mindre enn at du enkelt kan tilberede en av disse oppskriftene:
  Hvordan lage iste?
  1.  Frukt iste. Pint av sterke teblader (svart eller grønn), en halvliter naturlig fruktjuice eller fruktdrikk (tilgjengelig ut av boksen, men bedre enn fersk), til saften av en sitron og sukker etter smak.
    Agurk te med mynte. Pint av grønne teblader, to store agurk (hakket i en blender), en håndfull hakkede friske mynteblader, saften av en sitron, sukker etter smak.
    Iste med krydder. Halvliter av svart te blader, 1 tomme ingefær (rist), en klype kanel, saften av en sitron (eller en sitron, skiver sirkler), sukker etter smak.
    Is te med melk. Pint av sterke teblader (svart eller grønn), en halvliter kald melk, sukker etter smak.
    Iste med frukt. 250 ml avkjølt svart te en banan (skrelt og skivet sirkler), 1 appelsin (skjær i skiver med skallet), 5 ss hermetisk ananas (skiver), 3 ss konjakk og sukker etter smak.
    Hjemme, kan iste og bør tjene pent samt i kafeen. For å gjøre dette, hell den i et glass med høy, som satt på kanten av et stykke av appelsin, sitron eller annen frukt. Før du helle te, kan du sette på bunnen av glasset noen blader av mynte. Sørg for å sette et glass cocktail halm. Og hvis du ønsker å imponere gjester, for å pre-dip kanten av kopp sukker gjør det søt skapt "frost". Så enkelt iste med sitron kan være en favoritt sommer drikke og uforlignelige erstatning industrielle kolleger. Slukker tørsten på helsen din!  
 • Яндекс.Метрика