Hvordan fjerne leire fra klær?
 De som har barn i førskole og skolealder, ofte møtt med problemet med blekk flekker og spor av leire, som fortsatt er på klær etter skolen tegning og skriving. Skjelle små barn fordi de er skitne klær, ikke gjør det, fordi så lite visjonære som forme og tegne. Barn bør oppmuntres, samt fjerne leire fra klærne er ikke så vanskelig. Bare være tålmodig. Barn trenger å utvikle sin kreativitet, fantasi, og nøyaktighet de lærer. Til slutt.
 Hvordan vise leire: detaljerte instruksjoner
 1.  Den enkleste måten å fjerne klær fra leire - en bortskjemt klær satt i fryseren i ca en time. Det er mulig at leire drar alene.
  Spor av leire kan forsiktig skrape av med en liten kjøkkenkniv. Bare sørg for å bære enn ikke brutt.
  Så såpe (helst kommersiell), gni på et grovt rivjern og dryss revet såpe i varmt vann. Løsningen bør komme ut ganske konsentrert.
  Plasticine flekk impregneringssåpevann, la det sitte i noen minutter. Deretter Klær børste grundig gni flekken på forsiden og skumle side.
  Å fjerne permanent leire fra klær, strø bakepulver flekken enkel. Etter fem minutter tilbake gni hans klær pensel.
  Etter nøye behandling av klær brus og såpe vaske ting i en vaskemaskin.
  Hvis du finner en konsentrert isopropylalkohol, prøv å behandle et sted dem også. Isopropanol er svært gode og fet flekker fra frukt og sjokolade.
  Ved hjelp av vegetabilsk olje kan også fjerne flekken av leire. Fukt en klut med olje, forsiktig gni. Når flekken siver olje, leire vike.
  De store husholdning kjemikalier spør spesialverktøy som er i stand til å fjerne flekker av ulik opprinnelse.
  Du kan fjerne leire og en tannbørste. Suge den grundig, Skum, gni flekken.
   Når leiren i håret
  Lille drømmere ofte skitne leire ikke bare klær, men også hår. Og hvis du fjerner leire fra en klær, så håret bør være forsiktig. Små barn kan kutte, men du kan bruke vegetabilsk olje på håret og prøver å gre restene av leire.
  Hvis leiren forble på hånden, er det også mulig å fjerne oljen. Gni hendene baby olje, la det bli absorbert i fem minutter i huden, og vaske hendene etter oppvaskmiddel eller baby såpe.  
Hvordan endre livsstil?
 Når jeg ønsker å endre? Når noe ikke passer oss, går noe galt eller vi plutselig innser at det ikke er som det lyktes og prøvde å ikke hva som skjedde som et resultat. Det finnes situasjoner der ikke alle fornøyde. Dette er et vanskelig tilfelle, men eksponert endret. Vårt liv er i stor grad skape og opprettholde en bestemt tilstand i våre vaner. Endrede vaner, endrer vi oss selv, vår livsstil, så vel som alle sine kurs. Å bli mer aktiv person kan gå ned i vekt, for å avansere i gradene og finne den andre halvparten. Legge til hans liv mer hvile og ro, kan du returnere fatningen, briste av kreativitet eller harmoni i familielivet.
 Endre gammel til ny
Hvordan endre livsstil? Start med den beste forståelsen av hva og hvorfor du ønsker å endre. Jeg har tenkt å få det som følge av disse endringene.
Begrepet "livsstil" inneholder mange aspekter: arbeid og familie, venner og slektninger, vanlige aktiviteter og underholdning, tempo og rytme i livet, dine politiske synspunkter og kulturell rikdom, materiell rikdom eller mangel på sådan, sunne og usunne vaner og mer . Du må forstå hva og hvorfor du ikke er fornøyd. Og at du ønsker å ha i retur. Og deretter tenke på hvordan å erstatte.
Hvis du er død lei av ungkarslivet, tilbringe tid med venner til om morgenen med en bakrus neste dag, alene mugne stykke pølse i kjøleskapet, tomhet og utrygghet leilighet og sjel, så må du engasjere seg seriøst i jakten på liv partner. Tenker nøye, vil du innse at for dette må du gå til barer og klubber, og noen andre steder der leve et anstendig jente, fitness klubber og parker, museer og biblioteker, kjøpesentre og supermarkeder. Du har gjort noen endringer i din daglige rutine, disse endringene vil medføre interne endringer og bly i sin tur til å fullføre restrukturering livsstil.
Hvis du plutselig innser at din sosiale sirkel begrenses til to eller tre personer, og alle gamle venner og hadde forsvunnet scatter aktivitet på dette området, fortsetter gamle bånd, få nye. Mennesker - en potensiell kilde til ideer, tanker og følelser. Omgir seg med dem som inspirerer deg og forfriskende.
Hvis din største bekymring er mer volum enn du ønsker, figur, trenger å være bekymret om å bringe i din daglige rutine mer fysisk aktivitet og færre måltider. Sørg for at du har vært å spise. Til du knapt finner tid mellom ekstremt spennende og interessante aktiviteter for å tygge litt salat og drikke grønn te.
 Hva forandret seg?
Noen ganger kan en person ikke vet hva han er ikke fornøyd, og dessuten ingen anelse om hvordan og hva som skal endres. Men jeg føler at hele eller mye går galt. I denne situasjonen, mangel på forståelse - ikke en unnskyldning for passivitet. Hvis du ikke vet hva som skal endres, men føler at livet ditt eller til og med helt feil, endre noe.
Du kan starte med små ting. Gjør endringer i den daglige rutinen. Hvis du vanligvis før sengetid ser på TV, starte en spasertur eller joggetur. Hvis du går til sengs om tolv, begynner gå til elleve, og uoppgjort dodelыvayte morgen.
Hvis du ikke har PT regimet og alle hendelser inntreffer tilfeldig, som vil prøve å organisere og følge visse regler. Du kan imidlertid altfor grundig og ryddig mann og aldri vыbyvaetes av den planlagte timeplanen. Det er nyttig å slappe av litt og selv ha det gøy, gjøre hva du vil til venstre hæl, til tross for de regler og definert tidsplan.
Vedta nye vaner fra den kategorien som du liker. Kanskje du fortsatt elsket å tegne, men for lenge siden forlatt denne aktiviteten fordi det ikke er tid, og tilsynelatende ingenting å gjøre det voksen og seriøs mann. Dette betyr ikke, har noen kreative klasse gunstige effekter på humør og psykiske tilstand. Og noen ganger kan det bli til en hobby eller til og med livslang. Å endre livsstil, trenger du noe å fjerne og legge til noe. Legg denne kjærligheten.
I noen tilfeller, hvis staten er blitt vanlig depresjon eller apati, føler du at livet ditt er håpløst, og det kan ikke være noe godt, kan du ty til ekstreme tiltak. Ikke kast bort tid på bagateller, og endre alt på en gang, eller i det minste veldig mye. Flytte til en annen by eller land for å finne en ny jobb, endre miljøet og alle sine vaner. Dette hjelper som regel å riste ut av depresjon og fremveksten av livsglede. Det viktigste - ikke lage et nytt sted gamle problemer som da vil ønske å rømme.
 Endring av tenkning
Vi handler, guidet av instruksjoner som er tilgjengelige i hodene våre. Måten vi tenker, avhenger i stor grad av hvordan vi lever. Derfor, for å gjøre endringer i livsstil, bør du prøve å endre måten å tenke på. Våre vaner er skapt av vår tenkning og vice versa, skaper tankevaner. Vi tror de vanlige formuleringer og våre tanker ofte bevege seg i den vanlige sirkelen.
Begynne og fortsette å gjøre endringer i livet ditt kan være på begge sider, endre vaner og endre tankesett. Disse to aspekter tett sammenflettet og stadig påvirker hverandre. På endring av vaner vi sagt, la oss snakke om å endre innholdet i vår hjerne.
Hver person er begrensede innstillinger, men ikke alle er klar over, og legge merke til dem. I mellomtiden, disse innstillingene er ofte den viktigste grunnen til at folk ikke kan oppnå de ønskede mål. Innstillinger kan være: "for å oppnå noe, trenger du mye av lenge og hardt arbeid", "å elske mennesker, å være vakker og attraktiv", "en masse penger ikke tjene en ærlig levende», «for vellykket bedrift krever store initielle investeringer ".
Alternativene er mange planter, deres viktigste formål - å hindre deg fra jobb og rettferdiggjør din passivitet. Du tror kanskje at man ikke skal prøve å åpne din bedrift når du gjør startkapital. Eller selv prøve å møte med ei jente som sikkert at du jukset natur eksterne data.
Grenseinnstillinger må identifiseres og elimineres. I det lange løp ingenting hindrer deg å endre livsstil utover din latskap.
En annen hindring for å endre - stereotyp tenkning. Personer med sjeldne unntak, tenkning mønstre. For å oppnå dette resultatet, for å gjøre så-og-så. Når du gjør det, du jobber, og du har bestemt at den samme ordningen til å handle alltid. Du handle, men ikke lykkes. Jeg klandrer uheldige omstendigheter eller feil personer.
Hvis du lære å tenke hver gang en ny og uvanlig handling, forandring, og den mest gunstige, ikke nøl med å komme i livet ditt. Få pleide å tenke uten grenser, og du vil være i stand til å velge og enkelt endre din livsstil.  
Hvordan du rengjør de tysk-sølvskjeer?
 Rating bruk melhiorovyh bestikk kom til oss fra Sovjetunionen. Dessverre, produkter laget av nikkel ikke produserer midten av forrige århundre, ble de erstattet av lignende legeringer. Disse tysk-sølv instrumenter er gått fra generasjon til generasjon, sammen med hemmeligheter riktig lagring og omsorg. Tilbake i dagene av filing av tabellen nechyschenyh skjeer og gafler alltid anses som dårlig. Så hvis din favoritt spoon dim må umiddelbart gi dem presentabel utseende. Tysk-sølvskjeer rydde ganske enkel, og vil hjelpe mange virkelig nyttige populære oppskrifter.
 Hva er nikkel og hvorfor det blir mørkt?
Melchior - en legering av forskjellige metaller: rødt kobber, nikkel, sink og sølv. Ytterligere ferdige enheter og kjøkkenutstyr dekket med sølv. Hvis over tid et lag med sølv potretsya, slike retter kan bli re poserebryt og vil det så godt som nytt. Produksjon av nikkel har evnen til å bli mørkt, noe som er forårsaket av høy luftfuktighet rom hvor det vil forbli.
Melhiorovymy skjeer og gafler å spise mye bedre enn stål og aluminium. Og gjestene kan være en hyggelig overraskelse, spredt på bordet vakre poserebryanыe enheter. I tillegg kan du føle deg som en ekte aristokrat, spise suppe skjeen av nikkel sølv.
 Metoder til opprydding melhiorovyh skjeer
Tysk-sølvskjeer bør rengjøre veldig nøye, uten å bruke rengjøringsmidler med slipeeffekt. Måter plakk rensing skjeer teller ikke, og de alle kom fra folket,
 1.  Soda-salt-løsning, noe som gjør at du vil:
  pan;
  folie;
  vann;
  salt og soda 2 ss
  Foil er plassert på bunnen av kjelen og legg den på den tysk-sølvskje, hell litt vann (for å dekke skjeer) helles i pannen og natron og salt. Pan sette på ovnen for å varme, ca 15 minutter for å løse opp saltet og brus. Skje i løpet av denne tiden tilegne opprinnelige glans. Etter inngrepet, bør de skylles under rennende vann og tørk.
  Makaroni kjøttkraft:
  pasta;
  vann.
  Koke vann og helle pasta. Kok dem, røreskjeer melhiorovymy eller senke dem i suppen, uten å ta pasta. Spoon raskt ochystyatsya fra mørkere, men pasta skal kastes. Skjeen med sverting på denne måten er bedre ikke å rengjøre.
  Ammoniakk.
  Hva ikke bare renser ammoniakk, kan de selv bli renset tysk-sølvskjeer. For dette skje dyppet i ammoniakk, og skyll og tørk.
  Buljong med rå egg shell:
  2 skallet egg;
  1 liter vann.
  Shell fylle med vann og kok opp. Nikkel sølv skjeer plasseres i den resulterende kjøttkraft i 2 minutter, og skyll og tørk.
  Hvitløk kjøttkraft skrelle.
  Hvis du bruker enheter som er laget av nikkel sølv, ikke kaste bort skallet hvitløk. Det kan også rengjøres med tysk-sølvskjeer. På hvor alvorlig plakk avhenger av antall skrelle. Det må dekke med vann og kok opp. Sett i en skje buljong og la det småkoke inntil de posvitlishayut. Etter inngrepet, de også skyll og tørk.
  Tannkrem eller tann pulver.
  Så rent tysk-sølvskjeer bør være svært forsiktig, fordi den mekaniske friksjonen kan forstyrre sølvbelegg. Men folk bruker denne metoden, så det er effektivt.
  Poteter.
  Svertede skjeer kan utelates i noen timer i vann, som er renset og skiver poteter. Eller koke potetene og legg de resulterende kjøttkraft enheter. Du kan også sette en skje av revet potet grøt, bare ost. Metoden med å bruke poteter populært kalt den mest skånsomme og trygge.
  Spesielle tjenester for rengjøring sølv
  Du kan gå til butikken og kjøpe en spesiell renere slike produkter. Heldigvis, i dag finne dem - ikke noe problem. Og inkluderer svertet skje mester som omhandler rengjøring sølv smykker. Videre, selv noen smykker butikker praktisert denne tjenesten som renhold gull og sølv.
   Hvordan du lagrer bestikk laget av nikkel sølv?
  Hvis riktig lagret tysk-sølvskjeer og andre enheter, kan du unngå slike problemer som deres svartere:
  kan ikke være laget av nikkel sølv skjeer med vanlig butikk til butikk bedre å bruke spesielle bokser;
  spare produkter må pakkes inn i papir, folie eller plastfolie; Papiret vil ta vekk overflødig fuktighet, film, folie vil hindre luft interaksjon med produktet;
  melhiorovyh skjeer etter bruk, bør de vaskes og skylles i sodaoppløsning, og tørk av med et mykt håndkle.
  Hvis børsting tysk-sølvskjeer riktig, vil de skinne så klart for mange flere tiår.  
Яндекс.Метрика