Hvordan å fjerne lukt av naturlige midler?
 I salg i dag har et stort utvalg av rengjøringsprodukter som vil hjelpe deg å takle eventuell forurensning på alle overflater.
 Men hva om du for tiden ikke har på hånden er nødvendig eller ønskelig vaskemiddel Stain og leiligheten din bare trenger rengjøring?
 I dette tilfellet, vil du komme til unnsetning ulike naturlige rengjøringsmidler som mel, salt, valnøtter, etc. Liste over naturlige rengjøringsprodukter er uendelige. Det er noen triks for å hjelpe takle ubehagelige lukter og bli kvitt støv og hjelpe med andre problemer. Alt dette i denne artikkelen vil bli diskutert.
 * Fjerning av lukt
 Plastbeholdere som brukes til oppbevaring av mat og etter vask kan lagre lukt, kvitte seg med det som ikke fungerer og grundig vask av beholderen. Hvis du finner deg selv i en container lukten av mat, ta en avis brev og legg den i en plastbeholder, og lukk lokket. Avisen god absorberer lukt, så etter et par timer i beholderen vil ikke ha noen lukt.

 Hvis du oppdrettsfisk, og på skjærebrett lukter av fisk, ta en sitron og skjær den i to. Gni en halv sitron bord og lukt forsvinner. Rengjøring sitron egnet for hender hvis de propahly lukter av fisk.
 Natron - bruk
 Baking soda er også en stor Neutralizer for å fjerne lukt. Ved hjelp av natron du kan bli kvitt lukten av urin i skuffene dine kjæledyr. Hvis møblene gamle prop lukt, spesielt i skuffene, strø på et sted der det er en ubehagelig lukt, litt natron, la for et par - tre timer og deretter propylososte. Alle lukt forsvinner umiddelbart.
 Hvis du bruker en jeksel ikke bare for sliping kaffe, så etter en stund alle lukt blandet i en kaffekvern, selv om du skrelle det nøye. Bli kvitt lukt hjelpe vanlig ris, en liten håndfull som du ønsker å sette i en kaffekvern, og slipe. Når lukt forsvinner igjen kan du nyte duften av malt kaffe.
 Gode ​​luftrensere er essensielle oljer. Hvis din hjemme bedervet lukt, deretter dryppe noen dråper eterisk olje i aroma lampe hvis du ikke har det, den essensielle oljen kan dryppe inn i vanlig svamp. Til leiligheten "besøkt mindre mygg i aromalampu legge en liten mengde av lavendel eller sitron balsam lukt som myggen ikke liker.
 Ikke glem å også ventilere rommet fra tid til annen, ellers luft vil være vanskelig.
 * Fjerning av små irritasjonsmomenter uten problemer
 Det hender at noen små problemer alvorlig svekke vårt humør, det kan bli droppet på gulvet eller egget veldig støvete skygge. Våre tips vil hjelpe deg til raskt å håndtere disse små problemer.
 Støv med stoff lampeskjerm kan fjernes med en vanlig bred tape.
 Hvis du ved et uhell falt på gulvet egg, ikke bekymre deg, bare dryss den med salt og la den et par minutter. Tørk dette stedet, kan du gjøre det veldig enkelt, da saltet vil absorbere all væske i seg selv.
 Hvis du har til å speile eller kjøleskap var Dekor, deretter fjerne dem uten problemer ved hjelp av majones som du ønsker å spre etiketten. Så la det for en stund og deretter fjerne med en plast linjal eller plast kniv.
 Hvis mørke tremøbler er lett riper, gni avskallede valnøtter skadede områdene. Oljen inneholdt i valnøtter nøtter, skraper mørkere og mindre synlige.
 Mellom flisefuger gradvis mørkere og slå dem tidligere friskhet hjelp eddik. Tannbørste klatt med eddik og tørk forsiktig krysset av fliser.
 Hvis du trenger å rense gass eller elektrisk komfyr, men ingen vaskemiddel, se i kjøleskapet kan ha litt brus, som inneholder store mengder sitronsyre, som Schweppes. Hell litt å drikke forurenset overflate og i en halv time kan du enkelt rengjøre overflaten med en svamp dyppet i vann. Rengjøring sitronsyre fører til god effekt.
 Ved hjelp av våre tips kan du enkelt og billig kvitte seg med en rekke små skitt.  
Hvordan å skrive en anmeldelse om bøker?
 Review - er en av de mest brukte formene for skole fungerer. En detaljert gjennomgang av boken eller essay - med denne oppgaven, studenter første møte tidlig som junior høy, og denne typen skriftlige arbeider vil ledsage dem til videregående skole hvor svaret vil endre vanskeligere type arbeid - en gjennomgang. Men, anmeldelser av bøker skrevet og voksne - når arbeidet likte eller vice versa - ikke liker i det hele tatt. Men den som var forfatter for å skrive en god tilbakekalling ham bør ikke lese bare nøye boken, men også vet hvordan å stave.
Selv om denne typen verk anses å være vanskelig, det er stort rom for kreativitet. Hvis du bruker våre anbefalinger, skriver en anmeldelse om bøker er ikke vanskelig.
 Hva er det og hvorfor?
Før du begynner å skrive din vurdering, må du forstå hva det er og hvorfor han blir skrevet. Derfor anmeldelse av boken - en uttalelse som bør inkludere ideen om boken og lese hans vurdering. Om boken bør være emosjonell og begrunnes.
Formålet med tilbaketrekning - er, først av alt, for å dele sine inntrykk av boken, for å uttrykke tanker og følelser som du forårsaket det, og (kanskje) for å trekke oppmerksomhet til arbeidet med andre lesere.
 Vi trenger en plan!
På den ene siden til alle tilgjengelige arbeid er ganske enkelt: Hvis det er ingen definerte grenser og kan bare uttrykke sine egne meninger, har du mer rom for kreativitet. Men denne medaljen er en ulempe - dette arbeidet kan være ganske kaotisk. For å unngå dette, når du skriver anmeldelser og konsekvent bedre grunn til å bruke planen.
 Mønster Bokan
 Introduksjon. Du kan fortelle om sine lesepreferanser, dele historien - hvordan fikk du møte med dette produktet som passerte leseprosessen. Det også kort vurderer bok - liker eller ikke liker, interessert, imponert, eller rozveselyla virket nyttig og lærerikt. I denne delen, må du huske å oppgi navnet på boken og dens forfatter.
 Begrunnelsen. Nå er det på tide å argumentere sin vurdering og argumentere. Dette gjøres best ved konsekvent og på elementer.
 1.  Hvor viktig sak reist av forfatteren? Tidligere utgivelser som har vært reist i boken?
  Lag en kort gjennomgang av hendelsene beskrevet i boken. Men i alle tilfelle overføring av plottet. Gjennomgang fokuserer på en mann som kanskje ikke lese arbeid, så ikke avsløre alle hemmelighetene, hvis du skriver om en detektiv - kan beskrives øyeepler, men i alle fall ikke at morderen var gartneren. Dette kan omfatte de viktigste episoder.
  Evaluering av karakterene og deres handlinger. Det er ikke nødvendig å beskrive alle deltakere - bare to eller tre hovedpersonene i boken. Sørg for å uttrykke sin holdning til skjebnen til karakterene og deres
  Funksjoner av boken. Kanskje dette svært interessant stykke skriftspråk, eller kanskje du liker morsomme dialoger, vakre beskrivelser av natur, uvanlig byggetomt, rørende historie, leser det, kan du ikke holde tilbake tårene - alt dette bør bemerkes.
  Oppsummering av årsaker - dine tanker og følelser om bøkene de leser.
   Generalisering. Her kan du sammenligne dette arbeidet med andre, eller verk av samme forfatter, eller arbeider i samme sjanger. Som en generalisering du kan fortelle at de har tenkt å fortsette bekjent av denne forfatteren, lese hans andre bøker. Eller anbefale denne boken til leserne. Eller kanskje (fordi tilbakemeldinger kan være negativ), råde dem aldri plukke opp denne boken.
   Mulige feil
  Når du skriver en anmeldelse av boken, er det vanskelig å gjøre en feil: tross alt, det er din personlige mening om det. Men noen fortsatt usikkerhet unngås.
  1.  Overfør utviklingen bør ikke holde en betydelig del av arbeidet (som allerede nevnt, men jeg gjentar nok en gang) gjennomgang - er ditt inntrykk av boken, ikke en uttalelse fra sin tomt.
   Men vi kan "flyte" i saker av kunnskap om tekst. Arbeidet som er skrevet en anmeldelse, må du lese nøye.
   Ikke bruk mens du skriver hans kritikk uttak eller andre artikler i denne boken. Ved hjelp av disse kildene passende til en dypere analyse av arbeidet, for å skrive dette svaret til noe.
   Inkonsekvent presentasjon av synspunkter og erfaringer eller mangel på logisk overgang fra én del til en annen tilbakekalling - er dette noe som bør være lett å lese yzbehat.Tekst.
   Hvis du betaler oppmerksomhet til detaljer, og huske alt som sjokkert eller inntrykk på deg i boken, skriver en anmeldelse av boken vil være et blunk.  
Slik deaktiverer autorun pendrive?
 Autokjør operativsystemer Windows er laget for å åpne eller gjennomføring av filer som er plassert på ulike flyttbare medier som DVD, Blu-Ray-plater og USB fleshnakopytely automatisk. Ofte det er veldig praktisk, siden det fratar noen ekstra tiltak. Systemet prøver å kjøre når den er koblet sjekk autorun.inf fil på disken, og om noen utfører instruksjonene som gis. Denne funksjonen brukes skaperne av all ondsinnet programvare som skapte en farlig familie av programmer som kalles autorun-virus.
Hvis du er i sitt arbeid for å stadig bruke datamaskinen til USB flyttbare medier fra upålitelige kilder, den eneste måten å beskytte mot autorun-virus vil deaktivere autorun minnepinner og andre medier.
I likhet med mange andre ting i Windows autorun deaktivere flash-stasjoner på flere måter, som også varierer avhengig av type og versjon av operativsystemet.
 Slik deaktiverer autokjør pendrive Windows 7
Windows 7 gir den mest praktiske måten å deaktivere autokjør. Alt du trenger å følge disse trinnene.
 1.  Klikk "Start" og åpne "Control Panel".
  I Kontrollpanel, gå til gruppen "utstyr og lyd." I denne gruppen komponent i "Auto" klikk på "Autoplay CDer eller andre medier."
  Slik deaktiverer autorun pendrive?

  Slik deaktiverer autorun pendrive?

  I vinduet, fjern haken posten "Bruk Autokjør for alle medier og enheter" og klikk lagre.
  Slik deaktiverer autorun pendrive?

  Plugg flash-enheten inn i USB-porten på datamaskinen og forsikre deg om at oppstarten frakoblet, noe som skulle tilsi fravær av noe som dette vinduet.
   Deaktivere Autokjør på alle versjoner av Windows
  Alle versjoner av operativsystemene Windows, bortsett fra Windows XP Home Edition, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic og Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic deaktivere autorun flyttbare medier kan være gjennom Group Policy Management. For å gjøre dette, gjør du følgende:
  1.  Trykk på hurtigtasten Win + R og kommandoer i boksen skriv inn gpedit.msc. Når du har skrevet trykk på Enter-tasten på tastaturet.
   Slik deaktiverer autorun pendrive?

   Åpner Group Policy Editor. I venstre rute utvider treet elementer i følgende rekkefølge "Computer Configuration" - "Administrative maler" - "Innstillinger".
   Slik deaktiverer autorun pendrive?

   I den høyre ruten, finner alternativet "Disable autorun" og åpne den ved å dobbeltklikke på musen.
   Klikk på radio knappen for å velge "Aktiver" boksinnstillingene, velger enhetene for som vil bli automatisk av. Klikk på "Apply" og "OK" for å lagre endringene.
   Slik deaktiverer autorun pendrive?

   Start datamaskinen på nytt for at endringene skal fullt ut trer i kraft.
    Hvordan du deaktiverer autokjør flash i andre versjoner av Windows
   I de versjoner av operativsystemer Windows, uten redaktør gruppe og lokal politikk (Windows XP Home Edition, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic) oppstart kan deaktiveres på følgende måte:
   1.  Klikk på "Start" -knappen, velg menypunktet "Kjør".
    Skriv inn regedit og trykk Enter på tastaturet.
    I den venstre ruten i Registerredigering finner elementer rasrыvaya tregrensa HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Microsoft / Windows / Current / Politikk / Explorer / NoDriveTypeAutorun.
    Høyreklikk på DriveTypeAutoRun og klikk deretter på "Endre".
    I Verdidata-boksen skriver en 0x4 for å deaktivere autokjør for flyttbare stasjoner. Klikk "OK" for å lagre endringene og lukke Registerredigering.
    Start datamaskinen på nytt.
    Hvis det er nødvendig, kan du alltids deaktivere autokjør igjen med mindre datamaskinen uten at det du føler deg ukomfortabel.  
Яндекс.Метрика