Hvordan fjerne magefett i Photoshop?
 Med Photoshop verktøy kan fjerne magefett i bilder mye enklere enn å frata ham hans eller andres kropp. Dette bildet redaktør har en ledende posisjon innen programvare for å arbeide med bilder, slik at de kan gjøre hva de vil, ved hjelp av en rekke verktøy og funksjoner. Et slikt verktøy er plastfilteret (Gjør flytende). Hvis det håndteres behendig det vil tillate deg å føle at vi kan en plastisk kirurg og åpner uendelige muligheter for å korrigere den menneskelige kroppen.
En av de mest problematiske delene av kroppen hos både menn og kvinner er magen, noe som gir forrædersk ubeskjedne appetitt av matinntak. Naturligvis, alle ønsker å skjule sine svakheter og ser på bildene dine at du ønsker å sette på din favoritt sosiale nettverk begynner å tenke over spørsmålet om hvordan du fjerner magefett i Photoshop.
For den digitale liposaktsiy i Photoshop, som nevnt tidligere, er en flott og svært kraftig verktøy kalt plast (Gjør flytende). Den er tilgjengelig i alle nyere versjoner av Photoshop som standard, i motsetning til andre filtre som må installeres separat. I hans eksempel, beskriver vi hvordan du fjerner magefett i Photoshop.
 1.  Åpner det redigerte bildet.
  Start maskinen "plast", som ligger i "Filter" hovedmenyen.
  Hvordan fjerne magefett i Photoshop?

  I den venstre delen av verktøyet vil bli plassert Ikoner ulike funksjoner for behandling, deformasjon, ombygging, vridning, krymping, hevelse og noen andre. Du kan også kjøre zoom bildeikonet som er i form av flass, og flytte bildet, som er ansvarlig for merket i form av hender.
  Hvordan fjerne magefett i Photoshop?

  Å redusere mage veldig godt egnet instrumenter "deformasjon" og "svinn". Kombinere dem, kan vi oppnå svært gode resultater, spesielt på bilder med ensartet bakgrunn. Det er vanskeligere å være i det tilfelle som begrenser den redigerte region sameksistere med kompleks bakgrunn. I dette tilfellet kan vi tilby to alternativer:
  Velg retushyruemuyu form av bildet og endre det separat, sette inn et bakgrunnsbilde med en litt større skala, som vil blokkere all dannet mellom figur og bakgrunn tom;
  hvis den forrige metoden ikke passer, og velg deretter formen, redigere det, bruke en bakgrunn for å gjenopprette manuelt alle fikk tomhet og belastning bakgrunn på grensen til området blir redigert.
  Gjenopprette feilaktig krenket retusjert bilde området ved hjelp av funksjonen "Rekonstruks".
  Etter endt justering, klikk "OK" for å gå inn i hovedvinduet Photoshop.
  Det er ingen universell måte justering av magen der. Derfor trenger vi ikke gi i denne artikkelen nøyaktige Steps indikerer visse parametre. Alle veldig individuelt for hvert enkelt bilde retusjering og få god kvalitet du kan få umiddelbart. Dette er en kreativ prosess der ferdigheter kommer med erfaring.
  Vis bare det som resultater kan oppnås på denne måten.
  Hvordan fjerne magefett i Photoshop?

  Hvordan fjerne magefett i Photoshop?

  Sett fra de presenterte bilder, kan du få ganske sannsynlig resultat.
  Forresten, kan dette verktøyet ikke bare fjerne magen i Photoshop, men "bygge" den. Deretter skrive ut den mottatte bildet og bruke før måltider som oppsøkende som kan skje med deg hvis ukontrollert konsumere mat. Det er også ofte brukt til å lage en vennlig tegneserier.  
"Natural" luftrensere i leiligheter
 Når den kalde kommende vi ønsker å beskytte seg mot kald trekk og varmetap fra sine leiligheter, tett lukke dører og vinduer zatykayuchy alle sprekker, "ikke å munnkurv." Men dårlig luft i rommet - ". Sår" ikke den beste forutsetning for etableringen av "deres" mikroklima her alle sykdommer oppstår og Luft ut rommet, selvfølgelig, må være regelmessig - men er det alltid mulig?

 Noen mennesker ty til elektronikk, kjøpe ulike rengjøringsmidler og luftfuktere. Men høye kostnader kan unngås hvis du kjøper billige, men effektive levende planter! De vil være rimeligere, har de ikke trenger mye oppmerksomhet, men det indre av huset omforme og gjenopplive kjapt! Hlorofitum

 Denne enkle, men likevel så uvanlig, kan Chlorophytum erstatte en liten hette - selvfølgelig, hvis det mye. Det beste stedet for dette anlegget - kjøkkenet fordi han liker høy luftfuktighet.


"Natural" luftrensere i leiligheter


 Det bør bemerkes at for rengjøring av gulvplass 2H5 er nok til å plassere potten med fire khlorofitum - rene luften med sot og fett er garantert!

 Pelargonium

 Denne planten kan brukes som en luftrenser, luft i å fremheve sin "smak" Pelargonium perfekt desinfisere forurenset av ulike bakterier som er skadelig for kroppen og mikrober luftrensing og ozonering det. Vel, lukten av Pelargonium nødvendigvis oppløftende!


"Natural" luftrensere i leiligheter


 Anlegg av denne typen ønskelig plante der alltid masse sol - men likevel i den kalde årstid bør holde Pelargonium anlegget ved lav temperatur, uten å blande jord med gjødsel. Et annet trekk ved disse plantene er deres motvilje for oprыskyvanyyam, og på samme tid - "avhengighet" til rikelig vanning.

 Sitron

 Som sitrus, kan sitron gir en fin forfriskende duft, men han har nyttige egenskaper. For eksempel, bladene av sitron har antibakterielle og beroligende egenskaper, og lukten av sitron trær unge metter luft, rense den, akkurat som andre planter Citrus familie.


"Natural" luftrensere i leiligheter


 For all sin "evne" og "poleznostyah" sitron lunefull, og i den kalde årstiden temperaturen i rommet okkupert av dette anlegget bør ikke være over + 13C. Det beste stedet å plante vinter - lysthus / balkonger.

 Tsiperus

 Dette anlegget er en utmerket naturlig luftfukter, noe som er spesielt viktig om vinteren som vinter varmeovner varme opp rommet, "fortrenge fuktighet fra luften."


"Natural" luftrensere i leiligheter


 Tsiperus tilhører familien Cyperaceae planter, valgt for sin unike evne "- rensing og fukting. En utmerket løsning kan være å sette planter i barnehagen, det eneste du ikke bør gjøre - er å få på plass en pott direkte sollys (tsiperus Tenay - og kald-elskende).

 Som tsiperus - plante-luftfukter, kan pottene plasseres med ham nesten alle rom. Hans eneste "krav" - vanlige fuktighetsgivende røtter.

 Sanseviyeriya

 Dette rommet blomsten er veldig bra for folk som lider av søvnløshet - fremhever rikelig mengde oksygen i luften om natten, bidrar sanseviyeriya til metning av oksygen. Set planter i soverom hjelper kroppen til å slappe av og ha en god hvile, og i noen tilfeller - selv avlaste søvnløshet.


"Natural" luftrensere i leiligheter


 Utseende planter - tykke, kjøttfulle blader, og den lysere farge, jo større mengde lys som trengs. Det er lagt merke til at for en god lyd søvn er ønskelig å sette på rommet i minst seks potteplanter vannes bare gjennom skuffen, lett fyre opp vann til vanning om vinteren.

 Cactus

 Dette, generelt, er beskjeden blomst velkjent for sin "ioniserende" egenskaper, siden ikke rart anlegg i små potter så glad i programmerere jobber med og bare overvåke all lenge. Anlegget er nyttig ved at den fremhever de negative ioner som fyller luften, og skaper en "nyttig" oksygen.

 Bemerkelsesverdig, kaktus "skallet" vil "tiltrekke" stråling fra skjermen mindre aktive enn de av nåler, så det er tilrådelig å vokse kaktus med lange nåler.


"Natural" luftrensere i leiligheter


 Plant Care unpainful også - bare en plass under solen (bokstavelig talt, masse lys og varme). Men vanne kaktusen helst så lite som mulig - en vannkjære planter.  
Яндекс.Метрика