Hvordan fjerne pigmentflekker?
 Begrepet "flekker" omfatter mange typer pigmentforstyrrelser i huden. De fleste er ufarlige og ikke krever medisinsk intervensjon. Mørke flekker i ansiktet og på hendene, selvfølgelig, i en forstand malt sine herrer, men absolutt ikke innredet. Disse "pynt" ikke liker, og skaden har ingenting å gjøre med det - er den viktigste estetiske komponent. For å finne ut hvordan du fjerner flekker, se hva de er, og hva du kan forvente fra hvert slag.
 Fregner. Den sikreste og ofte pigment utdanning. Mange av dem er veldig fin, faktisk - dette fin funksjon det og det er oppsiktsvekkende på. Faktisk fregner - en blodpropp brunfarge. De vises på huden, som er ute av stand tan jevnt distribuere over overflaten. I vinter, forsvinner de, og med de første solstrålene vises igjen. Fregner er også et tegn på ungdom - en alder de vil selv - hud "lærer" uniform brunfarge.
Dessverre endringen kommer lentigo fregner - alder flekker. De vises etter førti år - i ansiktet, skuldre og armer. I motsetning til fregner fra disse stedene jeg ønsker å bli kvitt så snart som mulig, fordi de gjør alder, og dette er ikke bra.
 Melasma - Et stort område "galt" pigmentering. Deres utseende provoserer også solen. Men i virkeligheten er det ikke i ultrafiolett lys, og hormonelle endringer. Under påvirkning av disse søn flekker bare blir synlige. Så i dette tilfellet vil marsjere til endokrinolog - gjenopprette hormoner, og plassene vil gå selv. Hvis det Melasma i svangerskapet, opprørt og ikke verdt det - dette er midlertidig.
Bemerkelsesverdige blant pigmentflekker okkupere vitiligo - leger har ikke fastslått årsaken til sykdommen, og noen effektive metoder for hans behandling der. Det antas at den ledsagende symptom på en rekke endokrine sykdommer. Denne hvite flekker (noen ganger så små at de selv ubemerket) som kan dekke selv hele kroppen. Disse hud blottet for naturlige pigment - melanin. Å se noe sånt som dette behovet for å gå til hudleger og endokrinologer.
 Føflekker og føflekker La hver person - noen mer, noen mindre. Grunnen til deres dannelse er ansett som en svikt i pigment i huden. Celler er overbefolket pigment akkumuleres på ett sted - så går føflekken. Det bør behandles med forsiktighet til føflekker som begynner å vokse, og den nye "tochechkam." Faktisk er det - en godartet svulst som under ugunstige forhold kan bli ondartet. Hvis noen av føflekker begynner å vokse i størrelse - det er en anledning til å se en lege. Kanskje det beste alternativet ville være å fjerne det.
Så, hva skal jeg gjøre for å bli lik farge og flekker forsvant?
 Daglig omsorg.
Oftest er nødvendig for å fjerne pigmentflekker i ansiktet og hendene - hvor de er mest synlige. For å gjøre dette, på dressing tabellen må bosette bleking krem ​​eller serum, og nærende, fuktighetsgivende eller foundation med solfaktor ikke mindre enn 20-30. Det er klart - du trenger å endre eksisterende kviser og forebygge ny opplevelse. Velg gode kremer, de er vanligvis annerledes og høyere pris, men de er effektive nok og lenge.
Og, kan du hjelpe butikk jagerfly skjønnhets hjem rettsmidler - Whitening Mask og lotions.
 Folk rettsmidler.
Det finnes en rekke urter avkok som har en hvithet effekt. De selges i apotek og brygge potions bleking er enkel - bearberry, ryllik, berømt medisinsk søt. Infusjon av urter kan vaske og enda mer nyttig å lage isbiter ut av det i morgen tørke huden.
Effektive bleking masker er de produktene som alltid er for hånden.
Maske med persille. Perfekt for damer 40. Det jevner ikke bare hudfarge, men returnerer hudens elastisitet. Om vinteren kan det brukes for persillerot og sommer - greener. For å oppnå den ønskede effekt ganske godt i en blander male planten, og den resulterende oppslemning (ca. to spiseskjeer) bruker på ansiktet og holde i 20-30 minutter.
Hvordan fjerne pigmentflekker?
 Hjelper til å takle pigmentering og sitron lotion. Han har nettopp gjort - en kopp vann tilsatt to teskjeer presset juice. Det er spesielt nyttig for fet hud - samtidig eliminere glans. Du kan lage sitron maske søke på ansiktet fett krem ​​og topp sette tynne skiver av sitron. Til huden er ikke rød, de trenger å ta av etter 10 minutter og skylle ansiktet med kaldt vann.
Tørr hud kan rengjøres med yoghurt eller yoghurt til å gjøre lotions. Voksen hud med pigmentflekker perfekt maske av kål juice: du rikelig våt ull juice og anvende den på ansiktet i femten minutter.
Den perfekte hjem blekemiddel - agurk juice. Du kan bare tørke huden kutt agurk eller lage en maske, gjelder ansiktet ohurtsovuyu grøt. For fet hud ville være bra å lage en hjemmelaget lotion Bay hakket skrelle vodka. Når skjær blir grønt - det kan tørke ansiktet.
Men ikke nødvendigvis prøve å håndtere saker av pigmentering alene. Du kan søke hjelp fra fagfolk av skjønnhet. For å fjerne flekker, de bruker mye av moderne metoder og teknologi.
 Salong behandlinger.
Peeling. Pigmenterte flekker fjernes, eliminerer det øverste laget av huden. Bruk dette som en mekanisk handling (pensel) og kjemiske (spesiell syre).
Laserbehandling. Effektiv i 90 prosent av tilfellene, selv om medfødt pigmentering. Å fjerne pigmentflekker tar bare noen få prosedyrer.
Fraktsyonalnыy fototermolyz - sparsom metode, men ganske effektiv for alder og alder flekker, og fødsel.
Alt dette i en fin hytte supplement spesielt utvalgt kursansiktsmasker og andre gjenopprettingsprosedyrer.
For å få den ønskede effekt, er den beste måten å kombinere profesjonelle behandlinger og folk rettsmidler med en kompetent hudpleie rutine. Og hun vil svare på slike omsorg - frisk og glatt farge.  
Hvordan forbedre hjernens funksjon?
 I egenskap av den menneskelige hjerne er i stand til å utkonkurrere enhver datamaskin! På noen andre det milliarder av nerveceller i kontakt med andre celler, riktig valg av denne ufattelige beløpet som trengs for å løse et bestemt problem.
Spesialiserte medisinske kilder tyder på at den gjennomsnittlige person bruker mellom 4 og 18% av hjernen. Og det ville være vår prestasjon i alle områder av livet, hvis vi fullt ut bruke alle ressursene som den kan?
Forskere i mange institusjoner i verden, som arbeider med forbedring av mentale evner og hjernens utvikling, viser tydelig - en kropp som er lydhør overfor opplæring, i stand til å svare med takknemlighet for omsorg og oppmerksomhet til det. Nyere studier har tilbakevist fagfolk før det var en mening at nervecellene ikke kan reverseres. Forskere har vist at vaklende hjerneceller kan gjenvinne helse, og jobbe hele kroppen - betydelig forbedret.
 Hjerne - en kropp som krever regelmessig trening.
Ekspertråd om hvordan du kan forbedre hjernens funksjon, svært enkel, og redusert til en ansvarlig holdning til deres helse. Først av alt - er det mulig trening, i stand til å gi nytelse. Kort tid på 10-15 minutter, men regelmessig. Eventuelle trening - tilter, svinger, sit-ups, stretching, hoppe tau og nei, kjører - veldig nyttig. Bedre ennå mer seriøs trening - sykling, svømmebasseng, spa, jogging, og for menn også styrketrening med vektstenger og manualer. Øvelse forbedrer blodsirkulasjonen. Hjernen er som ingen andre organ i kroppen er avhengig av normal sirkulasjon, med blod fordi det får oksygen, vitaminer og næringsstoffer.
Hjernen krever spesiell - mental belastning. Prøv å laste den ned. Lær av hjerte dikt og prosa, løse kryssord og puslespill. Aldri vær redd for å starte noe nytt - begynner å lære et fremmedspråk eller lære å skate. Alt er nytt og ukjent er den mektigste stimulans for hjernens utvikling.
 Positive følelser og fritid.
Løse problemet med hvordan du kan forbedre hjernens funksjon, husk at han "elsker" positive følelser. Mer behagelig prat med din kjære og folk prøver å holde seg mer i selskap med små barn - de er en uuttømmelig kilde til positive følelser. Gi nok tid favoritt virksomhet, hva ville det var ikke - fiske, leksjon med kjæledyret mitt, strikking, hagearbeid eller vandre i parken.
Mer positive - morsomme bøker og komedie, vittig samtalepartnere, lykkelig familie, ekte venner, favoritt arbeid - det er viktig for helsen din! Hvis det er noe som mangler deg - ikke vær redd for forandring!
Ikke glemme resten. Bare en full 8 timers søvn gjør det mulig å fullt igjen. Begrepet "full" omfatter ikke bare den nødvendige varigheten av søvnen, men de optimale forhold for søvn - komfortabel seng, stille, rent og godt luftet rom for natten.
 Matvarer som forbedrer hjernens funksjon.
Effektiv funksjon av hjernen til en stor grad er avhengig av hvilke produkter som inngår i det daglige menneskelige diett. For god og tydelig minne om det er behov for flerumettede fettsyrer (omega-3), jern, folsyre, vitamin A, B, C og K.
En utmerket kilde til fettsyrer er vegetabilske oljer - oliven, seder, linfrøolje drue frø. Litt mindre nyttig for hjernen stoffer som finnes i solsikke, sennep og andre vegetabilske oljer. I store mengder fettsyrer som finnes i marin fisk og sjømat.
Hvordan forbedre hjernens funksjon?
 Høyverdig, forbedrer hjernen mat inkluderer vanlig inkludering i kosten av magert kjøtt, fjærfe, biff og kylling lever, fet fisk fra havet. Kilden til vitaminer er frukt og grønnsaker, det viktigste av disse er bananer, sure, søte og sure epler, poteter "i uniform", bønner, selleri og blomkål. Den beste kilden til protein for hjernen er valnøtter og pinjekjerner, naturlig melk og melkeprodukter. Den mest nyttige frokostblanding - bokhvete og havre, og bakevarer blant de mest nyttige brød bakt med god rugmel. Også tradisjonelt anses gunstig for hjernen effektivitet sjokolade, bitter, men inneholder minst 75% kakaosmør og kakao frynsete. Hvis sjokolade består bare av sine erstatninger, ikke noe nyttig i det der er ikke bare hjernen, men også for hele kroppen.
Ernæring gir ikke bare nyttige forbrukerprodukter, men også den absolutte avvisning av dårlig. I enkelte produkter, åpent ødelegge, "drepe" hjernen er alkohol. Etter å ha mottatt kroppen hans, og fremfor alt - hjerne, går gjennom en vanskelig periode med gjenvinning og resirkulering av nedbrytningsprodukter, selv om alkohol dose var liten. Fried og fettholdige næringsmidler, som er en kilde for kolesterol, uhudshayuschym passasje av blod gjennom blodårene, er det ønskelig å fjerne fra kosten eller minimalisert. Skadelig effekt på hjernen nikotin - etter en sigarett en person føler glede i 1-2 minutter, og opprydding og fjerning av hjernenedbrytningsprodukter igjen en sigarett, hjernen trenger 15-2 timer.
 Legemidler som forbedrer hjernens funksjon.
Narkotika Relatert til legemidler som kan påvirke hjernens tilstand av konsern nootropics. Foreløpig utviklet pharmacologists spesielle rusmidler stand til å aktivere hjernens funksjon, betydelig forbedret årvåkenhet, hukommelse, læringsevne. Disse produktene stimulere hjernen motstand mot ulike korrosive påvirkninger - som stress, fare, angst og liknende ubehageligheter. Det er nyere legemidler i stand til å gjenopprette tapte mentale funksjoner, spesielt - minne.
En interessant historie nootropics. I begynnelsen var de bare ment for pasienter som lider av sykdommer Alheymera og Parkinsons, demens, depresjon, ADHD. Men friske mennesker bruker narkotika eller har mindre uregelmessigheter i hjernen har vist sin effektivitet. Nå nootropics ofte brukt som en form for forebygging mot alvorlige sykdommer i hjernen. De fleste voksne er i Japan og mange europeiske land, hvor, ifølge statistikk fra Verdens helseorganisasjon, nootropisk narkotika ta over en tredjedel av befolkningen eldre.
For legemidler som forbedrer funksjon og positivt påvirker metabolismen av hjernen er Omega-6 og Omega-3 nootropil, lytsыn, piracetam. Men til nymotens legemidler med uforklarlig biokjemi bedre behandlet med mistenksomhet.  
Яндекс.Метрика