Hvordan fjerne underhudsfett fra magen?
 Fettvevet i magen og sidene helt ikke føre til positive følelser, spesielt jenter. Bære din favoritt trange kjoler kan ikke - struttende mage, trenger lav-slengte jeans passer ikke for - over rullesele henger fett. Hvordan man skal håndtere en jente underhudsfett på magen? Som de sier, "Har du lyst til å ri, kjærlighet og sanochky carry", som betyr å fjerne fett fra magen skulle ønske å gjøre så mye arbeid og svette. Gå ned i vekt kan hvem som helst, men det er nødvendig å huske noen høydepunkter.
Du kan bli overrasket, men underhudsfett på magen er alle, selv de som har en tynn midje og slank figur. Underhudsfett beskytter reproduktive organer hos kvinner, og dermed forberede dem for morsrollen. Men fettet på magen fett forskjell - noen han tynn og diskret, noen, derimot, fete stygge buler ut fra under klærne. Hvis du bestemmer deg for at du trenger å gå ned i vekt, beregne din kroppsmasseindeks (BMI) og mentalt forberedt, følger tipsene nedenfor.
 Trening og coaching igjen
Så, uten trening hvor som helst, selv om du ikke liker! Kan ikke fjerne underhudsfett fra magen eller andre deler av kroppen uten regelmessig mosjon. Fettet på magen vises fra det faktum at du ikke kaste bort kalorier som du forbruker i tilstrekkelig mengde. En stillesittende livsstil, ignorerer lading og trene for å opprettholde kroppen i god form, lat og lidenskap for god mat - alt vondt din vakre kropp. Hvis du ikke bare spise kake eller bakte poteter med stekt kylling, men også gjøre vanlig gange eller jogging, gjør en morgen trening og drikk rikelig med rent vann kan ikke bekymre deg for magen - kroppsfett vil ikke bule.
For de fleste jenter tror ikke det bør spises piece of cake "ut" - gjør øvelsen, for eksempel gå ca fire kilometer eller makt eller gjøre aerobic trening for en halv time.
Som for settet av øvelser designet for å fjerne fett fra magen, velger hver de som appellerte til ham. Generelt er det flere områder som eksperter anbefaler å bruke i forbindelse med trening:
Last den ned trykk - den første råd som kan bli hørt som svar på spørsmålet: "Hvordan fjerne underhudsfett fra magen hjemme? ". Risting pressen, vil du ikke bli kvitt fett helt, men styrke muskler, noe som er viktig i kampen mot fett folder.
Aktiver skuldre, hofter, setemuskler. Hvordan de er knyttet til fett på magen? Veldig enkelt, de sterkere musklene er, jo lettere vil du trene hele kroppen, inkludert lettere å engasjere seg i gåing og løping. I tillegg rister hver muskel, du brenner mer kalorier enn sykling bare magemusklene.
Kombinere styrketrening med aerobic trening. Intensiv trening er bare en form for stress, selvfølgelig, vil bære frukter, men å kombinere godt at prosessen vil gå raskere fettforbrenning, og du trener uten mye stress. Endre aktivitet er nyttig i alle områder, og enda mer i trening er: hoppe tau eller hula hupa rotasjon vil helt klart være en nytelse etter knebøy på ett ben med vekter.
Kom til vekttap på kreativitet: beslutningen om å fjerne underhudsfett fra magen bør ikke være et tragisk kapittel i livet ditt. Plukk opp de oppgaver som du virkelig morsomt å gjøre og huske kombinasjonen.
 Hva er så spise for å gå ned i vekt?
Hva hvis du finner ut at ingenting mye du må fortsette å bruke kjente, men sunn mat? Overrasket? Likevel, fordi du alltid høre om kosthold, spesielle systemprodukter som ikke alle har råd til.
Faktisk, spise riktig - ikke å "spise dyrt." Det viktigste å huske i forbindelse med mat - etterlevelse kaloriforbruk. Kjenne dine kalorier, vil du ikke overspise, henholdsvis, vil overflødig fett bli satt inn magen. Ikke perehvatыvayte mellom måltidene, spise strengt tre eller fire ganger om dagen rundt samme tid.
Ditt kosthold bør inneholde alle nødvendige kroppen stoffer: proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler. Det vil si, hvis du tror at å få sine daglige kalorier fra bare chips, vil du gå ned i vekt - det er det ikke. Maten skal være sunn. Kombinert med trening slik diett vil tillate deg å raskt gi opp uestetisk magen.
Drikk mer. Vekttap er uunngåelig ledsaget av dehydrering som følge - tørking av legemet. Bruk av to liter rent vann om dagen vil hjelpe deg å holde hydrert og holde huden vakker.
Faktisk bare spise riktig og gjør øvelsen, kan du la overflødig fett på magen. Selv om forsøkene ikke har blitt kansellert, hvis du finne din egen metode for vekttap - fine. Men husk at trening og ernæring - den viktigste saken i fjerning av fett fra magen, kan de ikke bli ignorert, ellers vil effekten være.  
Som forkledning av en brunette i rødt?
 Morsom ting: uansett hvor vakkert hår farge, med få unntak, kvinner er fortsatt misfornøyd med ham. Hvis den naturlige fargen brun, jeg ønsker å skjule en brennende brunette og brunette drømmer om lyse mykt hår. Hårfarge - en slags refleksjon av sjelen og karakter, og ikke alltid naturlig farge sammenfaller med hvordan du føler deg. Men i stedet for å være trist, kan du bringe inn på kommando ytre med det indre. Som forkledning av en brunette i rødt hjemme?
 Hvor du skal begynne å endre hårfarge?
Rød - fargen på fet, lyse jenter. Kanskje du har hørt setninger som "rød dyret", "rød - ikke hårfarge, rød - en sinnstilstand" og mange andre. Før du gi håret en heftig farge, må du bestemme sekvensen av handlinger. Hvis du er en naturlig brunette, problemer neppe oppstå - du trenger bare å kjøpe god maling tone eller to lysere enn ønsket farge og farge håret. Men hvis håret ditt er utsatt for maleri - er nødt til å jobbe hardt, ikke farget håret ikke godta maling, og det meste som du får - lys skygge, vagt minner om at som du strebe. Det er imidlertid mulig å løse problemet: for å skjule brunette med et rødt hår behov for å lette opp.
 Hvordan velge en måte å belysning?
Det er to måter å misfarge håret: lys og vasket bort. Hver metode har sine egne individuelle fordeler og ulemper:
 1.  Belysning raskere, men vanskeligere påvirker håret og gjør dem til en slags "svamp" - de er fine, "ødelagt", og det er nesten umulig å gi et sunt utseende, hvis du ikke bruker lang tid regenererende balsamer og masker.
  Vasker påvirker håret mykere, men det har å bruke opp til ti ganger. Selvfølgelig er det best å holde vaske inne - så du vil være sikker på at kvaliteten på bilen, men også hjemme, med tilbørlig tålmodighet kan gjøre noe verre enn fagfolk. Hyppig vask - Estel «ColorOFF» eller Vitalitys «ArtColorOff» - kan bidra til å oppnå ønsket skygge for 3-4 bruker.
  Selvfølgelig, noe lys hår bare enkeltvis, en på bruk av slike verktøy øker risikoen for å miste hår, med noen hår, men blir bedre og mykere. Det anbefales derfor for første gang dekket i salongen og hjemme lysbryter når det er vanskelig å vite hva og i hvilken rekkefølge gjorde din herre.
   Hvordan å lysne håret hjemme?
  For klassisk lyse hår trenger du:
  9% hydrogenperoksyd;
  ammoniakk;
  bolle;
  børste for å blande og påføre blandingen (ikke bruk metallredskaper - oksidasjon de kan gi håret en skygge helt uventet!);
  hansker;
  håndkle.
  Lag en blanding av peroxide og salmiakk, og sette den ut på håret. Deretter vikle hodet med et håndkle og fjerne det fra 20 til 45 minutter, avhengig av tilstanden til håret ditt. Hvis fargen var naturlig eller farging enhet vil trenge mindre tid til lys. Hvis du krasytes i lang tid, husk at du trenger å blande det ytterste. Etter belysning hodet bør skylles grundig og dra nytte av å gjenopprette balsam eller hår maske. Maleriet er bedre å tilbringe noen dager å komme seg håret hadde litt.
  For utviklere belysning trenger du alt det samme, bortsett peroxide og ammoniakk erstattet umiddelbart skylling. Det er bedre å bruke en profesjonell - dets Prisen starter fra 250 rubler, men du har en mye bedre sjanse til å holde håret struktur. Det er noen regler som må følges:
  Vasker gjaldt bare på tørt hår;
  en anordning for å operere timer;
  vask etter bruk er umulig puslespill hårføner;
  Vasker ikke bruke mer enn to ganger i måneden, men den akutte behovet for dette tallet kan økes til 3;
  hårfarge etter at det ikke kunne før 3-4 dager.
  Hvis du er redd for å bruke kjemiske sammensetninger, kan ty til populære oppskrifter. Selvfølgelig er ytelse degradert, men resultatene kan overraske deg positivt. Alle vaskinger med naturlige ingredienser bør være grundig vasket av for så lenge som vannet er rent.
  1.  Kefir vasker. Fet yoghurt blandet med en spiseskje av salt og vegetabilsk olje på håret i en time.
   Egg vask. Til grunn for denne sammensetning er lakserolje - en av de mest effektive midler for å bekjempe farge. 4 ss denne oljen skal blandes med 3 piskede eggeplommer, deretter bruker på håret i 45-50 minutter.
   Olje vasker. Et glass av vegetabilsk olje blandet med 30 hr margarin over lav varme og oppvarmet til 30-35 grader. Denne vasking er den mest skånsomme, fordi bruken av olje bidrar til å gjenopprette hårets struktur.
    Hvordan velge maling og forkledning?
   For å kunne skjule med brunette i rødt, må du velge maling så nøyaktig som mulig. Selvfølgelig er det bedre å velge et produkt kjente selskaper i gjennomsnittsprisen for å beskytte seg mot lilla eller grønt hår - vasker og billig maling vil føre til uforutsigbare konsekvenser. Du må også huske at malingen må velge en tone eller to mørkere nyanse ønsket at i stedet for flammende farger ikke vises clownish. Og, selvfølgelig, ikke misbruke de hyppige endringer av bildet ved hjelp av improvisert - etter hvert kan skje at endringen er rett og slett ingenting.  
Яндекс.Метрика